Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-12, 16:53   #2551
kejtiCe
Zakorzenienie

Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Tż zgubił/ukradli mu telefon... Normalnie chyba go uduszę! Jak można nie trzymać telefonu przy dupie...
Boże, faceci to tacy mało uważni są

Mój ostatnio pojechał z kolegami na off road i gdzieś przy wysiadaniu wypadł mu portfel, a tam pełno kasy, bo odłożone na ZUS było potem pół nocy jeździli i szukali tego portfela NAD JEZIOREM, ale na szczęście znaleźli

Witam Was po weekendzie
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 16:56   #2552
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
FACECIII

Mnie to juz tak nie dziwi.. Dlatego mój tż ma stary telefon, bo tyle razy ile on coś zgubił to..
No mój niech teraz męczy się z moją starą Nokią, dobrze, że miałam ją w szufladzie. To będzie teraz dopiero ból.

Jest jeszcze szansa, że jak ktoś włączy ten tel (bo jest wyłączony) to wyświetli nam się informacja o tym i lokalizacja telefonu, ale jeśli już poszedł na części bez włączania go... to kaplica

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
Boże, faceci to tacy mało uważni są

Mój ostatnio pojechał z kolegami na off road i gdzieś przy wysiadaniu wypadł mu portfel, a tam pełno kasy, bo odłożone na ZUS było potem pół nocy jeździli i szukali tego portfela NAD JEZIOREM, ale na szczęście znaleźli

Witam Was po weekendzie
Mój mi kiedyś zgubił MOJE DOKUMENTY od samochodu, przy wysiadaniu wypadły mu z kieszeni.

Dobrze, że policja mi je przywiozła (jeszcze dostałam od policjantów z☠☠☠y, że przy dupsku nie trzymałam, ale już nie tłumaczyłam, ze to nie moja wina, byłam mega wdzięczna, że ktoś odniósł).
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 17:00   #2553
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
No mój niech teraz męczy się z moją starą Nokią, dobrze, że miałam ją w szufladzie. To będzie teraz dopiero ból.

Jest jeszcze szansa, że jak ktoś włączy ten tel (bo jest wyłączony) to wyświetli nam się informacja o tym i lokalizacja telefonu, ale jeśli już poszedł na części bez włączania go... to kaplica

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

Mój mi kiedyś zgubił MOJE DOKUMENTY od samochodu, przy wysiadaniu wypadły mu z kieszeni.

Dobrze, że policja mi je przywiozła (jeszcze dostałam od policjantów z☠☠☠y, że przy dupsku nie trzymałam, ale już nie tłumaczyłam, ze to nie moja wina, byłam mega wdzięczna, że ktoś odniósł).
o mój Bożeeeee tylko nakopać takiemu

a jeszcze a propos dokumentów, to mój tż ciągle zostawia je w samochodzie! ja jestem uczulona na tym punkcie, mój tata to policjant i zawsze mi zabrania, i pilnuje tego, a tż taki niereformowalny chyba..
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 17:03   #2554
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
o mój Bożeeeee tylko nakopać takiemu

a jeszcze a propos dokumentów, to mój tż ciągle zostawia je w samochodzie! ja jestem uczulona na tym punkcie, mój tata to policjant i zawsze mi zabrania, i pilnuje tego, a tż taki niereformowalny chyba..
No to tak apropos tego czy mam idealnego faceta jak któraś pytała

Noo ja też jestem uczulona na tym punkcie, mój też zostawiał, ale na szczęście wybiłam mu to z głowy

Za to nie ma oporów przed zostawieniem np. plecaka na widoku... A przecież wystarczy tylko wybić szybę...
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 17:05   #2555
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
A to nie jest tak ze rodzic ma wybor czy dac 6-latka czy 7-latka do pierwszej klasy? Do tej pory chyba tak bylo?
dzieci urodzone w pierwszej połowie roku idą obowiązkowo z drugiej połowy roku mają jeszcze wybór. Od przyszłego nie ma już wyboru

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 17:06   #2556
Selis
Zadomowienie

Cytat:

Masakra! jakbym o swoim TŻ czytała zawsze pierwszy w nowinkach techniki a jak co do czego to najgorszy telefon z wszystkich znajomych bo zgubił/ukradli/gdzies zostawił...
Niech się męczy teraz ze starą nokią a co!

Ja mojemu męzowi pierwszy portfel w życiu kupiłam kiedyś, bo nie mogłam się patrzeć jak nosi pieniądze po kieszeniach i jak tylko coś wyciągał to pieniadze leciały na podłoge
Selis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 19:05   #2557
industria
Zakorzenienie

faceci to duże dzieci ja też mam wrażenie że jak czasem mojego nie ogarne to sie potraci chłopak
on zresztą lubi jak ja wszystko organizuje, nadzoruje, pilnuje terminów.... docenia to, a ja znowu doceniam że to, że on zajmuje sie wszystkimi sprawami techniczno-samochodowo-naprawczo- totalnie nie babskimi
w tej kwestii jest ogranięty, wszystko umie zrobić i tak sie uzupełniamy

zeżarłam makrele w puszce.....mmmm pyszniutkie

jakaś padnięta jestem, chyba wcześniej sie wykąpie i rypne sie do łóżka z książką
industria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 19:12   #2558
mycha_818
Zadomowienie

Ale dziś naskrobałyście. Ja miałam mega zabiegany dzień, dwa banki, wydział komunikacji, urząd skarbowy... dobrze, że kolejek nie było, to w miarę sprawnie poszło.

Witam koleżankę carmen

Co do ubrań. Na razie mam tylko w planach zakup spodni, ale póki mieszczę się w swoje, to nie będę niepotrzebnie tracić kasy. Ciężko też przewidzieć jaki brzuch będę miała później, więc myślę, że gdzieś tak za miesiąc dopiero wezmę się za zakupy. Na pewno z allegro, bo u mnie nie ma sklepów z odzieżą ciążową chyba.

Soleil Rouge bardzo mi przykro.

Masija dzięki za informacje na temat zamówienia i czekam na informacje dotyczące kolejnej paczki. Na te leginsy chyba się zdecyduję właśnie. A bluzki będę unikać

Kartę rossnę mam, ale jeszcze nic na nią nie kupowałam, bo dopiero co założyłam
mycha_818 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 19:14   #2559
country111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Selis Pokaż wiadomość
A któraś z Was brała może jakieś antybiotyki w ciąży tej czy poprzedniej? Czytałam trochę w necie o tym, ale może Wy macie jakieś swoje doświadczenia w tym temacie? (oczywiście oby jak najmniej takich "doświadczeń" nas spotykało )
Ja ostatnio brałam Duomox i chyba gdyby nie on to bym padła tak mnie wszystko bolało po tygodniu leczenia domowego. Jak trzeba to bierz i nie przeskoczysz tego
country111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 19:45   #2560
haniula1803
Rozeznanie

cześć dziewczyny można do was dołączyć ???
sama nie wiem od czego zacząć???
może od tego ze sama nie wiem dla czego wcześniej nie wpadłam na to, że na pewno jest taki temat na forum , znalazłam was dopiero w zeszłym tygodniu jak byłam chora (tez biorę duomox) i przeczytałam z 60ston więc czuję się jak bym tu z Wami była od dawna.
termin porodu mam na 29 czerwca, mam prawie 32lata i jestem mama prawie 7 letniej Hani, pierwsza ciąża skończyła się w 36 tygodniu ale teraz mam nadzieje ze dotrwam do końca. Najbliższa wizyta za 2 dni i mam nadzieje, że podczas niej dowiem się kto we mnie mieszka. Sporo bym mogła jeszcze napisać ale na początek chyba wystarczy pozdrawiam
haniula1803 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 19:49   #2561
k a j a
Zakorzenienie

Melduje po wizycie iż mamy Frania
Ale slabo widać bo mało wód, łożysko zasłania. No ale na jego oko to siusiak

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 19:51   #2562
Marei
Zakorzenienie

Cytat:

Marei my z tych co nie lubią się narzucać, a nasze mieszkanie wiecznie pełne... Nawet jak wyjeżdżamy na wakacje, to ludzie tylko czatują żeby zgłosić się "do pilnowania" mieszkania A głupio tak rodzinie odmawiać, jak mieszkają gdzieś w Lublinie i nad morze tak daleko mają, a tu drogo...
Pilnowanie nie jest takie złe

Cytat:
My taki zwykły, mały cyfrowy.. Ogólnie to nie tyle kupujemy co wymieniamy bo nam się zepsuł a miałam ubezpieczenie. Nie znam się na aparatach, chce po prostu robić zdjecia w danej chwili, a dla mnie telefon nie ...
Witam Was po weekendowo
Nauczyłam się telefonem i ciężko się odzwyczaić
Tutaj ToyRus jak się okazuje jeden z tańszych. Ogólnie ubrania tu są droższe, zawsze obkupuję się podczas urlopu w pl.

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość

Zazdroszczę tym które budują/mają własny dom

My też byśmy chcieli ale u nas większym problemem jest to, że nie wiemy, gdzie zostaniemy. Wszystko zależy od pracy tż'ta. Bardzo możliwe (chociaż nie chcę zapeszać), że może w tym roku uda mu się dostać do pracy, zgodnej z jego wykształceniem. Czyli przed nim mn.w. 2-3 zdobywania doświadczenia i (wstępne plany) przeprowadzka do innego miasta.
A znowu kupić działkę i uwiązać się to nie dla nas.
Przeraża mnie ten fakt, że nie mamy sprecyzowanego miejsca stałego pobytu bo nie bardzo mogę robić plany..
U nas podobnie, też nie wiemy ile zostaniemy tu, gdzie jesteśmy. Na pewno chcę być dwa lata po porodziew domu, później na rok wrócić do pracy i może nowej szukać, gdzie indziej... tz raczej wszędzie znajdzie. Chciałabym w Niemczech, żeby nie musieć znowu się uczyć języków bo nie mam do tego talentu, ale to też nie wiadomo, gdzie się coś trafi. Myślałam, żeby kupić mieszkanie w pl i wynajmować, póki nie wrócimy. O ile w wrócimy.

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
a propo paznokci!! Polecam jednowarstwowy lakier z Rossmanna: jedna warstwa daje super kolor, szybko schnie i długo się trzyma o taaki https://www.facebook.com/WiboKosmety...9458496443975/
Wibo to moja ulubiona marka lakierów. Są świetne, za tą cenę a nawet dwa razy większą nie znajdziesz takich drugich.

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
no z tym tyciem to czasami nie wierzę w to co czytam albo słyszę oglądałam jakiś program ostatnio a tam babka mówi, że przytyła 38 kg...no ja pierdykam
Moja mama przy bracie przytyła 28kg. Jak zacznie się woda w dużych ilościach w organizmie zatrzymywać to choćbyś była na diecie 1000kalorii i tak przytyjesz i ciężko to zrzucić. Inne jest odchudzanie po zaniedbaniu a inne po problemach zdrowotnych.

Cytat:
Napisane przez Soleil_Rouge Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
Dziękuję ze mnie nie wykreslilyscie z listy z pierwszej strony mimo tego że się nie odzywam od ponad miesiąca!
Przyznam szczerze ze nawet nie nadrobilam zaległości, ale cieszę się że wątek się rozwija.
Niestety przed Świętami odszedł mój tata (choroba postępowała bardzo szybko) i to mnie załamało nie potrafię sobie z tym poradzić i sprawy ciążowe zeszły na dalszy plan. Nie robię głupot i dbam o siebie jak tylko mogę ale nerwy swoje robią
Postaram się Was czytać trochę częściej, może nadrobie trzecią część, ale z pisaniem na pewno będzie tak sobie bo nie znajduje motywacji - ani na to ani na nic innego zresztą wybaczcie.
Myślałam też o tobie jakiś czas temu, myślałam, że może po przeprowadzce są problemy z netem.
Przykro mi bardzo, trzymaj się jakoś...

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Cytat:
Gratulacje!!! Czyli żadnego wysypu pipek. Jutro ja mam usg, może jednak
Cytat:
Napisane przez haniula1803 Pokaż wiadomość
może od tego ze sama nie wiem dla czego wcześniej nie wpadłam na to, że na pewno jest taki temat na forum , znalazłam was dopiero w zeszłym tygodniu jak byłam chora (tez biorę duomox) i przeczytałam z 60ston więc czuję się jak bym tu z Wami była od dawna.
termin porodu mam na 29 czerwca, mam prawie 32lata i jestem mama prawie 7 letniej Hani, pierwsza ciąża skończyła się w 36 tygodniu ale teraz mam nadzieje ze dotrwam do końca. Najbliższa wizyta za 2 dni i mam nadzieje, że podczas niej dowiem się kto we mnie mieszka. Sporo bym mogła jeszcze napisać ale na początek chyba wystarczy pozdrawiam
Witaj! To już doświadczona z ciebie mama ))
Stary 2015-01-12, 19:55   #2563
mycha_818
Zadomowienie

Cytat:
Hej! Śmiało! Witamy

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Cytat:
Gratuluję! Czyli księżniczka będzie tylko jedna
mycha_818 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 20:18   #2564
carmenn85
Raczkowanie

T ta szkoła to jest tak ze moj synek ma juz obowiązek iść do szkoły. W lutym idziemy na badania psychologiczno- pedagogiczne do poradni i oni bedą orzekać cY dziecko sie nadaje do szkoły. Ale dużo czytałam i słyszałam o tych badaniach ze te poradnie i tak przeważnie wydają opinie ze dziecko ma iść do szkoły...
Ale synek mówi mi ze do przedszkola nie chce chodzić ale do szkoły pójdzie.....
Ja bym wolała zeby szedł bo bedzie z rówieśnikami, nikt potem nie bedzie mu odgryzał ze dłużej został w przedszkolu( a dzieci są czasem okrutne) no i ja bede na macierzyńskim wiec więcej bede miała czasu na wdrożenie go do szkoły...
Ale jasne jest ze nic na sile.,. Zależy co powiedzą mi w tej przychodni...

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Kaja gratuluje synka!!!
carmenn85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 20:23   #2565
country111
Zakorzenienie

Kaja brawo
a ja dalej w nieświadomości może za tydzień się uda.
Dzisiaj chyba poczułam pierwszego kopniaka i jak się kładę na plecach to mi brzuch podskakuje jakby serducho w nim biło. Też tak macie?
country111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 20:24   #2566
Aika213
Wtajemniczenie

Czesc
Jutro nadrobie ostatnie 2 dni ale jak zwykle duzo piszecie. Bylam dzis na wizycie i wyglada, ze bedzie DZIEWCZYNKA. Lekarz mowi, ze to nie na 100% bo bylo zle odwrocone ale wydaje mu sie dziewczynka. 27 mam polowkowe w Anglii to zobaczymy czy sie potwierdzi
Aika213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 20:35   #2567
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aika213 Pokaż wiadomość
Czesc
Jutro nadrobie ostatnie 2 dni ale jak zwykle duzo piszecie. Bylam dzis na wizycie i wyglada, ze bedzie DZIEWCZYNKA. Lekarz mowi, ze to nie na 100% bo bylo zle odwrocone ale wydaje mu sie dziewczynka. 27 mam polowkowe w Anglii to zobaczymy czy sie potwierdzi
Gratulacje!!! Wreszcie jakaś dziołcha
Cytat:
Napisane przez country111 Pokaż wiadomość
Kaja brawo
Dzisiaj chyba poczułam pierwszego kopniaka i jak się kładę na plecach to mi brzuch podskakuje jakby serducho w nim biło. Też tak macie?
Może to twoje tętnice? A te lekkie kopniaczki są super
Stary 2015-01-12, 20:40   #2568
Selis
Zadomowienie

Cytat:
Ja ostatnio brałam Duomox i chyba gdyby nie on to bym padła tak mnie wszystko bolało po tygodniu leczenia domowego. Jak trzeba to bierz i nie przeskoczysz tego
Ja też duomox biorę i już mniej mnie to przeraża niż na początku, bo myślałam, że jak ciąża to nie antybiotyk, ale jak mus to mus...
Cytat:
Witaj
Cytat:
No to przybij piątkę!!! Franki są super
Cytat:
Czesc
Gratuluje dziewuszki a Ty chciałabyś żeby tak zostało?
Selis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 20:42   #2569
k a j a
Zakorzenienie

Dziekuje

Aika gratuluje dziewczynki

Country też tak mam. Szczególnie w wannie jak leze to widać. Ale to raczej tętnicę. Przed ciążą tez tak miałam..

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 20:42   #2570
anutka171
Rozeznanie

Hej
wpadłam się szybko przywitać. Niestety nie jestem w stanie nadrobić Was, bo Tż zaraził mi malucha i mam masakrę w domu

Kaja gratuluję Frania

Aika gratuluję córci

Ja jutro wybieram się na polowkowe i chciałabym się dowiedzieć jakiej płci jest maleństwo ale i tak czuje siusiaka

A tak w ogóle witam się w 20 tc
i niestety już z 5 kg więcej :/ Masija rozumiem Cię

Witam wszystkie nowe mamy
Stary 2015-01-12, 20:57   #2571
tassia
Zakorzenienie

Cena powala ale wow http://www.sklep-tosia.eu/baby-dan-angel-3w1_p2393

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 21:08   #2572
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
No to będzie parka
Stary 2015-01-12, 21:08   #2573
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Fajne. Tylko...

Która z Was pisała kiedyś o Mutsy Eva? Kolega z pracy namawia nas na ten wózek i sama nie wiem...
Stary 2015-01-12, 21:21   #2574
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Jeszcze co do tej karty rossnę, bo rzuciło mi się w oczy, że pisałyście, że bywają lepsze promocje w marketach. no.. na pewno, ale wychodzę z założenia, że jeśli i tak robię zakupy w ross to kartę mam bo więcej na tym skorzystam niż nie. poza tym nie zawsze mam czas regularnie śledzić promocje i jeździć po całym mieście w poszukiwaniu 2zł tańszego mleka. są produkty typowe dla rossmanna, których w marketach nie kupię, a lubię je, są promocje dziecięce wyłącznie dla posiadaczy karty, są promocje specjalne dla posiadacza konkretnej karty. czasem znajdzie się coś co akurat mnie interesuje, czasem nie.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 21:26   #2575
Aika213
Wtajemniczenie

Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III

Cytat:
Napisane przez Selis Pokaż wiadomość

Gratuluje dziewuszki a Ty chciałabyś żeby tak zostało?

Dziekuje mam nadzieje, ze tak zostanie. Jakos od poczatku w mojej glowie bylo, ze to dziewczynka.

Kaja gratuluje chlopaka !
Kaja dopiszesz mi prosze dziewczynke, jak cos to bedziemy zmieniac

Edytowane przez Aika213
Czas edycji: 2015-01-12 o 21:29
Aika213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-12, 21:32   #2576
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
a może nauczyć starszego spać osobno Nie wiem czy to u Ciebie realne, ale ja bardzo bym nie chciała by niemowlak budził mi starszaka. A w jednym pokoju myślę, że trudno będzie...
zobaczymy jak to będzie z budzeniem się nawzajem.. póki co na prawdę nie wyobrażam sobie opcji: syn w małym pokoju sam, my z noworodkiem w drugim. z założenia nie oglądamy tv przy dziecku, a jednak wieczorem jak dzieci padną chciałabym móc włączyć tv czy komp., a nie nie mieć się gdzie podziać bo w obu pokojach ciemno bo dzieci śpią. jednak my też tu mieszkamy..

czytałam sporo z telefonu i połowa postów mi poginęła. pamiętam coś o kołysce, również nie biorę pod uwagę bo to rozwiązanie na ile? 4-5 m-cy? to zupełnie mnie nie urządza.

chciałam jeszcze odnaleźć to co pisałyście o przedzieleniu pokoju, były jakieś linki albo zdjęcia i znaleźć nie mogę teraz
Stary 2015-01-12, 21:46   #2577
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Aaa, zapomniałam
Czyli mogę żyć i o chlebie i wodzie a kg i tak przyjdą same

.
Niestety tak

Cytat:
suuuper!klaski :Gratulacje. Ja też chcę mieć parkę!

Cytat:
witaj

Cytat:
Czesc
cudnie! Gratulujęklask i:

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
fajne

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Jeszcze co do tej karty rossnę, bo rzuciło mi się w oczy, że pisałyście, że bywają lepsze promocje w marketach. no.. na pewno, ale wychodzę z założenia, że jeśli i tak robię zakupy w ross to kartę mam bo więcej na tym skorzystam niż nie. poza tym nie zawsze mam czas regularnie śledzić promocje i jeździć po całym mieście w poszukiwaniu 2zł tańszego mleka. są produkty typowe dla rossmanna, których w marketach nie kupię, a lubię je, są promocje dziecięce wyłącznie dla posiadaczy karty, są promocje specjalne dla posiadacza konkretnej karty. czasem znajdzie się coś co akurat mnie interesuje, czasem nie.
No jasne, że ja też pokazuję kartę jak robię zakupy w rossmanie. Bo zawsze to taniej. A co do tego auchan, o którym pisałam, to wcale nie miałam na myśli specjalnej promocji w tym sklepie niestety... Pampers1: w Rossmanie 22 zł za paczkę, a w auchan- cena regularna- 20 zł Czyli wychodzi na to samo. Akurat to sprawdziłam w piątek. Ja nigdy nie jeżdżę po mieście za promocjami, ale akurat jak jestem w ch to chodzę i do jednego i do drugiego sklepu i mam porównanie. Czasem w rossmanie zdarzy się coś korzystnie kupić z kartą, ale tak jak pisałam, często potem idę do auchan i okazuje się, ze nie ma co się za wiele cieszyć tą rosmanowską zniżkąPiszę o własnych doświadczeniach. Wiadomo są produkty, które są tylko w rosku i fajnie, jak się ma na nie zniżkę

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
zobaczymy jak to będzie z budzeniem się nawzajem.. póki co na prawdę nie wyobrażam sobie opcji: syn w małym pokoju sam, my z noworodkiem w drugim. z założenia nie oglądamy tv przy dziecku, a jednak wieczorem jak dzieci padną chciałabym móc włączyć tv czy komp., a nie nie mieć się gdzie podziać bo w obu pokojach ciemno bo dzieci śpią. jednak my też tu mieszkamy..
Zobaczycie w praktyce, jak Wam będzie wygodniej
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-12, 21:55   #2578
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
No jasne, że ja też pokazuję kartę jak robię zakupy w rossmanie. Bo zawsze to taniej. A co do tego auchan, o którym pisałam, to wcale nie miałam na myśli specjalnej promocji w tym sklepie niestety... Pampers1: w Rossmanie 22 zł za paczkę, a w auchan- cena regularna- 20 zł Czyli wychodzi na to samo. Akurat to sprawdziłam w piątek. Ja nigdy nie jeżdżę po mieście za promocjami, ale akurat jak jestem w ch to chodzę i do jednego i do drugiego sklepu i mam porównanie. Czasem w rossmanie zdarzy się coś korzystnie kupić z kartą, ale tak jak pisałam, często potem idę do auchan i okazuje się, ze nie ma co się za wiele cieszyć tą rosmanowską zniżkąPiszę o własnych doświadczeniach. Wiadomo są produkty, które są tylko w rosku i fajnie, jak się ma na nie zniżkę

Zobaczycie w praktyce, jak Wam będzie wygodniej
auchan to u mnie drugi koniec miasta, także nie znam praktycznie. ross mam na drugim osiedlu, po drodze z pracy. ja tam też nie twierdzę, że te promocje to jakieś nie wiadomo jakie szaleństwo, ale zawsze coś.
ja często sprawdzałam promocje w necie, bo mam sporo sklepów "w zasięgu", tzn w okolicach osiedla, do max 10 min jazdy samochodem. ten auchan już wybitnie daleko.

właśnie doszłam do takiego wniosku, że zobaczymy w praktyce. narożnik nie jest towarem deficytowym, w każdej chwili można coś kupić. byle wszystko szczęśliwie było.
Stary 2015-01-13, 07:17   #2579
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mycha_818 Pokaż wiadomość

Masija dzięki za informacje na temat zamówienia i czekam na informacje dotyczące kolejnej paczki. Na te leginsy chyba się zdecyduję właśnie. A bluzki będę unikać

Kartę rossnę mam, ale jeszcze nic na nią nie kupowałam, bo dopiero co założyłam
Dam znać
Cytat:
Witaj I pisz coś więcej jak się czułaś/czujesz, co planujesz kupić, etc.

Cytat:
Noooo gratulacje!
Same chłopy

Lepiej dla mojej dziewuszki-większy wybór spośród tyyyluu mężczyzn

Cytat:
Kaja brawo
Też Dokładnie takie pulsowanie jakbym miała serce w brzuchu

Cytat:
Czesc
Noo, w końcu mam koleżankę od płci Gratulacje!
Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Gratulacje!!! Wreszcie jakaś dziołcha

Może to twoje tętnice? A te lekkie kopniaczki są super
Ja dzisiaj rano tak jakby coś czułam, delikatne takie 'bączki' w brzuchu ale nie wiem czy to to

Cytat:
Napisane przez anutka171 Pokaż wiadomość
A tak w ogóle witam się w 20 tc
i niestety już z 5 kg więcej :/ Masija rozumiem Cię

Witam wszystkie nowe mamy
To już połowa-ale szybko leci

I skąd to się bierze, hm?

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 07:28   #2580
mehja
Zakorzenienie

Hej

zaraz biorę się za nadrabianie. nie mam przez te wichury internetu w domu więc tylko z pracy mogę do was zaglądać, buuu
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości