|
|
#1891 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lumpeksy, ciucholandy II
Cytat:
Może jutro pojedziemy do Koszalina a w sobotę powrót na śląsk i MÓJ lumpeczek odwiedzę w poniedziałek ![]() Cytat:
w ogóle to właśnie pogoda się załamała ale co mi to skoro przez 5 dni było piękne słońce To po powrocie czekam na na fotkę brylków ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oups Macias mi tu sie gap co piszę a to oznacza, że nie będzie chciał do lumpka wyskoczyć :P O i już mówi: nigdzie nie pojedziemy :P okrutny jest
|
||||
|
|
|
#1892 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja widziałam Lumpek w miejscowości... Mam nadzieję, że to w tej ;P - Będzino, to już jest osobna gmina, bo te nadmorskie miejscowości podchodzą pod gminę Mielno. Myślę, że w tych miejscowościach koło Koszalina też pewnie jakieś Lumpki są. Sam Koszalin nad samym morzem nie jest, co pasuje do mojego wniosku ;P;P;P Z Będzina do Koszalina jest 15km (droga krajowa nr11). Jakby coś, to można zawsze popytać, ale nie sądzę, by w miejscowościach wypoczynkowych nad samym morzem coś było z tego względu, że teraz jest pełno turystów, pełno tam różnych kramików, sklepików i tak jakoś nie widzę, żeby tam Lumpki pasowały... Ludzie na wczasach, to wszyscy są nastawieni na duży zarobek - ceny idą w górę, jakby się nawet do tagiego Lumpka trafiło, to pewnie drogo
Ale Koszalin duży jest. Na pewno mają Lumpki i to dobre jakościowo Ja od jutra też w gminie Mielno będę przebywać. Może na przyszłość coś wypatrze, bo niestety na zakupy pewnie się nie wybiore ze względu na towarzyszy mojej podróży ![]() Pozdrawiam.
|
#1893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może akurat trafię na jakiegoś lupka - zamiłowanie do buszowania w ciuszkach widać nawet w czasie urlopu nie daje o sobie zapomnieć :PTutaj faktycznie jest masa kramików z ciuchami ale hmm... nie dość że ceny wysokie to wszystko takie samo :/ A zapomniałam sie pochwalić, że przed samym wyjazdem nad morze teściowa wyszukała dla mnie świetną bluzeczkę właśnie w lumpku naprawdę śliczna |
|
|
|
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
Moje biuciki wczorajdsze i dzisiejsze
jeszcze nie czyszczone wiekszosc nowki 1. 36 nowka 2. 39 nowka 3. nie wiedziałam czy brac ale wziełam jak wam sie widza tylko szczerze? 4. 37 5. 39 6. 40 nowka
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
zaakrecona trzecie buty są śliczne
i szóste też bardzo fajne
|
|
|
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
teraz jaaa ![]() jestem bardzo zadowolona ![]() nie będę się rozpisywać ... wydałam w sumie 50 zł supaaa ![]() ..buśka !
|
|
|
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
zaakrecona 3 buty z 2 postu
zazdroszcze
|
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
zaakrecona cudowne buty
|
|
|
|
#1902 |
|
Raczkowanie
|
Bloondyna w jakim lumpie kupujesz te rzeczy w Lublinie?Mogabym prosic o adres jesli to nei tajemnica
Czy Lump na Zana i na Wolskiej to tej samej ze tak to nazwe firmy![]() |
|
|
|
#1903 |
|
Zakorzenienie
|
na Wolskiej kupuje
![]() ul. Jana Sawy i Wolska to to samo ..dzięki za kommenty
|
|
|
|
#1904 |
|
Zakorzenienie
|
bloondyna, fajny zakup!
|
|
|
|
#1905 |
|
Zakorzenienie
|
zaakaręcona te trzecie sa najlepsze!!
|
|
|
|
#1906 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
|
|
|
|
#1907 |
|
Raczkowanie
|
zaakrecona swietne butki
najbardziej podobają mi się ostatnie ![]() ostatnio u mnei w lumpie byly takie fajne czarne buty z okrągłym noskiem i duuza kokardą, mój rozmiar, ale szpilki mialy takie, ze nawet w nich stać nie moglam chyba z 15 cm mialy ![]() bloondyna ciebie to ja mogę tylko udusic z zazdrosci o zieloną bluzkę w grochy(szukam takiej od wieków), czarny sweterek i kurtkę (tej to nawet jeszcze dluzej szukam , ale ze znalazłam świetna esprita, ktora juz tu zresztą prezentowalam, to tę zdobycz ci wybaczę
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
o super ..
bo już się bałam , że nie będę miała okazji iść na lumpa w następny piątel dzięki śliczne .. |
|
|
|
#1909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
az tylewydałam ciut ponad 100 zł najtansze były 3 z 1 postu - 2 zł i dlatego wziełam ![]() blondynaa swietna ta bluzeczka http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4974192 ja nie chodziłam dzis wogole na szmatkach bo boje sie myslec ile bym wydała słyszałas dzis moja kłutnie z babkami przed wejsciem? - a ja sie dziwiłam dlaczego ty tak idziesz do tyłu skoro 1 przyszłas. Nie czaje jakiegos tam ustawiania. Kazdy by chciał siedziec na dworze i przyjsc na zamowiona kolejke. niech sie ciesza ze nie ma takiego mega wielkiego faceta z Zelazowej woli, ktory przychodzi 15 min. przed przejsciem i idzie jak taki mega spychacz przed wejscie i wpuszcza 10 swoich kobitek- dopiero babki gadały
|
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
noo słyszałam ...
ehh zawsze stoje z tyłu bo wiem że przede mną jeszcze z 10 osób przyjdzie .. więc się nawet nie pcham do przodu ![]() często jest tak że niektóre przychodzą 10 min przed otwarciem a stoją z przodu bo to znajome znajomej znajomych tamtych znajomych .. masakara ! a swoją drogą .. pozbywasz się może jakiś butków ? bo moja siostra miała w ręce te złote i mówi że ktoś jej wyrwał a to ty ![]() ![]() sliczne buciki złapałać farciaro ..a od razu Cię poznałam hehe .. obcięłaś włosy i zmieniłaś kolor
|
|
|
|
#1911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tak to przepraszam niektore ida na all ale jeszcze nie wiem ktore bo siorka mnie jutro nawiedza i pewnie bedzie jeczec zeby jej cos zostawic była pozniej dostawa butow? nie chciało mi sie czekac jak po 1 dostawie nie dorzucili
|
|
#1912 |
|
Zakorzenienie
|
hehe spoko nic nie szkodzi
![]() tam to norma ..hm ja poszłam koło 11 juz nie chcialo mi się czekać.. nic nie dorzucali z butów , szkoda , bo miała nadzieje że coś złapięę
|
|
|
|
#1913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są tez takie mniejsze, ale nie pamietam nazw ulic
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
|
#1914 | ||
|
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
Cytat:
Cytat:
slina no to mnie dzisiaj powaliłaś... super wszystko
|
|
#1915 |
|
Zakorzenienie
|
zaakrecona ale bbuty
!
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
TuRQoUiS aaa
dziękówejraa !
|
|
|
|
#1917 |
|
Rozeznanie
|
Zakrecona cudowne buty... Brak slow doslownie u mnie jak w lumpach jakies buty sa to albo drogie albo tak zniszczone ze strach brac do reki:P
to i ja Wam pokaze co kupilam, nic rewelacyjnego ale dosc zadowowlona jestem ![]() 1. sukienka bay bardzo fajnie sie uklada, tylko te rzemyki na ktore jest wiazana zafarbowaly mi 3 inne bluzki:/ mam nadzieje ze sie odpiora 2. szorciki od stroju, szkoda ze nie znalazlam takiej gory bo bardzo mi sie podobaja, ale mysle ze czarna gora tez moze byc? 3. Jakis taki long, nie wiem po co mi on, po domu bede chodzic:P 4. Bluzeczka Ted Baker bardzo ciekawie jest uszyta, pierwsze zdjecie to przod, durgie tyl Aha musze sie Wam jeszcze pochwalic ze zdalam Egzamin na prawko
|
|
|
|
#1918 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
po pierwsze gratuluje zdanego prawka (ja sie zbieram od 3 lat zeby zrobi i jakos zebrac sie nie moge )a po drugie mam identyczna sukienke bay - ale nie lezy na mnie ładnie wiec od jakiegos czasu probuje poslac ja w swiat ale nikt jej nie chce przygarnac
|
|
|
#1920 |
|
Zadomowienie
|
bloondyna śliczne rzeczy:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4974192 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=4974192 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.

Może jutro pojedziemy do Koszalina a w sobotę powrót na śląsk
i MÓJ lumpeczek odwiedzę w poniedziałek
Czego oczy nie widzą itd 

i szóste też bardzo fajne