|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2041 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXI
Cytat:
![]() Co do plesni... na poprzednim wynajmowanym mieszkaniu plesnialo nam doslownie wszystko... Takim sposobem pozbylam sie torebki i dwóch par butow, bo je plesn dopadla w szafce i zanim to wyczailiśmy to juz bylo po nich :/
Edytowane przez stotek Czas edycji: 2015-01-13 o 11:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2042 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() albo nie... bo nie mam instagrama i nie jem mięsa ![]() Ale tak na poważnie. Wstawiać coś takiego do internetu? Po co? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2043 | |
Konto usunięte
|
http://instagram.com/p/xybbgwG86E/
dzień doberek-majkelek ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
są ludzie, którzy lubią oglądać pierdołki z instagrama (np. ja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2044 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Co do Aggie to szczena opada ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2045 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jakaż to stara data? Masz 50-60 lat? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2046 |
Rozeznanie
|
Nadrabiam filmiki. Ponad 2 tygodnie nie miałam internetu. Wzruszyłam się jakoś oglądając filmik RGP w którym pokazuje wieczór ze swoją rodziną, dwa tygodnie oczami telefonu, rok oczami telefonu, aż mi się zachciało jechać do domu rodzinnego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2047 |
po drugiej stronie szafy
|
Ja nie mam Insta, ale właśnie on mi się wydaje takim zdjęciowym Tweeterem, portalem/aplikacją do wrzucania właśnie dupereli jak nie wiem, złamany paznokieć, buuu
![]()
#2048 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Zdjęcia szczęśliwych ludzi odbieram inaczej. Nie napisałam, że mam 50/60 lat tylko , że chyba jestem starej daty co oznacza ni mniej nie więcej- tego typu "postępowe wynalazki" do mnie nie przemawiają ( a właściwie powszechnie ich wykorzystanie). To wynika z kontekstu. No może zabrakło cudzysłowu. Wyraziłam swoją opinię i na tym poprzestańmy. Ni widzę sensu większej wymiany zdań na ten temat- nie to forum. Edytowane przez 201607111054 Czas edycji: 2015-01-13 o 11:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2049 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2050 |
Konto usunięte
|
Tak samo uważam. Śledzę te profile, na ktorych zdjęcia są wymuskane jak u cinnamonbomb, ale też takie pierdołowate, typu zdjęcie z kina. Ja sama wrzucam pierdoły na insta, po to ten portal jest. Dla amatorów fotografii są inne miejsca. Szczerze mówiąc to dla mnie śmiesznie wygląda, pseudo profesjonalne zdjęcia jak u cebuli, a zrobione aparatem w telefonie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2051 |
Konto usunięte
|
Nie śledzę anwen na co dzień, ale dzięki Wam weszłam na jej insta i zaintrygowało mnie to:
http://instagram.com/p/w6qiF2nIvm/?modal=true leśny mech - jadłyście? ![]() Munia - wczoraj robiłam tartę z masłem orzechowym(dlatego mnie wywiało z forum ![]() ale obłęd! ![]() ![]() mój osobisty Amaro jak się przyssał, to myślałam, że mi nic nie zostawi ![]() polecam Wam dziołszki! do tego sobie strzeliłam zimne bananowe piwo Cornelius z żabki - idealnie się komponowało http://www.empik.com/quiche-mcrae-an...6459,ksiazka-p a Tobie Munia polecam tę książkę - bo widzę, że mamy podobne smaki http://www.empik.com/quiche-mcrae-an...6459,ksiazka-p ja swoją kupiłam w empiku - jest pięknie wydana i ma mnóstwo ciekawych przepisów Gabi - dzięki Tobie spędziłam bardzo miły poranek - oglądałam Twojego vloga podczas porannego szpachlowania i co chwilę zerkałam i się uśmiechałam do Ciebie - muszę przyznać, że jesteś bardzo zorganizowana i podziwiam Cię za to - jakbym miała oddać pracę 20, to bym czekała do ostatniego dnia ![]() PS muszę obczaić ten płyn do płukania - do tej pory kupowałam na rynku niemiecki turkusowy Lenor Febreze Scent i pachniał długo, baardzo świeżo i przepięknie. Edytowane przez 201605301559 Czas edycji: 2015-01-13 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2052 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() nie wiem czy widziałyście u Daniela S. - chcę! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2053 |
Zakorzenienie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;49736737]Tak samo uważam. Śledzę te profile, na ktorych zdjęcia są wymuskane jak u cinnamonbomb, ale też takie pierdołowate, typu zdjęcie z kina. Ja sama wrzucam pierdoły na insta, po to ten portal jest. Dla amatorów fotografii są inne miejsca. Szczerze mówiąc to dla mnie śmiesznie wygląda, pseudo profesjonalne zdjęcia jak u cebuli, a zrobione aparatem w telefonie.[/QUOTE]
Bardziej irytujące są zdjęcia zrobione faktycznie aparatem, lustrzanką i wrzucone na insta ![]()
#2054 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2055 | ||
Kociara
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do bananowego corneliusa, to dla mnie jest blee... Za to lubię grejpfrutowego ![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Znaleziona na Fb Daniela ![]() ![]() https://www.facebook.com/DS.MAKE.UPR...362319/?type=1 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2056 |
Mrs Mrau
|
Jaki komentarz pod filmem
![]() Paula T weeź ogarnij się i zrób profesjonalny filmik, bo to co zrobiłaś brzmi jak "macie odwalcie się". subskrybuje od początku i powoli mi się odechciewa oglądać ten roz.p.i.e.r.d.o.l Co to znaczy ,że Hania "ma przewiane oko"? ![]() Edytowane przez cattt Czas edycji: 2015-01-13 o 13:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2057 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie wiem, co było powodem- na pewno nie niedokręcanie (mam schizę, znajomym szampony niedomknięte zakręcam w lazienkach), w domu tropiki, że pranie schnie w 3h. Po prostu wzięła i zapleśniała. Anastazja obiecała przysłać zamiennik...jakieś 3mce temu. (Ale PP mnie nie kocha, więc kto wie- może A. wysłała jednak). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2058 |
w krainie snu i marzeń
|
też mi się to jakoś nie widzi. ja przed treningiem zawsze zmywam makijaż. nie wyobrażam sobie inaczej...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2059 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ja też uwielbiam ![]() jak nie przepadam za piwem, tak zimne bananowe ![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Dzięki mantas ![]() no właśnie byłam ciekawa czy czuć szpinak czy nie to zrobię - a co tam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2060 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Poza tym, Bogusia wielokrotnie powtarzała, że "pracuje dla dwóch poważnych instytucji". Może prowadzi fanpejdże lub odpisuje na pytania klientów/petentów. Chociaż z jej znajomością języka... ![]() "Witam, na prawdę niewiem Jak Pani Pomóc. Napewno Pan Kowalski to wie. Pozdrawiam. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2061 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2062 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja znowu lubię Hanię, jak na początku. ![]() ![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-01-13 o 15:16 Powód: Słownictwo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2063 | |
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2064 |
Konto usunięte
|
Moniak, dlaczego odpowiadasz na czarno na post o wczorajszej pogodzie, pisząc przy tym o dzisiejszej? ![]() I tak, nawet bez tego, kto będzie chciał zobaczyć nowy, dzisiejszy post na Twoim blogu to zobaczy. ![]() Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2015-01-13 o 13:53 Powód: wstawiłam cytat |
![]() ![]() |
![]() |
#2065 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po jakim czasie, przy okazji swiat, obejrzalam je wszystkie ... Ale podoba mi sie ogolnie jak jest, choc troche rzeczy bym poprawila Ale moze i dobrze, ze poszly takie jak poszly, bo moze ich bym nie puscila, jakbym ogladala po nagraniu ![]() Mainstream - czy to w perfumach, czy to w muzyce, czy w ubiorze, w czymkolwiek - to cos latwo dostepnego, popularnego To marki perfum dostepne w Sephorach czy Douglasach Niekoniecznie cos zlego Ale czesto niestety to oklepane, pospolite, plaskie zapachy To nie sa prawdziwe perfumy, tylko zapachy, ktore sie nie rozwijaja, ktore maja sie podobac wszystkim Gdzie czesto zapachy same w sobie nie sa drogie, ale placi sie za modelke w reklamie, opakowanie etc Niszowe zapachy sa inne, unikatowe, drozsze, ale warte swojej ceny Dobre skladniki Zapachy ciekawe Oryginalne i niepowtarzalne Rozwijajace sie Dobre domy perfumeryjne Dobrzy perfumiarze Zapachy dostepne np w perfumerii Quality Missala, neoperfumerii Galilu, Perfumerii Mon Credo, Lulula ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
https://www.youtube.com/watch?v=u58T0dvpxcs Edytowane przez pozzzziomka Czas edycji: 2015-01-13 o 15:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2066 |
Kociara
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2067 | |
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2068 |
Zakorzenienie
|
Mainstreamowe zapachy tez mam (Dior, Chanel, Versace, Armani) - to wszystko mainstream Ale to nisza zaskakuje i tworzy piekne arcydziela I wiem, ze ryzyko, ze ktos inny bedzie pachnial tym zapachem jest wtedy znikome
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
https://www.youtube.com/watch?v=u58T0dvpxcs Edytowane przez pozzzziomka Czas edycji: 2015-01-13 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2069 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2070 | |
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.