Mamusie Majowe 2015!!! cz.4 - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-12, 15:18   #3571
fistaszek24
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Majowe 2015!!! cz.4

Cytat:
Napisane przez myszonka88 Pokaż wiadomość
Witaj

Gratuluję!!!

Asiuk i Kefi gratuluję udanych wizyt!

Sama siebie też podziwiam

Jestem po wizycie, 2 godziny opóźnienia, biegunka w poczekalni i ogromny stres, ale mamy to już za sobą! Dorka widziałam, że obstawiałaś u mnie dziewuszkę Jednak wszem i wobec ogłaszam, że mój bąbelek pokazał cudownego siusiaka (przeczucie jednak nie myli ) Waży 371g i jest 1 dzień do tyłu. Lekarz kazał się nie przejmować tym, bo najwidoczniej synuś przydał się do mamuni i będzie malutki
Z gorszych info mam zastoje w prawej nerce i muszę to skontrolować
za synulka.
fistaszek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 15:18   #3572
scotasia
Wtajemniczenie

Myszonka gratuluję synka
scotasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 15:19   #3573
fistaszek24
Zakorzenienie

Mój pęcherz został piłką .
Stary 2015-01-12, 15:20   #3574
myszonka88
Zakorzenienie

Dziękujemy za gratulacje razem z synkiem

Cytat:
Napisane przez TienShan Pokaż wiadomość
Jakieś objawy masz?
Najprawdopodobniej ta nieprzespana noc jest przez to, a tak poza tym to nie boli mnie i sikam normalnie.

"Jeśli szczęście do Ciebie nie przyszło to znaczy,
że jest wielkie i idzie małymi kroczkami"
myszonka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 15:20   #3575
fistaszek24
Zakorzenienie

Znalazłam w ciuszkach strój dyni dla młodej na zabawę karnawałową na co moje dziecko stwierdziło nie chcę być dynia tylko księżniczką albo baletnicą gwiazda rośnie.
Stary 2015-01-12, 15:28   #3576
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ruskaa Pokaż wiadomość
oraz czy w czasie ciąży macie większą ochotę na sex i lepsze doznania ?
teraz tak ale tż ma trochę opory i jakoś nie palimy się oboje do seksu, chociaż mam coraz większą chcicę...

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość

Poczytałam tylko piątkowe posty o waszych wagach i normalnie mnie dziewczyny załamujecie... Moim marzeniem jest żeby ważyć 60-65 po ciąży, marzeniem niemożliwym wręcz... więc nie załamujcie mnie biadoleniem o swoich 55 kg w ciąży!
n

Cytat:
Napisane przez Nadzieja87 Pokaż wiadomość
Drogie panie pragnę was poinformować ze główną rolę w moim życiu zagra :

Drugi mężczyzna! MÓJ SYNEK ❤❤❤

A ja jestem najszczesliwsza na świecie!!! ❤❤❤
Ha! Wiedziałam! Gratulacje!
Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Ja już po połówkowym USG. Chłopak potwierdzony na 100% Wszystkie parametry powyżej średniej Oczywiście w normie. Kazałam sprawdzić, czy na pewno nie ma drugiego dziecia, bo najczęściej czuję ruchy bardzo wysoko, zdecydowanie powyżej pępka Ale jest jeden lokator..
gratki, super!
Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
I wygrałam dwie aukcje u jednego sprzedawcy. Pierwszy raz w życiu wygrałam aukcje na all. Ale się jaram, jak jakiś hazardzista.
A te ciuszki są takie malutkie i wzruszające.
haj fajf! tak to już jest, wygrasz jedną i potem już pójdzie
a ubranka fajne
Cytat:
Napisane przez irenka78 Pokaż wiadomość
Dziewczyny byłam dzisiaj w h&m i widziałam staniki do karmienia kosztują 59,99 jakby ktos szukał
też je widziałam jakiś czas temu, ale liczę że trochę stanieją ale wyglądają na wygodne, rozmiarówka standardowa?
Cytat:
Jestem po wizycie, 2 godziny opóźnienia, biegunka w poczekalni i ogromny stres, ale mamy to już za sobą! Dorka widziałam, że obstawiałaś u mnie dziewuszkę Jednak wszem i wobec ogłaszam, że mój bąbelek pokazał cudownego siusiaka (przeczucie jednak nie myli ) Waży 371g i jest 1 dzień do tyłu. Lekarz kazał się nie przejmować tym, bo najwidoczniej synuś przydał się do mamuni i będzie malutki
gratuluję!

U mnie wczoraj wieczorem młoda się wreszcie uaktywniła i były prawdziwe kopniaki aż było widać na brzuchu
Stary 2015-01-12, 15:30   #3577
Baset
Zakorzenienie

GG do Baset

Tien, u mnie jest po 1200 bodajże, razem z fotelikiem.
A normalnie po 1400.

Marianna
27.05.2015 godz. 8.24
Baset jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-12, 15:40   #3578
mzgz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez irenka78 Pokaż wiadomość
rozmiarówka była chyba taka standardowa tzn no 75D, ja akurat na taki patrzyłam. Co do wózka to chce kupić głęboki zastanawiam się bo ostatnio parę osób sugerowało mi aby kupić porządną spacerówkę którą można rozłożyć na płasko i w to koc, u mnie jakiś wielkich spacerów nie będzie mam wielki ogród więc większą część lata spędzimy w ogrodzie, a na krótkie wycieczki to bedę miała wpinane nosidło...
Też sie zastanawiałam czy dokupywać gondole. U mnie akurat wszystko sie kupuje osobno ...bo do spacerówki dołączona jest specjalna wkładka dla noworodka i dziecko leży na niej na płasko. A że będzie to lato to jakieś wielkiej ochrony przed zimnem nie potrzeba. Gondole w końcu kupiłam ale widziałam pełno maluchów wożonych własnie tak jak mówi Irenka. Także Irenka jeśli taki system sprawdzi sie u Ciebie to jak najbardziej!!!

Kalinowa witaj

Nadzieja gratuluje synka....a jednak przeczucie Cię nie myliło!! Ciekawe jak będzie z moim. Ale ja sobie jeszcze jakiś czas poczekam.....
mzgz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 15:42   #3579
strzalka44
Wtajemniczenie

GG do strzalka44

Cytat:

Drugi mężczyzna! MÓJ SYNEK

A ja jestem najszczesliwsza na świecie!!!
gratuluję !!!!! Miałaś czuja teraz to mamuśka oszaleje na punkcie synusia, a TŻ pęknie z dumy chociaż on przecież od początku wiedział co zmajstrował hehe

Cytat:
Napisane przez fistaszek24 Pokaż wiadomość
Jak ma ktoś problemy z wypróżnianiem to polecam chleb z biedronki https://www.google.pl/search?q=chleb...%3B1024%3B1712 rewelacja.
No to dzięki Tobie chyba znalazłam sprawcę moich biegunek ostatnio jest to mój problem, raz dziennie zawsze mnie przegoni, a bardzo mi ten chlebek posmakował i nie skojarzyłam sobie że to może być jego wina

Cytat:
Napisane przez Madeleine05 Pokaż wiadomość
Spokojnie, nie biorę sobie do serca - wielu osobom się nie podoba. Podobno albo się go kocha, albo nienawidzi.
Hehe bardzo dobrze napisane
Mnie coś w tym wózku kusi ale jednocześnie odpycha nie lubię niskich i mam prawie 170 cm więc w ogole wygladałabym śmiesznie, ale przy Twoim wzroście ta wysokość to na pewno zaleta
Ale jest w nim coś takiego hmm eleganckiego
i lubię Twój gust, czasami wracam do zdjęć Twojej wyprawki

Cytat:
Przyszły kolejne Łusinkowe łupy.

Cudeńka ale widzę że nie oszalałaś na punkcie różowego mnie niestety dopadło

Cytat:
Dziękuję.
A kupiłam (sorry, że was tak zarzucam - obiecuję, że przestanę z czasem ):

http://allegro.pl/2-bodziaki-dlugi-r...tml#tabsAnchor

http://allegro.pl/show_item.php?item...5aa1537440cb14
i kolejne śliczności szalejesz

Cytat:
Napisane przez mykofenolan mofetilu Pokaż wiadomość

A co do składanej gondoli, to żadnej nie mieli na stanie, wiec dalej sobie nie wyobrażam, jak "sprawnie" to idzie. Ale też rozważamy, dzięki
Ja w camarelo też mam składaną gondolę ale jak nie polecali Tobie stelazy Bebetto to Camarelo też nie będą polecali bo to podobne

Cytat:
Kacperkowe łowy
Kosmetyki,
ogrodniczki,
czapeczki, skarpetki, pajacyk
kocyk
No i wiedziałam że oszalejesz
Śliczne ubranka

Cytat:
Napisane przez kefii Pokaż wiadomość
Hej
Dopiero siadłam na dupsku od 8 rano.
Ja dziś miałam wizyte i wszytko oki. Mały rośnie ma 600g i strasznie fika. Musze uważać na te twardnienia brzucha i nie przemęczać się. Pakujemy sie i jutro w nocy wyruszamy do szpitala. Oby szybko dało sie poodstawiac leki i maly dobrze reagował.
Wogóle to mamy problem bo jak mówię do meza że nasz synek to nie wiadomo o którego chodzi bo ten w brzuszku dalej bezimienny. Mąż wymyśla takie imiona że mi slabo - chyba żeby mnie wkurzyć a nic konkretnego nie zaproponował.
No to sobei posiadziałam mały wstał.
za udaną wizytę
600 g
Trzymam kciuki za starszego syneczka i życzę szybkiego powrotu do domku

Cytat:

za wizytę i gratuluję synusia

Ehh nie zacytowało mi wszystkiego
Póki pamiętam więc:
Asiuk gratuluję wizyty i potwierdzonego synka

sami chłopcy dziś

A do mnie przyszło zamówienie ze smyka

...Liwia ur. 3.05.2015, 3820 g, 58 cm...
strzalka44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 15:44   #3580
Madeleine05
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pani_pierozkowa Pokaż wiadomość
Nareszcie ktoś kto podziela moją miłość do Cameleonka
Moje marzenie...
Tż nawet zezwolił na jego kupno, ale sama się pohamowałam że jednak 4 tysiące za wózek to przesada, ale jest piękny zazdroszczę!!
Ja będę się musiała zaspokoić Mamas&Papas
No 4tys to jest za dużo - dlatego polowałam na używany zapłaciłam 1500zl i uważam, że to w sam raz. Ale Sola też jest super! Nie miałam okazji nim pojeździć, ale wygląda bardzo dobrze

Pierożkowaaa a podaj jeszcze linka do tego bloga o którym kiedyś wspominałaś, co prowadzi M. Górecka i jej mąż
Madeleine05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 15:44   #3581
majaa86
Zadomowienie

Myszonka gratuluję synusia!

Własnie tak przeglądam Wasze propozycje, co do wózków i Tien zwróciłam uwagę na X-landera X-move

http://dino.sklep.pl/nowy/wozek-xlan...s-p-17808.html

Całkiem ciekawy mi się wydaje po oglądnieciu filmiku..pisałaś,że znajomi zadowoleni..kurcze troszkę waga mnie przeraża, muszę przetestować w jakimś sklepie..

A foteliki, które lepsze: Maxi cosi cabrio czy besafe izi go? Bo trochę do wyboru jest ..

<3 Karolek<3 Moje Serduszko <3

Edytowane przez majaa86
Czas edycji: 2015-01-12 o 15:45
majaa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 15:49   #3582
Madeleine05
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez strzalka44 Pokaż wiadomość
Hehe bardzo dobrze napisane
Mnie coś w tym wózku kusi ale jednocześnie odpycha nie lubię niskich i mam prawie 170 cm więc w ogole wygladałabym śmiesznie, ale przy Twoim wzroście ta wysokość to na pewno zaleta
Ale jest w nim coś takiego hmm eleganckiego
i lubię Twój gust, czasami wracam do zdjęć Twojej wyprawki
Dzięki bardzo mi miło!
Jednak mam wrażenie, że czasami przesadzam z ilością różowego Muszę to jakoś uspokoić innymi kolorami, bo mi dziecko się w małą różową księżniczkę zamieni
Stary 2015-01-12, 16:00   #3583
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Emilia gin zrobił mi usg nerek i tam jakiś zastój wyszedł, mam zrobić szczegółową analizę moczu i wtedy będzie wiadomo co i jak
No to żeby było ok.
A różu unikam jak ognia.
Stary 2015-01-12, 16:06   #3584
Nadzieja87
Zakorzenienie

ok, jestem w domku i moge opowiedzieć co nieco

no to tak:

najpierw poczekania, potem brzuszki Tzn leżałam na kozetce pod ktg, ale z jednym pasem i mierzyli skurcze serduszko też chwile bo im sie kabe pomyliły skurcze, a właściwie napiecie macicy wahało sie na poziomie 18-20 mówią, ze dobrze
Potem sik, ciśnienie, ważenie i krew... dobrze ze w tej kolejności bo by mi nadciśnienie wyszło a przed badaniem krwi nerwice miałam, bo ona mnie pyta czy żelazo brałam, a ja yyyy przeciez nikt mi nie kazał!! no ale mówi nie?? to OK... to mam z lekarzem pogadać o tym
no wiec w moczu jakieś tam leukocyty wyszły chyba, ale to wszystko w normie jest. cisnienie 120/80, waga +4kg(od poczatku ciąży) i krew...tu uwaga szok!!! po badaniu okazało się ze hemoglobina przez 8 tyg podeszła z 10 do 11.1 bez leków
Potem znowu poczekalnia no i wizyta.
dr pyta mnie jak sie czuje, to poskarżyłam sie na ciśnienie i mówi, ze może być tak, ze ciąża obniżyła mi ciśnienie, a w gabinecie mam w normie, bo tak wizyta na mnie działa, że mi ciśnienie podnosi, ale jak mu powiedziałam, ze głowa mnie przy niskim ciśnieniu boli to mówił ze mam pić pić i pić ... to i ciśnienie się powinno unormować.
Na badaniu waginalnym, szyjka długa zamknięta 4,1cm no i oczywiście pieczarkarnia, ale mówił ze silniejsze tabletki mi da i powinno pomóc
Oczywiście tutaj tez się zdenerwowałam, bo mnie pyta czy miałam połówkowe u swojego starego lekarza mówię ze przecież on miał mi zrobić w styczniu a on mi ze juz za późno, ale usg (zwykłe) zrobi
no i na badaniu obejrzał wszystko z grubsza- główka, brzuszek pomierzył, mózg i serduszko w porządku, waga 550g. mówi ze trochę mało, ale ze widocznie taka uroda malucha. Główką leży już w pozycji wyjściowej, więc po bożenie okłada mnie rękoma A jak dr zapytałam o płeć, przyłożył sonde i coś tam mignęło i mówi no wygląda na to ze chłopiec, i tak 3ma ta sonde i na to mój syn ekschibicjonista rozkłada pieknie nogi i szok bo widzę 3 nogę tylko trochę krótszą Ślepy by zauważył tak pięknie pokazał że aż lekarz potwierdził po chwili, ze "tak, na pewno chłopiec"
Za to synek nie chciał pokazać buźki, lekarz mówi ze chyba mały nie lubi na niego patrzeć, przełączał też na 3d ale nie potrafił mi buziuni pokazać, bo sie synio zasłaniać zaczął
i m.in dlatego też przez ułożenie maluszka, zostałam skierowana na usg do specjalisty bo lekarz nie mogł zobaczyć i zmierzyć całej lewej strony ( a wbijał mi tą sonde usg dosłownie w biodro), ale tutaj to normane, jesli czegoś lekarz nie widzi, nie może zmierzyć odsyła na lepszy sprzęt i do specjalisty w dziedzinie badań prenatalnych.

15.01 w środe na 12:00 mam termin na to włąśnie specjalne usg, a po 26.01 mam sie zjawić na test glukozy
następna wizyta u mojego lekarza 18.02 godz 10:20

Powiem wam, że sama jestem w szoku, ze przeczucie mnie nie myliło! Bo pojawiło się na prawdę bardzo wcześnie i wszystko mi mówiło, że chłopak

A tatuś...no nie wytrzymałam i musiałam do niego zadzwonić z nowiną i na dzień dobry mu mówię wiesz, chciałam ci powiedzieć, ze nie będziesz już jedynym mężczyzną w moim życiu, bo będziemy mieli synka Oszalał ze szczęścia, ja zreszta też
Stary 2015-01-12, 16:15   #3585
mzgz
Rozeznanie

Cytat:
Nareszcie ktoś kto podziela moją miłość do Cameleonka
Moje marzenie...
Tż nawet zezwolił na jego kupno, ale sama się pohamowałam że jednak 4 tysiące za wózek to przesada, ale jest piękny zazdroszczę!!
Ja będę się musiała zaspokoić Mamas&Papas

Nadzieja - Gratuluję Synka!

Jeździłam M&P Sola po sklepie, bardzo zwinny i zgrabny. To była moja 2 opcja ale wygrał Quinny . Myślę że będziesz zadowolona...
Stary 2015-01-12, 16:41   #3586
Madeleine05
Zadomowienie

A i w kwestiach wyprawkowych - jeśli któraś z was jest na kupnie kolorowych pieluszek, to polecam bambusowe. Ja kupowałam od tego sprzedawcy http://allegro.pl/pielucha-pieluszka...970970750.html i jakościowo są świetne! Mięciutkie i bardzo ładne. Tylko uważajcie, bo ma drogą wysyłkę, lepiej kupić w 3-paku (ma takie aukcje), niż np. dwie, jak ja mądrze zrobiłam

A to moje:
big_bmbheartslilacdetail_54838409c7274.jpgthmagentadetail_53e89fce0e131.jpg
Stary 2015-01-12, 16:46   #3587
olimpia2009
Zadomowienie

nadzieja gratulacje synka

dzisiaj rano az sie poplakalam jak odwiozlam Olimpie szkoly...biedna nie chce chodzic...mowi ze nie lubi szkoly..ae jak pytalam czy ja ktos bije,dokucza to mowize nie..eshh dzien w dzien rano jest placz...ja juz czekam na weekend!!!!

w marcu ma tydzien wolnego od szkoly wiec tez na to czekam z wielka niecierpliwoscia....a potem to swieta..potem Alex sie urodzi I bedzie prawie lato I wakacje

a jak dzisiaj do pracy na cale szczescie nie dlugo wiec bedzie ok...ale mowie wam ze juz zaczyna mi byc ciezko asystowac ale coz jeszcze 4 miesiace zostaly wiec jakos dam rade...

to juz chyba wiekszosc z nas zna plec swoich dzieci?

przyznawac sie kto jeszcze nie!!!!!!!!
Stary 2015-01-12, 16:49   #3588
mimi_77
Zakorzenienie

Nadzieja - ja wiedziałam od początku, że będzie synek Wielkie gratki, że wszystko oki

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 17:15   #3589
kasienka1985
Zakorzenienie

Jeeej... zostawić Was na chwilę i już tyle do nadrabiania
Cytat:

Drugi mężczyzna! MÓJ SYNEK ❤❤❤

A ja jestem najszczesliwsza na świecie!!! ❤❤❤
Wspaniale kochana cieszę się razem z Tobą !!
Czułam tak od poczatku
Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć, Kochane!

Ja już po połówkowym USG. Chłopak potwierdzony na 100% Wszystkie parametry powyżej średniej Oczywiście w normie. Kazałam sprawdzić, czy na pewno nie ma drugiego dziecia, bo najczęściej czuję ruchy bardzo wysoko, zdecydowanie powyżej pępka Ale jest jeden lokator.
Na 17 idę po l4, w końcu

Postaram się teraz bywać częściej, brakuje mi rozmów z Wami.
Superowe wieści Asiu cieszę się ze wszystko w porządku u Was
Cytat:
O proszę kolejny siusiak gratulacje kochana!!

Jak tu się dziś chłopięco zrobiło!
Częstuję pomidorową i idę coś wygrzebać z szafki bo marzę o czymś słodkim

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-12, 17:29   #3590
Nadzieja87
Zakorzenienie

myszonka, kefii gratuluje wam udanych wizyt

dziewczyny zajrzyjcie w wolnej chwili do klubu
Stary 2015-01-12, 17:33   #3591
jagodowa07
Zadomowienie

Wysyp chłopaków dziś Myszonka gratulacje!
Stary 2015-01-12, 18:04   #3592
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:
No 4tys to jest za dużo - dlatego polowałam na używany zapłaciłam 1500zl i uważam, że to w sam raz. Ale Sola też jest super! Nie miałam okazji nim pojeździć, ale wygląda bardzo dobrze

Pierożkowaaa a podaj jeszcze linka do tego bloga o którym kiedyś wspominałaś, co prowadzi M. Górecka i jej mąż

mikemary.pl to jest ich wspólny blog, maja też fanpage na fb ja Maryśkę bardzo lubię ale tego męża to nie trawie

Cytat:
Napisane przez mzgz Pokaż wiadomość
Jeździłam M&P Sola po sklepie, bardzo zwinny i zgrabny. To była moja 2 opcja ale wygrał Quinny . Myślę że będziesz zadowolona...

Ooo dzięki za info to juz mniej wiecej mam pogląd czego sie spodziewać

Miałam sie zapytać czy Wasze dzieci tez maja czkawki? Bo Julek juz ma kolejna czuje wtedy takie rytmiczne pukanie najcześciej w okolice pecherza

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

26 lipca - kolejny rok razem!

Julek - 10.05.2015r. 21:40

pierogowamama.com
pani_pierozkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 18:08   #3593
Emilia 25
404 Not Found

Dostałam dziś w końcu moje Palmersy.
Poprosiłam o odszyfrowanie daty ważności (kodują ). jak jest data produkcji maj 2014, to ile może po otwarciu stać?
Jakoś mi tak dziwnie pachnie, więc pytam. Wasze Palmersy też mają taki hmm… dziwny zapach?
Stary 2015-01-12, 18:13   #3594
TienShan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majaa86 Pokaż wiadomość
A foteliki, które lepsze: Maxi cosi cabrio czy besafe izi go? Bo trochę do wyboru jest ..
Uważam, że besafe bo ma 5pkt pasy bezpieczeństwa i naprawdę genialną ochronę boczną

Cytat:
A i w kwestiach wyprawkowych - jeśli któraś z was jest na kupnie kolorowych pieluszek, to polecam bambusowe. Ja kupowałam od tego sprzedawcy http://allegro.pl/pielucha-pieluszka...970970750.html i jakościowo są świetne! Mięciutkie i bardzo ładne. Tylko uważajcie, bo ma drogą wysyłkę, lepiej kupić w 3-paku (ma takie aukcje), niż np. dwie, jak ja mądrze zrobiłam

A to moje:
Załącznik 5883890Załącznik 5883891
o super, dzięki! ale faktycznie zdziera za wysyłkę

Cytat:
Miałam sie zapytać czy Wasze dzieci tez maja czkawki? Bo Julek juz ma kolejna czuje wtedy takie rytmiczne pukanie najcześciej w okolice pecherza
ja jeszcze nie czułam ale z synem często, pod koniec to nie było fajne uczucie, drażniło mnie

===

Witam się po wizycie
Nasza Emilka waży już 400g, siedzi mamie pod samym pępkiem
Buźki nie pokazała bo nie dość, że łożysko z przodu to jeszcze rączkami się zasłoniła Najprawdopodobniej pierwszy raz zobaczymy w maju Rozwija się pięknie A ja mam 3kg na plusie

na kolejną wizytę mam zrobić glukozę i skontrolować morfologię przez tą hemoglobinę oraz mocz bo miałam nieliczną florę bakteryjną

TienShan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 18:15   #3595
olimpia2009
Zadomowienie

moj pachnie takim maslem kakaowym....nie mysle ze to jest jakis dziwny zapacha twoj jak pachnie?
Stary 2015-01-12, 18:16   #3596
mzgz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez olimpia2009 Pokaż wiadomość
nadzieja gratulacje synka

dzisiaj rano az sie poplakalam jak odwiozlam Olimpie szkoly...biedna nie chce chodzic...mowi ze nie lubi szkoly..ae jak pytalam czy ja ktos bije,dokucza to mowize nie..eshh dzien w dzien rano jest placz...ja juz czekam na weekend!!!!

w marcu ma tydzien wolnego od szkoly wiec tez na to czekam z wielka niecierpliwoscia....a potem to swieta..potem Alex sie urodzi I bedzie prawie lato I wakacje

a jak dzisiaj do pracy na cale szczescie nie dlugo wiec bedzie ok...ale mowie wam ze juz zaczyna mi byc ciezko asystowac ale coz jeszcze 4 miesiace zostaly wiec jakos dam rade...

to juz chyba wiekszosc z nas zna plec swoich dzieci?

przyznawac sie kto jeszcze nie!!!!!!!!
To chyba już tylko ja...ale z wyboru
Stary 2015-01-12, 18:19   #3597
Madeleine05
Zadomowienie

Cytat:
Witam się po wizycie
Buźki nie pokazała bo nie dość, że łożysko z przodu to jeszcze rączkami się zasłoniła Najprawdopodobniej pierwszy raz zobaczymy w maju Rozwija się pięknie A ja mam 3kg na plusie

na kolejną wizytę mam zrobić glukozę i skontrolować morfologię przez tą hemoglobinę oraz mocz bo miałam nieliczną florę bakteryjną
Super, że wszystko dobrze! Z tym pokazywaniem buzi to tak jak u nas - lekarz nic nie zobaczył, bo łożysko na przedniej ścianie, dziecko rękami zasłoniło buzię to jeszcze siedziała w ułożeniu miednicowym i kompletnie nic nie chciała pokazać
Stary 2015-01-12, 18:20   #3598
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Witam się po wizycie

Emilka. Piękne imię!

Cytat:
Napisane przez olimpia2009 Pokaż wiadomość
moj pachnie takim maslem kakaowym....nie mysle ze to jest jakis dziwny zapacha twoj jak pachnie?
No też takim masłem kakaowym, ale nie wiem, jakoś tak dziwnie. Ale może przesadzam.
Stary 2015-01-12, 18:25   #3599
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Dostałam dziś w końcu moje Palmersy.
Poprosiłam o odszyfrowanie daty ważności (kodują ). jak jest data produkcji maj 2014, to ile może po otwarciu stać?
Jakoś mi tak dziwnie pachnie, więc pytam. Wasze Palmersy też mają taki hmm… dziwny zapach?
Na opakowaniu musisz mieć słoiczek otwarty i tam pisze 3,6 lub 12 i to są miesiące po otwarciu. Podaj kod

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Cytat:
Uważam, że besafe bo ma 5pkt pasy bezpieczeństwa i naprawdę genialną ochronę boczną

o super, dzięki! ale faktycznie zdziera za wysyłkę

ja jeszcze nie czułam ale z synem często, pod koniec to nie było fajne uczucie, drażniło mnie

===

Witam się po wizycie

za wizytę.
Stary 2015-01-12, 18:26   #3600
dorka607
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kefii Pokaż wiadomość
Hej
Dopiero siadłam na dupsku od 8 rano.
Ja dziś miałam wizyte i wszytko oki. Mały rośnie ma 600g i strasznie fika. Musze uważać na te twardnienia brzucha i nie przemęczać się. Pakujemy sie i jutro w nocy wyruszamy do szpitala. Oby szybko dało sie poodstawiac leki i maly dobrze reagował.
Wogóle to mamy problem bo jak mówię do meza że nasz synek to nie wiadomo o którego chodzi bo ten w brzuszku dalej bezimienny. Mąż wymyśla takie imiona że mi slabo - chyba żeby mnie wkurzyć a nic konkretnego nie zaproponował.
No to sobei posiadziałam mały wstał.
za wizytę i życzę szybkiego powrotu do domku
Cytat:
Witaj

Gratuluję!!!

Asiuk i Kefi gratuluję udanych wizyt!

Sama siebie też podziwiam

No i nie trafiłam...ano trudno. Gratuluję synka

Cytat:
Napisane przez fistaszek24 Pokaż wiadomość
Mój pęcherz został piłką .
Pamiętaj, że to z miłości
Cytat:
Napisane przez Baset Pokaż wiadomość
Tien, u mnie jest po 1200 bodajże, razem z fotelikiem.
A normalnie po 1400.
To ja pytałam o cenę a mają sklep internetowy może? bo cena naprawdę fajna
że miłość można zobaczyć "

dorka607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości