|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+
hehe a to 15 jest wolny??????? no tak!! zapomnialam.
chooodzmy na tance hulance
|
|
|
|
#3332 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3333 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Wy tu tak o świętowaniu, imprezach, etc a człowiek nosa z papierów nie może podnieść;( Straszny nawał pracy Na domiar złego chyba nici z długiego weekendu
|
#3334 |
|
Zakorzenienie
|
spoko, 1985 cos wymyslimy
jakby co widzimy sie 15 i tak
|
|
|
|
#3335 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3336 |
|
Zakorzenienie
|
znowu ten facet dzwonił do mnie pracy![]() zjechałam go że ma nie dzwonić
|
|
#3337 |
|
Zakorzenienie
|
ale co on mówi kiedy dzwoni? Chce się umówić, czy jak?
|
#3338 |
|
Raczkowanie
|
oreganka a co to za koleś wogóle bo ja nie w temacie jestem kurcze
??bylam w urzedzie pracy, cza zacząć coś szukać no i babka mi powiedziała że z moim wykształceniem to jak długo ona tam pracuje zapotrzebowania nie było narazie mam propozycje stażu ale musze się głęboko zastanowić, na stażu jakies 470zl na ręke (plus tylko taki że na moim osiedlu wiec bilet miesięczny za 90zl odpada), umówłam się z babka na przyszły tydzień może coś pokombinuje załamywać się nie będę bo rodzice mnie z domu jeszcze nie wywalają
|
|
|
|
#3339 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz co? postrasz go policją albo czymś innym, głupi świr
![]() i nie przejmuj się idiotą, takim to trzeba współczuć,że w głowie zamiast mózgu mają kupę ![]() ehhh... zbulwersowałam się
|
#3340 |
|
Raczkowanie
|
ja chyba też nie jestem w temacie
![]() zablokuj ten numer jeśli możesz oreganko
|
#3341 | |
|
Zakorzenienie
|
facet najpierw do mnie listy wysyłał do domu, kwiaty też
nie wiem skąd wie jak się nazywam , skąd ma mój adres![]() skąd ma mój nr do pracy ![]() chcę gadać tylko, prosi o jakiegoś maila Cytat:
no nie mogę, albo przynajmniej nie wiem jak, bo na stacjonarny do pracy dzwoni
|
|
|
#3342 |
|
Raczkowanie
|
o kurde co za kretyn :/
ale wiesz wogóle jak wygląda czy to tajemniczy wielbiciel?
|
#3343 |
|
Zakorzenienie
|
to rzeczywiście nie bardzo z tą blokadą telefonu a szkoda!
to teraz trzeba poczekać czy się odezwie oby nie!
|
#3344 |
|
Zakorzenienie
|
ehh świrow nie brakuje...
|
|
|
|
#3345 |
|
Raczkowanie
|
oreganko mój TŻ jest policjantem mogę się zapytać co sie robi w takich sytuacjach i jak policja na to reaguje jeśli chcesz ?? bo to jest bardzo niebezpieczne z takimi świrami to nigdy nic nie wiadomo, a jak Cie śledzi jak wracasz do domu albo coś w tym stylu, gośc się nie pogodzi z tym że go odrzuciłaś i może się zrobić bardzo nieprzyjemnie..
mam nadzieje że już się nie odezwie i szybko się kontakt urwie... chyba że ktoś sobie głupie jaja robi ale to by była przesada.. |
|
|
|
#3346 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale leje, o matko
![]()
|
#3347 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bo dziewczyna będzie się bała własnego cienia...Może to po prostu ktoś nieśmiały i nie umie tak w oczy więc dzwoni... Oreganko może po prostu każdą rozmowę z nim kończ po prostu odłożeniem słuchawki - może zrozumie że jest persona non grata... a jak nie użyj TŻ Bamsi
|
|
#3348 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziwi mnie to wszsystko bo tak naprawdę tylko garstka osób wie jak nazywa się firma w której pracuję Cytat:
![]() policja na tym etapie to chyba przesada, choć przyznam że zaczynam się obawiać Cytat:
[quote=misiaczekdid;497647 3]
|
|
|
#3349 |
|
Zakorzenienie
|
Oreganka, a może to ktoś z kim masz kontakt w pracy? Ale nie, bo skąd by znał twój adres domowy
|
#3350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapytałam go nawet skąd ma mój adres to powiedział że w dzisiejszych czasach takie dane łatwo zdobyć ![]() aj szkoda słów, pożyjemy zobaczymy _________________________ _________________________ __ a tak wogole kupiłam sobie ranigast max i jest mi trochę lepiej jutro weselicho, ale pewnie niewiele zjem i wypiję, może to i lepiej dla mnie, za dużo tych imprez ostatnio, od września po powrocie z wakacji biorę się za moje sflaczałe ciałko
|
|
|
#3351 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam się pożegnać i życzyć Wam miłego weekendu.
Ja jadę do Radomia, tak się cieszyłam na ten wyjazd... A właśnie dzwonił do mnie szef, że wyniknely pewne problemy i teraz weekend spędzę ze słuchawką przy uchu i będę miała głowe nabitą tymi wszystkimi utrudnieniami . Zastanawiam się czy w tej sytuacji w ogóle jest sens wyjeżdżać... ![]() W to lato w ogóle nie ma mowy o odpoczynku. Ech, musiałam się wyżalić.
|
#3352 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ooojjjejjj , no to faktycznie kicha na biszkoptach, cholerna praca, kiedyś jak chodzilam do szkoły, zawsze sobie mówiłam jak będe pracowała, to będzie 100x lepiej, a gdzie tam ! jak byla szkoła to była sielanka, a teraz zapieprz na maxa! zero wytchnienia, dobrze, że jeszcze w miarę wynagrodzenie jest zadowalające ehh, dzisprzyjechał do mnie tata, strasznie jestem zadowolona już porwałam go na basen, razem z moją macochą, było zabawnie. w niedzielę tez idziemy razem. uwielbiam kiedy tata mnie odwiedza![]() nic zmykam na p.loty całuski dziewuszki.
|
|
|
#3353 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też nie mam w tym roku wakacji/urlopu, nic, ciągła praca i teraz jeszcze szukanie mieszkania... trzymaj się.
|
|
#3354 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam życzyć Słodkich Snów
Oreganko jak jeszcze ten palant zadzwoni skieruj go do mnie ja go załatwię karate, dżudżitsu, dżudo, tekłondo i czym tylko się da ![]() Ines jedzie do Radomia a ja do Wawy he he... Buźki!Udanego weekendu Kochane
|
#3355 |
|
Raczkowanie
|
Oreganko dziwne to strasznie, współczuje
![]() Ines mimo wszystko udanego wyjazdu, może nie bedzie tak źle ![]() Kasi fajnie jak ktoś kogo się widuje raz na jakiś czas wpada do Ciebie, szczególnie jeśli jest to tata bardziej się chyba docenia obecnośc drugiego człowieka czyz nie? ![]() własnie wróciłam do mojego podrzutka. znowu robiliśmy nasze autko i mam pełno pyłu w nosie i pod paznokciami...mmmm uwielbiam to
|
#3356 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki za słowa otuchy
Chyba jednak nie pojadę bo jak patrzę na pogodę za oknem... Nie chce mi się prowadzić w taką pogodę. Poza tym co ja tam będe robić jak będzie padać
|
#3357 |
|
Zakorzenienie
|
Ines a jedziesz sama czy z podrzutkiem?
ja zaraz zaczynam się zbierać na weselicho, łyknęłam wszystkie możliwe specyfiki na żołądek i mam nadzieję że będzię w miarę ok, najgorsze jest to że ja się tym lepiej czuję im mniej zjem nawet nie mówię ile wczoraj zjadłam
|
|
#3358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pech, że tak Cię teraz męczy ten żołądek. Na weselu może będa jakieś dobre rzeczy... Ale najważniejsze żebyś lepiej się czuła więc postaraj się więcej czasu spędzac na parkiecie niż za stołem . Może żołądek nie będzie tak dokuczał.
|
|
#3359 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Wczoraj wróciliśmy z Paryża, miasto cudowne ![]() Wrzucam parę fotek
|
#3360 |
|
Zadomowienie
|
i jeszcze kilka
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.

ale co on mówi kiedy dzwoni? Chce się umówić, czy jak?

też nie mam w tym roku wakacji/urlopu, nic, ciągła praca i teraz jeszcze szukanie mieszkania... trzymaj się.