|
|
#1531 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LV
|
|
|
|
#1532 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- a szczym te pore mieszasz? inspiracji szukam ![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
mi się śniło, że byłam prostytutką a moim klientem był pewien aktor z M jak mdłości (a on wcale, ale to wcale mi się nie podoba)---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Cytat:
tylko nie wywalaj woreczka (mocnooo pachnie) i chowaj do niego czasem myszkę i inne zabawki i też czekam na foty płaszcza ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- szlachta prowadzi rozrywkowe życie
|
|
|
#1533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No cóż jak mawiają klient to tylko klient, nie musi się podobać Rozbawiłaś mnie po pomorze sklepianym - NIC NIE MA W TYM KRAJU. WSZYSTKO JEST NA ZAMÓWIENIE. NIC NIE MA NA STANIE. ![]() taaaa a ludzie mają trwonić czas i kasę an dojazdy.
|
|
|
|
|
#1534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my się już nauczyliśmy i nic nie kupujemy w markietach budowlanych, tylko wszystko zamawiamy w pobliskiej wsiowej hurtowni http://i.wp.pl/a/f/png/33776/polska_w_4.png
|
|
|
#1535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja rozumiem, że takie czasy, ludzi nie chcą mrozić pieniędzy No ale straszne to czasy dla konsumenta ![]() Ceny lokalnie 10 zeta mniejsze na rolce niż w marketonie, a nie zamawiamy aż tyle, żeby w hurtowni zamawiać, ani firmy nie mamy ani nic. No ale już nie małudzę, zobaczymy co jutro czy jaśnie kur dwa kierowca dowiezie. Tak wkurzyli mnie
|
|
|
|
|
#1536 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() wróżę porażkę ![]() Cytat:
mięciutki i jak na razie nie miałam z nim żadnych problemów prawdopodobnie zamówię zapas, bo jest promo i kosztuje US $2.25
|
|
#1537 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#1538 | |||
|
BAN stały
|
Akurat surówki to nie moja działka i najczęściej przychodzę na gotowe, ale kiedyś robiłem wg przepisu z głowy i wyszła pyszna, leciało to jakoś tak: por (biała część only), ogórek (tera nie pamiętam, świeży albo kiszony), majo i duuużo kopru
Cytat:
Cytat:
O! Cytat:
|
|||
|
|
|
#1539 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja rozumiem, że takie czasy, ludzi nie chcą mrozić pieniędzy No ale straszne to czasy dla konsumenta ![]() Ceny lokalnie 10 zeta mniejsze na rolce niż w marketonie, a nie zamawiamy aż tyle, żeby w hurtowni zamawiać, ani firmy nie mamy ani nic. No ale już nie małudzę, zobaczymy co jutro czy jaśnie kur dwa kierowca dowiezie. Tak wkurzyli mnie leżę z bułki Barowicz! ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
To już Żenada. No ale tanio i blisko.
|
||
|
|
|
#1540 | |||||
|
Zakorzenienie
|
jakie koktajle robisz?
Cytat:
Cytat:
a propos ciągle sobie obiecuję ze zacznę znowu częściej jeść owsiankę a rano i tak nie mam czasu i kończy się co najwyżej na musli z jogurtem ![]() Cytat:
Cytat:
no niestety tak często bywa, ja sobie o tym czasem zapominam i później się dziwię ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1541 |
|
BAN stały
|
Radio podało, że wyrobienie nowego nawyku trwa dwa miesiące i parę dni, wcześniej słyszałem o 3 tygodniach - to tak ad sinupret zdrowego jedzenia i zmuszenia się do przynajmniej jednego owocu dziennie (o sobie piszę)
|
|
|
|
#1542 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro powinien być ![]() Cytat:
Mleko sojowe/kefir/jogurt naturalny, dowolny owoc ( najczęściej banan, jablko, lub gruszka, czasem mix), otręby owsiane/zarodki pszenne/siemię lniane i tyle.... A mikrofalę masz? Ja idę na latwiznę, płatki, zalewam i na 2 min do mikrofali. Potem jakiegoś owoca dorzucam i tyle... Cytat:
|
|||
|
|
|
#1543 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1544 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Na pewno się uda!
|
|
#1545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jabłka, gruszki, wiśnie, czereśnie, truskawki, jeżyny, brzoskwinie, poziomki, jagody, morele, porzeczki w każdym kolorze, agrest, borówki No i jeszcze zagramaniczne owoce...chociaz bez tych mogę żyć, wyjątek to banany i ananasy .... Warzyw nie musze mieć, z wyjątkiem pomidorów, ogórków i papryki i cukini czy tam kabaczka
|
|
|
|
|
#1546 | |
|
BAN stały
|
Ja tak mam z kawą i fajkami ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1547 |
|
Zakorzenienie
|
Też wolę warzywa - w sałacie np albo na parze czy z patelni, albo zupy krem
Owoców w zasadzie poza czereśniami mogłoby nie być (i jeszcze jakimś smacznym, ale nie mogę sobie tego przypomnieć)
|
#1548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2.
|
|
|
|
|
#1549 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
A taki ziemniak - to dopiero jest warzywo! ![]() Cytat:
Już bardziej pokrojone w kostkę, z dodatkiem jogurtu i otrębów/płatków owsianych, kiedyś tak jadałem |
||
|
|
|
#1550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No dobrze, młode sa dobre. Ale tylko takie malutkie gotowane ze skórką, posypane 3 garściami koperku i popite zsiadłym mlekiem/kefirem ![]() Jedno jabłko powiadasz..... ....Liczę teraz ![]() No dobra, dziś było malo jabłek, bo tylko dwa, czasem wciągam 4 - 5 dziennie..... Ale za to doszły jeszcze 4 gruszki i dwa małe banany ![]() Najbardziej na świecie może dla mnie nie istnieć mięso . Nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam....kurczaka nie tykam wogle od kilku/kilkubastu ladnych lat, nawet nie pamiętam
|
|
|
|
|
#1551 |
|
grozi wypollizowaniem
|
To 4 x 370 jakisalam dalej,przy zalozeniu ze kazda paka jest wRta 20tys, jesli mniej to kwota mniejsza. Z tym ze w droge powrotna nie wyslemy poczta polska tylko zagramaniczno a jakie maja stawki to nie wiem.
|
|
#1552 | |
|
Zakorzenienie
|
japko
owoce warzywa ![]() no dobra, z ww lubię awokadło i pomelo (ale to trza obrać ) oraz limonki i cytryny w drinkach , a do reszty się zmuszam, często nieskutecznie ![]() aaaaa ostatnio pasami pijam soczek z marchewki ![]() ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- ---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- Cytat:
ale nie zawsze i porzeczki tylko czarne
|
|
|
#1553 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1554 | |||
|
BAN stały
|
Ziemniak to najpyszniejsze warzywo świata!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Bo mięso to ja lubię |
|||
|
|
|
#1555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w hurtowniach nie trzeba kupować hurtowo ad tapety to się nie dziwię, po co mają se stany magazynowe robić
|
|
|
#1556 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra letę, rumian wypity, całe opak tabsów antybólowych wyżarte i jutro kolejny bizi dej. Dobranoc Dodam na dobranoc że o mało co byś mi Flo nie pękła chuopa, myślałam że mu oczy wystrzelą z orbit, a potem że pęknie ze śmiechu i niedowierzania, jak zobaczył bułkę z linka Myślał, że już go nic nie zaskoczy a tu prosz, taki kwiatek, tj grzib. ![]() ![]() Papaty ---------- Dopisano o 01:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ---------- Cytat:
Będziem mieć na uwadze za nast sto lat 2. No ale pisałam, że mieli puuuuuuuuuuuuuuuste półki tuż przy tych ekspozycyjnych ściankach Normalnie jest ale nie ma Nic to, ciekawa jestem jak wygląda u nich jednodniowa dostawa Chuopinowi urlop się kończy, tapetowanie po zmroku się szykuje No to serio lete już. |
||
|
|
|
#1557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie owoce to ja też jadam ![]() a to widzieli http://s1g.wgrane.pl/video/2011/05/2...g&e=1421205567 uwielbiam u nas na wsi nie trzeba
|
|
|
#1558 | |
|
BAN stały
|
I driny
![]() Cytat:
Tak se myślę teraz i wychodzi czarno na białym, że statystycznie to tak mało warzyw nie spożywam - samych ziemniaków i pomidorów (pod postacią ketchupu) wychodzi kilka kg na tydzień, nie w kij dmuchał Przez ten nasz panel dyskusyjny naszła mnie ochota na sałatkę gyrosową z kutakiem, wieki całe nie jadłem |
|
|
|
|
#1559 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo owoce ograniczam, za dużo cukru tzn na śniadanie by się nadał owocowy, ale na kolację to już coś innego bym musiała wymyślić Cytat:
Znad kawy |
||
|
|
|
#1560 | |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze parę godzin do premiery, ale wygląda obiecująco Cytat:
![]() owoce raczej sezonowo, albo jakiś banan, granat, cytrus... bardziej jako zachcianka, słodycz, mogę się obejść bez ![]() jabłka podobno dla szkliwa szkodliwe ![]() chyba nie tylko jabłka... u mnie od wczoraj tuńczyk z jajem, kukurydzą, ogórem kons, czerwoną cebulą i majo... w pracy na śniadania robiłam żeby pozbyć się żółtego sera z poprzedniego dnia
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.

więc małż się piekli i nie pozwala
a moim klientem był pewien aktor z M jak mdłości (a on wcale, ale to wcale mi się nie podoba)
)

my się już nauczyliśmy i nic nie kupujemy w markietach budowlanych, tylko wszystko zamawiamy w pobliskiej wsiowej hurtowni
No ale straszne to czasy dla konsumenta 

owoce 
Normalnie jest ale nie ma
tzn na śniadanie by się nadał owocowy, ale na kolację to już coś innego bym musiała wymyślić