|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X
http://www.mojekupony.pl/
kupony rabatowe do sklepów dziecięcych i nie tylko warto zajrzec
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Cashmere prosze:
|
#153 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja bym wolala z szuflada ogolem Cytat:
|
|||
|
|
|
#154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie dalej "w realizacji"
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mam
bo my mamy tylko jedną wielką szafę w sypialni i w niej jest wszystko Plus w kuchni szafka na mopa itp pierdoły ![]() Flight - my właśnie już na etapie remontu wzięliśmy mniejszy z pokoi, żeby ten większy był dla dzieciaków ![]() Ja jestem za ![]() Kurde, a mi się wydaje że ja często siedzę na wątku, a tu zaledwie 122 posty i 15 miejsce, nie wiem chyba musiałabym mieć non stop wątek włączony żeby do Was z ilością postów dobić
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
15% na kosmatyki w douglas
http://www.mojekupony.pl/nowe-kupony...e86b0073297df0
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne te koszyki, muszę się też przejść do Pepco coś poszukać
|
#158 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie będę Ci tu zasładzać, bo słodko nie będzie, jest w takich okolicznościach cholernie ciężko.My przeszliśmy najpierw 1.5 miesiąca osobno, potem 1,5 razem a potem prawie 6 osobno-gdy mój maż, wtedy jeszcze narzeczony , miał przygotowanie do misja, a potem juz sama misję.Szczerze Ci powiem, ze te 1,5 miesiaca było gorsze niż te prawie 6. Przy tej krótszej przerwie obydwoje odliczalismy dni tylko, przy dłuższej tez owszem liczyłam-suwaczek wariatka miałam-ale tu po prostu żyło sie bez aż tak wielkiego odliczania.Początek tej dłuższej rozłaki był straszny, ale potem się unormowało i jakoś poszło. Ale do dziś jak widzę okręt, na którym wychodził to mnie serducho boli.I wiem co czują osoby, dorośli, dzieci, na tych wszystkich filmikach w mecie, gdy ich partner, ojciec,matka wracają i robią im niespodziankę Kochana będzie ciężko, czasem nawet cholernie ciężko, ale uda się.Skupisz się potem na codzienności i będzie szło Hahaaha to żeś wybrała ![]() Dalej się nie dało? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zresztą kwestia gustu-lubie ikeę, ale łóżeczka mnie nie urzekły Jako ze mam juz powoli dość ciąglego leżenia trochę dziś wzielam się za sprzatanie-ale tylko kurze i to tylko pokój i sypialnie, z półgodzinna przerwą pomiędzy jednym a drugim, co by nie przesądzić. Ale juz mnie denerwuje, ze mam brudno Na dziś to koniec, nie będę ryzykować, kuchnię i łazienkę zrobię jutro, a maz dostanie w prezencie odkurzanie i mycie podłóg ![]() A w ogóle to chce mi się kakao!!! A nie mam mleka juz ani kakao Młody chyba wapń ze mnie wysysa bo kakao pije codziennie, czasem nawet dwa razy dziennie.
Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dlaczego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. - KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png |
||||
|
|
|
#159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z rana poogarniałam kosmetycznie pracę mgr, pouzupełniałam bibliografię itp i wydrukowałam już sobie notatki z wykładów na jedyny egzamin w tej sesji ![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Aaaa i powiem Wam, że Młody po 11 zaczął mi się niesamowicie wiercić w brzuchu i od tego czasu boli mnie z przerwami w dole brzucha tak jak na okres ![]() Ale może po prostu coś uciska...
|
|
#160 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
o i smalec ![]() a Wy macie aktualnie jakieś zachcianki ekstraśne (poza Mc donaldami i chipsami )a jak tak, to Wasi przyszli tatusiowie dbają o ich zaspokojenie i jada np. o pólnocy po truskawki czy coś? |
|
|
|
|
#161 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() On tam moze bedzie mogl wracac co 2tyg na weekend. Ale boje sie ze te jego powroty mnie tylko beda "rozbijac". Bo czesto tez jak bedzie wracal-a to bedzie sezon gran na weselaxh to bedzie w piatek u nas i w sobote rano juz na wesele,wroci,zdrzemnie sie i bedzie musial wracac do szkolki. I ja bede po tym taka rozbita i zdolowana jeszcze bardziej. No i pol roku zycia synka..to duzo..ominie go wiele. Na pewno jemu tez bedzie ciezko. Juz o tesknocie swojej nie wspomne ale ciezko bedzie mi sie zajac noworodkiem i psem i domem samej. Chetnie Ci zrobie kakao |
||
|
|
|
#162 |
|
Rozeznanie
|
Sylwia tajne te koszyczki
jaka była cena?Muszę i ja się pod tym katem rozejrzec w Pepco, a nie tylko na ciuszki patrzeć A i wózek śliczny To ten z ekoskorką tak?
Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dlaczego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. - KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png |
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;49770359]też codziennie pije - moja jedyna zachcianka ciążowa niemal, poza sporadycznymi napadami na śledzie lub rosół
o i smalec ![]() a Wy macie aktualnie jakieś zachcianki ekstraśne (poza Mc donaldami i chipsami )a jak tak, to Wasi przyszli tatusiowie dbają o ich zaspokojenie i jada np. o pólnocy po truskawki czy coś?[/QUOTE] ja nie mam tak zachcianek. I przyszly tatus moich nie spelnia ![]() Raczej musze sama tylek ruszyc jak juz cos
|
|
|
|
#164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam taki album mojego dziecka dla pierwszego synka. Teraz chce inny. Sonia cashmere - dzięki Cashmere - znalazłaś coś ciekawego w biedronce?
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuję bardzo!
A w jakich cenach one były? Ten z uszkami szczególnie mi się podoba ![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Nie, w mojej ciągle te same graty...
|
#166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i też raczej sama musze dupkę ruszyć jak coś chce bo po pracy go ganiac nie mam serca, choć czasem w weekend mi latał na cpn za sokiem
|
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaz w sumie ja tez go tak nie mecze ![]() W ogole od tygodnia mam mega problem-wyprozniam sie tak jak zawsze codziennie -ale od tygodnia jest to w formie rozwolnienia.. jedno wyproznienie dziennie ale po prostu masakra. Woda..:/ Czy maly mi tam cos uciska czy to ciaza po prostu? |
|
|
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam taką aplikacje w tel.na kupony promocyjne. Koleżanka ma coś że ma w jakiejs apce gazetki promocyjne hipermarketów
|
#169 | |
|
Rozeznanie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;49770359]też codziennie pije - moja jedyna zachcianka ciążowa niemal, poza sporadycznymi napadami na śledzie lub rosół
o i smalec ![]() a Wy macie aktualnie jakieś zachcianki ekstraśne (poza Mc donaldami i chipsami )a jak tak, to Wasi przyszli tatusiowie dbają o ich zaspokojenie i jada np. o pólnocy po truskawki czy coś?[/QUOTE] Hmm miałam słodyczowe-najpierw był etap katarzynek, potem prince polo, aktualnie delicje-ale tu juz sie kończy i wchodzi etap galaretek w czekoladzie.I w tym czase zadne inne slodycze nie sa dobre Ale takie typowo ciażowe to raczej nie. Bardzie etapy na jedzenie/nie jedzenie czegoś. Na mięso nie mogę patrzeć od samego początku ciązy-przed nie byłam szczególnie mięsna ale jadłam, a teraz odrzuca mnie na sam widok k nkie przelknę żadnego kurczaka, mielonego czy gołabka-ktore uwielbiałam przed ciąża. Cytat:
Czas pokaze tak naprawdę co Wam będzie sprzyjało, a co nie Będziemy Cie wspierać
|
|
|
|
#170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj może coś jesz nie teges ze tak organizm reaguje? ja to tak co 2-3 dni ide na dwójkę a jak mnie dłużej nie puszcza tak jak w polsce miałam problem bo 4 dni i to po wigilii nawet nie poszłam to brałam czopka bo od nie kuptania też może twardnieć brzuch.... Dzwoniłam do tek koleżanki co była dziś na glukozie tam gdzie i ja pójde bo mamy jednego lekarza to była po sniadanku i wszystko ok. Ten moj lekarz poprzedni to podobno w porówananiu do tego jakiś mega lewy był... przekonam sie jutro ale zdaniem tej koleżanki nie ma porównania, bo jej mówił wszystko i zadbał lepiej. zobacze jutro... musze o tych zawrotach głowy powiedzieć bo ciągle je mam. Może on mna sie lepiej zajmie....
|
|
|
#171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No wlasnie a jem codziennie jakby inne rzeczy wiec to nie zarcie. Tylek mnie od tego nie boli bo to jednorazowe jest codziennie ale takie wodniste stolce nie mam pojecia skad sie biora i zaczelo mnie to martwic
|
|
|
|
|
#172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może takie luźne beda teraz... jak to raz dziennie to nie wiem czy jest sens panikowac.... co innego jakby gnało kilka razy dziennie....
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm no dziwne faktycznie... 26 daleko może wybierz sie do rodzinnego? albo zadzwon do gina?
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
tylko nie czytaj styczniówek ani lutówek... bo tam biegunki przepowiadaja poród ale w sumie Ciebie nie czyści.... no dziwne aż ciekawe może znów wyskoczy z czymś takim jak mandarynki wtedy co Cie brzuch bolał :P
|
|
#177 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
no właśnie-szuflada dobra rzecz ![]() mam ten pierwszy z uszami tyle, że fioletowy![]() Cytat:
![]() a jakie masz zalecenia odnośnie leżenia? przypomnisz ile cm szyjki? Cytat:
![]() jakby nie było u mnie w biedrze tego Gosi to zamówię chyba ![]() Natik-kiecka z allegro sprzed 2 lat jakoś
|
|
#178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rozmawiałam z mężem i chyba faktycznie przeniesiemy sypialnię stół już czeka na księdza, a gdzie tam 19 bo prędzej wizyty nie przewiduję |
|
|
|
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;49770359]też codziennie pije - moja jedyna zachcianka ciążowa niemal, poza sporadycznymi napadami na śledzie lub rosół o i smalec ![]() a Wy macie aktualnie jakieś zachcianki ekstraśne (poza Mc donaldami i chipsami )a jak tak, to Wasi przyszli tatusiowie dbają o ich zaspokojenie i jada np. o pólnocy po truskawki czy coś?[/QUOTE] o fuuuuu mcdonald, wczesniej ubilam, a teraz na sama mysl mam wymioty, preferuje domowe jedzonko, ale ostatnio z zachcianek truskawki sobie kupilam, byly pyszne
|
|
|
|
|
#180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pytal czy jem cos innego ale nie.. Kazal wziac jedna tabletke loperamidu. I zobaczyc .. A jak bedzie mnie gonic na kibelek nawet to jednorazowo to kupic nirufoksazyd i wziac 2-3tabsy na raz. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.

sypialnia jest większa i w po pojawieniu się 2 dziecka i tak będziemy przenosić pokój, więc może dobrze byłoby zrobić pokój już w tym miejscu... Poza tym nie musielibyśmy kłaść tapety, bo w sypialni mamy gładzie