|
|||||||
| Notka |
|
| W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z krêconymi w³osami. Rozmawiamy o stylizacji i pielêgnacji loków. Wejd¼, podziel siê do¶wiadczeniem, zadaj pytanie. |
| Poka¿ wyniki sondy: Jak uzy¶kaæ te piêkne loki? | |||
| .. |
|
19 | 48,72% |
| .. |
|
7 | 17,95% |
| .. |
|
5 | 12,82% |
| .. |
|
8 | 20,51% |
| G³osuj±cy: 39. Nie mo¿esz g³osowaæ w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1171 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 114
|
Dot.: Fryzura Fergie.
to¿ to loki a'la Olsenki
a o nich bylo juz mnostwo, ale o ile dobrze pamietam to w koñcu dziewczyny stwierdzily ze do takiego efektu rzeba miec naturalnie krecone wlosy.. a szkoda bo mi tez sie okropnie pooba taka fryzura:<
|
|
|
#1173 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: W³osy jak Vanessa Hudgens
Mi w³osy same siê tak uk³adaj±... Wystarczy, ¿e wysuszê je przed snem, a gdy rano wstanê mam w³a¶nie takie loki.. Tylko niestety moje w³osy sa du¿o krótsze od jej...
|
|
|
#1174 |
|
Raczkowanie
|
warkocz francuski
znaczy dobierany, robiony od czubka g³owy. nie wiem jak inaczej mo¿na wyt³umaczyæ, wiec za³±czam jak go robic, troche nie wyra¼nie ale mi sie spieszy³o
|
|
|
#1176 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm... a ja mia³am takie fale jak mi siostra zrobi³a co¶ co nazywa³o siê "odwrotny dobierany". To by³o jakies 5 lat temu. Dlatego wybaczcie ale nie pamiêtam
ale dobrze ¿e siê mi przypomnia³o to polece od niej i podpytam bo te fale by³y cudowne po nim
Edytowane przez Kasieñka_666 Czas edycji: 2007-08-06 o 16:47 Powód: pogmatwa³am literki w nazwie;P |
|
|
|
|
#1177 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 71
|
A moze chodzi o k³osa?? chodz wlasciwie nie wiem czy one czyms sie roznia...
Ale na pewno wyjda podobne loczki jak po francuzie...
|
|
#1178 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Dot.: Loki z foty - jak uzyskaæ takie cudo? ^_^
Filmik, który pokazuje jak zrobiæ loki prostownic±
:http://youtube.com/watch?v=g85QkJncQeA |
|
|
|
|
#1179 |
|
Raczkowanie
|
A latwiej uzywa sie falownicy czy lokownicy? ktore szybciej?i dodam ze wszstko mi jedno czy wyjda loki czy fale,pytam teraz czym szybciej?
|
|
#1180 |
|
Raczkowanie
|
a to nie jest taki 'wybebeszony' francuz?
znaczy z warkoczem na wierzchu? popatrz na drugim obrazku w moim po¶cie wy¿ej, bo jak to ten to zaraz ide mêczyæ mame ¿eby mi uplot³a![]() o ile sie dobrze orientuje to k³os to jest tzw 'rybi ogon', wygl±da jak taka hmmmm odwrócona jode³ka ale nie sadze ¿eby po nim zrobi³y sie fale, bo jak sie robi taki warkocz to w³osów sie prawie w ogóle nie zaplata
|
|
|
#1181 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 170
|
Fryzurka Rihanny kontra falujace sie wlosy
Mam pytanie. Czy majac falujace sie z reguly na koncach wlosach moge zafundowac sobie fryzurê "RIHANNA" ?Bardzo mi sie ona podoba a nie wiem co bedzie jak wlosy beda sie krecic !
|
|
#1182 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 71
|
Dot.: Fryzurka Rihanny kontra falujace sie wlosy
Jasne ze mozesz ale to jest akurat fryzura wymagajaca codziennego prostowania
|
|
#1184 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 154
|
Odradzam. Bêdziesz musia³a je prostowaæ. Przy krêconych w³osach i tak krótkich wygl±da sie ¶miesznie i g³upio. Jak bañka
.
|
|
|
|
|
#1185 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 170
|
Bardzo mi siê ona podoba ... A czy znacie mo¿e jakie¶ upiêcia lub co¶ d³u¿szego w stylu tej fryzury ? Zalezy mi na tym przodzie . Jest ¶wietny. Np. przód taki sam i albo upiecie z tylu albo cos dluzszego...
|
|
#1186 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 159
|
Rihanna wyglada dobrze w wyprostowanych wlosach jak i w lokach.Ty tez moglabys czasem prostowac a czasem zostawic swoje naturalne albo zrobic jeszcze mocniejsze fale,loki.Mi tez sie bardzo podoba jej fryzura.chetnie bym taka sobie zrobila ale szkoda mi scinac wlosow
|
|
|
|
|
#1187 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 252
|
Podbijam, bo co¶ w±tek zdycha
|
|
#1188 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Agness91 - na Twoje zdjêcia równie¿ czekamy
|
|
|
#1189 |
|
Zakorzenienie
|
mi tez sie marza takie wlosy
|
|
|
#1190 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 133
|
Czyta³am gdzie¶, ¿e do takich fal, jak ma Fergie/Olsenki trzeba u¿yæ lokówki trójk±tnej. Dziêki temu nie tworz± siê w³a¶nie takie idealnie okr±g³e loczki, tylko po³amane fale. Kupi³abym tak± lokówkê, ale w Lublinie nigdzie takich nie ma, a chcia³abym najpierw j± chocia¿ na jednym pa¶mie przetestowaæ zanim wydam 150z³
|
|
#1191 |
|
Raczkowanie
|
S³oñca
ja probowa³am prostownic±, bardzo podobne wychodzi³y. ![]() http://www.youtube.com/watch?v=stEKg...elated&search= Filmik na youtube jak je zrobiæ. Tylko tam fale s± takie bardziej... hmmm poczochrane? My¶la³am ¿eby wiêksze pasma braæ lub jakis specyfik do prostowania, zeby tak trochê siê sklei³y![]()
|
|
|
|
|
#1192 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 31
|
Mi cos podobnego wyszlo po falownicy, jednak w pierwszy dzien byla mala szopka ale na drugi trzeci prawie ze podobne do Fergie( a szopka byla pwenie spowodowana tym ze mam bardzo geste wlosy), falownica podobno mozna regulowac wielkosc skretu itd. Polecam
|
|
|
|
|
#1193 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 613
|
a ja mam prosbe wielk± : MOZE KTOS ZROBIC FOTKE FERGIE w teled. "Glamorous" jak jedzie samolotem, i ma taki boooski cudowny kucyk, lekko jakby natapirowane te w³osy u góry..
BLAGAM!! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#1194 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
dzieki za rade, napewno sprubuje ale mam pytanko.. mniej wiecej na jakiej wysokosci musz± byæ te ¶limaczki?? i jakich kosmetyków do nich uzywasz??
|
|
|
|
|
#1195 |
|
Przyczajenie
|
dzieki za rade, napewno sprubuje
ale mam pytanko.. na jakiej wysokosci robisz te slimaczki?? i jakich kosmetyków uzywasz??
|
|
|
|
|
#1196 |
|
Zakorzenienie
|
te loki robione prostownic± naprawde tak ³adnie wychodz±?
![]() Musze (MUSZE!) wypróbowaæ
|
|
|
|
|
#1197 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1198 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 5
|
mam takie male pytanko ..moze ktos bedzie znal na nie odpowiedz..szukam wa³ków (chodzi mi o podane wielkosc, grubosci) lub innego sposobu na zrobienie takich loczków !!!podaje link do zdjecia z loczkiam ktore chcem uzyskac :
http://onetreehill0323.skyrock.com/pics/116378538.jpg Prosze o podanie ~jakiegos sposobu aby uzyskac takie loczki !!! z gory thx
|
|
|
|
|
#1199 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 737
|
Cytat:
buuuu a u mnie taki efekt 3ma sie z godizne na glowie a potem sie prostuja ![]()
|
|
|
#1200 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 593
|
Cytat:
kolezanka probowala mi robic loki prostownica i figa z tego wyszla :/ nie wiem albo cos zle robilysmy, albo to jakas sciema jest
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.

a o nich bylo juz mnostwo, ale o ile dobrze pamietam to w koñcu dziewczyny stwierdzily ze do takiego efektu rzeba miec naturalnie krecone wlosy.. a szkoda bo mi tez sie okropnie pooba taka fryzura:<
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

.
Ale na pewno wyjda podobne loczki jak po francuzie...

ja probowa³am prostownic±, bardzo podobne wychodzi³y. 

Mam nauczkê. No ale ja my¶le, ¿e do¶wiadczone wiza¿anki wiedz±, jak obchodziæ siê z lokami