|
|
#631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X
|
|
|
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
spałam
ale skurcz nogi mnie szybko z łóżka zwlekł
|
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
Haha dobre
![]() Wracam z biedry i kupiłam sobie cappucino wreszcie
|
|
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
łaa jaka rozpusta
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wlasnie dzis lub jutro jade do biedry
|
|
|
|
#637 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a nie mozesz zalac wrzatkiem z octem? My po obiedzie. Dzis wychodzimy na miasto ze znajomymi. Moj nie lubi 2 dni z rzedu to samo(chyba ze to jakas mega ulubiona potrawa lub sam zrobil).ale ja mam to zazwyczaj gdzies i czasem robie na 2 dni a czasem nie. Jak nie chce jesc znow tego samego to sobie cos robi innego,ja nie wnikam bo obiad jest jakby co ale dla mnie zupa to nie obiad wiec zawszd jeszcze jest drugie danie.
|
||
|
|
|
#638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I troche ziol ![]() I 200stopni 20-30min. Zalezy ile potrzymasz ![]() O kochana to bawcie sie dobrze
|
|
|
|
|
#639 |
|
Rozeznanie
|
Ja w samym proszku Jelp piore. To już chemia, a co do płynu do płukania to póki co uważam to za zbędne jak później to jeszcze prasuje. Zobaczymy. Lovela jest tania ale dużo dzieci z mojego otoczenia uczula. I tak sama nie wiem co będzie właściwe. Ciekawe jak biały jeleń?
|
|
|
|
#640 |
|
Zakorzenienie
|
Moj gotuje, sprzata jak mu powiem (czasem musze pozrzedzic).lazienke sprzatam ja on sprzatal kuchnie i odkurzal ale odkad jestem na l4 to ja to robie bo mam czas. Ze smieciami tez musze prosic. Nie prasuje ale i mi sie nie chce (tylko na wyjscia). Pralki nie umie nastawic(a mamy nowa niecale 2lata:p). Wiesza pranie ale skladac nie lubii,zwlaszcza malych ciuszkow,majtek,skarpetec zek,no ale co zrobic. Generalnie robi wszystko tylko trzebamu palcem pokazac iodpowiednio powiedziec..
|
|
|
|
#641 |
|
Zadomowienie
|
Ja jakos się źle wyraziłam chyba, nie miałam jeszcze glukozy, dopiero we wtorek będe miec, bo sie okazal ze w moim labie tylko we wtorki i czwartki robią
![]() Jak w środę się okaże, że nie mam cukrzycy, to chyba cały dzień będę słodycze jesc
|
|
|
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie wiem, czy to tak dobrze, jak facet sprząta - mój ścierając kurze strącił mój telefon i pobił szybkę ;(
A poważnie to ciężko zagonić do sprzątania ale spójrzmy prawdzie w oczy - to kobieta kobiecie zgotowała taki los - nadopiekuńcze mamusie, które sprzątają, piorą, prasują i podtykają kanapeczki pod nos dopóki synek nie opuści domostwa. A później ty się kobieto męcz... Tak długo się wybieram pod prysznic, ze zaraz zrobi się to prysznic poranny
|
|
|
|
#643 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja właśnie pol czekolady wpierniczylam mnim ale to moja ulubiona a w sklepie ciężko ja dostac a brat przynosi za swoją krew. Więc jak mam okazję to mu podjadam
po prostu dbam o jego linie skoro swojej już nie mam.
|
|
|
|
#644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja miała smak cytrynowy nie wiem jakim cudem troszkę zemdliło od słodkości pod koneic ale lajtowo do tego podjedź bo nie ma sie co bac
|
|
|
#645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#646 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
moj tak samo czasem mu z tylka sciagam bo jak dziad by chodził :-P Cytat:
zazdro, moj gotowac nie gotuje bo nie ma kiedy. Jak były dni ze szybciej kończył to frytki kupne smazyl i jakieś gotowce. Ostatnio jajko sadzone z ziemniakami ugotowal to Bylam przeszczesliwa i to sam z siebie. A tak to potrafi posprzątać z grubsza ale zwykle nie ma okazji tego robic bo jak nawet nie pracuje to cos przy domu gania. Takie uroki jak sie w domu mieszka ... Cytat:
---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Mama poszła sobie, żeśmy sie nagadaly... Za wszystkie czasy :-P a za godzinke tz wraca.
|
|
#647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha jak się wytłumaczyłaś ładnie
|
|
|
#648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O mam ochote na czeko wedla truskawkowa ta z galaretka taka |
|
|
|
|
#650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale zaraz zjem nutelle
|
|
#651 |
|
Zakorzenienie
|
poprasowane i pranie powieszone
teraz mam przerwę ![]() MAJKA ja też mam w miarę nowe bo jeszcze roku nie ma, z kamieniem nigdy nie miałam problemu ale używam też tylko i wyłącznie wody demineralizacyjnej. Nie lubię pomiętych koszulek, nawet dobrze strzepane i powieszone to i tak wolę wyprasować ![]() SONIA mi jak się z całego tygodnia zebrało z naszej czwórki ubrań to kupka była sporawa i to nie było jedno pranie ![]() MALINKA ja swojego oszczędzać nie muszę bo sam się rwie do większości rzeczy i prosić się nie muszę pranie akurat lubię robić jak i prasowanie więc go do tego nie mieszam ale sprząta, gotuje i to nawet lepiej ode mnie, zmywa bez gadania, zakupy też sam robi.. no i przede wszystkim nie muszę się prosić o nic wystarczy że raz powiem i jest zrobione. Teraz pomimo iż siedzę w domu na zwolnieniu a on od rana na nogach do roboty jedzie to jak wraca to stara się mnie odciążyć i robić za mnie aby odpoczęła. PAVLINECKA popieram! Mój ganiany przez teściową to umie koło siebie zrobić wszystko i w domu też. A takie ciapki mamusiowe to porażka, do nas kilku takich "chłopów" do pracy przyszli to się tylko umęczyłyśmy i zaraz odchodzili bo to dla nich za ciężka praca.. a jak ma być nie ciężka jak on bez skrępowania mówi że mu mamusia kanapki do pracy robi i łóżko rano ścieli jak wstaje?!.. ciekawe czy go wieczorem jeszcze w wanience kąpie ![]() BLACKBERRY już właśnie założył. W tamtym roku starał się o dofinansowanie z UE dla nowych mikroprzedsiębiorstw na obszarach wiejskich i udało się na koniec roku byliśmy podpisać umowę i teraz lata załatwia wszystko bo musi sprzęt kupić i papiery w lutym złożyć z fakturami to wtedy zwrócą to co obiecali.
|
#652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#653 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
BLACK no trochę tego latania za tym było i poprawiania wniosków bo mąż sam wszystko wypełniał ale wreszcie się udało, teraz tak na prawdę jest dopiero nerwówka bo do 15 lutego musi się ogarnąć z tym wszystkim, tak więc powodzenia i dla was
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Niezawsze serio taka syt? Ja bym poszła/zadzwoniła do ochrony... Massakra Widzę ze pranie i prasowanie na wątku :-D a ja jeszcze u mamy ale dziś juz wracamy do siebie W zarze te kiecki dla małej to po 59zl bez przesady, za zwykła sukieneczke za to w mothercare do -70% i tam kupiłam kiecke i w kappahl są fajne okrycia kąpielowe przecenione z 60zl na 30zł, wzięłam tez ;-) Brzuszki obejrzę wieczorem albo już jutro u siebie na kompie
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
dzwonił tż czy moze sobie piwko na wieczór kupic powiedziałam że nie bo w polsce za duzo było tego i zły na mnie...
|
|
#657 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() on wszystko robi. Jak ostatnio miał urlop, to robił większość domowych obowiązków ![]() Cytat:
![]() cyckami mogę się podzielić, ale nie bierz za dużo ![]() śliczny brzusio ![]() Cytat:
![]() właśnie zjadłam ![]() i zaraz popiję to: ![]() Stwierdziliśmy, że nie będziemy sypialni przemalowywać, tylko odświeżymy i kupiliśmy tą samą farbę, którą sypialnia jest teraz pomalowana ![]() Mąż w poniedziałek jedzie tylko podpisać umowę, więc po południu pomaluje pokoj
Edytowane przez FlightlessBird Czas edycji: 2015-01-16 o 17:59 |
||||
|
|
|
#658 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie wiem, przeszłam się dziś do miasta i z powrotem, to około 1,5 km w jedną stronę, szłam wolno, nie śpieszyłam się, a teraz boli mnie brzuch, tak jakby na okres i niedobrze mi się falami robi, a w łazience zrobiło mi się wręcz słabo... Chyba te zwolnienie to nie jest jednak przesada, zdecydowanie spacery mi nie służą
|
|
|
|
#660 |
|
Wtajemniczenie
|
Czekolada mleczna z wiorkami kokosowymi frimy Union Chocolate
pyszności---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- U mnie strasznie wieje wiec tylko szybki do miasta mame zawiozlam na zakupy. A tak to z domu nie wychodzę bo by mi glowe urwalo. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.

ale skurcz nogi mnie szybko z łóżka zwlekł 
Ślubujemy: 21.10.2017
ale dla mnie zupa to nie obiad wiec zawszd jeszcze jest drugie danie.

nie wiem jakim cudem troszkę zemdliło od słodkości pod koneic ale lajtowo do tego podjedź bo nie ma sie co bac 
bez przesady, za zwykła sukieneczke