|
|
#3571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015!!! cz.4
Cytat:
za synulka.
|
|
|
|
|
#3572 |
|
Wtajemniczenie
|
Myszonka gratuluję synka
![]()
|
|
|
|
#3573 |
|
Zakorzenienie
|
Mój pęcherz został piłką
.
|
|
|
|
#3574 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękujemy za gratulacje razem z synkiem
![]() Najprawdopodobniej ta nieprzespana noc jest przez to, a tak poza tym to nie boli mnie i sikam normalnie.
|
|
#3575 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam w ciuszkach strój dyni dla młodej na zabawę karnawałową na co moje dziecko stwierdziło nie chcę być dynia tylko księżniczką albo baletnicą
gwiazda rośnie.
|
|
|
|
#3576 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tż ma trochę opory i jakoś nie palimy się oboje do seksu, chociaż mam coraz większą chcicę...Cytat:
n![]() Cytat:
Gratulacje! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
tak to już jest, wygrasz jedną i potem już pójdzie ![]() a ubranka fajne Cytat:
ale wyglądają na wygodne, rozmiarówka standardowa?Cytat:
![]() U mnie wczoraj wieczorem młoda się wreszcie uaktywniła i były prawdziwe kopniaki
|
|
#3577 |
|
Zakorzenienie
|
Tien, u mnie jest po 1200 bodajże, razem z fotelikiem.
![]() A normalnie po 1400.
|
#3578 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kalinowa witaj Nadzieja gratuluje synka....a jednak przeczucie Cię nie myliło!! Ciekawe jak będzie z moim. Ale ja sobie jeszcze jakiś czas poczekam.....
|
|
|
|
|
#3579 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
teraz to mamuśka oszaleje na punkcie synusia, a TŻ pęknie z dumy chociaż on przecież od początku wiedział co zmajstrował hehe Cytat:
ostatnio jest to mój problem, raz dziennie zawsze mnie przegoni, a bardzo mi ten chlebek posmakował i nie skojarzyłam sobie że to może być jego wina ![]() Cytat:
![]() Mnie coś w tym wózku kusi ale jednocześnie odpycha nie lubię niskich i mam prawie 170 cm więc w ogole wygladałabym śmiesznie, ale przy Twoim wzroście ta wysokość to na pewno zaleta Ale jest w nim coś takiego hmm eleganckiego i lubię Twój gust, czasami wracam do zdjęć Twojej wyprawki Cudeńka mnie niestety dopadło Cytat:
szalejeszCytat:
ale jak nie polecali Tobie stelazy Bebetto to Camarelo też nie będą polecali bo to podobne ![]() Cytat:
![]() Śliczne ubranka Cytat:
za udaną wizytę 600 g Trzymam kciuki za starszego syneczka i życzę szybkiego powrotu do domku Cytat:
za wizytę i gratuluję synusia Ehh nie zacytowało mi wszystkiego ![]() Póki pamiętam więc: Asiuk gratuluję wizyty i potwierdzonego synka sami chłopcy dziś A do mnie przyszło zamówienie ze smyka |
||||||||
|
|
|
#3580 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zapłaciłam 1500zl i uważam, że to w sam raz. Ale Sola też jest super! Nie miałam okazji nim pojeździć, ale wygląda bardzo dobrze Pierożkowaaa a podaj jeszcze linka do tego bloga o którym kiedyś wspominałaś, co prowadzi M. Górecka i jej mąż
|
|
|
|
|
#3581 |
|
Zadomowienie
|
Myszonka
gratuluję synusia!Własnie tak przeglądam Wasze propozycje, co do wózków i Tien zwróciłam uwagę na X-landera X-move http://dino.sklep.pl/nowy/wozek-xlan...s-p-17808.html Całkiem ciekawy mi się wydaje po oglądnieciu filmiku..pisałaś,że znajomi zadowoleni..kurcze troszkę waga mnie przeraża, muszę przetestować w jakimś sklepie.. A foteliki, które lepsze: Maxi cosi cabrio czy besafe izi go? Bo trochę do wyboru jest ..
Noszę serce Twoje przy sobie...Noszę je w moim sercu... <3 Karolek<3 Moje Serduszko <3 Edytowane przez majaa86 Czas edycji: 2015-01-12 o 16:45 |
|
|
|
#3582 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bardzo mi miło!Jednak mam wrażenie, że czasami przesadzam z ilością różowego Muszę to jakoś uspokoić innymi kolorami, bo mi dziecko się w małą różową księżniczkę zamieni
|
|
|
|
|
#3583 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
żeby było ok. A różu unikam jak ognia.
|
|
|
|
|
#3584 |
|
Zakorzenienie
|
ok, jestem w domku i moge opowiedzieć co nieco
![]() no to tak: najpierw poczekania, potem brzuszki Tzn leżałam na kozetce pod ktg, ale z jednym pasem i mierzyli skurcze serduszko też chwile bo im sie kabe pomyliły Potem sik, ciśnienie, ważenie i krew... dobrze ze w tej kolejności bo by mi nadciśnienie wyszło przeciez nikt mi nie kazał!! no ale mówi nie?? to OK... to mam z lekarzem pogadać o tymno wiec w moczu jakieś tam leukocyty wyszły chyba, ale to wszystko w normie jest. cisnienie 120/80, waga +4kg(od poczatku ciąży) i krew...tu uwaga szok!!! po badaniu okazało się ze hemoglobina przez 8 tyg podeszła z 10 do 11.1 bez leków Potem znowu poczekalnia no i wizyta. dr pyta mnie jak sie czuje, to poskarżyłam sie na ciśnienie i mówi, ze może być tak, ze ciąża obniżyła mi ciśnienie, a w gabinecie mam w normie, bo tak wizyta na mnie działa, że mi ciśnienie podnosi, ale jak mu powiedziałam, ze głowa mnie przy niskim ciśnieniu boli to mówił ze mam pić pić i pić ... to i ciśnienie się powinno unormować.Na badaniu waginalnym, szyjka długa zamknięta 4,1cm no i oczywiście pieczarkarnia, ale mówił ze silniejsze tabletki mi da i powinno pomóc ![]() Oczywiście tutaj tez się zdenerwowałam, bo mnie pyta czy miałam połówkowe u swojego starego lekarza mówię ze przecież on miał mi zrobić w styczniu ![]() no i na badaniu obejrzał wszystko z grubsza- główka, brzuszek pomierzył, mózg i serduszko w porządku, waga 550g. mówi ze trochę mało, ale ze widocznie taka uroda malucha. Główką leży już w pozycji wyjściowej, więc po bożenie okłada mnie rękoma A jak dr zapytałam o płeć, przyłożył sonde i coś tam mignęło i mówi no wygląda na to ze chłopiec, i tak 3ma ta sonde i na to mój syn ekschibicjonista rozkłada pieknie nogi i szok bo widzę 3 nogę tylko trochę krótszą Ślepy by zauważył ![]() ![]() ![]() Za to synek nie chciał pokazać buźki, lekarz mówi ze chyba mały nie lubi na niego patrzeć, przełączał też na 3d ale nie potrafił mi buziuni pokazać, bo sie synio zasłaniać zaczął ![]() i m.in dlatego też przez ułożenie maluszka, zostałam skierowana na usg do specjalisty bo lekarz nie mogł zobaczyć i zmierzyć całej lewej strony ( a wbijał mi tą sonde usg dosłownie w biodro), ale tutaj to normane, jesli czegoś lekarz nie widzi, nie może zmierzyć odsyła na lepszy sprzęt i do specjalisty w dziedzinie badań prenatalnych. 15.01 w środe na 12:00 mam termin na to włąśnie specjalne usg, a po 26.01 mam sie zjawić na test glukozy ![]() następna wizyta u mojego lekarza 18.02 godz 10:20 Powiem wam, że sama jestem w szoku, ze przeczucie mnie nie myliło! Bo pojawiło się na prawdę bardzo wcześnie i wszystko mi mówiło, że chłopak A tatuś...no nie wytrzymałam i musiałam do niego zadzwonić z nowiną i na dzień dobry mu mówię wiesz, chciałam ci powiedzieć, ze nie będziesz już jedynym mężczyzną w moim życiu, bo będziemy mieli synka Oszalał ze szczęścia, ja zreszta też
|
#3585 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeździłam M&P Sola po sklepie, bardzo zwinny i zgrabny. To była moja 2 opcja ale wygrał Quinny |
|
|
|
|
#3586 |
|
Zadomowienie
|
A i w kwestiach wyprawkowych - jeśli któraś z was jest na kupnie kolorowych pieluszek, to polecam bambusowe. Ja kupowałam od tego sprzedawcy http://allegro.pl/pielucha-pieluszka...970970750.html i jakościowo są świetne! Mięciutkie i bardzo ładne. Tylko uważajcie, bo ma drogą wysyłkę, lepiej kupić w 3-paku (ma takie aukcje), niż np. dwie, jak ja mądrze zrobiłam
A to moje: big_bmbheartslilacdetail_54838409c7274.jpgthmagentadetail_53e89fce0e131.jpg |
|
|
|
#3587 |
|
Zadomowienie
|
nadzieja gratulacje synka
![]() dzisiaj rano az sie poplakalam jak odwiozlam Olimpie szkoly...biedna nie chce chodzic...mowi ze nie lubi szkoly..ae jak pytalam czy ja ktos bije,dokucza to mowize nie..eshh dzien w dzien rano jest placz...ja juz czekam na weekend!!!! w marcu ma tydzien wolnego od szkoly wiec tez na to czekam z wielka niecierpliwoscia....a potem to swieta..potem Alex sie urodzi I bedzie prawie lato I wakacje a jak dzisiaj do pracy na cale szczescie nie dlugo wiec bedzie ok...ale mowie wam ze juz zaczyna mi byc ciezko asystowac ale coz jeszcze 4 miesiace zostaly wiec jakos dam rade... to juz chyba wiekszosc z nas zna plec swoich dzieci? przyznawac sie kto jeszcze nie!!!!!!!!
|
#3588 |
|
Zakorzenienie
|
Nadzieja - ja wiedziałam od początku, że będzie synek
Wielkie gratki, że wszystko oki
|
|
#3589 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jeeej... zostawić Was na chwilę i już tyle do nadrabiania
![]() Cytat:
Czułam tak od poczatku ![]() Cytat:
Cytat:
gratulacje kochana!!Jak tu się dziś chłopięco zrobiło! ![]() Częstuję pomidorową i idę coś wygrzebać z szafki bo marzę o czymś słodkim
|
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
myszonka, kefii gratuluje wam udanych wizyt
![]() dziewczyny zajrzyjcie w wolnej chwili do klubu
|
#3592 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mikemary.pl to jest ich wspólny blog, maja też fanpage na fb ja Maryśkę bardzo lubię ale tego męża to nie trawie Cytat:
Ooo dzięki za info to juz mniej wiecej mam pogląd czego sie spodziewać ![]() Miałam sie zapytać czy Wasze dzieci tez maja czkawki? Bo Julek juz ma kolejna czuje wtedy takie rytmiczne pukanie najcześciej w okolice pecherza Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
||
|
|
|
#3593 |
|
404 Not Found
|
Dostałam dziś w końcu moje Palmersy.
![]() Poprosiłam o odszyfrowanie daty ważności (kodują ). jak jest data produkcji maj 2014, to ile może po otwarciu stać? Jakoś mi tak dziwnie pachnie, więc pytam. Wasze Palmersy też mają taki hmm… dziwny zapach?
|
|
|
|
#3594 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() === Witam się po wizycie Nasza Emilka waży już 400g, siedzi mamie pod samym pępkiem Buźki nie pokazała bo nie dość, że łożysko z przodu to jeszcze rączkami się zasłoniła Najprawdopodobniej pierwszy raz zobaczymy w maju Rozwija się pięknie A ja mam 3kg na plusie ![]() na kolejną wizytę mam zrobić glukozę i skontrolować morfologię przez tą hemoglobinę oraz mocz bo miałam nieliczną florę bakteryjną
|
|
#3595 |
|
Zadomowienie
|
moj pachnie takim maslem kakaowym....nie mysle ze to jest jakis dziwny zapach
a twoj jak pachnie?
|
#3596 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3597 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3598 | ||
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3599 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
za wizytę.
|
||
|
|
|
#3600 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za wizytę i życzę szybkiego powrotu do domkuCytat:
Pamiętaj, że to z miłości Cytat:
a mają sklep internetowy może? bo cena naprawdę fajna
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:07.

Jednak wszem i wobec ogłaszam, że mój bąbelek pokazał cudownego siusiaka
) Waży 371g i jest 1 dzień do tyłu. Lekarz kazał się nie przejmować tym, bo najwidoczniej synuś przydał się do mamuni i będzie malutki 

.
gwiazda rośnie.
Gratulacje!
Oczywiście w normie. Kazałam sprawdzić, czy na pewno nie ma drugiego dziecia, bo najczęściej czuję ruchy bardzo wysoko, zdecydowanie powyżej pępka 

ostatnio jest to mój problem, raz dziennie zawsze mnie przegoni, a bardzo mi ten chlebek posmakował i nie skojarzyłam sobie że to może być jego wina 

i życzę szybkiego powrotu do domku 

bardzo mi miło!
przeciez nikt mi nie kazał!!
no ale mówi nie?? to OK... to mam z lekarzem pogadać o tym