Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-15, 15:37   #3331
Selis
Zadomowienie

Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Selis kumam, bierz to co Ci się podoba, Xplory łatwo sprzedasz jakby coś Ci nie pasiło
Ja sama się czaiłam na Xplory, potem jednak zdecydowałam się na ten, który mam

Ja mam Be Safe!
Ty masz mime prawda? też mi się podoba bardzo ten wózek! A Ty ten fotelik Be Safe miałaś w komplecie? bo w stokkach własnie jest napisane Be Safe Stokke i nawet nie wiedziałam czy to dobrze czy nie, ale wierzę w tę firmę
Selis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 15:37   #3332
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Cowie mima xari, a co Ty masz upatrzone?

Kaja pod wkładką jest taki klin
Mhmm...

Któraś niedawno wstawiała linka do bloga o fotelikach...
Mam!

Lena

Edytowane przez k a j a
Czas edycji: 2015-01-15 o 15:38
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 15:40   #3333
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Selis Pokaż wiadomość
Ty masz mime prawda? też mi się podoba bardzo ten wózek! A Ty ten fotelik Be Safe miałaś w komplecie? bo w stokkach własnie jest napisane Be Safe Stokke i nawet nie wiedziałam czy to dobrze czy nie, ale wierzę w tę firmę
Mime Ale kupiłam bez fotelika, fotelik kupiłam oddzielnie, bo dziewczyna która sprzedawała wóz miała do niego fotelik maxi cosi i nie podobał mi się

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
Mhmm...

osiem gwiazdek czy jakoś tak ten blog się nazywał
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 15:44   #3334
Selis
Zadomowienie

Cytat:
Mime Ale kupiłam bez fotelika, fotelik kupiłam oddzielnie, bo dziewczyna która sprzedawała wóz miała do niego fotelik maxi cosi i nie podobał mi się

osiem gwiazdek czy jakoś tak ten blog się nazywał
Super, że udało Ci się zgarnąc w dobrej cenie używkę, też bym tak chciała! Ja codziennie wchodzę na olx i czaję się na jakąś okazję, ale są tylko V3 z Xplory, a ja jednak chciałabym już V4 a ich tak łatwo się ludzie jeszcze nie pozbywają
Stary 2015-01-15, 15:47   #3335
cowie
Zakorzenienie

Cytat:
Cowie mima xari, a co Ty masz upatrzone?

Kaja pod wkładką jest taki klin

Uuuu to żeś poszalała

Ja będę chciała Bumbleride indie lub indie 4.
Al do czasu jego kupna rodzice mnie pewnie doprowadzą do szewskiej pasji ze swoimi radami

18.05.2015
Leoś
cowie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 15:57   #3336
k a j a
Zakorzenienie

Oglądam te testy to sporo teraz tych fotelików ma dobre noty waham się między romerem (dla BLanki taki mamy ) i maxi cosi :p

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Uciekaaam na zakuuupyyy

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 16:20   #3337
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Carrefoura u mnie nie ma
Pojadę, popatrzę

Ja kupuję ten: http://allegro.pl/rozek-becik-usztyw...905109384.html albo ten: http://allegro.pl/rozek-usztywniany-...958022992.html

Ja jestem za tym, żeby kupić Nie majątek a zawsze jakoś tak inaczej dziecia się trzyma Pewniej
Przynajmniej w mojej rodzinie się sprawdzał i jakoś lepiej było na początku w rożku. Później jak dzieć stawał się sztywniejszy i lepiej trzymał główkę to rożek był używany od czasu do czasu

A ja mam pytanie odnośnie pościeli. Kupujecie?
Bo czytałam na różnych stronach, żeby na samym początku nie przykrywać malucha pościelą tylko lepiej, żeby spał w śpiworku (nie ma wtedy ryzyka, że pościel pójdzie na twarz itp.).
Ja pewnie i tak na początku będę usypiała w rożku, chyba, że będzie gorąco to wtedy spanie w ubranku i przykrycie pieluszką/albo wcale.
Jednak na noc chciałabym coś mieć..
Zgadzam się co do rożka.
Warto mieć nawet choćby z tego względu ze przyjdzie ktoś do dziecka i chce na ręce. To lepiej podać w rozku bo się lepiej trzyma s,czegolnie tym niedoswiadczonym

A co do pościeli to mój syn ma 16 miesięcy jutro i oprócz prześcieradła i spiworka nie uzylam nic.
Dla małego dziecka lepiej spiwor bo się nie rozkopie, a on teraz śpi bez niczego bo nie lubi a tak to mam dla niego taki kocyk jakby co.
Szkoda żeby się kurzylo tyle czasu.

Dziewczyny co do szybkich zakupów wezcie pod uwagę ze osoby które przychodzą "do dziecka" po narodzinach w 90% przynoszą ubranka.
Ja prosilam o pampersy ale i tak dostalam chyba jeszcze z 10 bodziakow, parę skarpetek, 3 koszule eleganckie , 4 pary spuochow i cos tam jeszcze.
Juz nie mówiąc o tym ze dostalam w ostatnim okresie masę ciuchow po jakichś dzieciach.
A bo TK siostra koleżanki miała wyrzucić ale ja dostane, a bo to jakas sąsiadka mi dala worek, juz pomijając to co miałam od siostry TŻ i jego kuzynek.

Pamiętam ze na forum naszym dziewczyny się bulwersowaly ze nikt nic nie mówił i nagle w 9 miesiącu podostawaly jak juz miały wszystko kupione.
Ale to tak jest. Ja tez jak miałam rzeczy po synu jakieś to nie dawalam koleżankom w 4 czy 5 miesiącu ciąży tylko na końcówce.

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Jestem po Twojej stronie - Mikołaj

Też uważam, że lepiej sobie wyprawkę na raty rozłożyć

Jaki śliczny
Ale powiem Ci, że ostatnio u znajomych siedziałam pod cieniutkim kocykiem minki i i tak był bardzo ciepły. Myślę, że na lato sporo za ciepły.

Ale czasem widać ewidentnie

A wracając znów do dyskusji o rożkach to ja raczej będę celować w kupno woombie, które nie przegrzeje dziecka, a zapewni mu "ścisłe" warunki jak w macicy
Tylko nie wiem właśnie czy dziecko powinno mieć też nogi skrępowane, czy istotne są tylko ręce?
Bo jeśli tylko ręce to wzięłabym tego typu:

żeby było dobre na upalne dni
Ręce tylko.
Ja miałam otulaczek i muszę kupić nowy bo oddalam komuś.
I w tym otulaczku nogi były wprawdzie zakryte ale tez luźne a nie ściśnięte

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Cytat:
Mhmm...

Mam!
Osiemgwiazdek

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 16:34   #3338
industria
Zakorzenienie

wiedźmy! tak mi narobiłyście smaka tymi zakupami że kliknełam te pościele i do tego od razu kołderke i podusie u tego samego sprzedawcy.

na początku dziecko bedzie spało w śpiworku, ale te pościele są takie śliczne że nie mogłam sie oprzeć a i tak przecież bedą potrzebne
industria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 16:54   #3339
mehja
Zakorzenienie

Wreszcie mi naprawili internet w domu

chciałam kupić to łóżeczko ale jest już niedostępne w ikei jeszcze z pół roku temu je widziałam ehh
http://www.babyranking.pl/items/1065/01.png
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 16:55   #3340
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Super, że udało Ci się zgarnąc w dobrej cenie używkę, też bym tak chciała! Ja codziennie wchodzę na olx i czaję się na jakąś okazję, ale są tylko V3 z Xplory, a ja jednak chciałabym już V4 a ich tak łatwo się ludzie jeszcze nie pozbywają
Faktycznie V4 nie widziałam, ale to nawet lepiej jeśli Ty kupisz- będzie Ci łatwiej opchnąć w dobrej cenie

Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość
Uuuu to żeś poszalała

Ja będę chciała Bumbleride indie lub indie 4.
Al do czasu jego kupna rodzice mnie pewnie doprowadzą do szewskiej pasji ze swoimi radami
A no już kiedyś pokazywałaś, eee tam nie słuchaj, ja rodzicom nawet nie pokazałam wózka, bo mieli co prawda zafundować, ale że kupiliśmy używkę to sobie podarowaliśmy ich łachę
Stary 2015-01-15, 17:14   #3341
Selis
Zadomowienie

Cytat:
Faktycznie V4 nie widziałam, ale to nawet lepiej jeśli Ty kupisz- będzie Ci łatwiej opchnąć w dobrej cenie

A no już kiedyś pokazywałaś, eee tam nie słuchaj, ja rodzicom nawet nie pokazałam wózka, bo mieli co prawda zafundować, ale że kupiliśmy używkę to sobie podarowaliśmy ich łachę
My z TŻ chcemy go zostawić dla drugiego dziecka, bo na pewno chciałabym drugie, ale nie tak od razu i zanim drugie się nim wyjeździ to cena już pewnie dużo spadnie, dlatego nie wiem czy nie sprzedać go od razu po pierwszym a przy drugim pomyśleć nad innym...ale to baaaardzo odległe plany (jeszcze nie mam ani dziecka ani wózka, a już go sprzedaje )

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-15, 17:17   #3342
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
My z TŻ chcemy go zostawić dla drugiego dziecka, bo na pewno chciałabym drugie, ale nie tak od razu i zanim drugie się nim wyjeździ to cena już pewnie dużo spadnie, dlatego nie wiem czy nie sprzedać go od razu po pierwszym a przy drugim pomyśleć nad innym...ale to baaaardzo odległe plany (jeszcze nie mam ani dziecka ani wózka, a już go sprzedaje )
Ja na pewno sprzedam od razu jak wyrośnie, za kilka lat mogą być już niemodne albo przestaną nam się podobać i wtedy nikt nie będzie chciał kupić Albo za jakieś grosze pójdą i będzie żal
Stary 2015-01-15, 17:19   #3343
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Szkoda trzymać Lepiej sprzedać za dobrą cenę, im dłużej stoi tym cena spada. Jak pojawi się drugie, kupicie nowy Pewnie wprowadzą jakieś innowacje.

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 17:34   #3344
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
wiedźmy! tak mi narobiłyście smaka tymi zakupami że kliknełam te pościele i do tego od razu kołderke i podusie u tego samego sprzedawcy.

na początku dziecko bedzie spało w śpiworku, ale te pościele są takie śliczne że nie mogłam sie oprzeć a i tak przecież bedą potrzebne
he he widzisz i już jeden zakup z głowy

Tassia ja nie mam od kogo dostać ciuszków, w koło same dziewczynki a do małej jak przychodzili to wszyscy się pytali i nie dostaliśmy nic niepotrzebnego także z tym też różnie bywa. Wiadomo każdy robi jak uważa, ja w pierwszej ciąży nie czekałam i teraz też nie planuję tym bardziej, że mi się to sprawdziło

gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 17:41   #3345
rybkaa90
Zakorzenienie

Ja też nie mam po kim dostać Tabunu gości z prezentami raczej się nie spodziewam. Wiem, że mama coś tam powoli kupuje, ale zapytała czego jeszcze nie mam, więc ok.

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-15, 17:44   #3346
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Na pewno kupię też cieniutki bawełniany kocyk na ciepłe dni, coś w tym stylu upatrzyłam:

Ja mam dla macka taki niebiesko - bialy i w cieplw dni sie mega sprawdza. Nie ejstem pewna czy z babyono ale z babyono uwielbiam rzrczy i akcesoria wiec raczej nie bubel

Cytat:
Napisane przez dafina Pokaż wiadomość
Witam Mam 36 lat i aktualnie jestem prawie na półmetku ciąży, termin porodu 20 czerwca. To moja 3 ciąża, 1 niestety poroniłam, z 2 mam wspaniałą 8 letnią córeczkę. Chciałabym dołączyć do waszego grona czerwcowych mam jeśli można. Nigdy wcześniej nie korzystałam z żadnego forum więc nawet nie wiem czy sobie poradzę..Pozdrawiam serdecznie!
Witaj

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Aika uważaj z takimi ogłoszenia i jak spodnie bo wizaz lubi blokować oferty sprzedaży. A raczej blokować uzytkownikow

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 17:44   #3347
pszczoua
Zakorzenienie

Kaja ja tez czuje takie napieranie na szyjke jak siedze na toalecie. Wg lekarza to tylko takie uczucie i nic zlego sie nie dzieje.

Ja dokupie jakies bodziaki i pajacyki na poczatek, next ma fajne jakosciowo. Z tesco nigdy nie mialam, musze zajechac i pomacac
Stary 2015-01-15, 18:07   #3348
Marei
Zakorzenienie

Zeżarło mi cytowanie

Rybka dobrze, że się nie odzywa, spokój masz.

Szuu nasz kot też taki ściemniacz.

Cos Tobie obydwa chińskie kalendarze się spełniły

Masija Revlon Colorstay jest rewelacyjny! Najlepszy z kryjących, a wypróbowałam mnóstwo...

Kocyki minky zamówiłam na fb, jedna kobieta szyje. Ceny zależą od ceny bawełny, która sobie wybierzemy. Letni kocyk 85zl bo z droższej bawełny, a zimowy 75zl. Oba 70x100. Powinnam początkiem lutego dostać, bo ma dużo zamówień. Zobaczymy jak wyjdzie )

Pszczoua letni minky jest bez wypełnienia, przynajmniej u tej babeczki.

Cowie tak, to jest polar minky a kocyjk poprawnie to kocyk z polarem minky

Witaj dafina ))
Stary 2015-01-15, 18:09   #3349
pszczoua
Zakorzenienie

No wlasnie. Te BabyOno tylko 35zl kosztuja wiec podejrzanie tanio jak na polar Minky...
Stary 2015-01-15, 18:24   #3350
Cos_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Wreszcie mi naprawili internet w domu

chciałam kupić to łóżeczko ale jest już niedostępne w ikei jeszcze z pół roku temu je widziałam ehh
http://www.babyranking.pl/items/1065/01.png
Ale sa chyba podobne

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2015-01-15, 18:36   #3351
Aika213
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość

[/COLOR]Aika uważaj z takimi ogłoszenia i jak spodnie bo wizaz lubi blokować oferty sprzedaży. A raczej blokować uzytkownikow

A dzieki. Wlasnie nie bylam pewna czy mozna czy nie. Zaraz postaram sie to usunac.
Aika213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 18:37   #3352
ultraviolwt188
Raczkowanie

Cytat:
Hahaha ja lubie tak i słuchac jej "po co ty to wszystko kupujesz, przywiozę ci od ciotek ubranka bla bla bla'

hahah to samo mu powiedziałam
U mnie z teściowa to samo a po co ci to, a tamto, przewijak ci nie potrzebny, mata edukacyjna tez, bla bla bla moi rodzice w to nie ingerują w moje wybory i meza, ale wiadomo jak to teściowa i tak zrobię po swojemu co do ubranek kupiłam dzis na przecenie body za 1 euro,
Hmmm moja siostra rodziła synka naturalnie a ważył 4600 i dwie przyjaciółki tez ponad 4 kg jedna z nich drobna kobitka i dała rade to raczej zależy od lekarza i naszego nastawienia, oczywiscie każda z nas jest inna i o tym powinien decydować specjalista, tez mam położna ktora do mnie przyjeżdża i z pytaniami do nie moge dzwonić i z ktg tez przyjeżdża do domu, w Niemczech szkoła rodzenia jest za darmo dla mam, a partner płaci normalnie przy czym nasza kasa chorzy zwraca pózniej pieniadze
ultraviolwt188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 18:38   #3353
cowie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
No wlasnie. Te BabyOno tylko 35zl kosztuja wiec podejrzanie tanio jak na polar Minky...

szczególnie, że metr tego polaru kosztuje chyba właśnie ze 25 - 30 zł. A gdzie tu jeszcze bawełna, ich robota i zarobek...

18.05.2015
Leoś
cowie jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-15, 18:45   #3354
ultraviolwt188
Raczkowanie

Cytat:
Hej dziewczynki

Śniło mi się, że miałam mieć dziewczynkę tak apropos snów

Dziś robię na obiad papryki nadziewane mięsem i ryżem
Mi tez się śniła dziewczynka chyba z 3 razy ciekawe co to wróży
Stary 2015-01-15, 19:04   #3355
fartuch
Zakorzenienie

u mnie jest całkiem odwrotnie.
Ja bym chciała zacząć kupować coś dla maluszka ale wszyscy mi zabraniają... a to dlatego, że wszystko dostanę. Dwie siostry, dwie kuzynki... wszystkie przygotowują dla mnie całą wyprawkę są to zarówno i rzeczy dla chłopców jak i dla dziewczynek. Ale lubie sobie pooglądać, i na pewno kupię chociaż pare ubranek. Wózek też dostaniemy, jedyną rzeczą jaką kupimy to fotelik. Mam 4 łóżeczka do wyboru z jednej strony fajnie bo jaka oszczędność, a drugiej... chciałabym wszystko wybrać sama:p
Co do fotelika to albo recaro privia albo maxi cosi cabriofix
Stary 2015-01-15, 19:09   #3356
ultraviolwt188
Raczkowanie

Pewnie jaka radość z kupowania takich rzeczy jest mozna nacieszyć oko
Stary 2015-01-15, 19:15   #3357
carmenn85
Raczkowanie

Jestem po wizycie. No i okazało sie se chyba jednak chłopak bedzie.... Lekarz mówi ze chyba "coś" ram rośnie ale jednak jestem zmartwiona bo jak lekarz słuchał bicia serduszka to tak dziwnie sue wsłuchiwał a potem powiedział ze wysyła mnie koniecznie na badania prenatalne i za 2 tyg powie mi dokładnie gdzie i do kogo mam iść.... Zastanowiło mnie to wszystko. Mam nadzieje ze nic złego sie nie dzieje:-( jesCze teraz jakiś ucichł mam na rwę kulszowa i boli jak cholera:-( ruszać sue nie mogę:-(
carmenn85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 19:27   #3358
haniula1803
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez carmenn85 Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie. No i okazało sie se chyba jednak chłopak bedzie.... Lekarz mówi ze chyba "coś" ram rośnie ale jednak jestem zmartwiona bo jak lekarz słuchał bicia serduszka to tak dziwnie sue wsłuchiwał a potem powiedział ze wysyła mnie koniecznie na badania prenatalne i za 2 tyg powie mi dokładnie gdzie i do kogo mam iść.... Zastanowiło mnie to wszystko. Mam nadzieje ze nic złego sie nie dzieje:-( jesCze teraz jakiś ucichł mam na rwę kulszowa i boli jak cholera:-( ruszać sue nie mogę:-(
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze
A u mnie w mieście chyba same dziewczyny się będą rodzic bo na wyprzedaży w tesco same chłopięce ciuchy zostały a tak chciała coś kupić
Ale przynajmniej sobie 4 staniki kupiłam z miseczki b skończyłam juz do d tz zachwycony
A i u fryzjera dzisiaj byłam mam nowe ombre i wygolilam jeden bok
haniula1803 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 19:35   #3359
mycha_818
Zadomowienie

Masija ładne ubranka Faktycznie kupowanie takich drobnostek sprawia niesamowitą radość. Ja kupiłam dziś jedne półśpiochy, czapeczkę i niedrapki w pepco

Jestem po wizycie, ale nie miałam usg. Lekarz powiedział, że dziecko już się ukształtowało, a teraz już tylko rośnie i na tym etapie nie ma wskazań medycznych do robienia usg. Dopiero na połówkowym dzidziuś będzie na tyle duży, żeby mógł wszystkie poszczególne elementy dokładnie sprawdzić.
Ale wyniki badań w normie, szyjka się nie skraca, nie ma rozwarcia i w ogóle doktorek stwierdził, że chciałby, aby wszystkie ciąże się tak dobrze prowadziły
Jedyne co mnie zmartwiło to waga. Chyba musiała być popsuta, bo wg niej przytyłam od początku ciąży 5 kg, a wg mojej domowej tylko 3 kg... Niby nie wyglądam źle, dobrze się czuję sama ze sobą, ale trochę mnie to zezłościło, bo wpisał to w kartę ciąży! Myślałam, że mu tam... Grrrrr.....

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Cytat:
Napisane przez carmenn85 Pokaż wiadomość
To teraz dwa tygodnie niepewności... Ale nie martw się, na pewno wszystko będzie dobrze. Wyobraźnia potrafi podpowiadać różne rzeczy, grunt to pozytywne myślenie

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Cytat:
Napisane przez haniula1803 Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze
A u mnie w mieście chyba same dziewczyny się będą rodzic bo na wyprzedaży w tesco same chłopięce ciuchy zostały a tak chciała coś kupić
Ale przynajmniej sobie 4 staniki kupiłam z miseczki b skończyłam juz do d tz zachwycony
A i u fryzjera dzisiaj byłam mam nowe ombre i wygolilam jeden bok
Masakra! Ja mam cały czas takie jak miałam, tylko są bardziej "nabite", takie twarde... Ale nie wyobrażam sobie, żeby powiększyły się o dwa rozmiary... SZOK!!
mycha_818 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-15, 19:49   #3360
haniula1803
Rozeznanie

[/COLOR]

Masakra! Ja mam cały czas takie jak miałam, tylko są bardziej "nabite", takie twarde... Ale nie wyobrażam sobie, żeby powiększyły się o dwa rozmiary... SZOK!! [/QUOTE]
Tez tak nie miałam w pierwszej ciąży na i ja juz srara jest więc może dla tego
haniula1803 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości