|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 | |||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXI
Cytat:
Cytat:
Jeżeli chodzi o temperaturę to coś w kolorze słońca w dzień (4800- 5500K) Mniej niż 5500, bo wiadomo w południowym słońcu nie wygląda się najcudowniej. Cytat:
zjadłam pasztet.jpg |
|||
|
|
|
#2792 |
|
Wtajemniczenie
|
Tej, która zamieściła wczoraj film z B&B makaron przyrządajacymi- dzięki Ci bardzo
Opętała mnie ta wizja (pozazdrościlam Bogumile nawet chłopa bawiącego się troczkami od dresiwa), bladym świtem po śmietanę 36% targałam. I boczek, i szypior nawet dowaliłam. Rok makaronu nie jadłam. Po spożyciu- jestem pobudzona, jak po bułce z szynką przynajmniej, aż regał zaczęłam rozkręcać (po co ma stać, jak można go sprzedać). Także- dzięki Ci, osobo!---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Szcupły wygląd nie musi oznaczać zdrowia (np. skinny fat/zawodowi kulturyści- na drugim biegunie). To temat mocno złożony, bazujący na poznaniu biochemii organizmu człowieka. Te diety o których mówisz, są destrukcyjne zwłaszcza dla kobiecego układu hormonalnego. |
|
|
|
#2793 | |
|
niepolubiecie
|
Cytat:
po tym, że coś naprawdę porządnego merytorycznie przekazać musiałoby być obszerne. Zresztą raczej ludzie nie przestaliby wierzyć w dukany i weganizmy wysokowęglowodanowe po przeczytaniu jak to naprawdę wygląda. Z takimi treściami się ciężko dyskutuje, bo wszystko opiera się na "x nie ma po roku problemów = to bezpieczna dieta" |
|
|
|
|
#2794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2795 | |
|
niepolubiecie
|
Cytat:
Edytowane przez roseplum Czas edycji: 2015-01-16 o 14:23 |
|
|
|
|
#2796 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kostkę masła dałaś? ![]() Cytat:
Selfie tag u Bogu: https://www.youtube.com/watch?v=Jwb-IO_X8ac
Edytowane przez mantas Czas edycji: 2015-01-16 o 14:23 Powód: za dużo wykrzykników :( :( :( |
||
|
|
|
#2797 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2798 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mnie też podoba się taka budowa ciała, zazdroszczę dość wąskich bioder, ja też mam duże uda (pamiętam, jak mój facet zwrócił na nie uwagę na początku i strzelił mi komplement: "Ale masz uda, jak sprinterka" ), tyle że ja mam do tego szerokie biodra Za to figura Aliny bardzo ładna, wysportowana, ale nie mój gust, wolę mniej smukłości, więcej ciała, tak czy inaczej podziwiam, podziwiam ![]() Jajaja, taki miałaś tajemniczy avek, nie zdążyłam skomentować i wylać wazelinki, jeśli to Twoje karczycho było to RZESZOWIANKI - W Douglasie w galerii Nowy Świat wyprzedaż - wszystko -40% (dziś usłyszałam, że wykładają pomadki na większą wyprzedaż :P), baardzo przebrane już, ale można coś ciekawego wybrać z kosmetyków, kolorówki czy perfum. Edytowane przez 201607131110 Czas edycji: 2015-01-16 o 14:56 |
|
|
|
|
#2799 | |
|
Kot w worku
|
Cytat:
Sens kosmetycznego denka nawet rozumiem, ale tutaj niewiele może powiedzieć o tych rzeczach- smaczne, dobry skład. I tyle.Sama Julia też mnie nie przekonuje- ten akcent (wada zgryzu?), strasznie ciemny ten filmik, jej żalenie się, że leki zrobiły jej tyle złego, ona dalej je brała, a one dalej jej szkodziły. ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Chyba nikt nie wrzucał łobuzów |
|
|
|
|
#2800 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A swoją drogą h&m ma fajną kolorówkę, hitem dla mnie jest eyeliner w pisaku,używam od lat, niestety w niewielu sklepach te kosmetyki są dostępne. W Katowicach są w centrum na Stawowej
|
|
|
|
|
#2801 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
"każda porażka... każdy upadek..." nie ;-; ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2802 | |
|
Kot w worku
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2803 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2804 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2805 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2806 |
|
Raczkowanie
|
salixbardzo dobre są kredki do brwi w śmiesznej cenie 6,90, cienie piątki po 19,90 paletkę nude cały czas używam, dobre kredki do oczu biała i czarna chyba też po 6,90 i wspomniany liner (myślę że na przestrzeni lat zużyłam z 10 opakowań) ostatnio kupiłam z golden rose ale to nie to samo i jak tylko się znów pojawił w h&m to kupiłam, ma świetną końcówkę. I drugim rewelacyjnym produktem jest brązer w takim wielkim dysku, dostępny raczej w lecie. Innych kosmetyków typu podkłady,szminki nie używałam
|
|
|
|
#2807 |
|
Raczkowanie
|
https://www.youtube.com/watch?v=TtqAmGzOiX0 czeszemy o Hegron Gel Spray
|
|
|
|
#2808 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
akurat szukam fajnego, czarnego eyelinera, jeżeli będę w okolicy H&M, zrobię rekonesans |
|
|
|
|
#2809 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pytanie brzmiało: "Jaka jest twoja najlepsza cecha fizyczna?" - co miała odpowiedzieć? Moim zdaniem akurat fajnie odpowiedziała. |
|
|
|
|
#2810 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
pojechałabym, ale widmo sesji wisi mi nad głową. i oczekiwanie na paczkę z ekobieca
|
|
|
|
|
#2811 | |
|
Kot w worku
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2812 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
leżą takie nieużywane a jak już to sporadycznie...
|
|
|
|
|
#2813 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W pierwszej chwili myślalam, że chodzi o Mac Pro, a tu MaqPro - zbieżność przypadkowa. Film trwa 43 minuty, mogłoby mnie to zabić. ;p Edytowane przez Maneki_Neko Czas edycji: 2015-01-16 o 16:06 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2814 |
|
Zakorzenienie
|
Dawno nie oglądałam Katosu, ale co się stało z jej oczami?? Wygląda jak pobita... Kiedys pisałyście tu że to od odżywek do rzęs, ale żeby aż tak?
|
|
|
|
#2815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2816 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
https://www.facebook.com/karolinazma...type=1&theater bardzo ładna kreska Karoliny Zientek
|
|
|
|
|
#2817 |
|
Kot w worku
|
Też mnie to przeraziło, czy ona nigdy tego nie skomentowała? Kurcze, rzęsy niby piękne, ale czy to jest warte takiego efektu ubocznego?
|
|
|
|
#2818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
109 zł za 30 ml.
|
|
#2819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio pokazywała makijaż, który można stworzyć na szybko, jak spieszy nam się do pracy, aż tu nagle zaczyna przyklejać sztuczne rzęsy
|
|
|
|
|
#2820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sie zastanawiam czemu ona te brwi na górze zaokrągla zamiast zrobić je bardziej "łukowate" widać że jej inaczej rosną, a maluje po swojemu.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.

Opętała mnie ta wizja (pozazdrościlam Bogumile nawet chłopa bawiącego się troczkami od dresiwa), bladym świtem po śmietanę 36% targałam. I boczek, i szypior nawet dowaliłam. Rok makaronu nie jadłam. Po spożyciu- jestem pobudzona, jak po bułce z szynką przynajmniej, aż regał zaczęłam rozkręcać (po co ma stać, jak można go sprzedać). Także- dzięki Ci, osobo!
)

Mnie też podoba się taka budowa ciała, zazdroszczę dość wąskich bioder, ja też mam duże uda (pamiętam, jak mój facet zwrócił na nie uwagę na początku i strzelił mi komplement: "Ale masz uda, jak sprinterka"

pojechałabym, ale widmo sesji wisi mi nad głową. i oczekiwanie na paczkę z ekobieca
leżą takie nieużywane a jak już to sporadycznie...