|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015!!! cz.4
Nie mogę spać, bo po głowie mi chodzi jutrzejsze USG
![]() Z tego wszystkiego, przejrzałam 1 post i w zasadzie równowaga płciowa została u nas na wątku zachowana mniej więcej tyle samo dziewczynek co chłopców
|
#3932 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() Nadzieja będzie dobrze to już dzisiaj
|
|
|
|
#3933 |
|
Rozeznanie
|
witajcie
nadzieja
|
#3935 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Nadzieja, będzie dobrze ja wczoraj właśnie tez spojrzałam na 1 post i rownowaga w pezyrodzie została praktycznie zachowana
|
#3936 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Nadzieja również trzymam
chociaż wiem że może być tylko dobrze ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
i nie wiele się po nim zmienia no ale też nie spada.Cytat:
bo wszyscy przywykli do pstrokatych pokoików. My mamy kącik w sypialni więc też nie chciałam zbyt kolorowo bo to nadal moja sypialnia ale też będzie inaczej jak dojdzie pościel, jakieś zabawki no i nasza córciaEdytowane przez strzalka44 Czas edycji: 2015-01-15 o 09:06 |
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3938 |
|
Wtajemniczenie
|
Crumble, może jeszcze lepiej nie do wyjscia ;p
ja biorę teraz Szelazo SR bo tez mialam jakies niedobory..
|
#3939 | |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Kciuki za usg!!! Będzie dobrze Ja ostatnio miałam hemoglobinę 11.2 i też biorę żelazo od jakichś 2 miesięcy. Na razie tendencja hemoglobiny spadkowa ![]() Cytat:
Fajnie. Ja z niecierpliwością czekam na meble zamówione do pokoju starszaka... Chcę w końcu przenieść jego rzeczy do jego pokoju i zrobić miejsce dla juniora w naszej sypialni.Tak mi jakoś ciężko... Niech już będzie chociaż kwiecień
|
|
|
|
|
#3940 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Białe mebelki, szaro miętowe dodatki planuję... na ścianę jakieś naklejki z sowami, choć marzy mi się przy łóżeczku tapeta w romby ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
Dziewczyny, faktycznie Lucky coś nie ma... ktoś coś wie? Ostatnio się logowała 16.12 ... a przecież ona zawsze aktywna była... wyjechała gdzieś?
Maleństwo Edytowane przez Crumble Czas edycji: 2015-01-15 o 09:42 |
||
|
|
|
#3941 | |
|
Wtajemniczenie
|
hehe, a tam zamknięte
![]() to takie dziwne uczucie w Bożence ![]() Cytat:
Uff dobrze że nie tylko ja mam takie poglądy na pokoik tapeta w romby, mmm miodzio |
|
|
|
|
#3942 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Paskudnie się czuję, ten kaszel mnie wykończy ![]() Popijam herbatę z miodem i muszę niebawem wyjść z domu, choć generalnie nie powinnam ale nie mamy nic na obiad bo wczorajszy "na dwa dni" został zjedzony
|
#3943 |
|
Wtajemniczenie
|
Dodałam brzucha do klubu
![]() Tien dobrze że przypomniałaś, też musze coś wyjąć tylko co ?
|
|
|
|
#3944 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, spałam 6 h... Wow -.-
Dziękuję wam, za kciuki 3majcie mocno rosi: i tez jestem duchem z dzisiejszymi wizytujacymi. Właśnie jedna ręką jem śniadanie i pisze, a druga susze włosie... I dosuszyc niemoge tyle tego.... Za godzinę- coś około ma przyjechać koleżanka, bo mówi ze tam papiery trzeba wypisywać i lepiej jak szybciej pojedziemy to i szybciej to usg zrobią...
|
#3945 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() też mi ciężko..ja też chcę kwiecień ![]() Cytat:
Cytat:
Dokładnie wszędzie gdzie widzę to mega kolorowe pokoje czyli ściany żółto niebiesko zielone a mi się to nie podoba i wolę szarości z czymś żywym a dużo osób mi mówi, że to dla dziecka nie pasuje, za poważnie zabawki kolorowe dojdą więc na pewno i tak będzie mega kolorowo! mi się mega podobają szarości z dodatkiem koloru fajnego albo beże no i jakaś odwalona tapeta Co do Lucky to już pisałam, że sobie odpoczywa, wszystko ok Ale synuś kopie mamę, nigdy nie sądziłam, że to jest tak piękne uczucie Nadzieja i za resztę wizyt też
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 Edytowane przez ruskaa Czas edycji: 2015-01-15 o 10:05 |
|||
|
|
|
#3946 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie,
Podczytuje Was, ale nie mam jakoś sił odpisać. Nadzieja, kochana trzymam kciuki i czekam niecierpliwie na wiadomości. Co do pokoików tez nie lubię pstrokacizny, nasza sypialnia jest beżowa z mahoniowymi meblami, łóżeczko-kołyska tez ma taki odcień. Teraz będe zamawiać meble do garderoby i komodę dla małej, ale to zrobię w jakimś jaśniejszym odcieniu ![]() Jestem trochę przerażona, znów nachodzą mnie te myśli, że sobie nie poradzę itp. Czuje się też ostatnio gorzej, staram się sama nie wychodzić na dwór ani do sklepów bo mam często epizody z omdleniami. Dziś mam w planach zrobić konkretną listę co mam, a czego nie. Powiedzcie mi kiedy kupować kosmetyki?
|
#3947 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3948 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiosna, wiosna, wiosna gdzie Ty ... ja już chce wiosnę
|
|
#3949 |
|
Zakorzenienie
|
Witam.
Przeczytałam wszystko ale ogólnie napiszę .Gratuluje udanych wizyt. Nadzieje trzymam dziś mocno kciuki .Wczoraj prawie zemdlałam w pepco dzięki Bogu mama była ze mna i została zapłacić zdobycze a ja poszłam na dwór. Oczywiście Panie w kolejce widziały, że jestem w ciąży i źle się cszuje ale olały to Moje zdobycze w załączniku. Znalazłam sklep bardzo blisko mnie i tam pojade zrobić zakupy dzidziusiowe http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=11128541 Mała znowu chora ma katar ale puściłam ja do przedszkola. Moja cera się buntuje i już nie wiem co używać jakie macie żele do mycia twarzy i kremy??? |
|
|
|
#3950 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Najlpeszy był mój ojciec jak zobaczył naklejkę sowę nad łóżeczkiem, niebieską. Zapytał się czemu nie papuga bo byłaby bardziej kolorowa
|
|
|
|
|
#3951 |
|
Zakorzenienie
|
Fistaszku ja w ogóle nie używam wody do mycia twarzy, jedynie jak robię peeling to wodą spłukuję, na co dzień płyn micelarny i moja cera jest lepsza.
|
#3952 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Hej ![]() Zamówiłam na tablicy paczkę dla chłopca i przyszło mi zamówienie ze smyka Takim oto sposobem muszę kupić coś dla bąbla na wyjście ze szpitala i na ciuszki więcej nie patrzę
|
|
|
#3953 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super zakupy kurcze dużo osób teraz choruje, proszę zdrowieć wszyscy!
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 Edytowane przez ruskaa Czas edycji: 2015-01-15 o 10:19 |
|
|
|
|
#3954 |
|
Konto usunięte
|
hej Wam
mi się wczoraj jeszcze bardziej ukruszył ząb, który miałam wczesniej trochę ukruszony. i boli jak nie wiem. muszę szybko załatwić stomatologa i wyrwac dziada :/ |
|
|
|
#3955 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3956 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj zauważyłam początki opryszczki Cytat:
Ja planuję kupić jakiś komplecik, żeby mój bąbel ekstra wyglądał
|
|
|
#3957 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3958 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do twarzy, to ja przed ciążą jeszcze a dokładniej ponad półtora temu kiedy to wszystko się zaczęło czyli złe wyniki badań nie zauważone przez lekarza później ciąża i poronienie.. stan mojej cery się pogorszył i po prostu miałam trądzik i sama doszłam do tego od czego to było, bo ani ginekolor kolejny ani dermatolog mi nie umieli pomóc... za wysoka prolaktyna a dokładniej 60razy podwyższona :/ do tego progesteron i inne hormonalne sprawy i przez to się męczyłam ponad rok i jeszcze te antybiotyki co chwile inne na wyleczenie ureaplasmy powodowały trądzik i ten nieszczęsny bromergon, którego zażywałam półtora roku, odstawiłam w 7tc i jakiś miesiąc temu dopiero zauważyłam, że zaczęło schodzić aż szok! i sama się zorientowałam, że to przez te leki i jak to odstawiłam to ładnie zeszło a teraz już tylko blizny się goją. Używam płynu micelarnego z biodermy zielonego, żelu do mycia z tołpy naturalnego jakiegoś i teraz zrobiłam kurację 7 dniową ampułkami nawilżającymi i jest super a na jakies tam syfki nakładam maść cynkową a takto do twarzy na noc olejek arganowy bądź inny regenerujący, na dzien krem nawilżający z biodermy.
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
|
|
|
|
#3959 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#3960 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.

mniej więcej tyle samo dziewczynek co chłopców

i nie wiele się po nim zmienia no ale też nie spada.
bo wszyscy przywykli do pstrokatych pokoików. My mamy kącik w sypialni więc też nie chciałam zbyt kolorowo bo to nadal moja sypialnia 

i jutro zabieram się za przenoszenie reszty rzeczy do niej 

rosi: i tez jestem duchem z dzisiejszymi wizytujacymi.
zabawki kolorowe dojdą więc na pewno i tak będzie mega kolorowo! mi się mega podobają szarości z dodatkiem koloru fajnego albo beże no i jakaś odwalona tapeta