Kieleckie Panny Młode część XII :) - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-01-13, 18:12   #1651
Oluniuniunia
Rozeznanie

Dot.: Kieleckie Panny Młode część XII :)

Cytat:
Napisane przez mogg Pokaż wiadomość
Mega proste jest wstawie wszystko tylko sie przeprowadze bo mam zapakowane )
A od lutego juz na swoim takze wszystkie zdjatka zrobie i Wam wstawie

moj telefon zjada literki i polskie znaki :/
Koniecznie Ja po 2-godzinnym mierzeniu sukien w obcasach, zrezygnowałam z obcasów na ślub raz na zawsze. Idę w balerinkach! Więc ozdobę do butów zobaczę tym chętniej

To od lutego będziecie mieszkać razem? TAK BEZ ŚLUBU?! Co za bezwstyd :P (zazdroszczę )

26.10.2014

30.04.2015
Oluniuniunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-13, 18:14   #1652
mogg
Zakorzenienie

Nio , nudzilam sie
Zostalo mi zamowic literki na stol nasz na wesele tylko nie umiem sie zdecydowac ; M&G czy mrs&mr

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Oluniuniunia Pokaż wiadomość
Koniecznie Ja po 2-godzinnym mierzeniu sukien w obcasach, zrezygnowałam z obcasów na ślub raz na zawsze. Idę w balerinkach! Więc ozdobę do butów zobaczę tym chętniej

To od lutego będziecie mieszkać razem? TAK BEZ ŚLUBU?! Co za bezwstyd (zazdroszczę )
Ekhm.. Wstydze sie bo razem jestesmy 6 lat i mieszamy razem prawie 6 lat bez 3 miesiecy .. Takze ;p splone w piekle hihi

Na swoje sie wynosimy

mogg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-13, 18:15   #1653
ZakochanaZabka
Zadomowienie

Cytat:
Nio , nudzilam sie
Zostalo mi zamowic literki na stol nasz na wesele tylko nie umiem sie zdecydowac ; M&G czy mrs&mr

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Ekhm.. Wstydze sie bo razem jestesmy 6 lat i mieszamy razem 5,7 roku... Takze ;p splone w piekle hihi

Na swoje sie wynosimy

zamów M&G bedzie takie indywidualne i postawisz gdzies w mieszkaniu bedzie fajnie wygladalo np w sypialni
ZakochanaZabka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-13, 18:18   #1654
mogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ZakochanaZabka Pokaż wiadomość
zamów M&G bedzie takie indywidualne i postawisz gdzies w mieszkaniu bedzie fajnie wygladalo np w sypialni
Nio tez tak mysle na tle brazowej sciany bedzie fajnie wygladac a mam biale meble to bedzie pasowalo

Stary 2015-01-13, 18:20   #1655
martyneczka36
Raczkowanie

Gratulacje przeprowadzki .
My domek budujemy ale pewnie wprowadzimy sie do niego za 2-3 lata .
Jezeli ktoras z Was ma adres i nr tel do wlascicieli sali w Beczkowie to bardzo bym prosila o podanie .
martyneczka36 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-13, 18:27   #1656
Oluniuniunia
Rozeznanie

Cytat:
zgadzam się. M&G. Raz, że bardziej osobiste a dwa, że nie lubię nadmiaru obcych języków. Ja bym zamawiała Pan i Pani :P
Widziałam taką girlandę na samochód/dekorację i zastanawiam się jak ładnie spolszczyć Just married, tak, żeby się ładnie układało..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1391342610-814.jpg (33,6 KB, 8 załadowań)

26.10.2014

30.04.2015
Stary 2015-01-13, 18:34   #1657
mogg
Zakorzenienie

Zaślubieni ?? A moze po prostu maz i zona ??? Hmmm... Sama nie wiem ;?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-13, 19:09   #1658
ZakochanaZabka
Zadomowienie

''teraz jedno'', '' na zawsze razem'', ''nierozłączni''.... itd itp
ZakochanaZabka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-13, 19:48   #1659
Asia1029
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lyoness Pokaż wiadomość
Hej Oluniuniunia,

dzieki za mile slowa. Pewnie sie uda ale stresu sie najpierw najem.
Mam pierwsze pytanko. Wesele w Polsce planuje na ok. 60-70 osob i szukam obecnie sali. Widzialam liste na poczatku forum ale wiekszosc tych miejsc jest przygotowana na wieksza ilosc gosci. Czy ktoras z wam robila male wesele i ma jakies podpowiedzi odnosnie sal?

Z gory dzieki
Cytat:
Mega proste jest wstawie wszystko tylko sie przeprowadze bo mam zapakowane )
A od lutego juz na swoim takze wszystkie zdjatka zrobie i Wam wstawie

Rownież gratuluje i troszkę zazdroszcze(my jeszcze osobno 9 miesięcy

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Cytat:
Nio , nudzilam sie

Ekhm.. Wstydze sie bo razem jestesmy 6 lat i mieszamy razem prawie 6 lat bez 3 miesiecy .. Takze ;p splone w piekle hihi

Na swoje sie wynosimy

Też mi się podoba bardziej pierwsza wersja

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Dziewczyny posłuchałam Waszych rad i zapisałam nas na nauki w lutym na Karczówce
Asia1029 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-13, 19:54   #1660
mogg
Zakorzenienie

Bedzie Ci sie podobalo to byly mega fajne nauki , tz tez zachwycony

Stary 2015-01-13, 20:00   #1661
mahoniowa
Zadomowienie

Cytat:
Witam serdecznie,

chcialbym z checia dolaczy do waszego forum.
Troche o mnie:
pracuje w Niemczech, moj M. rowniez. Jestesmy razem od grudnia 2010 roku i w czwarta rocznice M. wyskoczyl z pytaniem na ktore odpowiedzialam: tak
Zaczynam planowac slub w 2016 niestety latwo nie bedzie. Moj M. jest z Chile Doszlismy do wniosku ze nie mamy wyjscia i czekaja nas dwa wesela, w Polsce (czerwiec 2016) i w Chile (pazdziernik 2016) wiec przede mna nie lada wyzwanie, organizacja dwoch wesel nie bedac w zadnym z krajow gdzie te wesela sie odbeda
Mam nadzieje ze dobre rady na forum mi pomoga.
Podrawiam
Hej, witam się i ja
no to rzeczywiście wyzwanie

Cytat:
Pomyśl może, co z butami po ślubie. Czy będziesz chodzić w nich, czy sprzedasz, a jeśli chodzić, to czy zielone Ci będą pasować. Wiem, że niektóre buty można po ślubie dać do farbowania. Butów i tak mało co będzie widać

Co do winietek z korka, to widziałam też takie, gdzie korek stał pionowo i w jego bok była wsunięta winietka z ozdobą, ale nie wiem, na ile to było stabilne Twój pomysł wydaje mi się lepszy.
właśnie coraz bardziej się przekonuję, że chyba zielone nie za bardzo zdadzą egzamin.. poszukam jakichś klasycznych białych i ewentualnie śmignę jakąś ozdobę DIY

Cytat:
Ja tam byłam na studniówce, było super i jedzonko przepyszne, ale to było 10 lat temu
ejjj.. ja też w 2006 ale nie pamiętam jakie było jedzenie
ale w ogóle Kongresowy jakoś do mnie nie przemawia

Cytat:
ja wynajmuje sale, a i tak patrze co tanie ( nie mylić z gorszą jakością)
staram sie zaoszczędzić na wielu rzeczach z racji też tego, że rodzice w wiekszości finansują nam wesele i nie chcę ich obciążać za bardzo
zależy kto ile ma kasy ale nikt nikomu nie broni ja bede miała większą satysfakcje np jak sama zrobie zaproszenia i winietki bedzie frajda (mam nadzieje
oj będzie frajda, będzie a ile się posypie przekleństw z Twych ust

Cytat:
zgadzam się. M&G. Raz, że bardziej osobiste a dwa, że nie lubię nadmiaru obcych języków. Ja bym zamawiała Pan i Pani :P
Widziałam taką girlandę na samochód/dekorację i zastanawiam się jak ładnie spolszczyć Just married, tak, żeby się ładnie układało..
ja mimo swego zawodu też nie lubię angielskich naleciałości w j. polskim więc też jestem za M&G tym bardziej, że to też nasze inicjały

09.05.2015
mahoniowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-13, 20:04   #1662
mogg
Zakorzenienie

Mahon przyznaj sie chcesz pozyczyc ;p #alezjestemprzebiegła

Stary 2015-01-13, 20:15   #1663
ttunia
Raczkowanie

Cytat:
mogg i będziecie robić coś jak rysowanie światłem ? (załącznik)
też planuje myślałam też o rozdaniu wszystkim po zimnym ogniu i nasz taniec przy palących sie ogniach, ale boje sie ze bardzo sie nakopci i bedzie śmierdziało :/
wow! jak się robi takie cuda z tymi zimnymi ogniami? genialne! i pęknie wyglada na zdjęciach

Cytat:
Mam to samo podejscie
Ja sama zrobilam ;
- zaproszenia
-winietki
- ksiega gosci
- ozdoba do butow
- kolczyki
I menu mam w planie
Fotobudka

moj telefon zjada literki i polskie znaki :/[COLOR="Silver"]
Cytat:
Aaa i zrobilam sobie 2 welony , jeden mega dlugasny a drugi krotszy )
Koszt :25 zl juz obu , nie roznia sie niczym od sklepowych welnow

niby też mam jakies zdolności plastyczne ale chyba lepiej rysuje niz cos z tego typu rzeczy. Chociaz to idealny pomysl na zaoszczedzenie kasy ale boje sie ze moge nie podołac jakbyc cgciala sie czegos takiego podjac. Skad bierzecie na to pomysly? jakies stron? a welon zrobić samemu to już chyba naprawdę wyczyn! super!
ttunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-13, 20:18   #1664
mikonada
Zakorzenienie

Cytat:
Rozowy kontrabas odpoda, prawie polowa gosci bedzie z zagranicy i musze znalezc miejsce z hotelem
Osobiście polecam Stangret, miałam tam wesele, jedzenie pyszne, jest hotel, osobna sala do jedzenia i do tańczenia. Możliwość rozstawienia okrągłych stołów.
Na tradycyjne rozstawienie w podkowę miejsca będzie na ok 120-130 osób, a przy okrągłych stołach 60-70 (ja miałam 81- więc też się dało) :P

btw. znajomi mieli wesele w Polsce i Tajlandii - da się
w Polsce cywilny, Tajlandia w obrządku buddyjskim i w ubiegłym roku znów w Polsce - kościelny łączony ze chrztem ich dziecka

Cytat:
Grand Hotel i Lesna promenada dolaczaja do listy
pracuję w tym pierwszym, sala "główna" jest ogromna, mniejsza (cisowa) nie wiem czy nie za mała- stoły i parkiet jest na jednej sali w obu wersjach
Cena.. jak na hotel 4*.. ponad 200zł/os

Cytat:

To od lutego będziecie mieszkać razem? TAK BEZ ŚLUBU?! Co za bezwstyd :P (zazdroszczę )
rany nie lubiłam jak "babki" tak gadały
my zamieszkaliśmy razem 5 mies. przed zaręczynami i 1 rok i 4 mies. przed ślubem :P

Bardzo dobre jest mieszkanie razem przed ślubem, poznaliśmy się, swoje nawyki, wady, zalety... Mimo, że spotykaliśmy się przez 3 lata codziennie!
Różnica po zamieszkaniu 180 stopni.. ale poszliśmy na kompromis i zaakceptowaliśmy te nawyki itd, podział obowiązków, zarządzanie majątkiem...
Myślałam, że nie dam rady, ale nie poddałam się

Cytat:
Napisane przez Asia1029 Pokaż wiadomość
Dziewczyny posłuchałam Waszych rad i zapisałam nas na nauki w lutym na Karczówce
nie pożałujesz, super są te nauki zwłaszcza 2ga część gdy przyjdzie na zmianę drugi ksiądz co mówi kawały o żydach itp
mikonada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-13, 20:20   #1665
mogg
Zakorzenienie

Welon jest banalny - naprawde doslownie 20 minut roboty.

Do zdjec musisz miwc lustrzanke bo chodzi o dlugosc naswietlania
Ja mam plastyczne zdolnosci i zawsze lubilam robic twgo typu rzeczy i szyje na maszynie tez

Welon z neta , reszta kombinowanie kolczyki to mialam polpeodukty juz , zaproszenia winietki -robilam juz kilka razy
Ksiwga gosci ta wymarzona kosztuje za duzo wiec zrobie sama identyczna

Stary 2015-01-13, 20:23   #1666
Oluniuniunia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mahoniowa Pokaż wiadomość

właśnie coraz bardziej się przekonuję, że chyba zielone nie za bardzo zdadzą egzamin.. poszukam jakichś klasycznych białych i ewentualnie śmignę jakąś ozdobę DIY

ejjj.. ja też w 2006 ale nie pamiętam jakie było jedzenie
ale w ogóle Kongresowy jakoś do mnie nie przemawia

DIY zawsze spoko
Ja miałam studniówkę w 2005 15 stycznia dokładnie, także prawie okrągła rocznica :P Pamiętam, że wtedy też się człowiek musiał naszykować :P a wczoraj na YT oglądałam na kieleckim kanale info, że sezon studniówkowy się zaczął w Śniadku i jak patrzyłam na te laski, to kuuuuuurde!! Suknie jak nasze ślubne miały co niektóre :O zresztą jedna z krawcowych pokazywała mi sukienkę, którą szyła na studniówkę, to powiem Wam, że niejeden gorset ślubny się przy niej chował, jeśli chodzi o ozdoby..
A jeśli chodzi o Patio, to bardzo tam jest ładnie,bardzo nietypowe jest wnętrze, myślę, że warto się zapoznać z ofertą mimo wszystko. Mnie menu nie przypadło do gustu, i cena, ale każdy ma inne wymagania i możliwości.

26.10.2014

30.04.2015
Stary 2015-01-13, 20:50   #1667
mahoniowa
Zadomowienie

Cytat:
Mahon przyznaj sie chcesz pozyczyc ;p #alezjestemprzebiegła
no BA! tylko musiałabyś się wyrobić przed moim ślubem;]

Cytat:
Napisane przez ttunia Pokaż wiadomość
wow! jak się robi takie cuda z tymi zimnymi ogniami? genialne! i pęknie wyglada na zdjęciach

niby też mam jakies zdolności plastyczne ale chyba lepiej rysuje niz cos z tego typu rzeczy. Chociaz to idealny pomysl na zaoszczedzenie kasy ale boje sie ze moge nie podołac jakbyc cgciala sie czegos takiego podjac. Skad bierzecie na to pomysly? jakies stron? a welon zrobić samemu to już chyba naprawdę wyczyn! super!
internet i trochę fantazji.. polecam! I nie ma się czego bać, DIY wcale nie jest takie trudne
w necie i na alledrogo są instrukcje jak zrobić welon

Cytat:
DIY zawsze spoko
Ja miałam studniówkę w 2005 15 stycznia dokładnie, także prawie okrągła rocznica :P Pamiętam, że wtedy też się człowiek musiał naszykować :P a wczoraj na YT oglądałam na kieleckim kanale info, że sezon studniówkowy się zaczął w Śniadku i jak patrzyłam na te laski, to kuuuuuurde!! Suknie jak nasze ślubne miały co niektóre :O zresztą jedna z krawcowych pokazywała mi sukienkę, którą szyła na studniówkę, to powiem Wam, że niejeden gorset ślubny się przy niej chował, jeśli chodzi o ozdoby..
A jeśli chodzi o Patio, to bardzo tam jest ładnie,bardzo nietypowe jest wnętrze, myślę, że warto się zapoznać z ofertą mimo wszystko. Mnie menu nie przypadło do gustu, i cena, ale każdy ma inne wymagania i możliwości.
moje uczennice kochane właśnie przeżywały tydzień temu nadchodzącą studniówkę w śniadku
w binkowskim kosztowała 600zł za parę! dacie wiarę?! to jest przecież czasem ponad 2x więcej niż my płacimy za parę na wesele a i ostatnio też się dowiedziałam, że alko już nie trzeba 'przemycać', bo jest już wliczony - 0,5l wódki na parę.. Co do kreacji, niektóre piękne, stylowe i adekwatne do okazji, a inne to jak na plażę..
Ja tam się cieszę, że szłam w długiej czarnej sukni na studniówkę, Mój TŻ do tej pory ją wspomina i ciągle ma nadzieję, że ją gdzieś założę

09.05.2015
Stary 2015-01-13, 21:16   #1668
Oluniuniunia
Rozeznanie

Cytat:
mogg i będziecie robić coś jak rysowanie światłem ? (załącznik)
też planuje myślałam też o rozdaniu wszystkim po zimnym ogniu i nasz taniec przy palących sie ogniach, ale boje sie ze bardzo sie nakopci i bedzie śmierdziało :/
Nie zauważyłam wcześniej tego posta ;/ Piękny efekt, zapytam naszą panią fotograf, czy umie takie zrobić... A ze sztucznymi ogniami radzę uważać. U mojej straszej na weselu były sztuczne ognie. Każdy z gości miał jednego. Młodzi musieli potem płacić za wszytskie obrusy bo były dziurki powypalane, i kilka krzeseł podobno też.. Także radziłabym na zewnątrz jak już się w to bawić..

Cytat:
Mam to samo podejscie
Ja sama zrobilam ;
- zaproszenia
-winietki
- ksiega gosci
- ozdoba do butow
- kolczyki
I menu mam w planie
Fotobudka
Zrobisz fotobudkę sama? Masz na myśli gadżety i stelaż? Ja kolczyki i biżu chyba sobie zamówię sutasz, ale jeszcze się waham...

Cytat:
Napisane przez mikonada Pokaż wiadomość
rany nie lubiłam jak "babki" tak gadały
my zamieszkaliśmy razem 5 mies. przed zaręczynami i 1 rok i 4 mies. przed ślubem :P

Bardzo dobre jest mieszkanie razem przed ślubem, poznaliśmy się, swoje nawyki, wady, zalety... Mimo, że spotykaliśmy się przez 3 lata codziennie!
Różnica po zamieszkaniu 180 stopni.. ale poszliśmy na kompromis i zaakceptowaliśmy te nawyki itd, podział obowiązków, zarządzanie majątkiem...
Myślałam, że nie dam rady, ale nie poddałam się

nie pożałujesz, super są te nauki zwłaszcza 2ga część gdy przyjdzie na zmianę drugi ksiądz co mówi kawały o żydach itp
My mieszkaliśmy razem przez rok na studiach i to było bardzo dobre doświadczenie. Zupełnie inny człowiek wychodzi na jaw :P Ale my też się dotarliśmy. Teraz pomieszkujemy tu i ówdzie, mam wrażenie, że mieszkam w 3 miejscach jednocześnie i czasem tracę orientację, co gdzie jest i czego gdzie brakuje ;/
Właśnie mój ojciec jest problematyczny, bo on tak psioczy, że jak to mieszkać przed ślubem, a ponieważ po ślubie mamy mieszkać z nim, to trzeba się dopasować ;/ Mam nadzieję, że szybko się stąd wyprowadzimy, bo ten człowiek nas wykończy, ale to inna sprawa..

nauki na Karczówce rewelacja, ale u nas nie było drugiego księdza szkoda, z tego, co czytam

Cytat:
Welon jest banalny - naprawde doslownie 20 minut roboty.

Do zdjec musisz miwc lustrzanke bo chodzi o dlugosc naswietlania
Ja mam plastyczne zdolnosci i zawsze lubilam robic twgo typu rzeczy i szyje na maszynie tez

Welon z neta , reszta kombinowanie kolczyki to mialam polpeodukty juz , zaproszenia winietki -robilam juz kilka razy
Ksiwga gosci ta wymarzona kosztuje za duzo wiec zrobie sama identyczna

ja bardzo chciałabym się nauczyć, ale kompletnie mi to nie idzie. Zresztą uczę się ręcznie szyć dopiero, też koślawo, ale po 1. trening czyni mistrza, a po 2. mam mase radochy z własnoręcznie wykonanych drobiazgów więc się nie zrażam, że nie są idealne.

Cytat:
no BA! tylko musiałabyś się wyrobić przed moim ślubem;]

internet i trochę fantazji.. polecam! I nie ma się czego bać, DIY wcale nie jest takie trudne
w necie i na alledrogo są instrukcje jak zrobić welon

moje uczennice kochane właśnie przeżywały tydzień temu nadchodzącą studniówkę w śniadku
w binkowskim kosztowała 600zł za parę! dacie wiarę?! to jest przecież czasem ponad 2x więcej niż my płacimy za parę na wesele a i ostatnio też się dowiedziałam, że alko już nie trzeba 'przemycać', bo jest już wliczony - 0,5l wódki na parę.. Co do kreacji, niektóre piękne, stylowe i adekwatne do okazji, a inne to jak na plażę..
Ja tam się cieszę, że szłam w długiej czarnej sukni na studniówkę, Mój TŻ do tej pory ją wspomina i ciągle ma nadzieję, że ją gdzieś założę
600 zł alkohol na legalu kreacje jak na plażę DOKĄD ZMIERZA LUDZKOŚĆ?! Ja też szłam w czarnej, długiej Mam ją nadal i raz założyłam spódnicę od niej, jak na sylwestra za czarownicę się przebierałam dosunęła się hihihi

26.10.2014

30.04.2015
Stary 2015-01-13, 21:18   #1669
mogg
Zakorzenienie

Ja tez mialam czarna prosta jako jedna z nielicznych bez gorestu.
Uwidzialam sobie suknie z filmu z kate hudson " jak atracic chlopaka w 10 dni" i mialam taka sama ))

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Cytat:
Nie zauważyłam wcześniej tego posta ;/ Piękny efekt, zapytam naszą panią fotograf, czy umie takie zrobić... A ze sztucznymi ogniami radzę uważać. U mojej straszej na weselu były sztuczne ognie. Każdy z gości miał jednego. Młodzi musieli potem płacić za wszytskie obrusy bo były dziurki powypalane, i kilka krzeseł podobno też.. Także radziłabym na zewnątrz jak już się w to bawić..

Zrobisz fotobudkę sama? Masz na myśli gadżety i stelaż? Ja kolczyki i biżu chyba sobie zamówię sutasz, ale jeszcze się waham...

My mieszkaliśmy razem przez rok na studiach i to było bardzo dobre doświadczenie. Zupełnie inny człowiek wychodzi na jaw Ale my też się dotarliśmy. Teraz pomieszkujemy tu i ówdzie, mam wrażenie, że mieszkam w 3 miejscach jednocześnie i czasem tracę orientację, co gdzie jest i czego gdzie brakuje ;/
Właśnie mój ojciec jest problematyczny, bo on tak psioczy, że jak to mieszkać przed ślubem, a ponieważ po ślubie mamy mieszkać z nim, to trzeba się dopasować ;/ Mam nadzieję, że szybko się stąd wyprowadzimy, bo ten człowiek nas wykończy, ale to inna sprawa..

nauki na Karczówce rewelacja, ale u nas nie było drugiego księdza szkoda, z tego, co czytam

ja bardzo chciałabym się nauczyć, ale kompletnie mi to nie idzie. Zresztą uczę się ręcznie szyć dopiero, też koślawo, ale po 1. trening czyni mistrza, a po 2. mam mase radochy z własnoręcznie wykonanych drobiazgów więc się nie zrażam, że nie są idealne.

600 zł alkohol na legalu kreacje jak na plażę DOKĄD ZMIERZA LUDZKOŚĆ?! Ja też szłam w czarnej, długiej Mam ją nadal i raz założyłam spódnicę od niej, jak na sylwestra za czarownicę się przebierałam dosunęła się hihihi
Fotograf jesli tylko ma lustrzane a ma to nic trudnego po prostu kwestia przestawienua aparatu na Pasm

U nas beda zdjecia z ogniami na zewnatrz i kupilam te dlugie nie te krotkie )

Co do fotobudki to robie i gadzety i sama fotobudke
Mam lustrzane i pilota i statyw proba generalna na paniensko / kawalerskim )

Edytowane przez mogg
Czas edycji: 2015-01-13 o 21:20 Powód: J

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-13, 21:20   #1670
mahoniowa
Zadomowienie

haha, czarownica
a na mnie moja jest za szeroka pewnie, bo schudłam jakieś 5-7 kilo od studniówki

mogg ta złota z końcowych scen?

09.05.2015
Stary 2015-01-13, 21:21   #1671
mogg
Zakorzenienie

Tak tylko nie mialam az tak wycietego tylu mocno tylko troszeczke mniej ja mialam czarna

Stary 2015-01-13, 21:23   #1672
mahoniowa
Zadomowienie

ah no właśnie o ten tył mi chodziło ;]

09.05.2015
Stary 2015-01-13, 21:26   #1673
mikonada
Zakorzenienie

Mogg chcialabym zobaczyc Cie na focie w tej kiecce

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-13, 21:29   #1674
mahoniowa
Zadomowienie

taaaaak!
jakie Ty masz fantastyczne pomysły!

09.05.2015
Stary 2015-01-13, 21:35   #1675
mikonada
Zakorzenienie

Standardowo
mogg prosimy z mahoniem na fb :p

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Ejj przeciez nie poszlas spac??
Mogg??
Stary 2015-01-13, 21:36   #1676
mogg
Zakorzenienie

Jesterem ideeee

Stary 2015-01-13, 21:36   #1677
mahoniowa
Zadomowienie

taka rozgadana a tu nagle ucichła?!
Miko dokonałyśmy NIEMOŻLIWEGO?

09.05.2015
Stary 2015-01-13, 21:40   #1678
mogg
Zakorzenienie

Jak uda mi sie zlokalizowac album a akurat zdjecia mam tu gdzie jestem wiec nie ma problemu wrzuce Wam na klub

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Cytat:
taka rozgadana a tu nagle ucichła?!
Miko dokonałyśmy NIEMOŻLIWEGO?
Co za łobuzy.. Moj przyszly ma dzwonil musielismy sie nagadac ;D

Stary 2015-01-13, 21:41   #1679
Oluniuniunia
Rozeznanie

Cytat:

Co do fotobudki to robie i gadzety i sama fotobudke
Mam lustrzane i pilota i statyw proba generalna na paniensko / kawalerskim )
Podoba mi się idea fotobudki, ale mój TŻ uważa, że po co i że goście się tym będą zajmować zamiast imprezą.. Może jakoś go przekonam.. Tyle, że sprzęt foto trzeba by pożyczyć. Ewentualnie zrobić fotobudkę na jakiś czas i poprosić panią fotograf, żeby zdjęcia robiła.. Fajne potem zdjęcia można dać dla gości, i dla nas z dedykacjami...

26.10.2014

30.04.2015
Stary 2015-01-13, 21:42   #1680
mahoniowa
Zadomowienie

trzymamy za słowo!!!

09.05.2015
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości