|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Czy ciągłe noszenie gorsetu wyszczupla na stałe?
Ciekawi mnie, czy noszenie gorsetu przez dłuższy czas (np. 3 godziny dziennie i na noc, co drugi dzień) może wyszczuplić talię na stałe? Czy pomimo niemal stałego noszenia, talia po zdjęciu gorsetu wróci do swojej poprzedniej 'formy'. Mam na myśli taki gorset: http://allegro.pl/gorset-wyszczupla-...488246438.html
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
exmod na urlopie:)
|
Dot.: Czy ciągłe noszenie gorsetu wyszczupla na stałe?
pewnie może- przez przesunięcie i deformację narządów wewnętrznych... tłuszczu na pewno ani nie przesunie, ani tym bardziej nie usunie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Czy wogóle warto?!
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
poza tym co powiedziały dziewczyny powyżej - nawet wyszczuplona w ten sposób talia się nie utrzyma - stopniowo będzie wracać do właściwego kształtu. Może to zająć kilka godzin, może nawet kilka dni lub tygodni, ale lepiej by chyba było... poćwiczyć i podietkować, prawda?
Poza tym, gorset, który pokazałaś, ma za zadanie owszem - wyszczuplić, ale podczas noszenia... takie które zwężają przez nadmierne ściskanie proponuję szukać w drogich i specjalistycznych sklepach. To musi być bardzo mocne, żeby wytrzymało napór ciała uwięzionego w środku. Podejrzyj sobie kobietę o najwęższej talii świata czy coś takiego. Tylko radzę - nie przy jedzeniu!
Edytowane przez andune Czas edycji: 2013-09-03 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Raczej nie wyszcupli Ci sylwetki na stałe
![]()
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
jak widzę takie głupoty to nie wiem czy mam płakać cz się śmiać.poczytajcie trochę o gorsecie typu underbust .Trening czyni mistrza.wiadomo że tłuszcz sam nie zniknie ale mniej jeść ćwiczyć i nosić tego typu gorset piękna sprawa.i Efekty widać.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:35.