|
|
#1711 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar LV
Drogi Baru,
dziękuję za kciuki. Betty ![]() Gryxik Brwi wyszły akceptowalne, chociaż chyba trzeba je jeszcze trochę pocienić od 2/3. Miłego dnia całemu Baru
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1713 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Jakby były dwie, to by można walkę stoczyć
|
#1714 |
|
Wtajemniczenie
|
że łot?
---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Shaal nur na mnie ziołowe, naszczęście. Starą babę w futrze lubię, ale budyniu nie zniesę, o nie :nje:
|
|
#1715 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Na mnie niestety z Shaal Nurka wychodzi męska wytrawna woda kolońska
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie stara baba tylko w habanicie mi wyszła
|
#1717 |
|
Nindżopesz
|
Szczęściary. Na mnie to bardzo shalimarowaty, budyniowo-tytoniowo-waniliowy zapach. Albo źle go pamiętam.
|
|
|
|
#1718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żartuję
|
|
#1719 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
|
|
#1720 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Chciałąbym to widzieć ![]() Cytat:
![]() Maja, Ty na tym oczyszczaniu jaglanym gubisz jakiś kg czy nie? Bo w sumie to bym sobie zrobiła, ale jak efektu nie widać, to takie monotonne żarcie znudzi mnie i zniechęci pewnie..... Cytat:
No wlaśnie też się bałąm trochę tej sztywności kołnierzowej ( przez Ciebie ), ale okazalo się że niepotzrebnie....widać movesfashion robią zbyt profesjonalne zdjęcia ![]() A wogle to nie zagladałąm wcześniej na jej bloga, a się okazalo że sporo rzeczy w moim stylu ma....takich co bym mogła mieć ...no, moze oprócz butow ![]() Mnie ostatnio za bardzo ciągnie znowu do perfum, ale nie do testowania, tylko do robienia zapasow tego co mam...nowości jakoś mnie odstraszają...wczoraj doleciał zapas SMSa. po taniości, wcześniej Joop! Femme...i..okazało się że jednak kocham kwiatki
|
|||
|
|
|
#1721 | ||
|
Panaroja
|
snad pośpiechu i bólu guowy
![]() Cytat:
![]() 2. 3.nooo no po prostu śmierdzi ![]() Cytat:
może to hormony
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#1722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz tylko 3 dni, żeby krótkie oczyszczanie przed dietą zrobić (dłużej nie moge, bo by mi się żarcie nagromadzone popsuło)
|
|
#1723 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#1724 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Co do perfum to ostatnio w ogóle mam podczas psikania rozkminy pt. "po co mie to, nikt nie poczuje" oraz "tylko nam, perfumoholikom, wydaje się, że ten zapach jest fajny, w rzeczywistości wali domestosem". To chyba przez to, że kolega kompletny laik zaczął się wypowiadać o moich próbkach i trochę mi to obrzydził/sprowadził mnie na ziemię. Ale perfumować się i tak będę, tylko to mi zostało z urody ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 Tzn ja dietowałam mąż nie bo jak mówię on chudy jest i zabroń takiemu masła ... A jak bym tak całkiem zero słodyczy? To by coś dało? Ogólnie moja internistka stwierdziła że normy zaniżone są I żeby się nie martwić. Ale te normy po cos obnizają na posdtawie nowych badań itp? 3 Jest coś w nich old skulowego ale nie żeby zaraz baba old
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-01-16 o 13:42 |
|
|
|
|
#1726 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Nie dość, ze kupiłam Madness (róża) to leci do mnie Carbone a na kolejną różę się ślinię (Eau de protection Etat Libre d`Orange). A ja przecież nie lubię kwiatów ![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Przepraszam, ale popłakałam się przy biurku
|
|
#1727 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co Ci nagadał ?---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
![]() 2
|
|
#1728 | ||||||
|
BAN stały
|
![]() Szczęściara ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1729 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Co mi nagadał: obrzydził mi Nu EDP wskazując na pokłady sandała i mydła, skrytykował Padpę jako mydełkowatą Casbah jako starobabowy Marcela, że nuta drogerii Automne, że stara baba w mydle i w drogerii Phaedonów zgodnie nie czuliśmy Tanoke przyprawa do ryby Harmatan Noir kostki cukru Dalej nie pomnę. I co gorsze ja się z tym zgadzam. Pochwalił BC, że śliwki wędzone w kadzidle ale samo z siebie mnie zmęczyło słodyczą, bardzo pochwalił Blacka i Bois d'Ombrie, Burning Leaves pochwalił odnośnie zapachu ale zganił za trwałość, Palais Jamais łaskawie zaakceptował na lato (z braku lepszej opcji) acz wyczaił w nich mydło. Więc teraz nim coś kupię umawiamy się na testy
|
|
|
|
|
#1730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1731 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że na jednej skórze wiele perfum, nut będzie pachniało podobnie po prostu przez właśnie specyfikę, chemię skóry. Że to ona "decyduje" o tym co "robi" ze składem perfum. Sprawdzałam na sobie, i nie tylko moim zdaniem większość zapachów na mnie jest albo przeciętna, albo po prostu śmierdzi, czyli to nie kwestia nosa i odbioru, tylko skóry. Inne nosy potwierdziły. ![]() Cytat:
Cytat:
to tzw koledzy dzielą się na dwie grupy zapachowe, jedni lubią słodkie waniliowe szarlotki inni kwiatki. Przeważają "kwiaciarze" A, przepraszam, są jeszcze maniacy "świeżych" oceaniczno- ozonowych zapachów, i tyle. Nie da się od kogoś niezainteresowanego perfumami wymagać więcej.---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
Super, tam gdzie wstawiłam piwka to się zgadzam. Zwykły normalny, nie sugerujący się reckami odbiór. Moja Mam tak twierdzi,(ad koloryzowanie zapachów) że ludzie często mówią to co chcą czuć w czymś, powtarzają za kimś, bo przecież "to tak pachnie a nie inaczej i basta". Dlatego ja bym sobie ceniła taki niesugerowany niczym odbiór jegomościa, najbardziej cenię takie autentyczne reakcje. Ja zapytuję chuopa i jest znakomity w tym. Nie wie co wącha a dobrze trafia. ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- hehe no taki fajny flirt co nie? ![]() Bardzo miła sprawa
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-01-16 o 14:04 |
||||
|
|
|
#1732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1733 |
|
Wpisz tu zomzing
|
|
|
|
|
#1734 | |
|
Nindżopesz
|
Ale co tu robi ten podskakujący wibrator
Cytat:
2. u mnie właśnie dziwnie bo chłopy, którym dawałam coś do wąchania (czyli całe dwie sztuki), wolą zapachy wytrawne, dymne (podlizują się może). |
|
|
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
No jacha ... A nie że niby perfumy go interesują hłehłe
|
#1736 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
--- Fajny ten Aren, jednak stronę www mają strasznie ubogą, parę zdjęć z każdej, biżuteryjnej kategorii, bez cen i opisów, niestety
|
|
|
|
|
#1737 | |
|
Zakorzenienie
|
Obrazuje Twojego kolegę , przepraszam jego część , podczas rozkmin perfumowych
![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Wiem właśnie miałam Ci to napisać....A w jaki przedział cenowy celujesz? Jakieś kamienie konkretne? Kolega ma kupować dziewczynie zaręczynowy i mam być modelką dłoni , to się porozglądam.
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-01-16 o 14:09 |
|
|
|
|
#1738 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
I jeszcze na TŻcie testuję, on to trochę bardziej olewczo traktuje ale "babskość" lub słodkość wyłapuje.
|
|
|
|
|
#1739 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1740 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.

będę kuśtykać kolejny miesiąc 

mój wskaźnik MBI wynosi 19,84 i w mojej ocenie mam szczupłą sylwetkę