Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXI - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-15, 13:30   #2611
Arrianna
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXI

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
No to bardzo dziwne
Mam nadziej, że kot jeszcze żyje

Ta, żyje, szatan ma się dobrze. Właśnie zrywa tapetę w korytarzu
Arrianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 13:31   #2612
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cattt Pokaż wiadomość
Według Was PJ jest otyła?
Moim zdaniem jest na granicy nadwagi i otyłości.
A nawet jak jest w widełkach BMI dla nadwagi to ma za duży BF.

Cytat:
Napisane przez roseplum Pokaż wiadomość
100% racji. Śmieszy mnie też, że ludzie myślą, że waga w normie wg bmi=brak ryzyka chorób powodowanych przez nadwagę. Widełki bmi to jakieś koszmarne, często prawie dwudziestokilogramowe widełki

świadomość jest bardzo niska. również tego, że te wszystkie pseudo przyrządy na siłowniach czy w aptekach liczą BF wg algorytmu i prawdziwe przyrządy pomiarowe wyglądają zupełnie inaczej. Można mieć bmi w normie, a mieć otyłość brzuszną , która jest generalnie groźniejsza niż kilka kilo na plusie przy wąskiej talii, braku oponki i rozsądnej diecie
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 13:34   #2613
patisia123
Zakorzenienie

Dopadło ją jojo i to całkiem spore.
Wyglądała już tak http://youtu.be/j-f-Sj8YKNk
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 13:35   #2614
kiziamizia91
Koteł

Cytat:
Napisane przez roseplum Pokaż wiadomość
niestety świadomość o tym jak powinna wyglądać rozsądna dieta redukcyjna jest niewielka.

A to jest naprawdę dużo bardziej skomplikowane niż nie jeść słodyczy i jeść na obiad pierś z kurczaka z warzywami albo rybę, na śniadanie owsiankę i jogurt
Kobiety nagminnie rujnują sobie metabolizm takimi dietami, układ hormonalny dietą nisko tłuszczową (zamiast e;liminować tylko niezdrowy tłuszcz), myślą, że dwie łyżki sałaty, pomidor kupiony zimą w Lidlu i owoc to wystarczająca porcja witaminek
no coz, ja mam w grupie na studiach dziewczyne, ktora mysli ze musli czekoladowe jest dietetyczne, plus slodzony syropem glukozowo-fruktozowym jogurt, to jest to
kiziamizia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 13:36   #2615
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Wg mnie wskaźnik BMI jest to bardzo subiektywna metoda sprawdzania nadwagi itd.. Najlepiej jest iść na jakąś lepszą siłownię i sprawdzić sobie Składniki masy ciała. I wtedy wszystko jest jasne. Na studiach mieliśmy obowiązkowo takie badanie na Tanicie i koleżanka ten sam wzrost co ja te same wymiary a 10 proc więcej tłuszczu.. więc
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 13:44   #2616
cattt
Mrs Mrau

Najbardziej widać po jej buzi,że dopadł ją efekt jojo,to racja.
Ale żeby mówić,że jej figura (nawet ta obecna widoczna w grwm na sylwestra) to figura otyła?

cattt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 13:46   #2617
tworazka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WizazankaLublinianka Pokaż wiadomość
a dopadło ją?

Stary filmik Panny Joanny:

5 miesięcy temu:

http://instagram.com/p/sFfYH3NDFV/?modal=true

Szacunek dla niej, duża zmiana.

Obejrzalam filmik i faktycznie duza zmiana. Ale co mi się rzuciło w oczy to... kolczyki.

Chodzi ktoś jeszcze w takich kolczykach?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-15, 13:52   #2618
WizazankaLublinianka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tworazka Pokaż wiadomość
Chodzi ktoś jeszcze w takich kolczykach?
6 lat temu na pierwszym roku studiów miałam szał na takie... teraz bym takich nie założyła.

WizazankaLublinianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 14:03   #2619
roseplum
niepolubiecie

Cytat:
Napisane przez kiziamizia91 Pokaż wiadomość
no coz, ja mam w grupie na studiach dziewczyne, ktora mysli ze musli czekoladowe jest dietetyczne, plus slodzony syropem glukozowo-fruktozowym jogurt, to jest to
Jasne, zawsze można pokazać palcem ekstremalne przypadki, na pewno stanowią jakąś część społeczeństwa. Tylko, że wielu rzeczy obecnie nie wie nikt albo prawie nikt odchudzający się nie będąc pod okiem wykwalifikowanego specjalisty/nie czyta AKTUALNYCH publikacji na ten temat. większość czerpie wiedzę z artykułów/blogów, gdzie aż roi się od błędów, nieaktualnych danych, braków w krytycznym myśleniu i niezrozumienia czym jest badanie naukowe

Jak ktoś ma tak poważny problem z wagą jak Boggie, Lulu czy Panna Joanna to zazwyczaj jest niedożywiony (ma duże niedobory pokarmowe). Ponadto spalanie tkanki tłuszczowej, robienie porządnych treningów jeszcze potęguje zapotrzebowanie na np. przeciwutleniacze. Dodając do tego jeszcze fakt, że wszystko ma ograniczoną wchłanialność i należałoby zredukować kalorie, ale bez przesady ułożenie takiej diety jest nielada wyzwaniem. Często należałoby zacząć wręcz od np. 1800, 1900 czy 2000 kcal. Tylko weź tu komuś wytłumacz, że ma się odchudzać i TAK DUŻO jeść objętościowo wychodzą bardzo duże ilości, nie ma miejsca na "ale byłam głodna" w wykonaniu Boggie. Potem się po prostu tnie wraz z ubytkiem wagi. Tylko kto tak robi? prawie nikt.
a nie niedojadać i czasami wtrąbić pizze, "od czasu do czasu można"

A boggie na diecie najpierw była na 1200 kcal , by "osiągnąć swój mały cel" (podejrzewam że zejście poniżej setki). Ludzie kochani, tak się obecnie robie tylko w absolutnie wyjątkowych przeypadkach, którymi Boggie nie jest

Edytowane przez roseplum
Czas edycji: 2015-01-15 o 14:06
roseplum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 14:15   #2620
Beata28Mys
Rozeznanie

Dla mnie otyli to sa Bartek i Bogusia.Panny Joanny by do tego wora nie wrzuciła.
Beata28Mys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 14:33   #2621
201705230905
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
także czen?
Także weselicho rozmiarów królewskich nie będzie

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Beata28Mys Pokaż wiadomość
Dla mnie otyli to sa Bartek i Bogusia.Panny Joanny by do tego wora nie wrzuciła.
Ale Bartek chociaż trochę zrzucił, a Bogusia dalej przybiera na wadze.
201705230905 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-15, 14:39   #2622
PannaMadzia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malwine55 Pokaż wiadomość
Także weselicho rozmiarów królewskich nie będzie

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Ale Bartek chociaż trochę zrzucił, a Bogusia dalej przybiera na wadze.
ja poniekąd obwiniam za to Bartka. to z nim Bogusia się szlaja po kawkach i ciasteczkach, obiadkach. Bartek to także jej opiekun, jest za nią odpowiedzialny w pewnym sensie, wg mnie powinien dobitnie jej powiedzieć, że nie pozwoli aby jeszcze bardziej sie okaleczała wagą. skoro ją tak kocha, to dla mnie niedorzeczne, że mu zwisa że jego przyszla żona ma skrajną otyłość.
Stary 2015-01-15, 14:43   #2623
tworazka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PannaMadzia Pokaż wiadomość
ja poniekąd obwiniam za to Bartka. to z nim Bogusia się szlaja po kawkach i ciasteczkach, obiadkach. Bartek to także jej opiekun, jest za nią odpowiedzialny w pewnym sensie, wg mnie powinien dobitnie jej powiedzieć, że nie pozwoli aby jeszcze bardziej sie okaleczała wagą. skoro ją tak kocha, to dla mnie niedorzeczne, że mu zwisa że jego przyszla żona ma skrajną otyłość.
Trzeba wziąć też pod uwagę, że QB ma ograniczoną formę chudnięcia. Nie pobiega, nie porobi brzuszków itd.
Jedzenie to chyba jej jedyna rozrywka. Chociaż też uważam, że powinni nie jeść tyle ciast, makaronówczy ziemniaków z mięsem, tylko zastąpic ryżem, kurczakiem czy sałatkami. Łatwo się mówi, ale Bee juz niedlugo nie zmieści się na wózek
Stary 2015-01-15, 14:44   #2624
201705230905
Konto usunięte

Cytat:
Myślę, że pewnie próbował nieraz, ale widzisz na instagramie czasami fotki z kawiarni, z koleżankami itp. gdzie zawsze coś słodkiego jest, ona ma własny rozum i nie można jej już tak pilnować. Cóż, jej wybór, ale to nie będzie miało wesołych konsekwencji.
201705230905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 15:19   #2625
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Bogusia ani nie ma pięciu lat ani nie jest ograniczona umysłowo. Nie wierzę, ze nie widzi problemu.
Sama też raczej nie schudnie, powinna się skonsultować z jakimś lekarzem czy coś.
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 15:49   #2626
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
Dopadło ją jojo i to całkiem spore.
Wyglądała już tak http://youtu.be/j-f-Sj8YKNk
nie poznalam w pierwszej chwili

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

PannaJoanna ma bardzo okraglą twarz i przez to w filmikach wygląda.. pulchnie powiedzmy. Odwrotnie niz Hania. Hania od razu zaczela leciec na twarzy i mimo masywnego dolu i duuzych ramion, twarz ma szczuplą. Kiedys miala potezną :p
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 15:59   #2627
paniaw
Kot w worku

Hej, czytam Was już od dawna, można dołączyć?
RLM i kolejny filmik z cyklu piercingowego
paniaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 16:12   #2628
arachnea
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Ależ mi się ten makijaż Daniela S. podoba https://www.facebook.com/DS.MAKE.UPR...type=1&theater
Makijaż faktycznie ładny, ale moim zdaniem całą "robotę" w tym przypadku odgrywa uroda modelki. Ona nawet w makijażu wykonanym pzrez Bogusię wyglądałaby olśniewająco
arachnea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 16:15   #2629
paniaw
Kot w worku

Cytat:
Napisane przez arachnea Pokaż wiadomość
Makijaż faktycznie ładny, ale moim zdaniem całą "robotę" w tym przypadku odgrywa uroda modelki. Ona nawet w makijażu wykonanym pzrez Bogusię wyglądałaby olśniewająco
Moim zdaniem modelka ma dość delikatną urodę i w "papuzim" lub źle wykonanym makijażu wyglądałaby po prostu źle. Mnie się ten makijaż podoba, wszystkie jej atuty zostały podkreślone.

https://www.facebook.com/DS.MAKE.UPR...20249654704675 Daniel szuka modelki na jutro, jakieś chętne?

Edytowane przez paniaw
Czas edycji: 2015-01-15 o 16:23
paniaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 16:25   #2630
201604210930
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez paniaw Pokaż wiadomość
Moim zdaniem modelka ma dość delikatną urodę i w "papuzim" lub źle wykonanym makijażu wyglądałaby po prostu źle. Mnie się ten makijaż podoba, wszystkie jej atuty zostały podkreślone.
o, znam dziewczynę z widzenia (o ile to ona, ale jestem prawie pewna, że ona). Zawsze mi się podobała, ale już o niej zdążyłam całkiem zapomnieć. Świat jest mały ;D
201604210930 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 16:30   #2631
arachnea
Rozeznanie

A gdzie Daniel stacjonuje, przypadkiem nie w Rzeszowie? Chciałabym żeby ktoś mnie kiedyś tak łaaaadnie pomalował. I żeby nie były to panie z Hebe

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Cytat:
Napisane przez posylwii Pokaż wiadomość
o, znam dziewczynę z widzenia (o ile to ona, ale jestem prawie pewna, że ona). Zawsze mi się podobała, ale już o niej zdążyłam całkiem zapomnieć. Świat jest mały ;D

Niech idzie być piękna gdzie indziej....

Stary 2015-01-15, 16:32   #2632
201604210930
Konto usunięte

Nie wiem czy to już papuzi makijaż, ale ona nie może wyglądać brzydko. To jest nierealne.

Edytowane przez 201604210930
Czas edycji: 2015-01-15 o 16:34
201604210930 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 16:38   #2633
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez posylwii Pokaż wiadomość
Przepiękna dziewczyna. Ale w makijażu Daniela o wiele bardziej mi się podoba. Na zdjęciu z kwiatkiem rażą mnie brwi a la Maxi.

https://www.facebook.com/12280519109...type=1&theater Twórczość Zmalowanej. Kolorowe tło tego zdjęcia jest dla mnie niestrawne, robi bazar. Sam makijaż mi się podoba.

Edytowane przez 201607110949
Czas edycji: 2015-01-15 o 16:41
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 16:39   #2634
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
to normalnego u tego kolesia ja automatycznie mam wrażenie, że chce w ten sposób "podciągnąć" wrażenie o jakości swojego warsztatu.
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 16:45   #2635
arachnea
Rozeznanie

W ogóle to wkurza mnie pokazywanie makijaży na idealnych twarzach, o perfekcyjnych rysach, z dużymi oczami i małymi zadartymi noskami. Takie osoby nie potrzebują upiększenia i we wszystkim będą wyglądać dobrze
Jak chcę obejrzeć tutorial o makijażu oka z opadającą powieką to zakładam, że taki też problem będzie miała modelka, na którym ten makijaż będzie prezentowany. A nie włączam juciuba a tam idealny migdał rodem z J. Lo. No co tu niby poprawiać???

To se posmęciłam, sorri ,ale mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi.

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
to normalnego u tego kolesia ja automatycznie mam wrażenie, że chce w ten sposób "podciągnąć" wrażenie o jakości swojego warsztatu.
o to, to...!
Stary 2015-01-15, 16:50   #2636
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
W ogóle to wkurza mnie pokazywanie makijaży na idealnych twarzach, o perfekcyjnych rysach, z dużymi oczami i małymi zadartymi noskami. Takie osoby nie potrzebują upiększenia i we wszystkim będą wyglądać dobrze
Jak chcę obejrzeć tutorial o makijażu oka z opadającą powieką to zakładam, że taki też problem będzie miała modelka, na którym ten makijaż będzie prezentowany. A nie włączam juciuba a tam idealny migdał rodem z J. Lo. No co tu niby poprawiać???

To se posmęciłam, sorri ,ale mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi.

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

o to, to...!
Też fakt, chciałabym oglądać makijaże na twarzach nieidealnych, na oczach głęboko osadzonych/z mocno opadającą powieką/kącikiem, niesymetrycznych... Wtedy można by się☠naprawdę czegoś nauczyć. A tak, choćby Pieczonka, pokazywała makijaż dla opadającej powieki, a modelka tę powiekę miała taką jak ja - no to sorry, wielka sztuka to nie jest, żeby coś na takiej sensownego zmalować.
Stary 2015-01-15, 16:54   #2637
arachnea
Rozeznanie

Ja nawet nie wiem czy mam opadającą powiekę. Raz mi się wydaje że nie a innym razem jak próbuję się malować to mam wrażenie że mam wzrok smutnego spaniela
Niech mi ktoś pomoże

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-15, 16:57   #2638
Beata28Mys
Rozeznanie

Makijaz Madzika, podoba Wam sie?
http://instagram.com/p/x4bM_Riu0F/?modal=true
Beata28Mys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 16:59   #2639
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysiunia246 Pokaż wiadomość
http://instagram.com/p/x2Smq_NIPn Figurę ma fantastyczną, ale jest zdecydowanie za drobna do fryzury. Ma wielką, wielką głowę i drobniuteńkie ciało. Może powinna zmienić fryzurę?

I GRWM z Szusz, chyba jeszcze nikt nie wrzucał
Kasia dla mnie jest już za drobna, a co do Szusz - ja wrzucałam
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 17:01   #2640
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Ja nawet nie wiem czy mam opadającą powiekę. Raz mi się wydaje że nie a innym razem jak próbuję się malować to mam wrażenie że mam wzrok smutnego spaniela
Niech mi ktoś pomoże
może masz opadający zewnętrzny kącik?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości