|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011XI i żona z października też :)
Ewka absolutnie nie chciałam Cię straszyć. Ja panikara i juz bym była u lekarza
![]() Takaya w piątek 23 idziemy do szpitala na weekend. Zobaczymy czy coś wyjdzie. Z tym szczepieniem się nie spieszę zresztą non stop chora... Maz się "smieje" ze dziecko samo mi zwolnienie załatwia
|
|
|
|
|
#1802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kaszlnela w nocy tylko 2 razy w nocy ''nam'' pępek odpadl wreszcie ![]() mąż kazal do kosza wyrzucic ![]() powiedzialam ze oszalał zostawiam na pamiatke!!!
19.12.2014 Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2015-01-14 o 13:41 |
|
|
|
|
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
Kuleczko jak macie dużą ścianę i dużo zdjęć to jak najbardziej
Cytaty... Hmmm tu nie pomogę ![]() Ewcia jeśli chodzi o pieluchy to też czytałam o Dadach same pozytywy. Tyle, że może mniej chłonne.Ponoć z Lidla też są jakieś bardzo dobre. Ja już się Tośka nie mogę doczekać ![]() Passion bo M ze żłobka przynosi to wiesz... Nie dziwne. Takaya widziałam są świetne i pomysłowe z tymi fryzurkami Na koniec zostawiłam miejsce na fotki kącika Antka, bo jeszcze łóżeczko nieprzyniesione i na fotkę samego modela Dziewczyny co do kąpieli dla dziecka? Jutro w Rossku coś muszę dorwać. |
|
|
|
|
#1804 |
|
Zakorzenienie
|
asiu ja wiem czy mniej chlonne?
ja kupilam z beabydream jakims plyn ale malej zaczela strasznie schodzic skorka i kupilismy emolium ale jak sie skonczy wracamy do tamtego a Antos juz niedlugo bedzie z Wami smiejemy sie z tz ze calkowicie oszalelismy na punkcie naszej M
|
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
Zamówiłam ale jeszcze inny układ
a zdjęcia różne będą, muszę wywołać większość i z pleneru mam kilka i jakieś tam z wakacji i Tosię muszę też powiesić Joasia już niedługo będzie z Wami Wszystkie zostawiłyście pępki ??
|
|
#1806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokaż jak będzie gotowe Ja też szukam ramek ale się nie mogę zdecydować ![]() Ewcia hehe mówisz,że pępek na pamiątkę? Ja poczytam na KWC może co wynajdęA pieluchy jakie kupić na początek? Edytowane przez Joasiunia:) Czas edycji: 2015-01-14 o 14:15 |
|
|
|
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
no i pindy poloznej nie ma
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka a to te zwykłe zielone (active baby)? Mi to Dady strasznie śmierdziały
Ja to pewnie jak Passion zaraz leciałabym do lekarza ![]() Gratulacje no to teraz tatuś musi zreorganizować pempkowe ![]() Passion to koniecznie daj znać jak coś się tam dowiesz Teraz nosimy 86 (np body z H&M z ubierania choinki) bluza cartersa na 18 jeszcze jest ok ale spodenki w pasie przykrótkie i nogawki tak już nie teges
|
|
|
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
Ano się źle wyraziłam Joasia, zdjęcie muszę powiesić
a jest trochę tych zdjęć, a ściana taka goła i podziurawiona w niektórych miejscach a to jest fajne rozwiązanie bo nie trzeba wiercić w ścianie tylko młotek i wchodzi jak w masło uchwyt. To jest ściana nad łóżkiem/sofą na której wisi tylko ta półka na projektor i jedno zdjęcie duże z pleneru od foto co my dostali i jest takie samotne ![]() Takaya może doszyj na długość nogawki i będzie jak znalazł
|
|
#1810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta juz goscie zaproszeni na sobote ![]() takaya z tymi rozmiarowkami oszalec mozna ale jestem niedorobiona ![]() polozna przyjezdza w czwartek a nie w srode
|
|
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
Kuleczko ooo to w sam raz taki zestaw fot
![]() Ewcia hehe dobre ![]() Pytałam wyżej ale pewnie Wam umknęło Pieluszki na początek te najmniejsze? Nie wiem jakie to tam rozmiary są.
|
|
|
|
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka niepotrzebnie się zdenerwowałaś
![]() Znowu goście, przez te kilka tygodni więcej chyba się osób przewinęło niż przez cały rok co ??
|
|
#1813 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my kupowalismy new born zarowno z dady jak i pampersa mamy new born Cytat:
noo dokladnie teraz tz kolega z pracy z zona i 2 dzieci bo w sumie my u nich juz chyba 4 razy bylismy a oni u nas ani razu ja tam lubie gosci ![]() tylko trzeba bedzie jakiegos placka i salatke wymyslec
19.12.2014 Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2015-01-14 o 15:05 |
||
|
|
|
|
#1814 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Ewcia
|
|
|
|
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze powiem wam, że zaczynam się bac,ze M to małe ADHD
Wczoraj biegała jak szalona do 22:30 jak wsadziłam ją prawie na siłę do wózka momentalnie zasnęła . Ponadto odkryła, że może wchodzić na komputer, pufę, samochodzik itp wdrapać się i stanąć. Problem w tym,że nie zwraca uwagi,że samochodzik odjeżdża i ona zaraz upadnie. Wcześniej zawsze była bardziej ostrożna ![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- aa no i ostatnio polubiła szczotkę (w szoku byłam,że ją udźwignęła) chodzi z nią i 'zamiata' |
|
|
|
|
#1816 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya M po prostu ciekawa świata
O ADHD jeszcze za wcześnie. Na pewno ma taki okres, że wszystko sprawdza. Nieważne czy to bezpieczne czy nie
|
|
|
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
No zaczęliśmy zamykać drzwi wejściowe na zamek bo sobie otwiera jak widzi kota w okienku drzwi
Jakoś tak i kuzynka która wychowała synka (4lata) i koleżanka co rodziła 1go i dwie inne znajome nie mieli aż tak ruchliwego i niespokojnego malucha w wieku 14mies ![]() W ogóle jak sobie coś ubzdura, że np chce siedzieć w łazience to są takie krzyki i wrzaski, tupanie nogami i rzucanie na podłoge ,ze nie wiem! No i znów ma fazę na pa pa. Teraz jak tylko widzi, że ktoś ma kurtkę w ręce to od razu banan na buzi, machanie rączką i wołanie Pa pa pa pa |
|
|
|
|
#1818 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya oczy teraz wokół głowy musicie mieć
Musisz zrobić zdjęcia albo filmik nakręcić z tą szczotką
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
Minie Jej
Tylko nie możecie Jej we wszystkim ustępować pamiętaj. Od razu wyczuje, że płaczem czy krzykiem będzie miala to co chce Dziecko to niezły psycholog Ewcia pozwoliłam sobie wykorzystać Twój poprzedni cytat do albumu ciążowego ![]() A propo... Jeśli macie czas i chęci ALBUM Edytowane przez Joasiunia:) Czas edycji: 2015-01-14 o 17:21 |
|
|
|
|
#1820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A album Takaya poprostu Wasza M jest ciekawa swiata ![]() Dziewczyny ostatnio mam takiego gloda ze szkoda gadac ![]() Jak tak bede jesc to sie w drzwi nie zmieszcze niedlugo !...
|
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia dzieki
Jakos mi sie udalo sklecic moimi dretwymi rekami A Ty jedz. Jestes i tak szczuplutka
|
|
|
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
Pępek na pamiątkę? Nie pomyslalabym
Asia album boski, Zdolniacha! Ja używam płynu i szamponu z roska i jestem zadowolona. Pieluchy tylko od nich biorę. Najtańsze i dla M są ok. Pampersy fajne. Za to happy masakra. Co chwila coś wylatywalo. Dady tez fajne jednak z rossmanna najtańsze a to jest coś na czym można oszczędzić. Chusteczki tez coś nich. Takaya bluzki na 12 niestety już za małe Pizamki jeszcze ok. Dałam dupy
|
|
|
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
Joasia śliczny ten album, wy to macie zdolności do takich rzeczy
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
Haha ja pamietam jak zab mojemu kotu wypadl i tez schowalam na pamiatke. Wykorzystalam w kocim albumie
Kuleczko dziekuje Passion ot taki na pamiatke bedzie A płyny to z Babydreamu?
Edytowane przez Joasiunia:) Czas edycji: 2015-01-14 o 18:35 |
|
|
|
|
#1825 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
pępek.... łeeeee... ja nie zostawiam... brzydkie to... brrrr aż mnie otrzepało |
||
|
|
|
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
Asia, z babydream
Ale M żadnych problemów ze skórą nie miała. Mały epizod z trądzikiem niemowlęcym ale to częste. Ja na początku wizyty ograniczyłam do najbliższych, nawet Zuzia widziała Ją dopiero jak miała miesiąc. Dzieci szczególnie unikałam ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- okazało się, że siostra też ma punkty payback i za te rzeczy zapłąciłam 4,04 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------
|
|
|
|
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
Passiom thx. Mam nadzieje ze i Antos nie bedzie mial problemowej skory.
A ciuszki urocze Drugiej fotki nie widze ale jutro zerkne na kompie. Dobrej nocki
|
|
|
|
|
#1828 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny.
Passion.... brawa dla M za pierwsze samodzielne kroczki!!!! Ewcia: mój TŻ też zostawił kikut, ja do kosza chciałam No ale przecież mu nie wyrzucę ![]() Soprki, ale nie pamiętam co więcej pisać miałam... My wreszcie u siebie. Dość już sięw gościach nasiedziałam,uf!
|
|
#1829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czeeeeść |
|
|
|
|
|
#1830 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka Passion, jeszcze nie śpisz
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.

Cytaty... Hmmm tu nie pomogę 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)