|
|
#2551 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III
Cytat:
![]() Mój ostatnio pojechał z kolegami na off road i gdzieś przy wysiadaniu wypadł mu portfel, a tam pełno kasy, bo odłożone na ZUS było potem pół nocy jeździli i szukali tego portfela NAD JEZIOREM, ale na szczęście znaleźli ![]() Witam Was po weekendzie
|
|
#2552 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jest jeszcze szansa, że jak ktoś włączy ten tel (bo jest wyłączony) to wyświetli nam się informacja o tym i lokalizacja telefonu, ale jeśli już poszedł na części bez włączania go... to kaplica ![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Cytat:
Dobrze, że policja mi je przywiozła (jeszcze dostałam od policjantów z☠☠☠y, że przy dupsku nie trzymałam, ale już nie tłumaczyłam, ze to nie moja wina, byłam mega wdzięczna, że ktoś odniósł ).
|
||
|
|
|
#2553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko nakopać takiemu ![]() a jeszcze a propos dokumentów, to mój tż ciągle zostawia je w samochodzie!
|
|
#2554 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Noo ja też jestem uczulona na tym punkcie, mój też zostawiał, ale na szczęście wybiłam mu to z głowy ![]() Za to nie ma oporów przed zostawieniem np. plecaka na widoku... A przecież wystarczy tylko wybić szybę... |
|
|
|
|
#2555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2556 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zawsze pierwszy w nowinkach techniki a jak co do czego to najgorszy telefon z wszystkich znajomych bo zgubił/ukradli/gdzies zostawił... Niech się męczy teraz ze starą nokią a co! Ja mojemu męzowi pierwszy portfel w życiu kupiłam kiedyś, bo nie mogłam się patrzeć jak nosi pieniądze po kieszeniach i jak tylko coś wyciągał to pieniadze leciały na podłoge
|
|
|
|
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
faceci to duże dzieci
![]() on zresztą lubi jak ja wszystko organizuje, nadzoruje, pilnuje terminów.... docenia to, a ja znowu doceniam że to, że on zajmuje sie wszystkimi sprawami techniczno-samochodowo-naprawczo- totalnie nie babskimi ![]() w tej kwestii jest ogranięty, wszystko umie zrobić i tak sie uzupełniamy ![]() zeżarłam makrele w puszce.....mmmm pyszniutkie ![]() jakaś padnięta jestem, chyba wcześniej sie wykąpie i rypne sie do łóżka z książką |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2558 |
|
Zadomowienie
|
Ale dziś naskrobałyście. Ja miałam mega zabiegany dzień, dwa banki, wydział komunikacji, urząd skarbowy... dobrze, że kolejek nie było, to w miarę sprawnie poszło.
Witam koleżankę carmen ![]() Co do ubrań. Na razie mam tylko w planach zakup spodni, ale póki mieszczę się w swoje, to nie będę niepotrzebnie tracić kasy. Ciężko też przewidzieć jaki brzuch będę miała później, więc myślę, że gdzieś tak za miesiąc dopiero wezmę się za zakupy. Na pewno z allegro, bo u mnie nie ma sklepów z odzieżą ciążową chyba. Soleil Rouge bardzo mi przykro. Masija dzięki za informacje na temat zamówienia i czekam na informacje dotyczące kolejnej paczki. Na te leginsy chyba się zdecyduję właśnie. A bluzki będę unikać ![]() Kartę rossnę mam, ale jeszcze nic na nią nie kupowałam, bo dopiero co założyłam
|
|
|
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio brałam Duomox i chyba gdyby nie on to bym padła tak mnie wszystko bolało po tygodniu leczenia domowego. Jak trzeba to bierz i nie przeskoczysz tego
|
|
|
|
#2560 |
|
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny
można do was dołączyć ???sama nie wiem od czego zacząć??? może od tego ze sama nie wiem dla czego wcześniej nie wpadłam na to, że na pewno jest taki temat na forum , znalazłam was dopiero w zeszłym tygodniu jak byłam chora (tez biorę duomox) i przeczytałam z 60ston więc czuję się jak bym tu z Wami była od dawna. termin porodu mam na 29 czerwca, mam prawie 32lata i jestem mama prawie 7 letniej Hani, pierwsza ciąża skończyła się w 36 tygodniu ale teraz mam nadzieje ze dotrwam do końca. Najbliższa wizyta za 2 dni i mam nadzieje, że podczas niej dowiem się kto we mnie mieszka. Sporo bym mogła jeszcze napisać ale na początek chyba wystarczy pozdrawiam
|
|
|
|
#2562 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tutaj ToyRus jak się okazuje jeden z tańszych. Ogólnie ubrania tu są droższe, zawsze obkupuję się podczas urlopu w pl. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przykro mi bardzo, trzymaj się jakoś... ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
))
|
||||||||
|
|
|
#2563 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
Czyli księżniczka będzie tylko jedna
|
||
|
|
|
#2564 |
|
Raczkowanie
|
T ta szkoła to jest tak ze moj synek ma juz obowiązek iść do szkoły. W lutym idziemy na badania psychologiczno- pedagogiczne do poradni i oni bedą orzekać cY dziecko sie nadaje do szkoły. Ale dużo czytałam i słyszałam o tych badaniach ze te poradnie i tak przeważnie wydają opinie ze dziecko ma iść do szkoły...
Ale synek mówi mi ze do przedszkola nie chce chodzić ale do szkoły pójdzie..... Ja bym wolała zeby szedł bo bedzie z rówieśnikami, nikt potem nie bedzie mu odgryzał ze dłużej został w przedszkolu( a dzieci są czasem okrutne) no i ja bede na macierzyńskim wiec więcej bede miała czasu na wdrożenie go do szkoły... Ale jasne jest ze nic na sile.,. Zależy co powiedzą mi w tej przychodni... ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Kaja gratuluje synka!!! |
|
|
|
#2565 |
|
Zakorzenienie
|
Kaja brawo
![]() a ja dalej w nieświadomości może za tydzień się uda. Dzisiaj chyba poczułam pierwszego kopniaka i jak się kładę na plecach to mi brzuch podskakuje jakby serducho w nim biło. Też tak macie?
|
|
|
|
#2566 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc
Jutro nadrobie ostatnie 2 dni ale jak zwykle duzo piszecie. Bylam dzis na wizycie i wyglada, ze bedzie DZIEWCZYNKA. Lekarz mowi, ze to nie na 100% bo bylo zle odwrocone ale wydaje mu sie dziewczynka. 27 mam polowkowe w Anglii to zobaczymy czy sie potwierdzi
|
|
|
|
#2567 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2568 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a Ty chciałabyś żeby tak zostało?
|
||||
|
|
|
#2570 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() wpadłam się szybko przywitać. Niestety nie jestem w stanie nadrobić Was, bo Tż zaraził mi malucha i mam masakrę w domu Kaja gratuluję Frania ![]() Aika gratuluję córci ![]() Ja jutro wybieram się na polowkowe i chciałabym się dowiedzieć jakiej płci jest maleństwo ale i tak czuje siusiaka ![]() A tak w ogóle witam się w 20 tc i niestety już z 5 kg więcej :/ Masija rozumiem Cię Witam wszystkie nowe mamy
|
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
Cena powala ale wow
http://www.sklep-tosia.eu/baby-dan-angel-3w1_p2393
|
|
#2573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Która z Was pisała kiedyś o Mutsy Eva? Kolega z pracy namawia nas na ten wózek i sama nie wiem... |
|
|
|
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze co do tej karty rossnę, bo rzuciło mi się w oczy, że pisałyście, że bywają lepsze promocje w marketach. no.. na pewno, ale wychodzę z założenia, że jeśli i tak robię zakupy w ross to kartę mam bo więcej na tym skorzystam niż nie. poza tym nie zawsze mam czas regularnie śledzić promocje i jeździć po całym mieście w poszukiwaniu 2zł tańszego mleka. są produkty typowe dla rossmanna, których w marketach nie kupię, a lubię je, są promocje dziecięce wyłącznie dla posiadaczy karty, są promocje specjalne dla posiadacza konkretnej karty. czasem znajdzie się coś co akurat mnie interesuje, czasem nie.
|
|
|
|
#2575 |
|
Wtajemniczenie
|
Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III
Dziekuje mam nadzieje, ze tak zostanie. Jakos od poczatku w mojej glowie bylo, ze to dziewczynka.Kaja gratuluje chlopaka ! Kaja dopiszesz mi prosze dziewczynke, jak cos to bedziemy zmieniac Edytowane przez Aika213 Czas edycji: 2015-01-12 o 21:29 |
|
|
|
#2576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czytałam sporo z telefonu i połowa postów mi poginęła. pamiętam coś o kołysce, również nie biorę pod uwagę bo to rozwiązanie na ile? 4-5 m-cy? to zupełnie mnie nie urządza. chciałam jeszcze odnaleźć to co pisałyście o przedzieleniu pokoju, były jakieś linki albo zdjęcia i znaleźć nie mogę teraz |
|
|
|
|
#2577 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() klaski : Gratulacje. Ja też chcę mieć parkę!![]() Cytat:
Cytat:
![]() klask i:Cytat:
Cytat:
Piszę o własnych doświadczeniach. Wiadomo są produkty, które są tylko w rosku i fajnie, jak się ma na nie zniżkę---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja często sprawdzałam promocje w necie, bo mam sporo sklepów "w zasięgu", tzn w okolicach osiedla, do max 10 min jazdy samochodem. ten auchan już wybitnie daleko. właśnie doszłam do takiego wniosku, że zobaczymy w praktyce. narożnik nie jest towarem deficytowym, w każdej chwili można coś kupić. byle wszystko szczęśliwie było. |
|
|
|
|
#2579 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I pisz coś więcej jak się czułaś/czujesz, co planujesz kupić, etc.![]() Cytat:
![]() Same chłopy ![]() Lepiej dla mojej dziewuszki-większy wybór spośród tyyyluu mężczyzn ![]() Cytat:
Dokładnie takie pulsowanie jakbym miała serce w brzuchu![]() Cytat:
Gratulacje! Cytat:
![]() Cytat:
![]() I skąd to się bierze, hm?
|
|
#2580 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() zaraz biorę się za nadrabianie. nie mam przez te wichury internetu w domu więc tylko z pracy mogę do was zaglądać, buuu |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:56.

potem pół nocy jeździli i szukali tego portfela NAD JEZIOREM, ale na szczęście znaleźli 

).

)
: jedna warstwa daje super kolor, szybko schnie i długo się trzyma 
Czyli księżniczka będzie tylko jedna
ale i tak czuje siusiaka 
Nie wiem czy to u Ciebie realne, ale ja bardzo bym nie chciała by niemowlak budził mi starszaka. A w jednym pokoju myślę, że trudno będzie...
klaski :