|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3061 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III
Cytat:
![]()
![]() |
#3062 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3063 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() My chodziliśmy w weekendy. Ja się dowiedziałam fajnych rzeczy o pielęgnacji noworodka, kąpieli etc, których nie wiedziałam wcześniej. Cytat:
![]()
![]() |
#3064 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3065 | ||
Konto usunięte
|
Rosną, rosną
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3067 | ||
Zakorzenienie
|
ja bede chodzić sama bo u mnie zajęcia są kilka razy w tygodniu np o 10 albo 11 rano, i tak przez kilka tygodni.... to przecież żaden mąż normalny nie bedzie tyle urlopu brał żeby słuchać o karmieniu i połogu
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dziewczyny, pogubiłam sie już całkiem....zaczełam czytać opinie o wózkach . najpierw byłam napalona na bebetto nico plus bo taki zgrabniutki , ale sie okazało że opinie ma pół na pół, wszyscy narzekają na spacerówke ze masakra...... potem zaczełam czytać o baby design lupo bo też mi sie podoba, i ten ma opinie super, ale rzadko wogóle na temat spacerówki coś wspominają...... to były moje dwa najlepsze typy...no i bebetto chyba wykreśle...mam mętlik, za dużo tego wszystkiego. co jeszcze możecie polecić w tym przedziale cenowym? tzn do 1600-1700 zł? mój tato wyszukał taki i mu sie podoba, w suie mi też, co myślicie? http://allegro.pl/wozki-wozek-dzieci...914834343.html |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3068 |
Zakorzenienie
|
industria - no niby spoko ten wózek ale jak kupować jakiś "nieznany" to chyba jednak lepiej taki wypróbowany
|
![]() ![]() |
![]() |
#3069 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ee to nie no.. spoko ![]() Przynajmniej by coś zrozumiał i się nauczył czegoś ![]()
![]() |
#3070 |
Rozeznanie
|
Hej gratuluję wszystkim które poznały płeć
![]() ![]() Idę nadrabiać co dzisiaj naskrobalyscie bo nie dokonczylam A na bol gardla mój gin tez polecił tamtum verde do pisania |
![]() ![]() |
![]() |
#3071 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3072 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na 100% to ja uwierzę jak urodzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3073 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3074 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a czym sprałaś te żółte plamy? ja mam kilka takich białych ciuszków po młodej i spisałam je na straty, myslałam że takiego czegoś nie da się uratować ![]() Cytat:
![]() Alkamor tekst siostry genialny ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3075 |
Zakorzenienie
|
jak się tak zastanowić to w sumie logiczny
![]() nudziii miii sięęęę.... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3076 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3079 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Uderzam jutro na Tesco (i może Real) ![]()
![]() |
#3080 |
Zakorzenienie
|
ale mnie z tym baleronem o sznurek chodziło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3081 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3082 |
Zakorzenienie
|
#3083 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny
![]() idąc za Waszymi radami też wybrałam się do tesco i kupiłam trochę ciuszków ![]() ![]() i zaczyna mnie drażnić troszkę to, jak ktoś kto mnie długo nie widział, przygląda się i tak patrzy i patrzy i szuka dodatkowych kg (a nic mi na razie nie przybyło) i opuchnięć i brzucha, i wszyscy są zdziwieni że "tak ładnie wyglądam". Masakra ![]() gratuluję wszystkim mamom poznanych płci i wyboru imion ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3084 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Za wcześnie, za wcześnie...to kiedy mamy to kupować? Jak ze szpitala wyjdziemy? ![]() ![]() A jakie macie typy? ![]()
![]() |
#3085 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3086 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
ja chciałabym Mikołaja, a tż Jasia ![]() no właśnie zaraz 20 tc, a jak sobie zrobiłam listę potrzebnych rzeczy to stwierdziłam że jak nie chcemy zbankrutować to czas zacząć działać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie też powoli ogarniam listę i jestem przerażona ![]()
![]() |
#3088 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A propos wczorajszych rozmów o rożkach. Mama mi dziś powiedziała ze swojego doświadczenia, że najlepiej mieć co najmniej 2. Ona miała 3 i było super, bo ja często ulewałam, więc trzeba było go prać co chwilę, więc miała na wymianę. Chyba też kupię 2... chociaż podobno teraz już się tak często rożków nie używa jak kiedyś... Ale mam mętlik w głowie ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3089 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wiesz co...jakby się tak nad tym zastanowić to jakiś sens w tym jest....tyle, że zależy ile kto dziecko trzyma w tym rożku to raz a dwa...ja szczerze mówiąc nie znam nikogo kto miałby więcej jak 1 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3090 |
Zakorzenienie
|
Carmen Pola śliczne
![]() ![]() Pierożkowa trzymam kciuki za zdrowe serduszko. Marta czytałam na necie, że tak, że obie te rzeczy mogą mieć wpływ. Hanna <3 ale tz nie mogłam namówić. .. Charlotta gratuluje Jasia. Masija babcie moja i tz to Zosie i są kochaneee ![]() Haha Masija tak, to może być powód ![]() Szuuu my naszemu też obcinamy. I ma wielki drapak z promocji w zooplusie, więc raczej nie drapie. Moschina mój ukochany siostrzeniec to Filipek ![]() Szuuu 8kg? To jakis meine coon? Co do blatu to zdrowy podział. My mamy jeden, więc nauczył się, że jak jest jedzenie to mu nie wolno wejść. I też chcę namówić tz na kumpla dla Ridiego. Balismy się, że nie zaakceptuje, ale byliśmy w pl na święta i po 6 dniach socjalizacji z izolacją zakumplował się z kotem mamy. Kaja na śpiocha się obcina. Jak kot jest na kolanach w fazie pieszczot, aż zaspany, obcinasz. Tak, żeby uciąć przezroczystą część i uważać na nerw czy naczynko. Też dlatego chcemy rozłożyć wcześniej łóżeczko i gonić go. Moschina moj kot i tz ciągle grają o dominację, ale tz go uwielbia. Mnie kot traktuje inaczej, niby jak go ochrzaniam to nie reaguje, ale jak wołam po imieniu to biegnie. Do tz nie. I moge wiecej niz tz. Mehja gratulacje i sto lat ![]() Cowie witaj znowu ![]() Irmus dwóch chłopaków, będziesz miała dobrze ![]() Masija ja miałam fajnego endokrynologa. Dopóki pewnego letniego dnia nie paradowal w białych stringach pod cieniutkimi białymi spodniami ![]() Princesika a to nie można na pół żabę już? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.