|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXI
Cytat:
Dokladnie ![]() ![]() Ale coz nic nie poradze na to, ze ktos chce gdzies widziec uszczypliwosc, zawisc i ja widzi ![]() Cytat:
Masakra I wybacz, ale intuicyjnie domyslam sie, ze Twoja wiedza perfumeryjna jest zerowa badz bliska zeru - wiec wypowiadanie sie na temat perfumowych filmikow (jak podstaw brak) jest troche "rzucaniem sie na mine" I strasznie proste to myslenie Jesli uwazasz, ze ktos nagrywa filmiki, zeby sie chwalic etc ![]() Musze Cie okrotnie rozczarowac, filmiki byly nagrane dla srodowiska perfumowego, dla perfumoholikow Oraz zeby przedstawic temat niszy, zainteresowac tym tematem Oran na pamiatke kolekcji ![]() I nie mialy na celu chwalenia sie ... ![]() I Ty osoba niezwiazana ze srodowiskiem perfumowym bedziesz oceniac tresc ![]() ![]() ![]() ![]() Troche samokrytyki ![]() I zmartwie Cie, ale przez srodowisko perfumoholikow fimiki docenione - mnostwo smsow, maili, wiadomosci na fragrantica Wiadomosci od osob zwiazanych z perfumami, od perfumoholikow, jesli wiesz co to znaczy ![]() I nie wiem czy wiesz ile ktos moze poznac zapachow? Ja poznalam moze i 2tys i nie uwazam, aby opanowanie wszystkich nazw bylo kluczowe Kluczowa jest moja wiedza na temat perfum Moje odczucia To, ze rozpoznaje nuty I to ze co wejds na wizaz, to co chwile dostaje pw i rady w sprawie perfum, bo jak to okreslaja maja mnie za cyt eksperta perfumowego, specjalistke ... I radza sie w niesamowicie wielu sprawach z tematu perfum ![]() ![]() I uwierz perfekcyjne opanowanie nazw to kwestia do latwiejszego opanowania niz np umiejetnosc mowienia o perfumach w nieskonczonosc ![]() I nie przekrecaj moich slow odnosni mainstreamu albo najpierw obejrzyj filmiki, a dopiero pozniej wyrazaj opinie ![]() ![]() Bo najgorzej jak sie ktos wypowiada na temat, z ktorego jes laikiem ![]() I nie robilam w filmiku problemu z wymowy, otwarcie mowilam, jak czegos nie wiem i nie uwazam, aby to bylo slaba strona ![]() Za to slabe jest czepianie sie i wmawianie, ze ktos sie chcial czyms pochwalic Moze filmiki innych osob taki sa, moje mialy inna misjem, cel planowane filmiki i perfumowe i kosmetyczne ... oczywiscie beda A watek odsubskrybowuje i nic wiecej nie komentuje, bo inaczej odebralam ten watek - jako dzielenie sie filmikami i wstawianie ich na plus etc Wole nie tracic czasu ... Wole go spedzic z chlopakiem niz na roztrzasaniu "bzdur" Kto inteligentny z tego watku, a zauwazylam tu wiele takich osob, to widzi co biale, a co czarne ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#2162 |
Raczkowanie
|
Jak dzisiaj tyle nowych czytelniczek, to i ja wyjdę do hejterskiego ludu.
Od siebie dodam może nie urodowy, a filmowy kanał. Z tego co widzę, a śledzę was od minimum pięciu części wątku, jest tu sporo serialomaniaczek, więc coś specjalnie dla nich. |
![]() ![]() |
![]() |
#2163 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Przepraszam, ale skąd te wszystkie maile, smsy i wiadomości od fanów Twoich filmowych produkcji, skoro mają one po około 200 wyświetleń, w tym pewnie sporo z wczoraj i przedwczoraj z wątku? ![]() Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2015-01-13 o 18:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2164 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Bardzo przyjemnie ogląda się Twój debiut na youtube - w ulubieńcach wypatrzyłam ulubiony balsam Vaseline oraz trio integra z Inglota, które sama zużyłam do dna ![]() Jedyna krytyczna uwaga to ewentualnie jakość dźwięku (może redukcja szumu?) ale nie wiem na czym obrabiasz filmy, może po prostu nie masz takiej funkcji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
Raczkowanie
|
Tylko z tym mi się to kojarzy: ![]() No nic mnie bardziej nie denerwuje jak ciumkające panny, jak by kluski w czasie mówienia jadły. Może taki lans, ale chyba można przygotować sobie spis co się chce powiedzieć można ciąć filmu, montować, ale nie co druga ciumka. A może się nie znam bo nie nagrywam... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
Wtajemniczenie
|
Chłopak tak do mnie mówi.. i tak się utarło..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2168 |
Zadomowienie
|
to ja go nie umiem obsługiwać
![]() bo i do tego i do tego wydaje mi się za twardy ![]()
#2169 |
Wtajemniczenie
|
Zmatuj nieco obszar który chcesz nią pokryć i wtedy kolor jest bardziej intensywny. Jeśli powieka ma tendencje do "przetłuszczania" wtedy też ciężko o nasycenie koloru.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2170 | |
Dossisława I
|
Cytat:
Może nie mamy aż tak wielkiej wiedzy jak ty, ale to twoje wywyższanie się jest okropne. Nie wiem po co się tak denerwujesz. Sama tutaj zaczęłas sie reklamować, więc licz się z tym, że ktoś będzie oceniał nie tylko twoją wiedzę, ale i sposób przekazania jej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2171 |
Wtajemniczenie
|
Też na to zwróciłam uwagę, ale nie wiem czemu nagranie tak to eksponuje. Oczywiście nie mlaskam jak świnia jak mówię, ale jak się siedzi i gada gada to aż ciężko przełknąć ślinę i ten dzwięk tak wychodzi. Widziałam u wielu dziewczyn tak to słychać. Ale postaram się to zniwelować.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2172 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jesteś "ekspertką" i "specjalistką". Postaraj się aby czytając Twoje wypowiedzi i oglądając filmiki przychodziło mi na myśl , że słucham/czytam rady od eksperta. Filmik okropnej jakości, ciemny, nazwy: "no..... nie wiem", pisanie bez przecinków, pisanie litery "i" z dużej w połowie zdania ( a może to koniec był?). Zastanów się czy tak wypowiada się "ekspert", "specjalista"? Przychodzisz to i mianujesz się "ekspertem". Podsumowując to co napisałam wyżej blado to wychodzi.... z całym szacunkiem ale wyluzuj. Nie jesteś ekspertem - wybacz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2173 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Dla mnie temat zakonczony, ja urazu nie mam, ale wydaje mi sie, ze dyskusje ida w zla strone, niepotrzebnie negatywna ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#2174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2175 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
![]()
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2015-01-13 o 18:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2176 |
Zakorzenienie
|
poziomka nie wiem po co dalej w to brniesz...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2177 |
Rozeznanie
|
Ja mam tylko takie pytanie- czy DG zamieszkał ze swoją matką (Karolina) w Wawie ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Rozeznanie
|
pozzzziomka skoncz juz swoje wywody. Proszę
|
![]() ![]() |
![]() |
#2179 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Dajcie spokój, z pozzzziomką nie ma sensu dyskutować, typ osoby nakręcającej się negatywnie takimi wymianami zdań znamy na forum bardzo dobrze i najlepiej po prostu się w takie przepychanki nie wdawać. Pierwszy post, w którym widać brak umiejętności przyjęcia konstruktywnej krytyki, powinien dawać Wam do zrozumienia, że na tym wymiana poglądów powinna być zakończona. Szkoda czasu, nie ma sensu psuć atmosfery wątku ![]()
![]() |
#2180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam z natury suchutkie powieki, a każdy kosmetyk i tak nakładam na bazę, mimo tego kredka jakaś taka sucha się wydaje, no nic, będę kombinowała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2181 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale jakie psuć? Dawno nie było tutaj tak ciekawie. :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2182 |
po drugiej stronie szafy
|
#2183 | ||||
Kociara
|
![]() Cytat:
Sama nie pisze poprawnie w necie z lenistwa, ale to co napisałaś... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jeśli siemię to tylko w calych ziarenkach ![]() ![]() Jak wolisz filmy, to polecam kanał Sfilmowani. Ten o serialach za bardzo "sztywny" jak dla mnie, formuła telewizyjna nie przemawia do mnie na YT :/ A poza tym ja seriali nie oglądam :P |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2184 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2185 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Zakorzenienie
|
Poziomka, spadlas ponizej zera dzieki swoim wypowiedziom. Filmu zadnego nie obejrzalam, bo jakosc mnie zniechecila.
#2187 |
Zakorzenienie
|
Kokosowe piwo? Gdzie to dostanę? ![]()
#2188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już myślalam, że pozzzziomka zgłosiła wątek do prokuratury i dlatego mi wizaż nie działał przez 5 minut ![]()
![]() |
#2189 | |
Mrs Mrau
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2190 | |
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:47.