![]() |
#2821 |
Konto usunięte
|
Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III
|
![]() ![]() |
![]() |
#2822 |
Raczkowanie
|
U nas jeśli bedzie dziewczynka to bedzie Mia, a chłopiec Aleksander
![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Wole powoli składować, zawsze koszty sie rozłożą w czasie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2823 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2824 | |
Zakorzenienie
|
jak kot domowy i zadbany to sie nie brzydzę ![]() ![]() Cytat:
u nas pewnie będzie Oskar ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2825 |
Raczkowanie
|
O proszę ![]() ![]() Szukaliśmy imienia prostego dla Niemców bo tu żyjemy, mamy dość skomplikowane nazwisko, zeby dziecko nie było narażone na jakies żarty w późniejszym czasie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2827 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2828 |
Zakorzenienie
|
Kurcze w ogole nie mamy pomyslu z tz na imie dla malego
![]() zjadlam muesli i mala mi lekko "puka",chyba lubi mleko ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2829 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2830 |
Zadomowienie
|
kaja u mnie bedzie Franek, więc pewnie zapamiętasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2831 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() myboy ja czasami się boję, że ja mu coś zrobię, on śpiącym ludziom nic nie robi, wręcz jak go czasem przycisnę nogą czy ręką to się wysuwa i kładzie obok (ale żeby się tulić). Za to za dnia diabeł wcielony, znajomi już wiedzą, żeby nie głaskać, ja sama do slubu szłam z wielką sznytą na ramieniu ![]() Edytowane przez 201710041131 Czas edycji: 2015-01-13 o 18:21 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2832 |
Raczkowanie
|
Ogólnie podobają mi sie klasyczne imiona dla dzieci, mam w rodzinie Lucjanka, Ewę, Mieszka, ale moj maz ma odmienne zdanie wiec jakos udało sie znaleść złoty środek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2833 |
Zakorzenienie
|
Alkamor dzieci są extra, ale Kuba jest rewelacyjny
![]() Monika darmowy to zawsze można skorzystać, a nuż opanujesz i nie będziesz potrzebowała kursu po porodzie. Marta jak boli Cię brzuch? Mnie boli na dole, jak dłużej stoję lub chodzę też boli, ale gin nawet mnie nie zbadała, powiedziała tylko, że mocz ok więc nie ma co boleć :/ 4 tyg temu też nie badała, szyjkę mierzyli mi w połowie grudnia na ip i na szczęście było ok. Kaja czy gondola w xlanderze była odpowiednio duża? Wczoraj koleżanka na fb narzekała, że za mała i szuka innego wózka dla drugiego dziecia ![]() Selis cena stokka jest powalająca ![]() ![]() Kaja obcinanie na śpiocha ![]() Kaja głowica usg nie daje światła. Alkamor po mnie też już widać brzuszek i to sporo ![]() Gratulacje Charlotta ![]() Kaja wpiszesz mi wizytę na 10.02 Proszę. Anutka gratulacje ![]() ![]() Doczytałam. Abc Design, i jakie wrażenia? Jak się prowadzi? Tak, są. Ty też? Mieszkam na granicy BW i Bawarii. Mia też mi się bardzo podoba, chociaż ostatecznie wybraliśmy inne, bo nazwisko za krótkie mamy. Szuu mój kot też nie jest zadowolony z cebuszki. Myboy dlaczego bałabyś się spać z kotem? Toż to lepsze niż termoforek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak zydowski handlowiec ![]()
![]() |
#2835 |
Zakorzenienie
|
Mia jest tu w de w 10 najczęściej nadawanych imion. Też szukaliśmy czegoś co w obu jezykach brzmi podobnie, więc będzie Magdalene lub Magdalena. Mia i Lea korciły, ale do nazwiska nie pasuje
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2836 |
Zakorzenienie
|
UWAGA ważne pytanie mam
![]() mój mąż ma w marcu 30te urodziny...myślę co mu kupić.....póki co myślałam o zegarku bo ten jego już stary....ale nie znam się czy są jakieś znane firmy??dobre?? bo ja znam tylko Casio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2838 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nieźle Cię do slubu załatwił ![]() mnie grzeje Tż ![]() ![]() Cytat:
aż tak strasznie sie zestawia? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2839 |
Zakorzenienie
|
Obydwa ładne. Tz chciał Leona, po dziadku, ale wybiłam mu z głowy, bo to marzenie jego siostry by mieć Leona i byłaby na niego wkurzona
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2840 |
Zakorzenienie
|
Marei no wielkoscia nie grzeszyla, ale nie odbiegała od innych. Wiem ze teraz maja większe.. ostatnio moja kolezanka szukała wozka i wiem że szukalysmy wymiarow gondoli i była taka sama jak innych wózków.
Mam na kompie zdjęcie blanki w gondoli to mogę jutro Ci pokazac jak sie miala do dziecka ![]() Też zalezy jakie dziecko, ja miałam letnie, wiec.to tez inaczej. Jezdzilysmy od końca mają do końca wrzesnia ale dlatego że nie chciala już leżeć na plasko a tamte gondole.nie miały podnoszenia oparcia, teraz mają. Jutro dopisze wszystkie dane na liście ![]() Ja śpię z kotem i z psem ![]() Edytowane przez k a j a Czas edycji: 2015-01-13 o 18:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2841 |
Zakorzenienie
|
Charlotta,anutka gratulacje dziewczyny
![]() Ja sobie postanowiłam, że zaczynam kupować po wizycie. Do tej pory zbierałam sobie różne aukcje i zapisywałam w zakładkach. Co do imion podobają nam się (niestety) najczęściej obecnie nadawane: Julia, Lena, Zuzia, Laura. A z męskich praktycznie żadne ![]()
#2843 |
Zakorzenienie
|
Może na Fossila się załapiesz? Może jakis Tommy Hilfiger? Nie znam się. U nas w pracy mają głównie Fossil i Skagen, tz ma bez firmy, jakiś na stoisku z zegarkami kupiony w pl i jest super.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2844 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2846 |
Konto usunięte
|
U nas będzie Liwia albo Konrad
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2847 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() http://www.maxi-cosi.com/pl-pl/produ...cabriofix.aspx ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
Nawet nie wiedziałam, nie sprawdzałam rankingów ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2849 |
Zakorzenienie
|
Charlotta, Anutka, gratuluje wielkiego sisiora i bożenki
![]() ![]() ale fajnie już tak imionami operować jak sie zna pleć. mi sie już znudziło tak bezpłciowo mówić "dziecko".... zrobiłam sobie na kolacje twarogu na słodko z miodem i śmietanką....mmm ale pyszota ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2850 | |||
Zadomowienie
|
I znowu muszę nadrabiać
![]() Cytat:
![]() ![]() Też mi się podoba Laura. Ale musi nabrać mocy urzędowej, żeby przekonać męża ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny a powiedzcie proszę ile tych rzeczy docelowo powinnam mieć? Czyli ile body na krótki, ile na długi, ile śpiochów itd. Wiem, że u każdego to indywidualna sprawa, bo jedne np. używają kaftaników, inne nie, ale tak mniej więcej co sądzicie? Cytat:
![]() ![]() Masija bardzo fajny ten rożek z allegro, podoba mi się ![]() ![]() Kaja ciuszki z tesco super. Te szare to i dla dziewczynki i dla chłopca jak na moje pasują ![]() A... i jeszcze chciałam napisać, że nie znałam tego sposobu z latarką. W szoku jestem! Tylko, że ja jeszcze nie czuję ruchów, więc wypróbuję to w późniejszym czasie. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:55.