|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2281 | |
niepolubiecie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXI
Cytat:
Bardzo lubię Makeupbellę (dopóki nie mówi o misiach kolorowych ![]() Hani się nie dziwię, dziwiłam się jej za to wcześniej. Sama w życiu nie wrzucałabym zdjęć porównawczych czy w bieliźnie. Ktoś wrzucał denko redemeneski. Nie ogarniam laski ![]() ![]() ![]() Edytowane przez roseplum Czas edycji: 2015-01-13 o 23:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2282 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2283 |
niepolubiecie
|
taa, poziomka rozwaliła system. omg, kiedy ludzie się nauczą, że choćby wszystkie rozumy pozjadali to będąc aroganckimi i wywyższającymi się zostaną uznani za przemądrzałych i nie powinni liczyć na aprobatę poza kółeczkami wzajemnej adoracji
|
![]() ![]() |
![]() |
#2284 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale przecież zdaniem Poziomki to tutaj jest kółeczko wzajemnej adoracji. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2285 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kto nie śpi śle serduszko <3 dla Darka https://www.facebook.com/stylizacje/...type=1&theater |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2286 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2287 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2288 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2289 |
Konto usunięte
|
Ostatnio coś pisałaś o dwunastu, więc nawet nie sprawdziłam i niefortunnie zaokrągliłam w dół.
![]() Damn... Jak pisałam tamtą wiadomość to kasowałam kilka razy, bo starałam się napisać, że to Bogusia ma więcej, a nie Ty mniej. Niby to samo, ale brzmi lepiej i jakoś przyjemniej. ![]() ![]() Nie chcę się wypowiadać za wszystkich, ani nawet za większość, ale chyba tutaj na wątasku jesteś doceniana jak trzeba. ![]() ![]() ![]() Ale jakie meh? Jesteś zawiedziona czy co? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2290 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2291 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
kiedyś miała takie http://1.bp.blogspot.com/-uL8ZcXG9Cp...0/IMG_4837.jpg - niczym Maleficent (albo nawet gorsze, bo o wiele bardziej rzucające się w oczy, ciemne) http://whatsupyukon.com/downloads/59...8aea291b694096 Już wtedy została okrzyknięta 'ekspertką od brwi'. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2292 | |
now or never
|
dziękuję za rady odnośnie siemienia lnianego.
![]() ![]() ![]() wszystkie sie przydadzą. doszłam do wniosku, że z moimi problemami żołądkowymi warto to pić. zorganizuję sobie mały słoiczek i będę też nosić do pracy ![]() założę się, że dziewczyny tez zaczną ![]() zawsze to robią Cytat:
![]() dziwi mnie, ze Ty sie dziwisz że ona stwierdza coś oczywistego ![]() kocham ten wątek
![]() |
#2293 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Daty ważności OK. Wybrałam balsam do ciała Organique, balsam do ust Balmi (Made in China) oraz cień AM (dostałam kolor o jakim wspomniałam w komentarzu do zamówienia). Następna edycja ma być w lutym ![]() _________________________ _________________ Pociągnięte z mojego małego traktora 8) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2296 |
Life is a drink ...
|
Lepsze brwi Maxineczki niż coś takiego co widzę na facebooku.
![]()
#2297 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2298 |
Life is a drink ...
|
To też nie jest moja znajoma mignęła mi u kogoś w komentarzach.... ale widzę, że już jej ktoś powiedział, że wyglądała koszmarnie bo ma już inne brwi. Często też widzę na mieście dziewczynę która ma taki brwi. http://i.wp.pl/a/f/jpeg/32870/brwi_4.jpeg i cały czas w takich chodzi....
![]()
#2299 |
Konto usunięte
|
To zbyt wiele nawet dla Króla Juliana
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2300 |
Zakorzenienie
|
Brwi-plemniczki dosc czesto widuje na ulicach...
Sama nie mam idealnych i pewnie gdybym w pore nie przestala ich regulowac, to mozliwe ze bym je do takiego stanu doprowadzila :P Mam jeszcze takie pytanie z czapy - czy Matka Stiflera farbuje wlosy? Niby widzialam jakis filmik, w ktorym DG mowil, ze nie, ale wydaje mi sie, ze nieraz widzialam duza roznice pomiedzy jej odrostem, a reszta wlosow i taka wyrazna linie ![]()
Edytowane przez stotek Czas edycji: 2015-01-14 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2301 |
Zakorzenienie
|
Ja watek odsubskrybowalam, bo afera zrobila sie o byle co, a nie bylo moim celem wstawianie linka, zeby sie pochwalic kolekcja, a zeby po prostu, zwyczajnie pokazac ciekawy temat
Moze i faktycznie zbyt emocjonalnie zareagowalam, taka juz mam nature (sangwiniko-choleryka), ale wydaje mi sie nadal, ze uznanie pisania bez przecinkow za cos niechlujnego (jako objaw nieszanowania odbiorcy) jest nieprawda I nie uwazam siebie za alfe i omege Ale tez nie uwazam, zeby brak przecinkow i za to np odznaczenie w postaci wielkich liter bylo duzo gorsze I nie uwazam sie za tworce nowych zasad interpunkcji Wiec fajnie by bylo, jakby generalizowanie odeszlo w tyl A pisze, bo kolezanka z forum perfumeryjnego (podczytujaca ten watek) mi napisala o tym jakie bzdury pisze Ajsikorska Otoz droga Asiu moze przestan swoje zatargi zalatwiac publicznymi klamstwami (bo prawnikowi chyba nie przystoi ![]() Otoz na bezczelne klamstwa bedace wynikiem mojego poklocenia sie z Asia, nie pozwole I skoro jestes taka niesjazitelna w swoich klamstwac, to moze Cie poinformuje i Ci przypomne ![]() Zaczynalam rozbiorki perfumowe dlugo przed Toba, kilkaset przeprowadzonych rozbiorek I nie pisz w taki sposob, jakbys sugerowala, ze skreslono mnie z powodu jakiegos oszustwa, bo dobrze wiesz, ze tak nie bylo ![]() Na prosbe wizazanek (nieoficjalne prosby) laczylam nieoficjalnie wys, czego zakazywal regulamin Ale wizazanki nie chcialy placic kilka razy za wysylke i od tego sie zaczelo ![]() ![]() ![]() Ale uwierz, ze gdybym powiedziala, co wiem (ze wiekszosc organizatorek tak robila, robi), to lista organizatorek na podforum perfumeryjnym bylaby malutka ![]() Tylko ja nie donosze ![]() Ale moze Ci przypomne, bo pamiec masz wybiorcza - sama w tym uczestniczylas (laczylam Ci odbior wielu odlewek to raz, a 2 Ja i Edyta bralysmy od Ciebie odlewki i potwierdzony byl szybciej odbior, a odbieralam pozniej od Twojej siostry) Nadal mam wiadomosci potwierdzajace, ze laczylas u mnie odlewki, czego regulamin zakazywal Glupi zakaz, ale jednak jest i z powodu zlamania tego pkt regulaminu zostalam skreslona z listy (choc staz rozbiorkowy mam zdecydowanie najdluzszy) I dobrze wiesz, ze pisze prawde ![]() Skreslenie za "lekkie" traktowanie regulaminu Moze i lekkie, ale na prosbe wizazanek, ktore nie chcialy przeplacac ![]() ![]() To tez tak zaufane osoby, ze to z nimi mam kontakt wizazowy czy smsowy I to gdzie indziej robie rozbiorki I skoncz z klamstwami ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- A w temacie, czy mozecie mi polecic jakies fajne filmiki na yt o kosmetykach naturalnych? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
https://www.youtube.com/watch?v=u58T0dvpxcs Edytowane przez pozzzziomka Czas edycji: 2015-01-14 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ![]()
![]() |
#2303 |
Konto usunięte
|
Czyli masz po prostu nawyk "lekkiego" traktowania zasad i regulaminów? Fajnie.
Edytowane przez 201607131114 Czas edycji: 2015-01-14 o 10:45 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naprawdę uważasz, że osoby udzielające się na tym wątku interesuje Twoja historia? Ale skoro już się tak uzewnętrzniasz, to nie rozumiem czegoś. Usprawiedliwiasz się tym, że "wiekszosc organizatorek tak robila, robi" i co w związku z tym? Skoro one łamią regulamin, to Ty też możesz? W sumie nie mnie to oceniać, ale dla mnie takie tłumaczenie się jest kompletnie bzdurne.
Ponadto uważasz, że "uznanie pisania bez przecinkow za cos niechlujnego (jako objaw nieszanowania odbiorcy) jest nieprawda" - a ja Ci powiem, że pisząc w taki sposób utrudniasz czytelnikowi odbiór Twojej wiadomości. Ciężko jest przez to przebrnąć i mimo iż piszesz z telefonu, to z tego co mi wiadomo klawiatura w telefonie jest wyposażona w znaki interpunkcyjne.
![]() |
#2305 |
Zadomowienie
|
macie moze jakies kody rabatowe do drogerii int.?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2306 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2307 | |
Kociara
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2308 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Widzę , że już ktoś pierwszy to napisał ![]() Edytowane przez WizazankaLublinianka Czas edycji: 2015-01-14 o 10:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2309 |
Konto usunięte
|
Mam wniosek formalny. Może po prostu ignorujmy posty koleżanki poziomki dopóki nie nauczy się pisać poprawnie i zgodnie z zasadami forum?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2310 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.