Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-16, 16:15   #631
soniuska
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X

Cytat:
Napisane przez malinka1984 Pokaż wiadomość
U Nas dziś na kolację pizza

Pozdrawiam
Malinka
Mniami

My zdrowo frytki z marchewki

Ale musze M wyciagnac w tygodniu na kebsonka
Jutro lasagne i w ndz na obiad
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 16:31   #632
gossip_girl21
Zakorzenienie

spałam ale skurcz nogi mnie szybko z łóżka zwlekł

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 16:40   #633
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
spałam ale skurcz nogi mnie szybko z łóżka zwlekł
Haha dobre
Wracam z biedry i kupiłam sobie cappucino wreszcie

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 16:43   #634
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Haha dobre
SMacznego
Stary 2015-01-16, 16:44   #635
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Haha dobre
łaa jaka rozpusta

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-01-16, 16:48   #636
soniuska
Zakorzenienie

Ja wlasnie dzis lub jutro jade do biedry
Stary 2015-01-16, 16:49   #637
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
To ja nie wiem jak to robilas. Ale ja kazde pranie prasowalam tak pol h
O nalesniki mniami

Zrobilabym nalesniki ale moj M tego jako obiad nie traktuje. I max 1 by zjadl o ile w ogole.
Jestem na spacerze,ale przyjemnie jest!
Az sie przejde dalej
Wroce to przygotuje marchewki bo dzis na kolacje frytki z marchewek
M bedzie po 17 dopiero bo na silke idzie.
Albo dzis jak bede miec sile a jak nie to jutro pojade po spozywke.
No i mam pranko do wywieszenia
Sonia a jak robisz fryty z marechewki? Sa potem takie chrupiace jak ziemniaczane czy takie miekkie? W piekarniku czy na oleju?

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
No właśnie nie wiem czy ocet zadziała w zimnej wodzie bo ona się chyba nagrzewa jak juz wychodzi w postaci pary a w pojemniku jest zimna... Coś pokombinuję

a nie mozesz zalac wrzatkiem z octem?

My po obiedzie. Dzis wychodzimy na miasto ze znajomymi.
Moj nie lubi 2 dni z rzedu to samo(chyba ze to jakas mega ulubiona potrawa lub sam zrobil).ale ja mam to zazwyczaj gdzies i czasem robie na 2 dni a czasem nie. Jak nie chce jesc znow tego samego to sobie cos robi innego,ja nie wnikam bo obiad jest jakby co ale dla mnie zupa to nie obiad wiec zawszd jeszcze jest drugie danie.
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 16:53   #638
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
Sonia a jak robisz fryty z marechewki? Sa potem takie chrupiace jak ziemniaczane czy takie miekkie? W piekarniku czy na oleju?

a nie mozesz zalac wrzatkiem z octem?

My po obiedzie. Dzis wychodzimy na miasto ze znajomymi.
Moj nie lubi 2 dni z rzedu to samo(chyba ze to jakas mega ulubiona potrawa lub sam zrobil).ale ja mam to zazwyczaj gdzies i czasem robie na 2 dni a czasem nie. Jak nie chce jesc znow tego samego to sobie cos robi innego,ja nie wnikam bo obiad jest jakby co ale dla mnie zupa to nie obiad wiec zawszd jeszcze jest drugie danie.
Ja kroje w slupki, daje oliwe, pieprz ziolowy,papryke ostra i slodka.
I troche ziol
I 200stopni 20-30min.
Zalezy ile potrzymasz

O kochana to bawcie sie dobrze
Stary 2015-01-16, 16:55   #639
mori_lee
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
niedoleczona grypa gorsza i bardziej niebezpieczna niż antybiotyk

zjadłam obiadek pierogi ruskie mniaammm
ja dokupie reszte ubrań i deske do prasowania i zacznę też prać i prasować, a używacie płynów do płukania dla dzieci? czy w samym proszku?
Ja w samym proszku Jelp piore. To już chemia, a co do płynu do płukania to póki co uważam to za zbędne jak później to jeszcze prasuje. Zobaczymy. Lovela jest tania ale dużo dzieci z mojego otoczenia uczula. I tak sama nie wiem co będzie właściwe. Ciekawe jak biały jeleń?
mori_lee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 16:56   #640
Koperco
Zakorzenienie

Moj gotuje, sprzata jak mu powiem (czasem musze pozrzedzic).lazienke sprzatam ja on sprzatal kuchnie i odkurzal ale odkad jestem na l4 to ja to robie bo mam czas. Ze smieciami tez musze prosic. Nie prasuje ale i mi sie nie chce (tylko na wyjscia). Pralki nie umie nastawic(a mamy nowa niecale 2lata:p). Wiesza pranie ale skladac nie lubii,zwlaszcza malych ciuszkow,majtek,skarpetec zek,no ale co zrobic. Generalnie robi wszystko tylko trzebamu palcem pokazac iodpowiednio powiedziec..
Stary 2015-01-16, 17:01   #641
lekkaatletka
Zadomowienie

Ja jakos się źle wyraziłam chyba, nie miałam jeszcze glukozy, dopiero we wtorek będe miec, bo sie okazal ze w moim labie tylko we wtorki i czwartki robią
Jak w środę się okaże, że nie mam cukrzycy, to chyba cały dzień będę słodycze jesc
lekkaatletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 17:03   #642
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

ja nie wiem, czy to tak dobrze, jak facet sprząta - mój ścierając kurze strącił mój telefon i pobił szybkę ;(
A poważnie to ciężko zagonić do sprzątania ale spójrzmy prawdzie w oczy - to kobieta kobiecie zgotowała taki los - nadopiekuńcze mamusie, które sprzątają, piorą, prasują i podtykają kanapeczki pod nos dopóki synek nie opuści domostwa. A później ty się kobieto męcz...

Tak długo się wybieram pod prysznic, ze zaraz zrobi się to prysznic poranny
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 17:06   #643
siempre
Wtajemniczenie

Ja właśnie pol czekolady wpierniczylam mnim ale to moja ulubiona a w sklepie ciężko ja dostac a brat przynosi za swoją krew. Więc jak mam okazję to mu podjadam po prostu dbam o jego linie skoro swojej już nie mam.
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 17:06   #644
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lekkaatletka Pokaż wiadomość
Ja jakos się źle wyraziłam chyba, nie miałam jeszcze glukozy, dopiero we wtorek będe miec, bo sie okazal ze w moim labie tylko we wtorki i czwartki robią
Jak w środę się okaże, że nie mam cukrzycy, to chyba cały dzień będę słodycze jesc
spoko ja nie wiem po co takie straszenie.... jest to do wypicia ja sie schizowałam niepotrzebnie, owszem maga słodkie ale mówię da się to zrobić na spoko, masz na wypicie 5 minut moja miała smak cytrynowy nie wiem jakim cudem troszkę zemdliło od słodkości pod koneic ale lajtowo do tego podjedź bo nie ma sie co bac

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-01-16, 17:07   #645
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
ja nie wiem, czy to tak dobrze, jak facet sprząta - mój ścierając kurze strącił mój telefon i pobił szybkę ;(
A poważnie to ciężko zagonić do sprzątania ale spójrzmy prawdzie w oczy - to kobieta kobiecie zgotowała taki los - nadopiekuńcze mamusie, które sprzątają, piorą, prasują i podtykają kanapeczki pod nos dopóki synek nie opuści domostwa. A później ty się kobieto męcz...

Prawda. Dlatego moj synek na tyle ile.moze sprzata po sobie,odklada na miejsce, pomaga mi robic pranie i wieszac. Pomaga w gotowaniu/pieczeniu. Ma byc samowystarczalny i umiec a czy bedzie kozystal to juz inna sprawa
Stary 2015-01-16, 17:09   #646
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
SONIA ja jak pracowałam to to co do prasowania szło układałam na kupkę i raz w tygodniu stawałam i prasowałam. Max 2h i po sprawie było

KORDELKA no mój niestety koszulowy jest w sensie do pracy w koszuli musi bo jednak kierownikowi inaczej nie wypada, chłopakom prasuję tylko bluzeczki na wyjścia czy do przedszkola, po domu czy po dworze mają osobne ciuchy do ubrudzenia i tych nie prasuję tylko składam bo nie ma sensu jak zaraz i tak będą ufajdane..

MAJKA no właśnie też tak przemyślałam to bo mamy bujak/ leżak a po za tym taką rozkładaną huśtawkę do domu ale to już dla dziecka siedzącego więc starczy. A co do prasowania to powiem Ci że ja też na początku dostawałam szewskiej pasji z tymi ubrankami ale miałam stare żelazko.. dobrze że długo nie pociągnęło i kupiłam z parą i wtedy zrozumiałam jak się kaleczyłam tym zwykłym i teraz to przyjemność mi sprawia prasowanie.

BIRD ja też najczęściej na dwa dni gotuję i nikomu u nas to na szczęście nie przeszkadza ale mam takiego w rodzinie co zupy nie zje w ogóle bo tam mięsa nie ma

ja się za 9 tygodni donoszę.. i dziś nawet męża uświadamiałam bo lata i załatwia z tą firmą wszystko żeby jak najszybciej zacząć to go ciut "obudziłam" że za 2 miesiące to już mała może się pojawić i żeby się spiął bo przed nim wyjazd do Katowic po auto i sprzęt i wolałabym żeby to jak najszybciej załatwił i był z powrotem.

pojedliśmy naleśników i teraz idę prasować pieluszki.. pranie małej ogarnęłam ale teraz puściłam jeszcze komplecik pościeli bo mam miejsce na strychu jeszcze
A co zakłada własną działalność?

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
Ja prasuje teraz na bieżąco co mi potrzebne przed wyjsciem. Dobrze ze mam dużo rzeczy których nie trzeba prasowac. Chociaż do pracy w koszulach chodzilam to zawsze dzien wcześniej przygotowany zestaw prasowalam bo tak to sie w szafie pomielo, mała szafa a duzo rzeczy. Tz do pracy nie potrzebuje prasowania, zresztą dla niego nic nie jest pomiete czasem muszę z niego sciagac bo wymientolony by chodzil.

moj tak samo czasem mu z tylka sciagam bo jak dziad by chodził :-P

Cytat:
Kurcze ale Wy oszczędzacie tych Waszych facetów,ja mojego nauczyłam poprawnie wieszać pranie do tego kupiłam żelazko systemowe na wypasie i mąż jest teraz expertem od prasowania i dziecięce ubranka też będzie prasował choć ostatnio zrobił wielkie oczy-jak to prasować ale przeszkolę i da radę :P
Sprząta,zmywa naczynia,umyje okna jak trzeba -I like it

Pozdrawiam
Malinka

zazdro, moj gotowac nie gotuje bo nie ma kiedy. Jak były dni ze szybciej kończył to frytki kupne smazyl i jakieś gotowce. Ostatnio jajko sadzone z ziemniakami ugotowal to Bylam przeszczesliwa i to sam z siebie. A tak to potrafi posprzątać z grubsza ale zwykle nie ma okazji tego robic bo jak nawet nie pracuje to cos przy domu gania. Takie uroki jak sie w domu mieszka ...

Cytat:

Dlatego mam nadzieje ze ja swojego syna naucze wszystkiego po trochu zeby był obrotny i pomagał kiedyś żonie w domu a nie dwie lewe ręce ;-)

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

Mama poszła sobie, żeśmy sie nagadaly... Za wszystkie czasy :-P a za godzinke tz wraca.
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 17:10   #647
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Ja właśnie pol czekolady wpierniczylam mnim ale to moja ulubiona a w sklepie ciężko ja dostac a brat przynosi za swoją krew. Więc jak mam okazję to mu podjadam po prostu dbam o jego linie skoro swojej już nie mam.

haha jak się wytłumaczyłaś ładnie

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-01-16, 17:11   #648
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
A jaka to czeko?
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-01-16, 17:12   #649
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:

Hehe dlatego moj syn bedzie w domu sprzatal

O mam ochote na czeko wedla truskawkowa ta z galaretka taka
Stary 2015-01-16, 17:13   #650
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe dlatego moj syn bedzie w domu sprzatal

O mam ochote na czeko wedla truskawkowa ta z galaretka taka
Ja nie lubię czeko owocowych jakos :-P
Ale zaraz zjem nutelle
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-01-16, 17:19   #651
gosiak0512
Zakorzenienie

poprasowane i pranie powieszone teraz mam przerwę

MAJKA ja też mam w miarę nowe bo jeszcze roku nie ma, z kamieniem nigdy nie miałam problemu ale używam też tylko i wyłącznie wody demineralizacyjnej. Nie lubię pomiętych koszulek, nawet dobrze strzepane i powieszone to i tak wolę wyprasować

SONIA mi jak się z całego tygodnia zebrało z naszej czwórki ubrań to kupka była sporawa i to nie było jedno pranie

MALINKA ja swojego oszczędzać nie muszę bo sam się rwie do większości rzeczy i prosić się nie muszę pranie akurat lubię robić jak i prasowanie więc go do tego nie mieszam ale sprząta, gotuje i to nawet lepiej ode mnie, zmywa bez gadania, zakupy też sam robi.. no i przede wszystkim nie muszę się prosić o nic wystarczy że raz powiem i jest zrobione. Teraz pomimo iż siedzę w domu na zwolnieniu a on od rana na nogach do roboty jedzie to jak wraca to stara się mnie odciążyć i robić za mnie aby odpoczęła.

PAVLINECKA popieram! Mój ganiany przez teściową to umie koło siebie zrobić wszystko i w domu też. A takie ciapki mamusiowe to porażka, do nas kilku takich "chłopów" do pracy przyszli to się tylko umęczyłyśmy i zaraz odchodzili bo to dla nich za ciężka praca.. a jak ma być nie ciężka jak on bez skrępowania mówi że mu mamusia kanapki do pracy robi i łóżko rano ścieli jak wstaje?!.. ciekawe czy go wieczorem jeszcze w wanience kąpie

BLACKBERRY już właśnie założył. W tamtym roku starał się o dofinansowanie z UE dla nowych mikroprzedsiębiorstw na obszarach wiejskich i udało się na koniec roku byliśmy podpisać umowę i teraz lata załatwia wszystko bo musi sprzęt kupić i papiery w lutym złożyć z fakturami to wtedy zwrócą to co obiecali.

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 17:22   #652
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
poprasowane i pranie powieszone teraz mam przerwę

MAJKA ja też mam w miarę nowe bo jeszcze roku nie ma, z kamieniem nigdy nie miałam problemu ale używam też tylko i wyłącznie wody demineralizacyjnej. Nie lubię pomiętych koszulek, nawet dobrze strzepane i powieszone to i tak wolę wyprasować

SONIA mi jak się z całego tygodnia zebrało z naszej czwórki ubrań to kupka była sporawa i to nie było jedno pranie

MALINKA ja swojego oszczędzać nie muszę bo sam się rwie do większości rzeczy i prosić się nie muszę pranie akurat lubię robić jak i prasowanie więc go do tego nie mieszam ale sprząta, gotuje i to nawet lepiej ode mnie, zmywa bez gadania, zakupy też sam robi.. no i przede wszystkim nie muszę się prosić o nic wystarczy że raz powiem i jest zrobione. Teraz pomimo iż siedzę w domu na zwolnieniu a on od rana na nogach do roboty jedzie to jak wraca to stara się mnie odciążyć i robić za mnie aby odpoczęła.

PAVLINECKA popieram! Mój ganiany przez teściową to umie koło siebie zrobić wszystko i w domu też. A takie ciapki mamusiowe to porażka, do nas kilku takich "chłopów" do pracy przyszli to się tylko umęczyłyśmy i zaraz odchodzili bo to dla nich za ciężka praca.. a jak ma być nie ciężka jak on bez skrępowania mówi że mu mamusia kanapki do pracy robi i łóżko rano ścieli jak wstaje?!.. ciekawe czy go wieczorem jeszcze w wanience kąpie

BLACKBERRY już właśnie założył. W tamtym roku starał się o dofinansowanie z UE dla nowych mikroprzedsiębiorstw na obszarach wiejskich i udało się na koniec roku byliśmy podpisać umowę i teraz lata załatwia wszystko bo musi sprzęt kupić i papiery w lutym złożyć z fakturami to wtedy zwrócą to co obiecali.
Moj z urzędu pracy ma sie starać teraz o dotacje. Az sie boję tego latania i załatwiania.
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-01-16, 17:47   #653
mori_lee
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
z wiosennej kolekcji to są dopiero śliczności

tak, chyba jednak kurteczkę odpuszczę

noo fajna fajna ale nie chcę potem zawodu, że nie trafiłam z rozmiarem :P

a tę sukienusię chcę na chrzciny
tylko ta cena chyba muszę się uśmiechnąć do mamy

http://www.zara.com/pl/pl/kolekcja-s...3p2401547.html
Śliczna sukienka <3
mori_lee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 17:50   #654
gosiak0512
Zakorzenienie

BLACK no trochę tego latania za tym było i poprawiania wniosków bo mąż sam wszystko wypełniał ale wreszcie się udało, teraz tak na prawdę jest dopiero nerwówka bo do 15 lutego musi się ogarnąć z tym wszystkim, tak więc powodzenia i dla was

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 17:52   #655
kamilove
Zakorzenienie

Hej

Niezawsze serio taka syt? Ja bym poszła/zadzwoniła do ochrony... Massakra

Widzę ze pranie i prasowanie na wątku :-D a ja jeszcze u mamy ale dziś juz wracamy do siebie

W zarze te kiecki dla małej to po 59zl bez przesady, za zwykła sukieneczke za to w mothercare do -70% i tam kupiłam kiecke i w kappahl są fajne okrycia kąpielowe przecenione z 60zl na 30zł, wzięłam tez ;-)

Brzuszki obejrzę wieczorem albo już jutro u siebie na kompie
Stary 2015-01-16, 17:53   #656
gossip_girl21
Zakorzenienie

dzwonił tż czy moze sobie piwko na wieczór kupic powiedziałam że nie bo w polsce za duzo było tego i zły na mnie...

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-01-16, 17:58   #657
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
To ja nie wiem jak to robilas. Ale ja kazde pranie prasowalam tak pol h
O nalesniki mniami

Zrobilabym nalesniki ale moj M tego jako obiad nie traktuje. I max 1 by zjadl o ile w ogole.
Jestem na spacerze,ale przyjemnie jest!
Az sie przejde dalej
Wroce to przygotuje marchewki bo dzis na kolacje frytki z marchewek
M bedzie po 17 dopiero bo na silke idzie.
Albo dzis jak bede miec sile a jak nie to jutro pojade po spozywke.
No i mam pranko do wywieszenia
mój by zjadł bez marudzenia, ale po godzinie chodziłby znów głodny i grzebałby w lodówe, więc wolę naleśników na obiad nie serwować
Cytat:
Kurcze ale Wy oszczędzacie tych Waszych facetów,ja mojego nauczyłam poprawnie wieszać pranie do tego kupiłam żelazko systemowe na wypasie i mąż jest teraz expertem od prasowania i dziecięce ubranka też będzie prasował choć ostatnio zrobił wielkie oczy-jak to prasować ale przeszkolę i da radę :P
Sprząta,zmywa naczynia,umyje okna jak trzeba -I like it

Pozdrawiam
Malinka
ja mojego nie oszczędzam
on wszystko robi.
Jak ostatnio miał urlop, to robił większość domowych obowiązków
Cytat:
cycki

dziś z rana w szkole rodzenia potem pojechałam do miasta na lumpki i kupiłam 6 rzeczy za 20 zł... trzy pajace na 56, półśpiochy, body z długim na 68 i taki super sweterek na 6-9 m
aaaa i jeszcze w innym lumpku body z długim na 68 oraz dla mnie stanik bawełniany bez usztywniaczy za 2 zł hihi
zrobiłam obiadek i teraz leżę
pokaż łupy
cyckami mogę się podzielić, ale nie bierz za dużo
Cytat:
Brzusio koleżanka malowała
śliczny brzusio
Cytat:

dlatego się cieszę, że moja teściowa inaczej wychowała synów + mój mąż mieszkał sam kilka lat

my już wrociliśmy
właśnie zjadłam

i zaraz popiję to:

Stwierdziliśmy, że nie będziemy sypialni przemalowywać, tylko odświeżymy i kupiliśmy tą samą farbę, którą sypialnia jest teraz pomalowana
Mąż w poniedziałek jedzie tylko podpisać umowę, więc po południu pomaluje pokoj we wtorek ma szkolenie, to skręci komody, a ja będę mogła w końcu zacząć pranie i prasowanie

Edytowane przez FlightlessBird
Czas edycji: 2015-01-16 o 17:59
FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 17:58   #658
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

ja nie wiem, przeszłam się dziś do miasta i z powrotem, to około 1,5 km w jedną stronę, szłam wolno, nie śpieszyłam się, a teraz boli mnie brzuch, tak jakby na okres i niedobrze mi się falami robi, a w łazience zrobiło mi się wręcz słabo... Chyba te zwolnienie to nie jest jednak przesada, zdecydowanie spacery mi nie służą
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 17:59   #659
kamilove
Zakorzenienie

Ja tez dziś dużo pochodzilam ale tak pięknie było
Stary 2015-01-16, 18:14   #660
siempre
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
A jaka to czeko?
Czekolada mleczna z wiorkami kokosowymi frimy Union Chocolate pyszności

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Ja tez dziś dużo pochodzilam ale tak pięknie było
U mnie strasznie wieje wiec tylko szybki do miasta mame zawiozlam na zakupy. A tak to z domu nie wychodzę bo by mi glowe urwalo.
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości)

Zasady wysyłania wiadomości