![]() |
#1381 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 7
MaladT no to zobaczymy co będzie do rana...wiem, że wolałabyś w weekend jak mąż będzie przy Tobie, ale co tam dzidziak postanowi to na to niewielki wpływ mamy
![]() Ja dzisiaj takie kilkusekundówki mam, ale spokojnie to jeszcze nie mój czas ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1382 |
Zakorzenienie
|
Paulina dobrej i miłej nocy
![]() ![]()
#1383 |
Rozeznanie
|
Paulina no babcia z Ciebie pierwsza klasa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1384 |
Zakorzenienie
|
Monia co u Ciebie i Oleńki?
![]()
#1385 |
Zakorzenienie
|
Mala- trzymam kciuki, niech będzie co ma być!
Aga, odpoczywaj... kurcze. Ja dziś się przeszłam z psem i po bazarze i cały dzień leżałam. Dopiero teraz odzyskałam energię. W samą k... porę. 23 prawie:/ Paula- super szycie! U mnie tam nic nie leci... kompletnie. Cycki suchotniczki. Żadnej wydzieliny, nie wspominając o tryskaniu mlekiem. Oj chyba, ja mam jeszcze dużo czasu do porodu a mała już 3 kg waży. To co ona ma zamiar do 4 dociągnąć? Moja przyjaciółka ostatnio mi powiedziała, że jak rodziła swoją 4 kg Jagodę, to jakby przeciskać fortepian przez klawisz. Uśmiałam się a teraz mi jakoś nie do śmiechu:P |
![]() ![]() |
![]() |
#1386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mowisz recznie?to moze najpierw sprobuje jej sama jakies ubranko przerobic ![]() miala byc ![]() a co wyszlo?maz mnie pocharatal,tzn mojego pieprzyka,krew sie polala,focha zarzucilam i o tak to sie skonczylo ![]() migotka noo po wczorajszym odcinku tez zwatpilam jak oni to robia ze tak sie to konczy ![]() ![]() ide spac,nawet mail od promotora mnie nie zmotywowal ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1387 |
Zakorzenienie
|
Buuu aua.. musiało być drastycznie
Zielona nooo przyjaciółka miała świetne porównanie ![]()
#1388 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Podczytuje Was ale i tak jestem 7 stron do tylu, dziś cały dzień byłam bardzo zajęta ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1391 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak cudownie że masz Olcie już przy sobie ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1392 |
Rozeznanie
|
Monia super, spokojnie a laktacja się pojawi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1393 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1394 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja zaliczyłam pół godziny temu jak zeszłam z forum mega histerię. Chwycił mnie ból, skurcz nie wiem K.. co to było ale jakieś dziwne coś postanowilam sobie zrobic ziolka i ustac nie moglam przy blacie, wyginalo mnie i generalnie nieciekawie poryczalam sie, wiec dodatkowy stresior maz mnie przytulal i wpędził pod prysznic siedzialam 20 minut i jest lepiej na szczescie to pewnie jakies przepowiadacze i u mnie sie zaczynaja nie powiem, niefajne to:/ najgorsze, ze mlody sie caly czas krecił, obijał.bolało wlasnie dopiłam ziolka i leze, probuje sie uspokoic ![]() Maz tylko zapytal: ktory to dokladnie tydzien i dzien, spojrzal na torbe, powiedzial,zebym na wierzch dokumenty polozyla, bo jakby co- w nocy bysmy na ip zajechali nienienie schowalam dokumenty, rozpielam torby ![]() do lutego tylko pod prysznic ![]() Obliczylam,ze od 14:30 - 21:30 bylam poza domem, na nogach wiec mialam prawo poczuc sie zle, co nie ? ![]() ![]()
http://agicosmoholic.blogspot.com/ Mój wlasny, prywatny blog. ![]() http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/ Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach ![]() Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2015-01-14 o 22:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1395 |
Wtajemniczenie
|
Monia ale masz fajnie
![]() ![]() Aga weź, żadnych skurczy! Proszę! Ty lepiej do lutego nie wychodź spod prysznica ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie no już przeszło. Efekt stania, łazenia, siedzenia przez tyle godzin... No na pewno to to, do tego trochę niefajnego jedzenia dziś, bo i jakiś pasztecik i krokiecik, potem mc donald i efekt piękny. Zaraz ide spac, nie bede sie zmuszac do siedzenia do 1 ,bo i tak nie daje mi to gwarancji snu do rana ![]() Miejmy nadzieje,ze nospy, prysznice i ziolka zadzialaja takze usypiajaco ![]() Wlasnie taka rozmiękczona wynegocjowałam kolejną szafę Stuva do pokoju młodego jak już pojedziemy do tej Ikei ![]() hehehehehe tzn szafe, beda dwie polki i trzy szuflady w jednym set'cie ![]() Dobra kochane, dobranoc ![]() Jak nie bede mogla spac, to bede was czytac z komorki i do was pisac :P
![]() |
#1397 |
Wtajemniczenie
|
No raczej, że tak. Przecież to 7 godzin poza domem!
---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- I ja spróbuję zasnąć. Chociaż deszcz napiernicza mi w okno dachowe prawie nad głową więc będzie ciekawie. Mąż już śpi i aż mu zazdroszczę, że się tak obraca w każdą stronę! A ja prawie na siedząco! No nic, dobrej nocki wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1398 |
Konto usunięte
|
Monia super że Ola już jest z Tobą
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#1399 |
Raczkowanie
|
Monia, mleko się pojawi! Trzeba tylko w to wierzyć, bo wszystko zaczyna sie w głowie! Ja pierwszego dnia miałam kilka kropelek. Ze 2ml sie uzbieraly. A teraz, czyli w 4 dobie, przy 20-30min sesji z laktatorem mam min 3oml i przy każdym odciąganiu o kilka ml więcej. Także walcz!
A my z J. nie mozemy sie od siebie odkleić. Czuje jakbym sie zakochała na nowo. Widzę tez z jaka miłością i - uwaga! - pożądaniem on na mnie patrzy. A każdy dotyk odczuwam tak, jakby prąd przeszedł. Porod razem wszystko zmienia. Spróbował tez... Mojego mleka ![]() ![]() Mam nadzieje, ze w poniedziałek odbierzemy Króliczka ze szpitala. Przedwczoraj nie umial poradzić sobie ze smoczkiem, a wczoraj pił juz mleko ciamkajac smoka. No zuch malec! ![]() Jutro do niego jadę, kupiliśmy koło poporodowe i jako tako siadam. ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1400 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja dzisiaj chyba miałam 2 przepowiadacze znów w nocy bo ból jak przy mocnym okresie ale nie jestem pewna do końca czy nie był to czasem sen... A i sniło mi się dzisiaj że Ada wsadziła mi rękę między żebra gdzieś pomiędzy piersią a pachą i rozciągnęła się tak mocno że ta rączka wyszła całkiem na świat no i kazałam zawieźć się do szpitala i bałam się ze mi całe dziecko będą żebrami wyciągac
![]() |
#1401 |
Konto usunięte
|
tuli kciuki za małego. żeby już do domu wyszedł
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#1402 |
Wtajemniczenie
|
TULI synek jest bardzo dzielny!
Też chcę walczyć o laktacje w szpitalu. Ja się najbardziej nie mogę doczekać widoku męża trzymajacego małą na rękach
#1403 | |
Zakorzenienie
|
Hej lutoweczki
![]() Ja juz się obudzilam...zawsze o 5tej idę siusiu później lipa ze spaniem. Ale Tz na tym korzysta ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1404 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#1405 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1406 |
Zakorzenienie
|
Zgłaszam się i ja
![]() Noc przespana, a byłam pewna, że te bóle nie dadzą mi spać. A może z bólu zasnęłam? Obudziłam się 6:30 wiec elegancko. Brzuch cmi, młody się rozpycha, dalej mam parcie odbytowe grrr ale dziś do 15 nic nie robie. Bo pozniej maraton. Wiec leżę i tyle. Nospa i magnez będzie w ruchu. Tuli - cudowne jest to co piszesz!! Naprawdę, tez chce mieć takie odczucia ![]() ![]()
#1407 |
Rozeznanie
|
Monia cudownie ze tulisz już malutka
![]() Tuli dzielna jesteś...i z tym mlekiem expresowo dsjesz rade. .. ![]() Aga ale mialas wieczór....ojjjj... Dziś odpoczywaj ![]() A ja dziś w nocy obudzilam cala sale ![]() ![]() Jakiś koszmar...ale taki okropny...miedzy innymi ze odeszły mi wody, patrzę na podłogę a tam kałuża krwi....brrr... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1408 |
Konto usunięte
|
daria okropny sen
![]() ![]() |
![]() |
#1409 |
Zakorzenienie
|
Monia super ze mala juz jest z Toba
Tuti mam nadzieje ze mały szybko nadgoni przedwczesne wyjście i w dodatku Tobie uda się rozkręcić mleczarnie. Ja dzis wstałam o 3na siku a potem dalej spalam.fakt ze każdy obrót bolesny był ale luzik. Wstałam rano i brzuch non stop twardy także ekstra. Dodatkowo miałam tam spuchnięte dłonie ze nie szło odpisać nic Wam na wątku.nogi dzis też spuchnięte ze ledwo chodzę a zaraz akcja spacer z kundlem i do szkoły muszę podjechać z mloda a zawsze niestety te parę kroków trzeba zrobic
#1410 |
Wtajemniczenie
|
DARIA brrr co za sen!
MALADT już niedługo i będzie po puchnięciu ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.