Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXI - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-13, 11:01   #2041
stotek
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXI

Cytat:
Napisane przez posylwii Pokaż wiadomość

Serio dorosła kobieta siedząc w kinie robi zdjęcie ekranu żeby się pokazać na instagramie?
Moja siostra mogac po raz pierwszy wyjsc sama z mezem, bez dziecka, tez sie tym podniecała jak nigdy. Moze to o to chodzi - w koncu "wolnosc" od dziecka

Co do plesni... na poprzednim wynajmowanym mieszkaniu plesnialo nam doslownie wszystko... Takim sposobem pozbylam sie torebki i dwóch par butow, bo je plesn dopadla w szafce i zanim to wyczailiśmy to juz bylo po nich :/

Edytowane przez stotek
Czas edycji: 2015-01-13 o 11:03
stotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 11:18   #2042
201607111054
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez posylwii Pokaż wiadomość

W Niemczech. Ale to nie jakaś reguła tutaj, po prostu mam mieszkanie w starym budynku, który jest źle ocieplony.

Empik i ich profesjonalizm w stosunku do Anwen:
http://instagram.com/p/xxEx3kHItV/?modal=true

Spoko, że na okładce, którą "grafik" wkleił jest poprawnie napisane nazwisko - trudno było przepisać

Jeszcze z jej insta. Takie trochę
Patrzcie wychodzę z mężem do kina (wow, niesamowite):
http://instagram.com/p/w1cwXbnIiR/?modal=true
I znowu. Takie przeżycie, że aż zrobię fotkę ekranu:
http://instagram.com/p/v1gcUCHIni/?modal=true

Serio dorosła kobieta siedząc w kinie robi zdjęcie ekranu żeby się pokazać na instagramie?
Rly ja wstawię jak idę z TŻ na kebaba:rolleyes :
albo nie... bo nie mam instagrama i nie jem mięsa

Ale tak na poważnie. Wstawiać coś takiego do internetu? Po co?
201607111054 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 11:24   #2043
201605301111
Konto usunięte

http://instagram.com/p/xybbgwG86E/
dzień doberek-majkelek

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Ishya Pokaż wiadomość
Rly ja wstawię jak idę z TŻ na kebaba:rolleyes :
albo nie... bo nie mam instagrama i nie jem mięsa

Ale tak na poważnie. Wstawiać coś takiego do internetu? Po co?
bo to instagram?
są ludzie, którzy lubią oglądać pierdołki z instagrama (np. ja ) i wstawiac pierdołki na instagram (znowu ja).Fajnie potem to sobie wszystko samemu poprzeglądać na koniec roku
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 11:29   #2044
201607111054
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
http://instagram.com/p/xybbgwG86E/
dzień doberek-majkelek

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

bo to instagram?
są ludzie, którzy lubią oglądać pierdołki z instagrama (np. ja ) i wstawiac pierdołki na instagram (znowu ja).Fajnie potem to sobie wszystko samemu poprzeglądać na koniec roku
Ja wiem, że każdy może wstawiać do intenretu co chce. Niektórzy lubią i takie fotki, ale jakoś nie rozumiem tego fenomenu instagrama. Ludzie wrzucają tam coraz to bardziej zwyczajne, nieinteresujące ( wiem wiem może dla innych tak) zdjęcia. Zamiast coś przeżyć i się tym cieszyć realnie to najpierw trzeba cyknąć fotkę..... no nie wiem. Starej daty jestem...

Co do Aggie to szczena opada
Stary 2015-01-13, 11:37   #2045
Varga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ishya Pokaż wiadomość
Ja wiem, że każdy może wstawiać do intenretu co chce. Niektórzy lubią i takie fotki, ale jakoś nie rozumiem tego fenomenu instagrama. Ludzie wrzucają tam coraz to bardziej zwyczajne, nieinteresujące ( wiem wiem może dla innych tak) zdjęcia. Zamiast coś przeżyć i się tym cieszyć realnie to najpierw trzeba cyknąć fotkę..... no nie wiem. Starej daty jestem...

Co do Aggie to szczena opada
Jakbym miała Instagrama i miała zwyczaj wrzucania zdjęć- wrzuciłabym zdjęcie z pierwszego wyjścia samej bez córki. Prawdziwe święto Ktoś wrzuca zdjęcia z wyprawy do Paryża, inny wrzuca zdjęcia lakierów, inny wrzuca zdjęcia z wypadu do kina.
Jakaż to stara data? Masz 50-60 lat?
Varga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 11:45   #2046
WizazankaLublinianka
Rozeznanie

Nadrabiam filmiki. Ponad 2 tygodnie nie miałam internetu. Wzruszyłam się jakoś oglądając filmik RGP w którym pokazuje wieczór ze swoją rodziną, dwa tygodnie oczami telefonu, rok oczami telefonu, aż mi się zachciało jechać do domu rodzinnego

WizazankaLublinianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 11:46   #2047
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Ja nie mam Insta, ale właśnie on mi się wydaje takim zdjęciowym Tweeterem, portalem/aplikacją do wrzucania właśnie dupereli jak nie wiem, złamany paznokieć, buuu

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-13, 11:51   #2048
201607111054
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Varga Pokaż wiadomość
Jakbym miała Instagrama i miała zwyczaj wrzucania zdjęć- wrzuciłabym zdjęcie z pierwszego wyjścia samej bez córki. Prawdziwe święto Ktoś wrzuca zdjęcia z wyprawy do Paryża, inny wrzuca zdjęcia lakierów, inny wrzuca zdjęcia z wypadu do kina.
Jakaż to stara data? Masz 50-60 lat?
Nie śledzę jej poczynań, nie wiem czy ma dzieci czy nie. Nie interesuje mnie to. Chodzi mi raczej o zdjęcie ekranu kinowego.
Zdjęcia szczęśliwych ludzi odbieram inaczej.

Nie napisałam, że mam 50/60 lat tylko , że chyba jestem starej daty co oznacza ni mniej nie więcej- tego typu "postępowe wynalazki" do mnie nie przemawiają ( a właściwie powszechnie ich wykorzystanie). To wynika z kontekstu. No może zabrakło cudzysłowu.
Wyraziłam swoją opinię i na tym poprzestańmy. Ni widzę sensu większej wymiany zdań na ten temat- nie to forum.

Edytowane przez 201607111054
Czas edycji: 2015-01-13 o 11:53
Stary 2015-01-13, 11:56   #2049
201607111054
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez 201705291006 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Hahahahah ludzie to mają pomysły
Stary 2015-01-13, 12:15   #2050
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Ja nie mam Insta, ale właśnie on mi się wydaje takim zdjęciowym Tweeterem, portalem/aplikacją do wrzucania właśnie dupereli jak nie wiem, złamany paznokieć, buuu
Tak samo uważam. Śledzę te profile, na ktorych zdjęcia są wymuskane jak u cinnamonbomb, ale też takie pierdołowate, typu zdjęcie z kina. Ja sama wrzucam pierdoły na insta, po to ten portal jest. Dla amatorów fotografii są inne miejsca. Szczerze mówiąc to dla mnie śmiesznie wygląda, pseudo profesjonalne zdjęcia jak u cebuli, a zrobione aparatem w telefonie.
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 12:18   #2051
201605301559
Konto usunięte

Nie śledzę anwen na co dzień, ale dzięki Wam weszłam na jej insta i zaintrygowało mnie to:
http://instagram.com/p/w6qiF2nIvm/?modal=true
leśny mech - jadłyście?

Munia - wczoraj robiłam tartę z masłem orzechowym(dlatego mnie wywiało z forum )
ale obłęd!
mój osobisty Amaro jak się przyssał, to myślałam, że mi nic nie zostawi
polecam Wam dziołszki! do tego sobie strzeliłam zimne bananowe piwo Cornelius z żabki - idealnie się komponowało
http://www.empik.com/quiche-mcrae-an...6459,ksiazka-p

a Tobie Munia polecam tę książkę - bo widzę, że mamy podobne smaki
http://www.empik.com/quiche-mcrae-an...6459,ksiazka-p
ja swoją kupiłam w empiku - jest pięknie wydana i ma mnóstwo ciekawych przepisów

Gabi - dzięki Tobie spędziłam bardzo miły poranek - oglądałam Twojego vloga podczas porannego szpachlowania i co chwilę zerkałam i się uśmiechałam do Ciebie - muszę przyznać, że jesteś bardzo zorganizowana i podziwiam Cię za to - jakbym miała oddać pracę 20, to bym czekała do ostatniego dnia
PS muszę obczaić ten płyn do płukania - do tej pory kupowałam na rynku niemiecki turkusowy Lenor Febreze Scent i pachniał długo, baardzo świeżo i przepięknie.

Edytowane przez 201605301559
Czas edycji: 2015-01-13 o 12:21
201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-13, 12:32   #2052
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość
do tego sobie strzeliłam zimne bananowe piwo Cornelius z żabki - idealnie się komponowało
[
uwielbiam to piwo ale jeśli chodzi o tego typu trunki, to zakochałam się śmiertelnie w belgijskim. Zupełnie inny smak, nie jak piwo z sokiem ale hm... napój owocowy? Dla tego piwa i gulaszu warto tam jechać

nie wiem czy widziałyście u Daniela S. - chcę! https://www.facebook.com/DS.MAKE.UPR...type=1&theater
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 12:34   #2053
minthema
Zakorzenienie

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;49736737]Tak samo uważam. Śledzę te profile, na ktorych zdjęcia są wymuskane jak u cinnamonbomb, ale też takie pierdołowate, typu zdjęcie z kina. Ja sama wrzucam pierdoły na insta, po to ten portal jest. Dla amatorów fotografii są inne miejsca. Szczerze mówiąc to dla mnie śmiesznie wygląda, pseudo profesjonalne zdjęcia jak u cebuli, a zrobione aparatem w telefonie.[/QUOTE]
Bardziej irytujące są zdjęcia zrobione faktycznie aparatem, lustrzanką i wrzucone na insta Znaczy może irytujące to za dużo powiedziane - bezsensu po prostu. Kłóci się z "ideą" instagrama (czy też z celem jego powstania)

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 12:37   #2054
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Nie śledzę anwen na co dzień, ale dzięki Wam weszłam na jej insta i zaintrygowało mnie to:
leśny mech - jadłyście?
Jadłam. Smaczne, zupełnie nie czuć w nim szpinaku

Stary 2015-01-13, 12:51   #2055
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez PannaMadzia Pokaż wiadomość
naprawdę bardzo lubię Szusz i jej vlogi, ale zmiażdzyło mnie to zachwycanie się "oooo słonik!" "drugi słonik" "wszedzie słoniki ojej!!!" "muszę kupić słonika oh" "ooo słoniki na krzesełkach łał" .....jak 5latka trochę
jakbyś ją dłużej oglądała, to byś wiedziała, że uwielbia słonie i zawsze tak reaguje Jasne, ja też nie lubię takiego podniecania się, ale szczerze mówiąc chyba każdy ma jakąś taką rzecz na którą reaguje jak 5-cio latek za każdym razem kiedy to zobaczy Ja np. mam tak z kotami i Nutellą

Cytat:
leśny mech - jadłyście?
wow, wygląda świetnie - zwlaszcza do zaserwowania na imprezie
A co do bananowego corneliusa, to dla mnie jest blee... Za to lubię grejpfrutowego

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Znaleziona na Fb Daniela Piękna babeczka
https://www.facebook.com/DS.MAKE.UPR...362319/?type=1
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-13, 13:04   #2056
cattt
Mrs Mrau

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Ulubieńcy roku u Hani XS
Jaki komentarz pod filmem
Paula T
weeź ogarnij się i zrób profesjonalny filmik, bo to co zrobiłaś brzmi jak "macie odwalcie się". subskrybuje od początku i powoli mi się odechciewa oglądać ten roz.p.i.e.r.d.o.l

Co to znaczy ,że Hania "ma przewiane oko"?

Edytowane przez cattt
Czas edycji: 2015-01-13 o 13:06
cattt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 13:09   #2057
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Fell Pokaż wiadomość
Wiem, że ktoś tu na wątku wspominał, że jej pomada okropnie spleśniała jakoś koło 6-tego miesiąca(czyli dokładnie tyle, ile jest ważna według producenta), dziwne że u Maxi nic się nie dzieje.
Nie wiem, może kwestia przechowywania? Dokładnego dokręcania? hmm
Ostatnio w komentarzach na pytanie w stylu "co sądzisz o datach przydatności kosmetyków", Maxi odpowiedziała że jeżeli nic się z produktem nie dzieje to nadal z niego korzysta. Nie wydaje mi się, żeby na siłę chciała wykorzystywać, bo "żal wyrzucić pół produktu". Chociaż osobiście nie jestem pewna czy chciałabym być malowana kosmetykami po terminie, nawet jeżeli nic się z nimi nie dzieje.. (poza tym jak np pleśń się zaczyna rozwijać to chyba nie zawsze widać ją od razu)
To mnie zapleśniała
Nie wiem, co było powodem- na pewno nie niedokręcanie (mam schizę, znajomym szampony niedomknięte zakręcam w lazienkach), w domu tropiki, że pranie schnie w 3h. Po prostu wzięła i zapleśniała. Anastazja obiecała przysłać zamiennik...jakieś 3mce temu. (Ale PP mnie nie kocha, więc kto wie- może A. wysłała jednak).
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 13:15   #2058
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez Kumiho Pokaż wiadomość
Makijaż ma w stanie nienaruszonym, więc wiesz.... (tak swoją drogą to jakoś nie widzi mi się ćwiczyć w pełnym makijażu, a ćwiczę całkiem często i intensywnie)
też mi się to jakoś nie widzi. ja przed treningiem zawsze zmywam makijaż. nie wyobrażam sobie inaczej...
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 13:17   #2059
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
uwielbiam to piwo ale jeśli chodzi o tego typu trunki, to zakochałam się śmiertelnie w belgijskim. Zupełnie inny smak, nie jak piwo z sokiem ale hm... napój owocowy? Dla tego piwa i gulaszu warto tam jechać

nie wiem czy widziałyście u Daniela S. - chcę! https://www.facebook.com/DS.MAKE.UPR...type=1&theater

ja też uwielbiam
jak nie przepadam za piwem, tak zimne bananowe

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
Jadłam. Smaczne, zupełnie nie czuć w nim szpinaku

Dzięki mantas
no właśnie byłam ciekawa czy czuć szpinak czy nie
to zrobię - a co tam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-13, 13:17   #2060
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Selvan Pokaż wiadomość
To będzie pewnie jedyny raz gdy jej bronię, bo nie jestem fanką, ale czy YT nie jest dla niej swojego rodzaju pracą?
Też uważam, że YT może być pracą. Ale w tym przypadku chyba nie o to chodzi. Za mało subów, za mało wyświetlen (niespełna 20 tys. subów i po kilka tys. wyświetleń każdego filmu).
Poza tym, Bogusia wielokrotnie powtarzała, że "pracuje dla dwóch poważnych instytucji". Może prowadzi fanpejdże lub odpisuje na pytania klientów/petentów. Chociaż z jej znajomością języka... Czułabym zażenowanie (i wielokrotnie czuję) dostając oficjalną wiadomość:
"Witam,
na prawdę niewiem Jak Pani Pomóc. Napewno Pan Kowalski to wie. Pozdrawiam. "

201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 13:18   #2061
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
jakbyś ją dłużej oglądała, to byś wiedziała, że uwielbia słonie i zawsze tak reaguje Jasne, ja też nie lubię takiego podniecania się, ale szczerze mówiąc chyba każdy ma jakąś taką rzecz na którą reaguje jak 5-cio latek za każdym razem kiedy to zobaczy Ja np. mam tak z kotami i Nutellą

wow, wygląda świetnie - zwlaszcza do zaserwowania na imprezie
A co do bananowego corneliusa, to dla mnie jest blee... Za to lubię grejpfrutowego

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Znaleziona na Fb Daniela Piękna babeczka
https://www.facebook.com/DS.MAKE.UPR...362319/?type=1
nie wiedziałam, że jest też grejpfrutowe - dzięki za cynk
Stary 2015-01-13, 13:26   #2062
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cattt Pokaż wiadomość
Jaki komentarz pod filmem
Paula T
weeź ogarnij się i zrób profesjonalny filmik, bo to co zrobiłaś brzmi jak "macie odwalcie się". subskrybuje od początku i powoli mi się odechciewa oglądać ten roz.p.i.e.r.d.o.l

Co to znaczy ,że Hania "ma przewiane oko"?
Nie mam pojęcia, co z tym okiem.

Ja znowu lubię Hanię, jak na początku. Chętnie oglądam, nie widzę żadnego [cenzura].

Edytowane przez Trzepotka
Czas edycji: 2015-01-13 o 15:16 Powód: Słownictwo.
Stary 2015-01-13, 13:39   #2063
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
u mnie w Krakowie widziałam dziś przez 5 minut słońce, wiatr przegonił smog <3 dobra, to będę czatować na nową notkę
a u mnie dziś cały dzien słonko, tylko tego wiatru mogłoby nie być

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-13, 13:41   #2064
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
a u mnie dziś cały dzien słonko, tylko tego wiatru mogłoby nie być

Moniak, dlaczego odpowiadasz na czarno na post o wczorajszej pogodzie, pisząc przy tym o dzisiejszej?

I tak, nawet bez tego, kto będzie chciał zobaczyć nowy, dzisiejszy post na Twoim blogu to zobaczy.

Edytowane przez 201607131106
Czas edycji: 2015-01-13 o 13:53 Powód: wstawiłam cytat
Stary 2015-01-13, 13:59   #2065
pozzzziomka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Nie "ciumkaj" jak mówisz w filmiku.

Co to znaczy "mejstrimowy" tak pisze jak to wymawiasz w filmiku?
Oj wiem, ale to byly spontanicznie nagrane filmiki - surowo nagrane telefonem i przeslane prosto z tel na yt Chcialam nie mowic ymmm i wyszlo cmokanie ;p Ale to najbardziej w 1szym filmiku, pozniej jest wg mnie o wiele lepiej A, ze cenie sobie spontanicznosc i taka jestem - to choc zastrzezen troche mam, to poszly jak poszly
Po jakim czasie, przy okazji swiat, obejrzalam je wszystkie ... Ale podoba mi sie ogolnie jak jest, choc troche rzeczy bym poprawila
Ale moze i dobrze, ze poszly takie jak poszly, bo moze ich bym nie puscila, jakbym ogladala po nagraniu Teraz zainteresowalam sie kosmetykami naturalnymi Jak potestuje i dogram reszte perfumowych, to pewnie i takie pojda
Mainstream - czy to w perfumach, czy to w muzyce, czy w ubiorze, w czymkolwiek - to cos latwo dostepnego, popularnego To marki perfum dostepne w Sephorach czy Douglasach Niekoniecznie cos zlego Ale czesto niestety to oklepane, pospolite, plaskie zapachy To nie sa prawdziwe perfumy, tylko zapachy, ktore sie nie rozwijaja, ktore maja sie podobac wszystkim
Gdzie czesto zapachy same w sobie nie sa drogie, ale placi sie za modelke w reklamie, opakowanie etc
Niszowe zapachy sa inne, unikatowe, drozsze, ale warte swojej ceny Dobre skladniki Zapachy ciekawe Oryginalne i niepowtarzalne
Rozwijajace sie
Dobre domy perfumeryjne
Dobrzy perfumiarze Zapachy dostepne np w perfumerii Quality Missala, neoperfumerii Galilu, Perfumerii Mon Credo, Lulula - te w Polsce

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez pozzzziomka
Czas edycji: 2015-01-13 o 15:20
pozzzziomka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 14:00   #2066
Ciemna163
Kociara

Cytat:
nie wiedziałam, że jest też grejpfrutowe - dzięki za cynk

jest grejpfrutowe i cytrynowe - oba dobre
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 14:00   #2067
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
a piłaś piwo Fortuna o smaku mirabelki? coś pomiędzy Somersby a szampanem! pycha...
Stary 2015-01-13, 14:00   #2068
pozzzziomka
Zakorzenienie

Mainstreamowe zapachy tez mam (Dior, Chanel, Versace, Armani) - to wszystko mainstream Ale to nisza zaskakuje i tworzy piekne arcydziela I wiem, ze ryzyko, ze ktos inny bedzie pachnial tym zapachem jest wtedy znikome

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez pozzzziomka
Czas edycji: 2015-01-13 o 15:20
pozzzziomka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 14:04   #2069
szaga9001
Raczkowanie

szaga9001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-13, 14:05   #2070
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość

Moniak, dlaczego odpowiadasz na czarno na post o wczorajszej pogodzie, pisząc przy tym o dzisiejszej?

I tak, nawet bez tego, kto będzie chciał zobaczyć nowy, dzisiejszy post na Twoim blogu to zobaczy.
ale ja nie udzielam się po to, aby ktoś zobaczył mój link, bez przesady po prostu nadrabiam i chyba nie spojrzałam, że to wczorajszy post. to, że mam blog, to znaczy, że nie mogę się tu udzielać, bo nie rozumiem?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości