|
|
#1501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LV
bry
1 dnia diety wkurf, a że czekolady nie wolno, to nie wytrzymałąm i pobiegłam do odległego rossa po piździon. Fot nie ma, bo z mojego telefonu nic nie widać orpócz swicącej krechy na palcu, takie cuś, jeno z żółtawym kamieniem (czarnych ni ma )http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/1...pg_200x200.jpg I capłam mydło sandałowe alterry, no rzeczywiście cudnie pachnie
|
#1502 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
No jak nie, jak tak ![]() Cytat:
![]() Fajny A u mnie w Ross żadne mydło nie pachniało , jakieś zwietrzale chyba ![]() Wogle, nawet delikatnie. Wzięłam jedno, bo myslałam ze sie pod prysznicem rozkręci, a to niccc, zero zapachu. Ale fajna skórę zostawia po prysznicu. Ciekawe , czy moge je reklamować ![]()
|
|
|
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
ja najpierw 3 dni oczyszczania jaglanką, a potem 1200kcal + ćwiczenia. Do zrzucenia mam 2-3 kilo, to szybko pójdzie ![]() Wczoraj nawpierdzielałam się czocha z miodem na noc, do tego fervex i lipa, śmierdzę i pocę się jak świnia, ale samopoczucie już lepsze ![]() Ach, zapomniałabym, jakiż ja miałam dzisiaj sen... Imprezowałam w jakimś klubie ze znajomymi, w tym z jednym przystojniakiem i na końcu mnie całował: wysoki brunet z czupryną i płaszczem a'la Sherlock
|
#1504 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1505 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piździon b. fajny - oczywiście ja bym taki wzięla, jak na zdj. Cytat:
Wciąż czekam na wycenę w spr. przewozu ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- A co do diety, to jak zrzuciłam te 10 kg 4 miechy temu, tak się trzymam - nawet spadło o kilo i ważę trochę poniżej 50ciu (wzrost 160)
|
|
#1506 | |
|
Panaroja
|
snad chęci spania
![]() Cytat:
![]() Moje kothy mają zwykła myszkę znaczy kotha ma , ale ma szlaban na myszkę , bo zaraz z nią ląduje pod/na małżowej kołdrze , którą skopuje dokumentnie i myszę zostawia więc małż się piekli i nie pozwala co do pafnących - miały takie kocimiętkowe , ale jakoś nic specjalnego się nie działo , a waleriany im się boję , bo i tak są szurnięte
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#1507 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
obserwuję tylko czy bardziej mi spodnie z tyłka lecą Jaka piękna wiosna dziś za oknem
|
|||
|
|
|
#1508 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam tylko 2, no mooooże 3 do zrzucenia, ale bardziej 2
![]() Tylko się nie przykładam ostatnio. Bo nawet jak do południa dobrze mi idzie, to potem muszę czymś zwalić. I postanawiam,że od jutra ![]() Nie chce mi się kombinować za bardzo. Poprostu przerzucę się na kaszę jaglana/gryczaną, warzywa i owoce znowu. I wiecej otręb/ziaren. I owsiankę codziennie. A na śniadanie/kolację jakiś koktajl. I tyle ![]() A...i od ok 2 tyg piję 3 x dziennie ocet jabłkowy. W ramach testu . |
|
|
|
#1509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1510 | ||||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Spróbuj Cytat:
![]() |
||||
|
|
|
#1511 |
|
Nindżopesz
|
Moodscentbar to jak wysyła próbki, raz w tygodniu, ktoś wie? Zamawiałam i płaciłam w czwartek rano no i nic...
|
|
|
|
#1512 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musli i platków sklepowych/ gotowców od bardzo dawna nie tykam. Jedynie płatki owsiane górskie, albo na wodzie albo na mleku sojowym torebkowym. Do tego obowiązkowo lyżka siemienia lnianego. I ewentualnie jabłko/gruszka/kawalek banana/ kakao gorzkie, w zależności na co mam ochotę, czasami jakieś suszone owoce. Bez dosladzaczy żadnych, bo dla mnie juz z owocem jest samo w sobie slodkie bardzo.... Cytat:
T jest myśl ![]() Tylko muszę wypytać kumpelę, o albo jeszcze lepiej wujka , kiedy pracuje i wpaść na odpowiednią zmianę
|
||
|
|
|
#1513 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na kubek owsianki 10 słodzików pakuję i żrę kilka razy dziennie, lepiej, żeby w szafce nie było i nie kusiłoa kim jest przyszła narzeczona lub narzeczony?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-01-13 o 13:49 |
|
|
|
|
#1515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ze słodyczy to jedynie za chalwę bym się dała pokroić i mogę jeść bez końca. ale to słodycz ekstreamlna juz ![]() 2. No jak to kto, zapewne P ![]()
|
|
|
|
|
#1516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz tylko kanapki z chlebem żytnim, jogurty, owoce i warzywa na śniadanie i w pracy
|
|
#1517 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1518 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a co do wysyłki obrazów ,to drążac temat kurier pocztowy z ubezpieczeniem na 20tys wychodzi taniej niz zwykla paczka..jakies 370 zł
, ja bym brała te opcje
|
|
#1519 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() I podpis zdjęcia jest inny, niż na Twoim blogu. To musiała JOanna puścić... Abo pokazała im link do mojego gugla i sami sobie ściągnęli...
|
|
#1520 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Btw ja ostatnio też poluję na próbki, odlewki, nawet parę nowych flakonów nabyłam, gdyż mam nawrót pasji perfumowej Może ma ktoś coś z mojego podpisu, tak przy okazji? ![]() |
|
|
|
|
#1521 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Też mam nawrót, upolowałam używkę Madness zamiast tego, co mi je sprzed nosa sprzątnęli.
|
|
#1522 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ambrę na pewno kupię na wiosnę, Elixiru wystarczyłaby odlewka.Na Angela klasycznego wciąż fujam (moja trauma sprzed x lat, aż się go boję), ale flankery to zupełnie inna historia, do likierowego właśnie dołączyła wersja EDT, stąd i ogródków jestem bardzo ciekawa. |
|
|
|
|
#1523 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Poza tym stwierdzam, że takie testy na szybkiego w perfumerii to nie to samo (ale mi odkrycie ). No i nie wspomnę o odpieraniu pytań sprzedawcy, a zawsze mi niezręcznie, że tak wpadam, wącham i uciekam ze słowami "zastanowię się".2. ja też, właśnie robię casting na flachę nr 5 Używki Mirage nie szukasz?
|
|
|
|
|
#1524 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Mirage mam miniaturkę i póki co mi wystarczy
|
|
|
|
|
#1525 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
W każdym razie niedawno dostałam maila, że "przygotowują". No trochę długo ale trudno.
|
|
|
|
|
#1526 | |
|
Zakorzenienie
|
Joł baru z doskoku i zdechu , babcia gejt w toku....
Tri jak tam Aramis Tuscany per Uomo??? Wzięłam capłam to było przeznaczenie bo dycha go została Rachelo Dzięki za info w sprawie podkładu anabel minerals Micel prawie ma rację odcień najjaśniejszy jest tak prawie na granicy zaciemności ![]() Zatestowałam kryjący iiiii w sklepie wyszedł super ale niestety po ok 4 godzinach zrobił się efekt szpachliii i powłaził w zmarchy .... Następnym razem zatestuję rozświetlający na półgęby a na drugie matujący . Tyle że ten rozświetlający z testera jak się go rozetrze na dłoni to mega drobiny ma i boję się wejścia w pory jak pisałaś...A matujący za słabo kryje pory na nosie No i jeszcze poprosiłam o cień i jestem zaskoczona boo zero puchliny po nim . Róż Romantik czy Romance trochę za beżowy A i jeszcze jedno jak zmyłam ten podkład to cera była bardzo podrażniona... I taka świecąca jak po pilingu ....Kurna jak żyć.... A i jaki pędzel polecacie? Redziu? Pamiętam że pisałyście ale kurna skleroza .... SKS Taki po taniości bo jeszcze nie wiem czy pójdę w minerały...Ps Anastazjo płaszcz Gryksu Pamiętam o zdjęciach koszul dla Ciebie ale światła nie ma ![]() Ju Gratki Mosze jutro nadrobię ![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cytat:
ale muszę naleśniki lecieć robić , pełnoziarniste ofcourse . Negatywowi cholester wyszedł 264 ...
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-01-13 o 16:11 |
|
|
|
|
#1527 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1528 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie .... Tylko światła nie ma a jak strzelam fleszem to kolory nie teeee
Aaaaaaa kurna wizaz to zuo zeżarło mi 30 min
|
#1529 |
|
Nindżopesz
|
Ja polecam Hakuro H51 ale za specjalnie tani to on nie jest... Innych flat topów nie próbowałam, zawierzyłam Wizażowi i capnęłam ten.
|
|
|
|
#1530 | ||
|
Zakorzenienie
|
dobry baru
snad surówki s pora oj jak ja będę cierpieć ![]() idę Was przelecieć ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- cze Melk ![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:44.

)

i żrę kilka razy dziennie, lepiej, żeby w szafce nie było i nie kusiło

Ambrę na pewno kupię na wiosnę, Elixiru wystarczyłaby odlewka.
oj jak ja będę cierpieć