|
|
#1981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 7
A właśnie.. dopakowałam prawie torbę...
tzn to co mam w domu to włożyłam, resztę muszę dokupić. Wydaje mi się strasznie mało tych rzeczy.. przynajmniej dla dziecka.. A u mnie w sumie cała torba wyszła ale stwierdziłam, że za bardzo szaleć nie będę ![]() Wyjęłam połowe podkładów.. powiedziałam mężowi że jak coś to mi dowiezie. i dzięki temu zmieściłam do torby szlafrok i ręcznik ![]() No i się okazało, że kapcie które mam w domu są na mnie na styk.. bo ja mam rozmiar ok 39.. a to jest 38 i z 3 milimetry mi pięta wystaje A drugie co to muszę kupić klapki pod prysznic bo te co mam sie okazało że stopa nie chce wejść No i jeszcze woda i biszkopty bo nie mam.
|
#1982 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia,
za dopakowanie torby już jesteś przygotowana na akcję
|
|
|
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
Nie nie nie nie!! ja właśnie nie jestem gotowa
![]() Naprawdę bierze mnie taka panika... i mam wrażenie że jeszcze milion rzeczy musze zrobić... A w torbie jeszcze wszystkiego nie ma więc tym bardziej nie mogę rodzić
|
#1984 |
|
Zakorzenienie
|
Małe skurcze wiec juz leze w łóżku w domu. Nie wiem czemu ale brzuch i plecy mega bola
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
No to już Madzia finiszujesz w dopakowaniu torby
![]() Mala, uu...daj znać czy bóle i skurcze się nasilą
|
|
|
|
#1986 |
|
Raczkowanie
|
Emdzik ja zainwestowałam całe 6zł w klapki w auchanie takie siateczkowe z koralikami i będę miała 2w1 tzn pod prysznic też a potem w kosz bo one raczej z tych szybko rozwalających się. ale zależało mi na miejscu w torbie
![]()
chcesz rozśmieszyć Pana Boga-opowiedz mu o swoich planach... Edytowane przez iva_b Czas edycji: 2015-01-16 o 19:12 |
|
|
|
#1987 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
przeklete_pragnienia- a nie boisz się że Dzidzia Ci osika tą kołderkę??? też myślałam żeby Małą kłaść na kołderkę ale boje się że ciągle będzie przemoczona ![]() A ten klin daje się pod materac??
|
|
|
#1988 |
|
Zakorzenienie
|
Agata.. ja daje klin normalnie zamiast podusi... mam schizy na tle ulewania i zadlawienia (moja Zuza mocno ulewala...) wiec wole zeby Natalka miala ciut wyzej niz zeby lezala na plasko... zreszta... na warsztatach zachwalali te kliny... zobaczymy jak to sie sprawdzi..
No nic... trzymajcie kciuki.. ubieram sie i jade do gina..
|
|
#1989 |
|
Zakorzenienie
|
Meire
|
|
|
|
#1990 |
|
Rozeznanie
|
U mnie klin się super sprawdził...i właśnie byłam pewniejsza dzięki temu, że nie leżał całkiem na płasko
|
|
|
|
#1991 |
|
Zadomowienie
|
meire odezwij się jak będziesz po wizycie
![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- zjadłam kanapkę z camembertem i oliwkami i zagryzłam kinderkiem ![]() teraz popijam melisę z truskawką, jejku jaka pyszna. TZ pojechał do kolegi na piwo i dobrze, bo jakoś mi na nerwy dzisiaj działa. W sumie nic nie zrobił, ale chyba moje ciążowe humory wkraczają do akcji... z jednej strony już chcę Małą na świecie, z drugiej boję się porodu, tego całkiem nowego życia, już sama nie wiem co ja chcę... chyba pójdę pod prysznic i spać, może przez noc mi przejdzie. |
|
|
|
#1992 |
|
Rozeznanie
|
A mnie naszło na frytki i właśnie się smażą
|
|
|
|
#1993 |
|
Rozeznanie
|
Zamówiłam tego klina do łóżeczka
dzięki za poradę.
|
|
#1994 |
|
Zadomowienie
|
hejka hejka
ale mialam pracowity dzien bylam z corcia na dzwoneczku i bestii w 3D - mi sie nie podobalo ale corcia zadowolona a potem polatalysmy po supermarkecie. kupilam gabke do wanienki i troche sie zdziwilam bo kosztowala ok 16 zl a ja myslalam ze gdzies z 5 zl jest warta bylismy oczywiscie w macdonaldzie ostatnie dni folgowania bo potem dieta dieta i dieta coby te 20 pare kg zrzucic no i jestem wykonczona spokojnych nocek bez boli zycze
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcik super dzien
![]() A my dalej remontowo ![]() Drzwi przyjechaly, maz sam je wnosil szok, zalozyl je tez juz Ale smiesznie miec drzwi w pokoju drzwi do szafy wciaz dopieszcza, amortyzatory montuje na fotelu juz siedzialam ![]() Jeszcze kallax,ale juz chyba dzis nie bede go zmuszac ![]() i tak nie mam sily nic ukladac, co wstane to czuje brzuch
|
|
#1996 |
|
Wtajemniczenie
|
Zielona z tymi nogami to ja mam tak samo. Na szczęście nie codziennie ale czasem wstaję z takimi a czasem kładę. Dochodzą do tego ręce. Wolę wstać z takimi niż się kłaść, bo jak wstanę to jeszcze coś z tym zrobię a jak kładę to jest masakra, nie wiem gdzie je trzymać. A lekarz powiedział że takie uroki ciąży bo wyniki i ciśnienie ok.
Kasia za wizytę. Super, że już znasz datę. Teraz to już chyba powinny Ci się unormować te cukry??Pisałyście o liście prezentowej, ja też takiej nie robię, bo głupio by mi było powiedzieć, że brakuje mi czegoś drogiego i z tego względu wolałabym kasę dostać, poskładać i kupić coś konkretnego. Dzieci wścibskich,grzebiących w cud |
|
|
|
#1997 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja się piąta godzinę męczę z bólem głowy. Mąż zrobił mi kisiel wiśniowy, ogarnął bozenkę...
Ja do łóżeczka póki co nic nie wkładam. Jak pójdę do szpitala to mąż założy pokrowiec na materac, prześcieradło i rożek
|
#1998 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie meczylam z bolem glowy wczoraj wieczorem
a teraz mam kłucia w pipce grrrrrrr mąż zamontował drzwi do szafy już na glanc jeeeeeeee ale ukleił lustro palcami i zaraz ide myc te lustra :P bo patrzec nie moge na to rozpakowalam tez ciuszki od tej mamy i musze je teraz w karton chyba wrzucic czy co sama nie wiem chyba,ze poczekam na szafe jutro az mi zlozy i w nia zapakuje te wieksze nie wiem gdzie je schowac :P
|
|
#1999 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak to jest jak człowiek jest przyzwyczajony do mieszkania bez drzwi ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2000 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze klamki musi zamontowac,ale teraz z psem poszedl , jej podziwiam jego energie i wspolczuje mu zmeczenia
glowa go boli,wzial dwa ibupromy i od przyjscia z pracy od 16 zasuwa, sam dzwiga, masakra naprawde....dzielny moj maz ![]() teraz poszedl z psem i jak wroci- wezmie sie za klamki szkoda,ze jutro SR to bysmy sobie ladnie powoli konczyli wszystko:P Ciekawe jak Madzia i oprowadzanie po oddziale
|
|
#2001 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2002 |
|
Zadomowienie
|
kano widzę Cię! Co u Was?
|
|
|
|
#2003 |
|
Zakorzenienie
|
ja mysle, ze on widzac moje samopoczucie od 3 dni i to jak syczę i jęcze przy podnoszeniu się z łóżka- nie tknąłby mnie choćbym rozłożona na łóżku leżała
on mnie dziś naprawdę bardzo żałuje..każe leżeć i w ogóle. Chyba że
|
|
#2004 |
|
Zakorzenienie
|
Aga,
Co jak co, ale naprawdę szacun dla Twojego męża
|
|
|
|
#2005 |
|
Wtajemniczenie
|
Znów mi telefon szwankuje
Aga śliczne te ciuszki! Ja też mam sporo dużych to na razie w kartonach na strychu leżą. Jaki tu cichy wieczór.. Coś bym porobiła ale nie mogę na miejscu usiedzieć zbyt długo tak samo z robieniem czegoś. Te moje nogi ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- My dziś brakującą tapetę dostaliśmy i jutro mąż będzie kończył pokój
|
|
|
|
#2006 |
|
Rozeznanie
|
Ale się obżarłam....ale było pysznie...ciekawe jak będzie ze spaniem w nocy...I właśnie oglądaliśmy z tż super przyjemny i wzruszający film ...tytuł chyba "Dobre uczynki"...bardzo polecam
Naprawdę dawno tak pozytywnego filmu nie widziałam---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- O matko...faktycznie tu dziś cichuteńko
|
|
|
|
#2007 |
|
Zakorzenienie
|
I bardzo dobrze, ze cicho jest, bo jest 2000 postów, wiec lasencje, nie spieszmy sie az tak, nie ?
|
|
#2008 |
|
Zakorzenienie
|
Czekalam 2h na wizyte... masakraaaaaaa...
Coz.. u mnie poki co bez zmian.. moge sobie jeszcze poczekac... Mala wazy juz 3300 wiec jestem totalnie zalamana... jak ona jeszcze posiedzi z 2tyg to ja jej nie urodze sama.. siedze i rycze... ja chce juz rodzic.. Mala jest zdrowa... wszystko ok.. a ja zlapalam dola bo mialam nadzieje ze powie ze juz cos sie dzieje..
|
|
#2009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
<tuli> kurcze każda blisko terminu i po terminie chyba będzie miała takie mysli..... ale czasem sytuacja zmienia się z chwili na chwilę zobacz moją Angelę od Antka wrocila z wizyty luz, pozamykana "Pani ponosi jeszcze z 3 tyg" i co, w nocy wody poszly......
|
|
|
#2010 | ||||
|
Zadomowienie
|
jaki tu spokój, na na na,
nic się nie dzieje, na na na na! chyba, że wszystkie rodzą nagle ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Meire i jak tam po wizycie? co Ci lekarz na te sterydy powiedział? ale się namęczysz kochana z tymi chorobami Cytat:
![]() Madzia i jak tam wycieczka po szpitalu? Cytat:
postępy widzę ogromne!Ale mnie mały dzisiaj kopie po żebrach po prawej stronie... az mam brzuch krzywy i boooli... rękami próbuję go odpychać trochę, ale wtedy uderza na pęcherz... |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.

za dopakowanie torby
już jesteś przygotowana na akcję 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Coś bym porobiła ale nie mogę na miejscu usiedzieć zbyt długo tak samo z robieniem czegoś. Te moje nogi
Mala wazy juz 3300 wiec jestem totalnie zalamana... jak ona jeszcze posiedzi z 2tyg to ja jej nie urodze sama..
siedze i rycze... ja chce juz rodzic..
Mala jest zdrowa... wszystko ok.. a ja zlapalam dola bo mialam nadzieje ze powie ze juz cos sie dzieje..