Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-16, 09:15   #421
FlightlessBird
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X

Cytat:
Napisane przez malinka1984 Pokaż wiadomość
Witaski.
U mnie noc ciężka,mąż znów miał atak kaszlu więc się wybudzałam pomimo że od prawie dwóch tyg.śpi w salonie.Ja oczywiście budząc się próbowałam walczyć z moim ogniem w gardle-booli strasznie,ledwo mówię a przełykanie śliny to męczarnia.Co do pozycji do spania to wszystko zależy od synka z której strony jest w danym dniu bardziej aktywny i śpię różnie,prawy/lewy bok i czasami na pleckach.
Nie wiem jak wy ale mi ogromnie dokucza puchnięcie palców i tzw.syndrom ciążowy cieśni nadgarstków,tragedia jest bo do min.południa ledwo jestem w stanie wziąść kubek w dłoń,strasznie nieprzyjemna dolegliwość.
Udanego dnia
gossip kciuki za gluta
casmere kciuki za dobre wyniki krwi
Flight
oby antybiotyk szybko zaczął działać
współczuję puchnięcia
Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Hejka dziewczyny
Zjadlam sniadanko.

Mały cos sie od wczoraj slabo rusza :-( czasem puknie raz i tyle. Dzis mi sie snilo ze krwawie o jechalam do szpitala :-(

Kciuki za glukozy i wizyty
Kochana to tylko głupi sen
Paula ostatnio przez 2 dni też się mniej ruszała.

W ogóle mam wrażenie, że ma coraz mniej miejsca, bo jej kopniaki nie są takie jak wcześniej, a często czuję je bardziej jako rozciąganie i widzę jak mi coś wypina

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 09:16   #422
soniuska
Zakorzenienie

A ja znow coraz czesciej czuje Mikolaja. Kopie juz dosyc mocno,czesto boli no i czuje tez przesuwanie czegos pod brzuchem
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 09:21   #423
blackberry89
Zakorzenienie

Ja od półtora tyg czułam mocniej a od wczoraj slabo, puknie raz na czas. Tylko raz chwile dluzej wczoraj popukal. No ale dzis dzien sie dopiero zaczął i moze sie ruszy po sniadanku.
Wogóle to witam sie w 28tyg! Czyli juz 3trymestr!
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 09:32   #424
gosiak0512
Zakorzenienie

BLACK to tylko sen ja jak latam i cos robie to mala leniwa a jak leze to aktywna.

MALINKA wspolczuje.

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

A w ogole to ma byc dzis kurier z apteki. Mam nadzieje ze zadzwoni jak sie kapnie ze nikogo nie ma to go do szkoly pokieruje

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 09:37   #425
rosarioV
Zakorzenienie

Kciuki za glukoze dziewczyny

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 09:38   #426
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Ja od półtora tyg czułam mocniej a od wczoraj slabo, puknie raz na czas. Tylko raz chwile dluzej wczoraj popukal. No ale dzis dzien sie dopiero zaczął i moze sie ruszy po sniadanku.
Super gratki!

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
BLACK to tylko sen ja jak latam i cos robie to mala leniwa a jak leze to aktywna.

MALINKA wspolczuje.

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

A w ogole to ma byc dzis kurier z apteki. Mam nadzieje ze zadzwoni jak sie kapnie ze nikogo nie ma to go do szkoly pokieruje
hehe no bo tak to jwst

Dobra wstaje,juz godzine w lozku leze
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 10:00   #427
madzixx88
Zakorzenienie

dzień dobry

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
a tu ja z Paulą z wczoraj
26t3d
hej Dziewczynki

Cytat:
Witaski.
U mnie noc ciężka,mąż znów miał atak kaszlu więc się wybudzałam pomimo że od prawie dwóch tyg.śpi w salonie.Ja oczywiście budząc się próbowałam walczyć z moim ogniem w gardle-booli strasznie,ledwo mówię a przełykanie śliny to męczarnia.Co do pozycji do spania to wszystko zależy od synka z której strony jest w danym dniu bardziej aktywny i śpię różnie,prawy/lewy bok i czasami na pleckach.
Nie wiem jak wy ale mi ogromnie dokucza puchnięcie palców i tzw.syndrom ciążowy cieśni nadgarstków,tragedia jest bo do min.południa ledwo jestem w stanie wziąść kubek w dłoń,strasznie nieprzyjemna dolegliwość.
Udanego dnia
gossip kciuki za gluta
Flight
zdrówka !

Black-gratki III trymestru

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

artykuł o szczepionkach, daje do myślenia:

http://www.wprost.pl/ar/454092/Dziec...mf77M.facebook
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 10:09   #428
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
26t3d
no czesc dziewczyny

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Cytat:
nie stresuj sie niepotrzebnie
gratuluje III trymestru!

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 10:10   #429
Majka232
Zakorzenienie

Kompletuje koszyk gemini i sie zastanawiam jaką wit D wziać. Tzn.na pewno w kasułkach ale jest dawka 400 i 800 i nie pamietam jaką dawałam synkowi chyba 400. Kupowałyście wit.D?
Stary 2015-01-16, 10:12   #430
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

do mnie dzownil 5 min przed czy kogos zastanie, za to dzis zorbilam dym w dhlu, bo mail i sms ze kurier bedzie wczoraj miedzy 11-15 i nic. ani slychu ani widu, a on o 19 zglosil sie w bazie ze nie zdarzy i bedzie dopieor dzis miedzy 15-17, kzoda tlyko ze nikt mnie o tym nie poinformowal :/

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Kompletuje koszyk gemini i sie zastanawiam jaką wit D wziać. Tzn.na pewno w kasułkach ale jest dawka 400 i 800 i nie pamietam jaką dawałam synkowi chyba 400. Kupowałyście wit.D?
ja nie, nawet nie pomyslalam o niej.
marzec kwiecien to juz i troche wiecej sloneczka bedzie

JAŚ

Stary 2015-01-16, 10:12   #431
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

No hej ja dzis w nocy podpalam chyba z 3 godziny za to od 6 do teraz i musze szybko sie ruszyć bo do kosmetyczki te rzesy albo zdjąć albo dorobić ... Obejrzałam wczoraj juz ostatnia rozszerzona czesc wlaDcy. ;p a moja malutka miala chyba imprezę w brzuchu hehe nagrałam troszke pozniej wrzucę. Najgorzej bylo jak zaczęła z dwoch stron na raz, musialam ja uspokoić bo nie moglam usnąć! Malinko wspolczuje bardzo i choroby i puchniecia, nic na to nie da sie poradzić? Ja mam tylko rano popuchnięte nogi i palce ale tak w granicach rozsądku i pozniej to mija...
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 10:19   #432
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
do mnie dzownil 5 min przed czy kogos zastanie, za to dzis zorbilam dym w dhlu, bo mail i sms ze kurier bedzie wczoraj miedzy 11-15 i nic. ani slychu ani widu, a on o 19 zglosil sie w bazie ze nie zdarzy i bedzie dopieor dzis miedzy 15-17, kzoda tlyko ze nikt mnie o tym nie poinformowal :/

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Ale kp trzeba podawać a dziecko i tak chronisz przed słoncem
Stary 2015-01-16, 10:30   #433
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
rozumiem nie wiem czy bede kupowala.

JAŚ

Stary 2015-01-16, 10:35   #434
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Sonia to u nas goraco 6 stopni jest az
c
U mnie wczoraj 8 stopni, a dzisiaj 5
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 10:36   #435
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Przestań każdy jest inny..... może miała jakis inny powód a powiedziala tylko o nim albo siie cc opłaciła z góry a w tv o tym nie powie... wyluzuj, co ma być to bedzie i już nie mamy na to wpływu
To akurat lekarz się wypowiadał,ten cały profesor z Łodzi więc chyba wiedział co mówi...
Pocieszam się że u mnie póki co ten zastój jest malutki...Muszę wypytac doktorka na.wizycie w poniedziałek o to,ale aż się zestresowałam przez to,bo ja bardzo chcę sn...

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 10:39   #436
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
przy kp to dodatkowo i K nalezy podawać
ja chciałam kupić te:
http://www.aptekagemini.pl/bioaron-w...twist-off.html

dziewczyny z mojego PMkowego klubu kupowały, ale się wstrrzymam, bo jak nie daj Boże z kp nie wyjdzie, to wtedy tylko D

Edytowane przez FlightlessBird
Czas edycji: 2015-01-16 o 10:45
FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 10:41   #437
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
26t3d
No no,coraz większy

Co do Wit D to ja nie wiem czy będę podawać więc na razie nie.kupowałam... Jeszcze do niedawna trgo nie było i nie jestem pewna czy to naprawdę jest potrzebne...

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Stary 2015-01-16, 10:42   #438
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
To akurat lekarz się wypowiadał,ten cały profesor z Łodzi więc chyba wiedział co mówi...
Pocieszam się że u mnie póki co ten zastój jest malutki...Muszę wypytac doktorka na.wizycie w poniedziałek o to,ale aż się zestresowałam przez to,bo ja bardzo chcę sn...
Nie nastawiaj się tak mocno, w trakcie porodu też może dojść do różnych sytuacji i CC jest jedyną opcją - bo nie tylko dzidziuś ma być cały i zdrowy, ale Ty - to Ty się musisz nim zająć i zaopiekować, mieć siłę do zdrowie a CC jest czasem jedyną opcją. Też bym wolała SN, ale jak będzie trzeba to trudno. Mam parę znajomych po CC i żadna z nich nie miała problemów i komplikacji, szybko stanęły na nogi, kp normalnie, jedynie co to ćwiczenia fizyczne nieco później. Za to w drugą stronę znam kilka dziewczyn z nieciekawymi komplikacjami po sn. Ale rozumiem, że co natura to natura i sn też bym wolała. Ale bez spiny.

A ja do tej kosmetyczki mam na 12:00 coś mi się pomyliło, że na 11:00 Dobrze, że nie wyszłam...
Stary 2015-01-16, 10:43   #439
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Rina Pokaż wiadomość
Sonia, powiem Ci tak-bedzie ciężko, ale rade dasz.Poza tym albo Was to wzmocni albo rozbije-bo taki najczęściej jest skutek tak długiej rozłąki.
Nie będę Ci tu zasładzać, bo słodko nie będzie, jest w takich okolicznościach cholernie ciężko.My przeszliśmy najpierw 1.5 miesiąca osobno, potem 1,5 razem a potem prawie 6 osobno-gdy mój maż, wtedy jeszcze narzeczony, miał przygotowanie do misja, a potem juz sama misję.Szczerze Ci powiem, ze te 1,5 miesiaca było gorsze niż te prawie 6. Przy tej krótszej przerwie obydwoje odliczalismy dni tylko, przy dłuższej tez owszem liczyłam-suwaczek wariatka miałam-ale tu po prostu żyło sie bez aż tak wielkiego odliczania.Początek tej dłuższej rozłaki był straszny, ale potem się unormowało i jakoś poszło. Ale do dziś jak widzę okręt, na którym wychodził to mnie serducho boli.
I wiem co czują osoby, dorośli, dzieci, na tych wszystkich filmikach w mecie, gdy ich partner, ojciec,matka wracają i robią im niespodziankę
Kochana będzie ciężko, czasem nawet cholernie ciężko, ale uda się.Skupisz się potem na codzienności i będzie szło
.
A mi w tej calej sytuacji troche szkoda przede wszystkim maluszka, bo pol roku dla takiego malego dziecka nie widziec taty to jest duzo.
Ale rozumiem, jak mus to mus,zyc z czegos trzeba.
Stary 2015-01-16, 10:44   #440
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
tez taki mam zamiar, pajac i moze body pod spod i misiowy kombinezon z hm

malo optymistyczne
mozesz nie miec skurczy na poczatek, tylko moga Ci sie saczyc wody lub mozesz byc przeterminowana i isc po prostu juz do szpitala, po jakim czasie wywoluja u Ciebie w szpitalu?

no masakra, ja w ogole mam dola, ze tu mieszkam, nie czuje sie jak u siebie w ogole, moj tz kiedy szedl do zabki a pijane towazystwo zagrodzilo mu droge i awantury szukalo, sory na osiedlu strzezonym to sie w glowie nie miesci, bo to do kogos przyszla taka hołota, a nie z ulicy

na plecach nie mozna ju w tak zaawansowanej ciazy lezec, bo Ci naciska na glowna zyle, ktora dostarcza maluszkowi tlen i istnieje realne zagrozenie dla dziecka i w ogole mozna zemdlec, mi to sie ciezko bardzo oddycha na plecah jak leze
zgadzam sie, ja po nacieciu ledwo jednak czlapalam mimo, ze czulam sie ok

bez isofixa foteliki sie mataka wlasnie, ale nie wszystkie, moj np montuje sie do zaglowka
Kurde a ja od zawsze spalam ma plecach i choć staram się na lewym boku zasypiac
to i tak w nocy budze się zawsze na plecach. Tak jak pisze Bird nie da się tego kontrolować przez sen.

Cytat:
Napisane przez madelinem Pokaż wiadomość
hej. witam w nowym watku.

pospalysmy dzis. wstalam w koncu bez bolu glowy. nie wiem co jest bo boli mnie ostatnio codziennie. wczoraj wszyscy drzemke w dzien mielismy i Milka pszla spac po 22. niedawno wstalysmy.
musze dzis ogarnac graty z mebli bo jutro wymieniamy.
czeka mnie jeszcze kupno nowego lozka dla corci. bo z tym co ma jest malo miejsca w pokoju na lozeczko. cos rozkladanego potrzebuje. a to co ma postaram sie sprzwdac.

wczoraj odwiedzilam fryzjerke. niby tylko grzywka i koncowki ale lepiej mi sie zrobilo

milego.dnia

Sent from my GT-S5570 using Wizaz Forum mobile app

Ja też się wybieram i wybieram do fryzjera musze w końcu pojechać. Kupiła mi siostra ten sun kiss z loreala i chce wypróbować ale najpierw trochę podetne.

Cytat:
Witaski.
Udanego dnia
gossip kciuki za gluta
Flight

Współczuję puchniecia! Staraj się używać mniej soli a więcej ziół i popijaj herbatki ziołowe może coś pomoże. ( nie wszystkie można ) np mieta rumianek łagodnie moczopednie działają.

Cytat:

Gratki!

Cytat:

I weź tu się nie wkurz! Tyle czasu siedzisz i czekasz a oni sobie robią co chcą.

Ale sobie pospalam wstyd się przyznać ale dopiero wychodzę z łóżka i idę pod prysznic :p

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 10:45   #441
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

dwa tyg temu zamiescilam pytanie na pordnikzdrowie.pl o stawianiu sie macicy, dzisiaj opd dostalam i opublikowali: :/

http://www.poradnikzdrowie.pl//ekspe...ciazy/99699/1/

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość

A ja do tej kosmetyczki mam na 12:00 coś mi się pomyliło, że na 11:00 Dobrze, że nie wyszłam...
kalafior dumnie tanczy!

JAŚ

Stary 2015-01-16, 10:45   #442
kordelka85
BAN stały

Cytat:
tylko nie czytaj styczniówek ani lutówek... bo tam biegunki przepowiadaja poród ale w sumie Ciebie nie czyści.... no dziwne aż ciekawe może znów wyskoczy z czymś takim jak mandarynki wtedy co Cie brzuch bolał :P
Ja mam od poczatku birgunki i jescze nie urodzilam
Stary 2015-01-16, 10:48   #443
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość

I weź tu się nie wkurz! Tyle czasu siedzisz i czekasz a oni sobie robią co chcą.
ma byc dzis miedzy 15-17, wiec tyo tez takie srednie goodziny.
musze podjechac do pepco, chcialam jakies cieple drsy kupic do szpitala i kosmetyki w malych opakowaniach.
wczoraj dzowb ila do mnie znajoma polozna, mowila zeby sie poki co nie martwic i podstawa to zrobic usg u innego lekarza. sprzet, inne oko, inny lekarz moze duzo zmienic

JAŚ

Stary 2015-01-16, 10:50   #444
kordelka85
BAN stały

Cytat:
można znaleźć o tej porze dobre truskawki? ja parę razy zimą kupowałam i to bez smaku było szkoda kasy
Mrozone sa ok.

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
Zaraz bede Was nadrabiala.
Malutka wazy ok 1,5kg i jest juz nietoperkiem. Male szanse ze sie znow obroci, raczej tak juz zostanie. Wszystko z nia w normie. Szyjka 3,30 zamknieta i ok wszystko. Strasznie sie ciesze!
To duza dziewczynka.
Stary 2015-01-16, 10:51   #445
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
No no,coraz większy

Co do Wit D to ja nie wiem czy będę podawać więc na razie nie.kupowałam... Jeszcze do niedawna trgo nie było i nie jestem pewna czy to naprawdę jest potrzebne...
Jak to do niedawna, pamietam ze mama siorce
podawała a to bylo 15lat temu. Ja ostatnio słyszałam ze powinno sie ja do 18 suplementowac bo jest niedobór.

Cytat:
ma byc dzis miedzy 15-17, wiec tyo tez takie srednie goodziny.
musze podjechac do pepco, chcialam jakies cieple drsy kupic do szpitala i kosmetyki w malych opakowaniach.
wczoraj dzowb ila do mnie znajoma polozna, mowila zeby sie poki co nie martwic i podstawa to zrobic usg u innego lekarza. sprzet, inne oko, inny lekarz moze duzo zmienic
No i ma racje ta polozna
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 10:51   #446
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Nie nastawiaj się tak mocno, w trakcie porodu też może dojść do różnych sytuacji i CC jest jedyną opcją - bo nie tylko dzidziuś ma być cały i zdrowy, ale Ty - to Ty się musisz nim zająć i zaopiekować, mieć siłę do zdrowie a CC jest czasem jedyną opcją. Też bym wolała SN, ale jak będzie trzeba to trudno. Mam parę znajomych po CC i żadna z nich nie miała problemów i komplikacji, szybko stanęły na nogi, kp normalnie, jedynie co to ćwiczenia fizyczne nieco później. Za to w drugą stronę znam kilka dziewczyn z nieciekawymi komplikacjami po sn. Ale rozumiem, że co natura to natura i sn też bym wolała. Ale bez spiny.

Wiadomo że jak nie będzie wyjścia to jakoś to przelknebo zdrowie moje i dziecka najważniejsze, ale dla mnie cc to jest naprawdę ostateczność i będę robić wszystko żeby do niej nie doszło...
No ale wszystko okaże się w poniedziałek na.wizycie,może już mi się ten zastój cofnął i niepotrzebnie panikuje...

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Stary 2015-01-16, 10:53   #447
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
rozumiem nie wiem czy bede kupowala.
Cytat:
przy kp to dodatkowo i K nalezy podawać
ja chciałam kupić te:
http://www.aptekagemini.pl/bioaron-w...twist-off.html

dziewczyny z mojego PMkowego klubu kupowały, ale się wstrrzymam, bo jak nie daj Boże z kp nie wyjdzie, to wtedy tylko D
Wit.K od 2 tyg. życia a na początku sama D. Też patrzyłam na te które wkleiłaś ale wezmę na razie 30kaps.wit.D chyba, chociaż korci mnie ta z dha, ale wezmę zwykłą żeby po wyjsciu ze szpitala nie latać po aptekach
Stary 2015-01-16, 10:55   #448
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość

No wiec wyprasowalam tylko 4ciuszki w rozm 56 bo reszta wiekszy rozmiar wypralam a nie dostalam jeszcze workow prozniowych .
Za to wstawilam pranie - cala pralka 6kg i wiekszosc 56 to jutro mam nadzieje wyschnie i bede miala prasowanko
Ja wygrzebalam jeszcze roche 50 i 56, ktore gdzies tam kiedys dostalam.

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Cytat:
wczas już pierzecie i prasujecie... normalnie to w szafkach układacie czy jak? bo to do tego czasu sie zdąży "zakurzyć" w tej szafce
Normalnie w szafkach.
Stary 2015-01-16, 10:55   #449
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Wiadomo że jak nie będzie wyjścia to jakoś to przelknebo zdrowie moje i dziecka najważniejsze, ale dla mnie cc to jest naprawdę ostateczność i będę robić wszystko żeby do niej nie doszło...
No ale wszystko okaże się w poniedziałek na.wizycie,może już mi się ten zastój cofnął i niepotrzebnie panikuje...
Rozumiem no to trzymamy kciuki

A co do mokrych gaci ;P mnie to strasznie wkurza, bo często mi się tak robi, jak się trochę przejdę i sama nie wiem, czy to nietrzymanie moczu, bo nie mam pełnego pęcherza ani nie czuję, że to "stamtąd" tylko jakby to były jakieś upławy wodniste. Muszę zapytać gina, pewnie to nietrzymanie, ale lepiej spytać.

Dobra, teraz idę na prawdę się ogarniać, jeszcze do księgarni wpadnę bo mam na coś ochotę do poczytania a u mnie fajne promocje - za 8-9 zł książki są czasem
Stary 2015-01-16, 10:56   #450
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:

No i ma racje ta polozna
zobaczymy w pon, w szpitalu usg zrobi inny lekarz..
a wiem, ze wasze magiczne kciuki pomoga.

JAŚ

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości