|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 część 36 - nasz sezon!
|
|
|
|
#962 |
|
nibyżona
|
Dzien dobry
zastanawiam sie kiedy zjesc sniadanie, bo nie dostalam informacji do ktorej godziny moge. O 12 przyjecie do szpitala, mam nadzieje, ze mnie nie odesla ![]() Kolezanka byla na sluhie, na ktorym Pmka ryczala tak, ze mialo sie wrazenie, ze wcale tego slubu nie chce ![]() Ja to mam nadzieje, ze smiechem nie parskne I mam nadzieje, ze damy rade powiedziec wlasna przysiege
|
#963 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Byliśmy na wakacjach i pojechaliśmy na jakąś wycieczkę. Po jakimś czasie łażenia poszliśmy się czegoś napić, siedzieliśmy w jakiejś bezludnej uliczce i piliśmy, obok stała jeszcze jakaś babka i nawijała przez telefon. TŻ wyciągnął pierścionek i ani nie uklęknął, ani nic romantycznego nie powiedział, tylko czy zostanę jego żoną. Później mówił, że się wstydził przy tej babce Ona i tak pewnie nic nie rozumiała, bo to Greczynka była, a poza tym w ogóle nie zwracała na nas uwagi.
|
|
|
|
|
#964 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- No ja zamiast go wysłuchać, to: co ty robisz, błoto jest, płaszcz i spodnie ubrudzisz Ale on ciągnął gadke dalej...Cytat:
Przynajmniej ciepło mieliście
|
||
|
|
|
#965 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Pewnie, że fajnie, bo w końcu się oświadczył. Ale myślałam, że bardziej wzruszający będzie dla mnie ten moment
|
|
|
|
|
#966 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bo można zrobić eksport do pdf, ale jak tekst osadzi się jako tekst to problem. A w corleu firma w razie "wu" sama sobie przekształci. Ja eksportowałam do pdfa zaproszenia, bo ustawiłam je na środku A4 z dupleksem. Więc nie bawiłam się w wymiar zaproszenia w corelu. Ale faktycznie - przekształcałam tekst w krzywe i osadzałam kolor w cmyku. Cytat:
I jakie?
|
||
|
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zapomniałam powiedzieć "tak"
tzn zatkało mnie, bo się totalnie nie spodziewałam i założył mi pierścionek i klęczał a ja się śmieję jak głupia i beczę na zmianę w końcu P. nie wytrzymał i się pyta "to tak czy nie, bo mnie kolano boli ". a zamiast bukietu kwiatów, który sobie wymyślił dostałam zwiędniętego tulipana z dzbanuszka w knajpie, bo się okazało, że w Kazimierzu w piątek o 20 czynna była 1 (słownie: jedna) knajpa i nic więcej
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie, jesli wysylasz do drukarni w cdr czy pdf, zamieniasz na krzywe, dodatkowo na wszelki wypadek (przy cdr) dopisz im jakiego fontu uzylas, bo CZASAMI przy roznicach wersji, nawet krzywe moga się źle odczytac, ale to rzadko
|
|
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#970 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też byłam w takim szoku że Tz pytal to tak czy nie
zupełnie się nie spodziewalam. A oświadczyny były cudowne. Na plaży na Krecie pod niebem pełnym gwiazd. Byliśmy sami na plaży. Słychać było tylko szum fal. Bajka lezelismy razem na jednym leżaku wiec jak zapytał to nie kleczal. A ja byłam w tak wielkim szoku że zdążył wstać, ukleknac i zapytać raz jeszcze a później poszliśmy na wino i mega lody (uwielbiam lody. I jeszcze oddal mi swoją bita śmietanę) jak tu go nie kochać naprawdę mega mnie zaskoczył. Potem cały wyjazd był udany A ja cały czas miałam banana na buzi wiec mam nadzieje że płakać nie będę
|
|
|
|
#971 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
we wtorek powinnam mieć zaproszenia, nie mogę się doczekać. Ile czasu przed ślubem rozwozicie swoje? Ja chcę rozwieźć 3 miesiące przed i dać gościom miesiąc na potwierdzenie, ale nie wiem czy to nie za dużo czasu do namysłu. |
|
|
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
Moje zaręczyny były romantyczne ,ale wgl nie plakalam.Byłam w takim szoku ,ze nic nie mogłam zjeść i brzuch mnie rozbolal
|
|
|
|
#973 |
|
Wtajemniczenie
|
Blondette my zaczynamy rozwozic 4 miesiące przed bo mamy ponad 100 zaproszeń. Możemy je rozwozic tylko w weekendy, a ja w soboty pracuje do 14
wiec zostaje nam sobotni wieczór i niedziela max do 18 A potwierdzenie chcemy miesiąc przed ![]() Edit. Moj tzet jak wiózł ten pierścionek w bagażu podręcznym to strasznie się stresowal przed kontrola bagażu ze karzą biżuterię wciągnąć do pojemnika i będzie musiał oświadczyć się na lotnisku![]() ![]()
Edytowane przez xxxJuanaxxx Czas edycji: 2015-01-15 o 08:49 |
|
|
|
#974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#976 |
|
Konto usunięte
|
my będziemy rozwozić koniec maja/czerwiec a potwierdzenie do 18.08
|
|
|
|
#977 |
|
Zadomowienie
|
U mnie podobnie bylo. Podczas wakacji na Chorwacji, w Dubrovniku oświadczył sie w nocy na plazy. Domyslalam się od poczatku ze zaraz nastapi pewne oswiadczenie
na poczatku poszliśmy do restauracji na kawe i mial plan aby tam się oswiadczyc.. zaczal się bardzo stresowac, nic nie mowil, dłonie zaczęły mu się pocic... itd. Wyczulam wszystko iszybko go wycignelam stamtąd Zapytal czy zostane jego zona podobało mi sie bo bylo romantycznie, intymnie i to byla szczegolna chwila tylko nasza
|
|
#978 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiem, że oryginalnie powinna mieć taką siateczkę na górze, z wycięciem łezką na plecach. W sobotę idę jeszcze raz do tego salonu , to będę mieć lepsze zdjęcia.My planujemy rozdawać w czerwcu, a ślub w październiku
|
|
|
|
|
#979 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tych co mamy blisko to mysle ze szybko odwiedzimy.. reszte wyslemy listem.
|
|
|
#980 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#981 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za sugestie
![]() wikas jakim cudem pozwolili Ci zrobić zdjęcia sukienki? Wszędzie gdzie byłam ta sama śpiewka - nie wolno robić zdjęć sukniom, co mnie naprawdę wkurzało, bo często jeździłam do salonów sama. |
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry Laski
![]() Ja właśnie zbieram się do pracy, po drodze zawiozę kartkę o wygłoszonych zapowiedziach i nie zgłoszeniu przeciwwskazań kanonicznych do zawarcia przez nas związku małżeńskiego ![]() co do zaręczyn... mój oświadczył się w moje 30te urodziny, miałam cały dzień wycieczek (kopalnia soli w wieliczce, dolinki podkrakowskie) na koniec zabrał mnie do Czernej (tam jest źródło eliaszówki w kształcie serca - super miejsce w lesie, cisza spokój) byliśmy tam na 2 czy 3 randce i wtedy mi pierwszy raz powiedział, że się kiedyś ze mną ożeni. Dostałam 3 pudełka w prezencie - w pierwszym była nakrętka z tymbarka z napisem "marzenia się spełniają" w drugim "wyjdź za mnie proszę" w trzecim... pierdzionek
|
|
|
|
#983 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to jak o to chodzi to też tak mam :p Ale na szczęście nie często ![]() Cytat:
![]() Ale my mieliśmy już datę wcześniej wiec nie było aż takiego zaskoczenia... ale i tak było wspaniale
|
||
|
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() my już rozdaliśmy 15 zaproszeń, póki co zastój bo remont idzie intensywnie i nie mamy czasu ale na pewno rozdamy do końca marca. Potwierdzenia mamy do 25 kwietnia a ślub 6 czerwca. u mnie był podobny poziom "romantyzmu" relacja z moich zaręczyn, którą tu napisałam ponad 1,5 roku temu https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1032
|
|
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też w jednym pozwoli zrobić zdjęcie przed zaliczka, ale to był początek wędrówki po salonach i nie byłam wkoncu zainteresowana suknia.W dwóch ostatecznych gdzie się zastanawiałam czy tą czy tamtą mimo próśb : nie. Dopiero po wpłacie zaliczki.
|
#986 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a w Sarze zrobiłam po cichaczu
|
|
|
|
|
#987 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie pytałam ![]() jedno ściągnęłam z ich facebooka i wyciełam, a jedno z ukrycia ![]() |
|
|
|
|
#988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale się z niego smialam
|
|
|
|
|
#989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój przez cały dzień ze mnie żartował.Jak prosiłam żeby coś zrobił to mówił "może pierścionek zareczynowy do tego" A ja nic, a nic się nie zczailam :/
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie wiem jak mój przewoził ten pierścionek czy w normalnym czy w podręcznym ale on był w pokoju w miejscu do którego zaglądałam kilka razy dziennie i nadal chodzi dumny, bo tak schował że nie znalazłam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.

jestem totalnie nie czuła 
zastanawiam sie kiedy zjesc sniadanie, bo nie dostalam informacji do ktorej godziny moge. O 12 przyjecie do szpitala, mam nadzieje, ze mnie nie odesla 

Ona i tak pewnie nic nie rozumiała, bo to Greczynka była, a poza tym w ogóle nie zwracała na nas uwagi.

Ale on ciągnął gadke dalej...
. Taki wymóg mam 

na poczatku poszliśmy do restauracji na kawe i mial plan aby tam się oswiadczyc.. zaczal się bardzo stresowac, nic nie mowil, dłonie zaczęły mu się pocic... itd. Wyczulam wszystko i