![]() |
#1471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 7
Ja spalam z otwartym balkonem.chyba jeszcze się zdrzemne z godzinkę i po core pojadę. Jakoś stresa próbuje wygonić ale mnie takie sytuacje zamieniają w takiego niedźwiedzia ze nie funkcjonuje wtedy normalnie i tylko sen moze mnie uratowac
#1472 |
Rozeznanie
|
Hejka. Dzisiaj rekord spałam jakieś 9 godzin. Z przerwami ale sie wyspalam
![]() No i dziś 37 tydz zaczynam ![]() Gratuluje donoszonych ciąż. Mamazuzipowodzenia na usg Monia I tuli fajnie ze wszystko idzie w dobrym kierunku ![]() Malanie zazdroszcze stresu Dobrze ze wam sie nic nie stalo. buu kurcze to nie fajnie z tymi bolami ;/ pewnie jakies przepowiadacze. |
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Rozeznanie
|
Wiesz to taka mobilizacja bo nie chcę "obcym" pokazywać mojego domu w stanie z dzisiejszego poranka...niby nie było tragedii, ale dobrze tez nie
![]() ![]() Iva Ty chyba pisałaś o córeczkach...Mi też już szkoda mojego Małego, bo prosi o zabawę, a ja naprawdę nie mam już sił i chęci siedziec na dywanie i np. rzucać się angry birdsami albo budować coś z klocków...Ten brak energii mnie dobija...jednocześnie staram się zastępować te wysiłkowe zabawy np. jakąś grą planszową, które mój Mały uwielbi i tak jakoś brniemy powolutku...choć wiem, ze nie jest do końca usatysfakcjonowany... Aga mam nadzieję, że lepiej się czujesz...pewnie sobie śpisz zmęczona- przytulam Mi już moce opadają...jeszcze pokój ogarnąć, dokończyc kuchnię i te nieszczęsne podłogi...A ja bym zasnęła nawet na stojąco... |
![]() ![]() |
![]() |
#1474 |
Zakorzenienie
|
Ja też się melduje że nie rodzę
![]() Z rana (po 6) pobudka i do lekarza... miałam straszny problem ze wstaniem ![]() pół nocy się dusiłam od tego kaszlu i brzuch mnie bolał... ehh Byłam u endo, w sumie się spóźniłam ale weszłam i tak w kolejności bo jedna babka przede mną była i długo siedziałam. U endo tak ogólnie w normie wszystko, jedyne co u niej też miałam ciśnienie 150/100 :/ ja nie wiem... staram sie byc spokojna, niczym sie nie stresowac a to go.wno i tak sie podnosi :/ Eh z powrotem zajechaliśmy do tesco bo chciałam zobaczyć czy ten hipp tam bedzie... i kur.na wszędzie są te hippy a akurat tego kremu nie ma... Poszliśmy pooglądać ciuszki f&f...cudne wszystko ![]() I tak się zaczęłam źle czuć , z jednej strony myślałam, że za przeproszeniem schaftam sie... a z drugiej ze slabości zemdleje... brzuch zaczął dziwnie boleć i już tż chciał mnie na IP wozic... Ale powiedziałam, że dam radę. Pewnie jestem osłabiona ciągle i jeszcze tydzien nigdzie nie chodziłam to mi słabo. Pojechaliśmy wtedy do auchanu żeby tam zobaczyć hippa i na jakieś małe zakupy. I co.. znowu byly hippy a tego nie..mialam dosyc.. pokupowalismy kilka rzeczy do jedzenia.. przy kasie 170 zł a w ręce ledwo 2 siatki ;/ za co ja sie pytam ![]() Obok był superpharm więc też podeszłam zobaczyć za hippem i ta sama sytuacja... I była równo 10 i akurat reszte sklepów otwierali (w rivierze) i tż pobiegł do rossmana jeszcze sprawdzic czy może jakimś cudem tam jest hipp... i co... WOW W KONCU BYŁ!!! kupiliśmy upragniony krem ![]() Wróciliśmy do domu i ciągle mi tak slabo... a ja w auchanie zjadłam batonik żeby mi lepiej było bo stwierdzilam ze wlasnie moze głodna jestem dlatego sie tak czuje, ale w sumie mi sie nie poprawilo, a że moja mama jeszcze była to stwierdzila że może się tak ciągle czuje bo mam spadki cukru.. i zmierzyła mi i miałam 81.. gdzie minęło z 20..max 30 min od batona.. więc chyba faktycznie może mi teraz te cukry szybciej spadają czy co... ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- mąz mi bulke zrobil żeby mi cukier podwyzszyc, zjadłam, zrobiło mi sie lepiej, po czym odbiło mi się i tak mnie zaczęło gardło palić ![]() wypiłam szklanke mleka.. teraz odpoczywam i o 14 muszę znowu jechać do przychodni do kardiologa ![]() będę się użerała z dziadami bo najpierw trzeba ekg zrobić ![]() a ja nie mam siły się kłócić z nimi jak mi tak ciśnienie skacze ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Gratulacje donoszonych ciąż ![]() MamaZuzi trzymam ![]() ![]() Aggo uśmiałam się z sytuacji w przychodni ![]() ![]() co za burak z tego gościa :P Ilonka mam nadzieję, że opuchnięcie przeszło ![]() Iva pisz częściej i nam się tu żal.. od tego jesteśmy ![]() Zobacz jak wszystkie tu marudzimy... Mała biedna ![]() Aga mam nadzieję, że bóle przeszły! wegielek Ty to masz siły.. u mnie to juz wszystko mąż sprząta.. ja naprawde nie mam siły kurzy zetrzeć!
#1475 |
Wtajemniczenie
|
Madzia oj bidulo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
Zakorzenienie
|
Madzia Nooo macie krem jupi
![]() Ja właśnie się obudziłam. Aż się boje wstać na siku żeby nie bolało. Ale nie wiem czy boli. Na razie się nie ruszam.za to młody znowu tak noo ekhm... W tej wyprawce RMF nic nie ma,a skąd wiem..bo ostatnio moja mądra T mówi, że mogę rodzic 15 i czy słyszałam zw dają pieluchy, wózek i bla bla .. To jej mówie że to niemożliwe... Ze pewnie kubek z logo miś,kocyk i hej, i faktycznie weszłam na stronę i tam było napisane hehe ![]()
#1477 |
Zadomowienie
|
Hej! Nie nadrobię Was chwilowo ale melduję: Jestem przyjęta na oddział, po badaniu i po usg i po badaniu tętna (co 2h robią). Póki co wszystko OK. Maly waży 2447
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1478 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1479 |
Zakorzenienie
|
Inco leżysz na 1 czy 2?
#1480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Madzia właśnie doczytałam w ilu ty juz miejscach od rana byłaś. A zaraz znowu.. Współczuję :-(
![]() |
#1481 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1482 |
Raczkowanie
|
a tak sobie ostatnio o kredytach hipotecznych wspominałyscie, to mam nadzieję, że nie macie we frankach szwajcarskich, bo to co się dzisiaj dzieje to masakra...
jeny musze się zwlec z łóżka i iść do położnej, ale mi się tak nie chce... potwierdzam, że tak jak do tej pory jakoś wszystko robiłam i nie narzekałam za bardzo, tak teraz to mogłabym z łózka nie wychodzić |
![]() ![]() |
![]() |
#1483 |
Wtajemniczenie
|
A ja chyba zaraz z nerwów urodzę!
![]() Włączam tvn24, a tam zaje.... info o franku szwajcarskim! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1484 |
Raczkowanie
|
właśnie o tym pisałam i nie zazdroszczę w takim razie... ja za to też mam pecha do walut - jak zbieraliśmy funty na ślub to po 4,90 musieliśmy wymieniać, to co zebraliśmy na ślubie w złotówkach to trzymaliśmy na koncie złotówkowym, bo nie mieliśmy potrzeby wymieniać prędzej, a teraz jak potrzebowaliśmy to funt po 5,50... przy kilku tysiącach to już robi różnicę;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1485 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1486 |
Zakorzenienie
|
Iva,
![]() Alunia, życzę Ci duzo siły! Wegielek, rob sobie przerwy, wykończysz sie Madzia, teraz z powrotem do łóżeczka zdrowieć ![]() Inco, ![]() ![]() ![]() Asia, też właśnie słysze o franku :/..... Ja już tez ogarnęłam siebie, dom...i na razie przerwa. Poszlam do pokoju gościnnego, coś mnie podkusiło, zeby szafkę otworzyć..otwieram, a tam cała torba krówek ciągutek ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Ollllciaaa Czas edycji: 2015-01-15 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#1487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() emdzik ja z tym ciśnieniem bym chyba podeszła na IP żeby sprawdzili po swojemu i jakis lekarz ocenił co i jak. dla dzidzi niedobrze jak masz wysokie ciśnienie ![]() Edytowane przez logoasia Czas edycji: 2015-01-15 o 12:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1488 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jeszcze właśnie gdyby na tej wizycie coś poza mierzeniem ciśnienia i macicy było to bym z chęcią poszła, ale tak to 5 minut w gabinecie i z powrotem do domu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Zakorzenienie
|
Logoasia, ja nigdy nie miałam snów proroczych
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1490 |
Rozeznanie
|
Uff...skończyłam...przy tych wszystkich gratach mojego kochanego informatyka, jakichś walających się zasilaczach, stojącym do naprawy komputerze i rowerku Małego który połowicznie przygotowany jest do wędrówki na balkon, bo już miejsca dla niego nie ma nie wygląda to powalająco, ale przynajmniej jest czysto
![]() Zainspirowana Agą zajrzałam na stronkę rmf...a widziałyście ile te dzisiejsze dzieciaczki ważą...pierwszych kilka, które zobaczyłam wszystkie w okolicach czwórki.... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1491 |
Zakorzenienie
|
A ja zaraz oszaleję- chciałam się chwilę kimnąć ale od 2 godzin wiercą non stop!- u mnie na pietrze i walą jeszcze jakimś czymś bo zakładają jakąś tam tv czy coś.
Luuuudzie ale ile można, własnych myśli nie słyszę! Że już o tv nie wspomnę ![]() Madzia ja po ten krem to od razu do rossa bym uderzała ![]() a co do tych cen to masz rację ![]() Ostatnio przeglądałam jakiś wątek na wizażu i jedna dziewczyna pisała, że na dwie osoby wydają 400 zł na jedzenie na miesiąc ![]() Do teraz nie mogę wyjść z szoku ![]()
#1492 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() EMDZIK wooooooow ale maraton! Ja zrobiłam 200 kroczków na stepperze, wytarlam kurze chociaż ich nie było ale teraz ładnie pachnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- 400 na miesiąc? Chyba obiadów nie jedzą. To jest 6,60zł na osobę dziennie
![]() |
#1493 |
Zadomowienie
|
https://www.youtube.com/watch?v=jZxjye0wRaI
---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- https://www.youtube.com/watch?v=fCYYSQYcuYU na poprawę chumorku |
![]() ![]() |
![]() |
#1494 |
Zakorzenienie
|
Łeb mi zaraz pęknie
![]() Duszona no właśnie ona utrzymuje, że jedzą normalnie. Albo dobrze gospodaruje gotówką albo strasznie mało jedzą.
#1495 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- albo jadą na obiadkach w proszku |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1496 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Hej Dziewczyny , gratulacje dla rozpakowanych Mamus i trzymam kciuki dla tych,które nadal w dwupaku ![]()
#1497 |
Zakorzenienie
|
Inco powodzenia
![]() Rozumiecie że i tak zasnęłam ? dosłownie napisałam do Was i zasnęłam z głową na laptopie :/ nie wiem co mi się dzieje.. Albo serio mam jakieś spadki cukru , albo tak mi ciśnienie skacze i maleje :/ Czuje się jak g... a za 20 min musze wychodzić :/ Do tego muszę jechać już sama bo tż pojechał do pracy ![]() Logoasia pojechałabym ale takie chwilowe też robią ? w domu mam niższe ciśnienie.. skacze mi tak do 145/85 czasem ale nie wyżej... takie 150/100 to mam właśnie u lekarzy.. Zresztą zaraz jadę do kardiolog , zobaczymy co ona mi powie.. A za tydzien wizyta u gin...
#1498 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1499 |
Rozeznanie
|
Madzia mam nadzieję, że w końcu lepiej się poczujesz...powodzenia u kardio
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1500 |
Zakorzenienie
|
Madzia biedaku... ale też mi się wydaje, że jak tak zasypiasz to albo cukier Ci wariuje albo coś z ciśnieniem. bardziej bym stawiała na to pierwsze
---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- O słyszę, że jakaś sąsiadka wyszła do nich
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:30.