|
|
#1831 |
|
Joanna d'Moder
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.37
Witajcie,
szukałam,ale coś mi nie wychodzi. Czy ktoś może mi podać ile kosztowała perfumetka Parisian Chic w ofercie -45%?Z góry dziękuję |
|
|
|
#1832 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1833 |
|
Joanna d'Moder
|
dziękuję
|
|
|
|
#1834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niby ma pachnieć wiśniami a ja czuje pomarańcze w focusie, natomiast jak wącham z katalogu to najpierw uderza do głowy duża ilość słodyczy która aż boli a później pachnie pomaranczowym płynem do podłogi, zapach identyczny
|
|
#1835 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1836 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję bardzo za pomoc
|
|
|
|
#1837 |
|
Zadomowienie
|
Dostałam paczuchę dziś wreszcie i takie to moje wrażenia
![]() szminki pielęgnacyjne reviving raspbery i soothing strawberry jak na moich ustach prawie niewidoczne, taka lekko zabarwiona wazelinka bez smaku i zapachu z próbek szminek najbardziej podeszły mi dwa kolory day lily i garden rose, purple hiacynt też fajna ale mam bardzo podobne z innych serii, ale te dwie biorę na pewno, są fajne mięsiste i mam wrażenie że lepiej nawilżają niż te szminki pielęgnacyjne, zdziwiła mnie tylko jedna rzecz-niektóre próbki pachną fajnie jakby arbuzem a inne tak jak plastelina, czy tak jest też w pełnym wymiarze czy to przypadek ![]() tak byłam napalona na sexi pink po powąchaniu kartki a z próbki kaszanka, wcale mi się nie podobają, są nijakie i nietrwałe, nie wiem czym oni te kartki nacierają ale jak dla mnie to są dwa różne zapachy zdziwiło mnie też że od razu dali simply because, zawsze te gratisy to dawali do następnego katalogu dopiero a tu miła niespodzianka
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1838 |
|
Raczkowanie
|
Ja dziś dostałam swoje pierwsze zamówienie
stenka30 , mam dokładnie takie samo odczucie co do tej pielęgnacyjnej reviving raspbery. Kupiłam lakiery Speed Dry i pędzelek, chciałam takie fajne paznokcie, jak w katalogu, niestety, nie wyszło ![]() Za to żelowy Envy cudowny Dziewczyny, wiem, że Avon ma takie papierowe torebki, myślałam, że takie właśnie dostanę, dostałam rekalmóweczki. Nie widziałam nigdzie papierowych torebek, można je zakupić? |
|
|
|
#1839 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#1841 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja nie lubię tych papierkowych ;/ moje klientki robią za duże zamówienia by cokolwiek do nich spakować haha . Tylko te malutkie są czasem fajne jak jakiś gratisik chce dorzucić bądź ktoś bierze tylko jakąś drobnostkę (ale wtedy minus gdzie dać katalog...:P).Z mojej dzisiejszej fakturki (w ogóle wystawiona po kilku min. od wysłania wieczorem) w brakach tylko płyn do kąpieli stóp z DEMO, a szminki pielęgnacyjne pomimo czerwonej kropy i daty na 22 jednak na fakturze są . Klientki mnie zadziwiają po świętach, zamiast spokoju to one szaleją hihi :P. Ciekawe czy na walentynki tak będą szaleć .
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1842 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1843 |
|
Zadomowienie
|
Cze$ć dziewczyny, dawno nie zaglądałam do Was, ale jako, że mam problem z odczytywaniem pdfów na komórce, może któraś zWas by mi pomogła. Otóż: chciałabym zakupić kilka sztuk perfum avon femme (m.in.) dla siebie i dla znajomej, a jako, że widzę, że teraz są w dosyć dobrej cenie (35 zł), to chciałabym Was zapytać czy orientujecie się, czy może w najbliższych katalogach/focusach/demo lub mini katalogach również zanosi się naoodobną promocję lub jakąś promocję nawet z zestawem: dezodorant, żel pod prysznic balsam? Może któraś z Was to sprawdzała w ostatnim czasie?
A w ogóle jakie są Wasze wrażenia odnośnie zapachu Avon Femme? Pozdrawiam
|
|
|
|
#1844 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1845 |
|
Zakorzenienie
|
mam pytanie o naszyjnik MAGALIE coś kojarzę, że chyba była o nim jakaś wiadomość w Strefie-pamięta ktoś czego dotyczyła??
|
|
|
|
#1846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo taniej póki co nie widziałam jej w katalogu
|
|
#1848 |
|
Life is a drink ...
|
a Avon Femme nie jest teraz w ofercie łączonej ? że trzeba kupić za jakiś $ produktów by mieć ją za 35 zł ?
|
#1849 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wczoraj otworzyłam lakier piaskowy i nie ma w nim pędzelka
|
|
|
|
#1850 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1851 |
|
Rozeznanie
|
a ja mam pytanie do kolezanek z Trendt czy te rzeczy z mini katalogu sportowe bluza , koszulka , spodnie sportowe czy koronkowe leginsy sa dostepne czy w brakach?
Wysłane z mojego iPad 4 Apple Retina przez Tapatalk |
|
|
|
#1852 |
|
Zakorzenienie
|
No to pięknie
|
#1853 |
|
Zakorzenienie
|
Może wpadł do środka
|
#1854 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1856 |
|
Zadomowienie
|
Ja dziś dostałam nowe szminki Zmysłowa Przyjemność - 3 kolory + próbki. Jasne odcienie pachną arbuzem, a ciemne plasteliną
W dodatku lepiej aplikuje się z próbki niż z pełnowymiarowej szminki - łatwo wyjść za kontur ust albo nie dociągnąć. Odcienie dobrałam fatalnie (royal peony przypomina w opakowaniu UC hibiscus, plum verbena, rose buquet) - a normalnie chodzę w tej gamie kolorystycznej i jestem zadowolona. Natomiast te wszystkie wściekle i barbie róże, których unikam, na ustach są pół transparentne i wyglądają o dziwo bardzo dobrze Krem do kąpieli mleko z miodem przypomina mi żel senses z wanilią i drzewem sandałowym, za którym nie przepadam. Lakiery piaskowe boskie, właśnie mam na pazurkach i lecę na imprezę
Edytowane przez smolinosek86 Czas edycji: 2015-01-16 o 17:13 |
|
|
|
#1857 |
|
Rozeznanie
|
Czy któraś z Was się może orientuje czy zmywacz do paznokci został wycofany? Bo w kat. 02 go nie widzę... a koleżanka chciała zamówić
|
|
|
|
#1858 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1859 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1860 |
|
Zakorzenienie
|
Dostępność piaskowego lakieru do paznokci Radiant Rose przesunięta na 28 stycznia. Z 6 na 20, a teraz 28...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.

niby ma pachnieć wiśniami a ja czuje pomarańcze w focusie, natomiast jak wącham z katalogu to najpierw uderza do głowy duża ilość słodyczy która aż boli
a później pachnie pomaranczowym płynem do podłogi, zapach identyczny 

. Tylko te malutkie są czasem fajne jak jakiś gratisik chce dorzucić bądź ktoś bierze tylko jakąś drobnostkę (ale wtedy minus gdzie dać katalog...:P).

Adam 18.11.2012

tp