|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3811 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015!!! cz.4
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3812 |
Zadomowienie
|
Ja też nie narzekałam na spanie a od tygodnia jakoś jest już kiszka..raz nie spałam do 4 rano, potem do 4 rano i koniec i ogólnie widzę,że moje spanie jest już do d...
#3813 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3814 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Śliczny!
![]() |
#3815 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() mieliśmy pusty pokój i latem stwierdziłam że po co ma stać pusty i zrobiliśmy jej tam sypialnie tzn ma jeden pokój z biurkiem itp a w tym śpi ale tak jej się spodobał że właściwie cały czas w nim siedzi i jak okazało się że będzie miała rodzeństwo to od razu wybrała dla siebie ten miętowy a drugi różowy jak znalazł dla Agatki ![]()
![]() |
#3816 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aaa wiesz, że nawet o tym nie pomyślałam ( a tyle czasu się o tym uczyłam i komuś umiem pomóc,doradzić a sobie nie) muszę się poobserwować ![]() Irenka pokoik śliczny ![]() historie z porodówek świetne ![]() Weron jak tak powiesz jesteś mistrz ![]() ![]()
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3817 | |||||||
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Cytat:
![]() bosze mam to samo ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dobrze napisane ![]() Cytat:
![]() a jak samopoczucie? ![]() Cytat:
ze skarpetek i głodnego męża najbardziej ![]() Cytat:
Ucałuj go od nas, dużo zdrówka !! Pokaż cyce ![]() Cytat:
![]() Ja wróciłam niedawno od lekarza, bosze... taka słaba jestem ze ledwie żyłam jak do domu dolazłam... jeszcze mam taaaaaaaaaaaaaak pod góręęęęęęęęęęęęęęęęęęę... ![]() Udało mi sie po ponad godzinie wcisnąć miedzy pacjentów, nie mam zadnych zmian osłuchowych na szczescie, no ale nie wiem czy ja to rozgonie domowymi sposobami, nakupiłam na to cholerne gardlo tabsów do ssania ![]() Wczoraj zrobiłam syrop z cebuli ale to tak na***wia ze nie jestem w stanie tego śmierdziela wypić ![]() Zamówiłam inhalator i czekam, moze przyjdzie jutro ![]()
![]() |
#3818 |
Konto usunięte
|
eee wydaje Wam się. ja smutna?
nażarłam się to jestem przeszczęśliwa ![]() ale miło, ze się tak martwicie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3819 |
Zadomowienie
|
Irenka pokój śliczny
![]() Kasieńka dziękuję ![]() Crumble ja byłam w lekkiej panice, ale takie testy są dośc drogie..za 4 szt takich wkładek zapłaciłam 50 zł jakoś z przesyłką.. Dokładnie to nazywa się tak: test do wykrywania wycieku płynu owodniowego, Clearblue Kupiłam na allegro u sprzedawcy: apteka Natolińska (www.natolinska.pl) Przesyłka szybciutka, testy przyszły szybciej niż wizyta o 1 dzień, ale nie testowałam, bo stweirdziłam,że jak jadę na wizytę to wytrzymam..i że zostawię sobie na potem, bo ryzyko jest wieksze podobno przy końcówce ciązy..
#3820 | |
Rozeznanie
|
Dziewczyny czy Wam zdarza się mieć jeszcze problemy żołądkowe, już nie wymiotuje od dłuższego czasu, ale bardzo często jest mi nie dobrze, mdli mnie, odbija mi się nie raz mam zgagę no i wiecznie dziwne smaki w ustach, już zaczynam schizować czy to na pewno od ciąży, może mam coś nie tak z żołądkiem?
---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3821 |
Konto usunięte
|
ja w zasadzie nie miałam od początku jakichs rewolucji żołądkowych więc.. teraz tez nie mam
wczoraj widziałam sie z dziecmi szwagierki, pochorowane, jakiegoś wirusa złapały, no i potem nawet ich tatę coś złapało, mnie potem brzuch rozbolał.. juz myślałam, ze się zaraziłam, nawet wzięłam sobie od niej syropu przeciwwymiotnego.. ale na szczęscie odpukac nic się nie działo, ani wieczorem ani w nocy. ani dziś. takze ok. |
![]() ![]() |
![]() |
#3822 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3823 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny, oby przeszło bo całą noc nie spałam prawie...
Ciągle mi spływa z zatok i gardło drapie, wrrrr Ja już nie mam typowych objawów w stylu pociągów na pawika ![]() Zgaga o dziwo też troszkę odpuściła ostatnio choć czasem się pojawia... Gorzej ze sprawnością ruchową własnie, tym ciągnięciem w pachwinach i bólem w krzyżu ... aż strach pomyśleć co bedzie za miesiąc czy dwa! No jak połamaniec będe :/
#3824 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3825 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
#3826 |
Zakorzenienie
|
Laseczki - nie nadrobie Was... Troszkę mam zalatany okres - egzmainy, mgr musze oddać (tzn. rozdziały), Dzień Babci w przedskzolu, zebrania z rodzicami itp. Ale jak sie troche rozluźni to bede sie bardziej udzielać
![]() Wysłałam na poczte zdjecie brzuchola nagiego mojego z okazji rozpoczęcia 25 tygodnia ![]()
![]() |
#3827 |
Wtajemniczenie
|
Mimi dzięki Ci za przypomnienie o Dniu Babci i Dziadka! Toż ja muszę się z małym za laurki zaraz brać!!
![]() 25tydz.. to brzmi już tak poważnie ![]() Irenkaja się wieczorami najgorzej czuję, czasem mi niedobrze, czasem męczy zgaga.. A I trym. miałam bez wymiotów i mdłości. Myślę, że to normalne A czy Wy teraz macie wizyty częsciej niż raz w miesiącu? Już nie pamiętam, jak miałam w pierwszej ciąży. Te 4 tygodnie tak długo się ciągną... Edytowane przez scotasia Czas edycji: 2015-01-14 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#3828 | |
Konto usunięte
|
lece oglądać
![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3829 |
Zadomowienie
|
Scotasia ja mam wizyty co 3 tyg jak na razie..
#3830 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() nie do wiary ale miałam bardzo dobra noc....wtuliłam sie w podusie i dosłownie pstrykniecie palcami i blackie śpi ![]() Jedyne co mnie budziło to sik, ale ogólnie rewelacja ![]() A o 6 obudziłam sie wyspana ![]() ![]() i teraz zastanawiam sie czy to placebo czy poduszka jest faktycznie fenomenalna... a niedawno wróciłam ze spaceru... musiałam podejść wpłacić sobie kaske na konto co by móc dalej szaleć zakupowo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a teraz mam znowu jakieś globułki i teraz normalnie leci ze mnie rano ze masakra... wczoraj przeleciało mi przez wkładke i majtki, ze leginsy całe zmoczyłam ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3831 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój jest ZAWSZE nadzwyczaj spokojny... tylko jak ten krwotok miałam co do szpitala pojechaliśmy to spanikował przy moim ryku i biegał szukajac toalety (bo mi kazali najpierw siki oddaćdo badania tuż przed badaniem ginekologicznym), ale to był tylko ten raz i szybko się opanował... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale znalazłam sposób na codzienne wypróżnianie ![]() ![]() Cytat:
![]() nie zacytowało mi nt wagi twojego synia.... mój pewnie będzie podobnie ważyć jutro ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja, ja, ja! zgaga, wczoraj 2x zgaga z cofką i dziwny smak w ustach ![]() TŻ mi mówi ze zgagę mam przyjąć z pokorą, bo synusiowi włosy rosną...na co ja mu odpowiadam zawsze, ze przez tą pokore urodzę Wodeckiego. Nie wiem jak to sie stało, ale nie zacytowało mi wszystkiego, a nie pamietam do końca co.... o wiem... historie z porodówki mega! znając mojego TŻ coś bede mogła w maju ciekawego opowiedzieć ![]() Werna, po co ci obrus, wystarczy koperta! A tak poważnie Ty nie masz przyjąć księdza tylko Boga. Bóg się urodził w stajence, pośród bydła i leżał na sianie...zaręczam ci ze białego obrusu nie mieli ![]() Trzymam kciuki za wizyty! ![]()
![]() |
#3832 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() scotasia cięszę się że kryzys ząbkowy za tobą ![]() ![]() co do wizyt póki co raz na miesiąc. Cytat:
![]() kasia jakie leki na gardło ci przepisał?zdrówka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
czasem jeszcze wymiotuję ale bardzo rzadko i tylko gdy muszę wstać wcześnie. poza tym znacznie lepiej niz na początku nie mdli mnie wogóle. Ale każda z nas inaczej znosi więc nie schizuj ![]() A ja dziś na obiad zrobiłam kwaśny żurek z grzybkami a na drugie ziemniaki z kotletami sojowymi ![]() a teraz cd. nauki....
![]() |
#3833 |
Konto usunięte
|
nadzieja, to wychodzi, ze musimy się wybrac do tego samego szpitala i się za ręce trzymać podczas porodu
![]() a mi się śniło własnie ze urodziłam, na tym etapie co jestesmy. masakra ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- https://www.facebook.com/video.php?v=1017190738306467 ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3834 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#3835 |
Raczkowanie
|
Cześć kobietki
![]() czytam Was regularnie ale jakoś nie miałam siły się udzielać, wczoraj bez powodu prawie pół dnia przeryczałam, a później poszłam sobie sama na spacer i jakoś mi przeszło ![]() Gratuluję chłopców ![]() ![]() ![]() No i nie ukrywam, że humor mi też listonosz poprawił przynosząc paczki z allegro ![]() załączam zdjęcia co nabyłam drogą kupna dla córeczki ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3836 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() weź nic nie mów, ja ostatnio coś o wośp oglądałam i pokazywali wcześniaczka urodzonego z 700g... taki maleńki człowiek ![]()
![]() |
#3837 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3838 |
Zakorzenienie
|
Cytat:
świetne zakupy ![]() ![]() ![]()
#3839 |
Konto usunięte
|
wgl ten dzidziusiowy proszek w rossmanie kosztował koło 27 zł ostatnio a wczoraj w tesco za 20 lovele widziałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3840 |
Zakorzenienie
|
Ale nie smutamy, tylko myślimy pozytywnie
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:08.