Mamusie lutowe 2015 - cz. 7 - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-17, 00:18   #2041
1141655
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 7

ja jeszcze chwila i tez ide w kimono...
mlody tak sie pcha,ze sycze z bólu. Ja mam wrażenie, że on chce wyjśc, naprawdę...teraz na chwilę się uspokoił, a ja pójdę siuśnąć, bo mi podrażnił pęcherz... w takich chwilach powiem wam, że nawet się na niego złoszczę......

http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/
Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach
1141655 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 00:35   #2042
buu007
Zakorzenienie

babolce nadrobic was graniczy z cudem

Aga,tez tak mialam jak pojawily sie u nas drzwi,totalna abstrakcja,i dziwnie
pojemnik calkiem fajnie sie prezentuje,widze ze sie oblowilas i super,fajne rzeczy
mam nadzieje ze karuzelka sie sprawdzi,ja mialam neutralna i mala nia w ogole nie byla zainteresowana,plus byla za glosna
a pykanie,wlasnie jak wyszlam z wanny cos mi tak pyknelo ze az sie przerazilam,potem w lozku raz jeszcze,nie dosc ze dziwne uczucie to ten odglos brrr

Cytat:
Napisane przez DuszonaMarchewka Pokaż wiadomość
Migotko. Ja na szczęście też mam znajomych którzy pilnują żeby dziecko przytulilo i podziekowalo za prezent. To bardzo miłe bo dostajesz coś za coś od dziecka.
wiesz moja corcia np nie powie dziekuje,i nie uwazam ze to dlatego ze jest ze jej tego nie ucze,ale ja tez nie naciskam ze ma dziekowac,tulic czy cos
ona jest bardzo wstydliwa,i w ogole ma opory zeby wziac cos-jak ktos przychodzi i jej daje,nam bez problemu powie dziekuje czy dzieki,i zauwazylam ze mojemu rodzenstu tez,i szwagrowi,dziadkow sie wstydzi i tez im nie powie
i ja zawsze mowie w liczbie mnogiej,ze bardzo dziekujemy,ale nie naciskam na nia ze ma podziekowac,bo ona juz jest sama sytuacja zestresowana,oczywiscie potem jest rozmowa,ze milo powiedziec dziekuje jak sie cos dostaje,i ona zawsze mowi ze nastepnym razem powie ale taki z niej wstydzioszek ze nie przejdzie jej to niestety przez gardlo
a Twoi bracia,no postawa godna nasladowania hehe

85jjaa ale by mi bylo glupio gdyby moje dziecko komus po siatkach czy torebce grzebalo no jakos sobie tego nie moge wyobrazic,jeszcze takie male-2-3 lata moge zrozumiec ale starsze to juz zupelnie nie

bo wiecie,z tymi prezentami,uwazam ze trzeba byc uwaznym bo latwo przyzwyczaic ze sie zawsze cos przynosi,i potem jest zawod ze jednak ktos przyszedl bez niczego,jak zabraknie tego cukierka chociazby w torebce
moja ciotka tak robila calej rodzinie drogie prezenty,potem miala problemow troche i przestala,i nagle zdziwiona ze ona przychodzi ktorys raz bez wypasnego prezentu a dzieci ja olewaja,przykro jej bylo wielokrotnie
i napewno jest tak ze jednak przez ten dobrobyt i zbyt wiele zabawek nam sie w glowach tez poprzewracalo
ja pamietam,jak nie mialam nic,to kazdy prezent mnie tak bardzo cieszyl-a teraz wychodze na wybredna,bo nie ciesze sie z mega drogich prezentow,a nie ciesze sie bo sa-niepraktyczne,mi niepotrzebne,chcialam wybrac np sama i prosilam zeby nie kupowac,a nikt mnie nie slucha,kupuje,i kaze sie zachwycac bo bylo drogie

Cytat:
Napisane przez zielona butelka Pokaż wiadomość
Przeżywam masakrę z tymi stopami... no zobaczcie same... kurde...
ojj biedna
mi tez puchna ale nie az tak
chociaz byla dzis u mnie kolezanka,i na dzien dobry mi mowi-ale jestes spuchnieta na twarzy tzn ladnie wygladasz ale puchniesz
ale mi sie milo zrobilo nie ma co

Kasiulka tak to napisalas,zaczelas od chrzaku i innych ze sama myslalam ze juz urodzilas
piekna data,zreszta kazda bedzie piekna hehe
teraz czekaj grzecznie do terminu cc
zdrowka dla corci duzo

AGATA oo sesja brzmi fajnie o ile ja tam brzuszkowej nie chce,to juz dzidziusiowa bym chciala

logoasia oby egzamin zdany byl na najlepsza ocene

ewccik wlasnie ciagle leci ta reklama dzwoneczka,moja corka juz szalu dostaje jak to widzi,ale ona by na tym jeszcze nie usiedziala

Alunia a gdzie ten szpital? mam nadzieje ze dajesz rade ze wszystkim kochana

meire ja mialam przy pierwszym porodzie zzo
moje przemyslenia
-podane za pozno-tak wiem to teraz,wtedy Bogu dziekowalam
-mozliwe ze zatrzymalo calkiem akcje,chociaz ona juz nie szla od poczatku
i wiecej przemyslen nie mam,po nim czulam sie identycznie jak przed-i tu moja siostra twierdzi ze to znaczy ze dzialalo
nie czulam skurczy partych,ale juz nic nie czulam,mdlalam,bylam ogolnie wykonczona wiec nie wiem na ile to zzo zawazylo na tej koncowce porodu
-plus zostawili mi jakies kable w kregoslupie,a wklucia nie pamietam w ogole zeby bolalo czy cos,i chodzilam z tymi kablami dwa dni i mi noga cierpla i bardzo bolala,az w koncu jedna dziewczna na sali to zobaczyla,poleciala do pielegniarek i je opieprzyla ze ja to jeszcze mam w plecach i nerwach,przyszla pielegniarka i powiedziala ze ona mi tego nie moze wyjac
byla inna zmiana,poprosilam czy mi moga to wyjac wreszcie bo mnie nogi bola,no i wyjeli
dobrze ze po wizycie ok,mam nadzieje ze ten steryd pomoze
a no i teraz to juz mysle ze lekarze nie ocenia sytuacji na dlugo do przodu,bo roznie moze byc,wiec jak lekarz zapewnia ze przez 3 tyg nie urodzisz to bym na wszelki wypadek brala na to poprawke

---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ----------

Ewa o matko co za sytuacja,jak tak mozna w ogole powiedziec?
to juz zupelnie trzeba nie miec taktu i wyczucia

Madzia i co fajnie w szpitalu?
wlasnie mialam pytac czy sie spakowalas wreszcie hehe

iva,mala no wspolczuje sytuacji z tz-etami
bo to przykre
iva Ty tez walcz o was,jest o co
mala mam nadzieje ze maz oprzytomnieje,ale mysle podobnie jak dziewczyny,jego nie ma wiadomo jak juz jest chcesz dla niego jak najlepiej bo sie cieszysz,a tu wychodzi na to ze on tego nie docenia

moj tz-et jest cudowny ale nie bez wad,a najwieksza to ta jego bezradnosc wobec mamy :/ bo on nie chce jej skrzywdzic ranic i ble ble
w calym swoim wychowywaniu,bardzo dobrym zreszta tesciowa zapomniala przekazac mu najwazniejszej rzeczy-ze jak sie juz ma zone,to sie za nia stoi murem
a moj maz niestety czesto w sytuacjach kryzysowych po prostu bezradnie stoi,milczy,i jeszcze uwaza ze to ja szukam problemu ciagle bo sie musze klocic z kazdym i choc jestesmy ze soba juz sporo,to my sie w tej kwestii chyba nigdy nie dogadamy,i to jest najbardziej przykre,on nie umie im stawic czola,uciekl od nich bo sie wyprowadzil,i mam wrazenie ze jak jestesmy tam raz na czas to po prostu toleruje ich zachowanie i nie widzi w tym nic zlego :/
no to i ja sie wyzalilam

---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ----------

Asia mowisz ze pan od naroznika nie w Twoim guscie?a widzisz
powinni zdjecia wysylac kogo przysla

mamazuzi
fajnie ze z maciejka spotkanie udane
materac-jak masz jeszcze w folii,ja bym wywietrzyla,nasz nowy duzy byl ale smierdzial strasznieeee

lui nie pamietam czy to Ty pisalas ze gbs ujemny?i ktos jeszcze,ale mi juz umknelo

dobra koncze ten eleborat

odowska no a czuje sie srednio,ale co zrobic
powiem to co slysze ciagle-przeciez ciaza to nie choroba

---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ----------

Migotka,ja chce zobaczyc fryzure!!!!

II kreseczki- 3.06.14

i juz z nami

WYMIANA

Edytowane przez buu007
Czas edycji: 2015-01-17 o 00:27
buu007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 01:26   #2043
*Gosiak*
Raczkowanie

GG do *Gosiak*

Cytat:
Napisane przez emdzik Pokaż wiadomość
Hej Gosiak! Napisz cos wiecej o Was
Hej! No więc ja jestem Krakuską z urodzenia, Wrocławianką z wyboru Obecnie 37 tc, i jest to moje pierwsze Maleństwo, na razie roboczo nazwane Fasolką Jak wspomniałam wcześniej, termin mamy na 5.02. Pani doktor twierdzi, że pod sercem mieszka sobie dziewczynka, ale kurcze ja mam przeczucie że to jednak chłopak (też tak macie co do płci Waszych Maluszków?) Póki co (odpukać) wszystko przebiega bez zakłóceń, mama zdrowa, dzieć również więc liczymy, że tak będzie do samego końca

Cytat:
Napisane przez odowska Pokaż wiadomość
U mnie też ciężka noc, nie wiem ile razy wstawałam do toalety, ale ze cztery co najmniej. I do tego drętwiejące nogi, eh... Za każdym razem jak wstawałam, to tż się budził i na moje posapywanie dopytywał czy wszystko w porządku. Może lepiej te jęki zostawię na poród, bo inaczej mi chłopak straci wrażliwość na moje stękania
Dziewczyny, wyszły mi na brzuchu cztery takie jasno-czerwone kropy, tak po 7 mm średnicy mają, ale nie są przesadnie regularne. Czy to po prostu rozstępy się zaczynają czy jakieś wybroczyny, które powinnam skonsultować? Co prawda mam już rozstępy, ale jeszcze z okresu dojrzewania i już nie pamiętam jak na początku wyglądały.
U mnie dokładnie to samo - kilkukrotne wypady do łazienki w nocy i też sapię przy tym jak lokomotywa.. Ale mojego tż to nie wzrusza, ma sen jak kamień więc mam cichą nadzieję, że nie zacznę rodzić w nocy... Co do kropek, to ja mam podobne, tylko może nieco bardziej podłużne i bardziej czerwono-fioletowe. Wygląda mi to na rozstępy więc grzecznie to codziennie oliwkuję i liczę że się zmniejszy :P A jak nie to będę intensywniej interweniować jak już Fasolka będzie na świecie.

Cytat:
Napisane przez Alunia79 Pokaż wiadomość
Dzieńdoberek bałwanki
Ja dziś też miałam znów noc z refluksem a na słodkie, tak mnie ciągnie ja chcę!
Witam nowe mamusie

Chciałam wam napisać, że rozmawiałam wczoraj z moją przyszywaną siostrą (córja mojego ojczyma). Dziewczyna jest załamana i się nie dziwię! Sama się poryczałam jak z nią rozmawiałam. Więc piszę wam, ku przestrodze. A mianowicie, UWAŻAJCIE NA TO, CZYM SZCZEPIĄ WASZE DZIECI!! Ona pod koniec listopada urodziła synka. Teraz, w tym tygodniu poszła z nim na szczepienie do przychodni i wyobraźcie sobie, że piguła pomyliła szczepionki i podała małemu nie tę co trzeba (nie pytajcie o rodzaj bo nie wiem, z nerwów już nawet nie pytałam) Mały dostał wstrząsu anafilaktycznego i wylądował w szpitalu jeszcze z dodatkowym zapaleniem płuc mur: Od razu zgłosili sprawę do prokuratury ale dla dziecka co to da? Nie wiadomo co z nim będzhe
O matko... Ja tylko tyle wiem, że muszę załatwić sobie receptę na szczepionkę przeciwko WZW bodajże tę którą podają w pierwszej dobie. Nie chcę żeby szczepili mi dziecko tym co jest w szpitalu, bo ta szczepionka ma dodatek rtęci i może powodować dość poważne powikłania i zaburzenia w rozwoju dziecka, a jest jakaś inna za ok. 70zł bez tej rtęci. Słyszałam o tym na szkole rodzenia ale też koleżanka która pracuje z takimi dziećmi mi to potwierdzała. W ogóle masakra, że taki syf podaje się dziecku już na dzień dobry

Cytat:
Napisane przez 1141655 Pokaż wiadomość
Pies co chwile obwąchuje bujaka ale mam ubaw
a karuzelka z misiami wprawia go w istna ekstaze
mam nadzieje,ze nie zeżre mi karuzelki
u mnie koty już "zwiedziły" wózek i nosidełko i chyba bardzo im odpowiada No i po ramie łóżeczka też już łaziły Mam tylko nadzieję, że nie będzie z nimi problemu jak wrócimy z dzieckiem do domu..

Lecę do wyrka, chociaż pewnie i tak nie zasnę - tż gra już kolejną symfonię na swoim nosie (siedzę w innym pokoju i słyszę go nawet przez słuchawki) a Fasolka chyba zapisała się na jakiś trening kick boxingu bo ostro ćwiczy mi na żebrach.. Więc będzie kolejna bezsenna noc przy lampce i Kindlu
Stary 2015-01-17, 01:26   #2044
nicki86
Zadomowienie

Ja znów mam tyły z czytaniem..

Mam wrażeniem ze córeczka sobie w brzuchu masy nabrała przez ostatnie kilka dni, ale mieszkanie jest za male i czasem tak próbuje je powiększyć ze chodzić nie mogę i siedzieć nie mogę bo boli jak się rozpycha i wypycha... Czasem mam juz dość, a tu jeszcze miesiąc, trzeba wytrzymać. Bogu dziękuje ze nie zapuchlam jak w pierwszej ciąży, bo tego najbardziej się balam ze butów ubrać nie będę mogła.. Także napuchnietym wspolczuje i wiem co przechodzą.

A dziwne pstrykanie z brzucha to podobno naciągania pępowina, tak slyszalam
nicki86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 02:33   #2045
DuszonaMarchewka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
Dzieki za komplementy pod adresem Malej.. wlasnie... poliki pyzate... to mnie nie pociesza...

Dziewczyny.. a jakie jest Wasze zdanie o zzo?.. bo ja z moja polozna rozmawialam ostatnio i powiedziala, ze jak bede chciala to mi podadza... ale ja nie wiem co o tym myslec... bo boje sie tego wklucia w kregoslup... no i tego ze to spowalnia jednak akcje... i tak dumam...

I szybko dzis nie zasne z tych nerwow..

A co do szyjki to juz jej nie ma.. ale rozwarcie jakie bylo takie jest nadal... nic nie postepuje...
Ja miałam znieczulenie w kręgosłup przy operacji kolana i potem 2 lata walczyłam z bólem przez łzy dlatego raczej nie skorzystam z zzo... Wolę się mordować kilka godzin...

Moja młoda od czterech godzin ma dyskotekę! Ani 5 minut spokoju nie mam.
Stary 2015-01-17, 02:35   #2046
Panna Migotka 86
Zadomowienie

Heloł :-D
A ja sie wybilam przed szereg i melduję sie ze szpitala. Teraz leżę pod ktg.
Ok 23:30 odeszły mi wody, przyjechalismy do szpitala, skurcze nieregularne, rozwarcie 1 cm. Tz odesłali do domu zeby się wyspał. Zobaczymy co będzie dalej. Dostałam na razie leki na płuca bo wg OM u mnie skończony dopiero 36 tc.
Skurcze są, niektóre boooolą...
Postaram się meldować w miarę na bieżąco.
Trzymajcie kciuki! !
Panna Migotka 86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 02:42   #2047
DuszonaMarchewka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Panna Migotka 86 Pokaż wiadomość
Ok 23:30 odeszły mi wody, przyjechalismy do szpitala, skurcze nieregularne, rozwarcie 1 cm. Tz odesłali do domu zeby się wyspał. Zobaczymy co będzie dalej. Dostałam na razie leki na płuca bo wg OM u mnie skończony dopiero 36 tc.
Trzymajcie kciuki! !
Aaaaaaaaaaa trzymam kciuki!

---------- Dopisano o 02:41 ---------- Poprzedni post napisano o 02:39 ----------

Skoro podają sterydy to będą wstrzymać poród?

---------- Dopisano o 02:42 ---------- Poprzedni post napisano o 02:41 ----------

Kurczę a mi zostało 20 dni..
Stary 2015-01-17, 02:50   #2048
*Gosiak*
Raczkowanie

GG do *Gosiak*

Cytat:
Trzymajcie kciuki! !
Trzymamy mocno kciuki!
Stary 2015-01-17, 03:08   #2049
meire
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymajcie kciuki! !
O retyyyyy...

Trzymam kciuki i straaaaaaasznie zazdroszcze...

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 05:58   #2050
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Trzymajcie kciuki! !
kciuki

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2

---------- Dopisano o 05:58 ---------- Poprzedni post napisano o 04:23 ----------

migotka jak sytuacja?

201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 06:28   #2051
1141655
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymajcie kciuki! !
Aaaaaaaaaaa ale news!!!!! Powodzenia kochana!!!!!

---------- Dopisano o 06:28 ---------- Poprzedni post napisano o 06:24 ----------

Cytat:
jaki tu spokój, na na na,
nic się nie dzieje, na na na na!
chyba, że wszystkie rodzą nagle .
A tak pisała nasza Migotka wczoraj hihi
Dobrze ze łóżeczko przyszło i jej M miał je dziś składać

Stary 2015-01-17, 06:40   #2052
ewek000
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
Czekalam 2h na wizyte... masakraaaaaaa...
Coz.. u mnie poki co bez zmian.. moge sobie jeszcze poczekac... Mala wazy juz 3300 wiec jestem totalnie zalamana... jak ona jeszcze posiedzi z 2tyg to ja jej nie urodze sama.. siedze i rycze... ja chce juz rodzic.. Mala jest zdrowa... wszystko ok.. a ja zlapalam dola bo mialam nadzieje ze powie ze juz cos sie dzieje..
nie martw się wagą najważniejsze że córa zdrowa
Cytat:
Napisane przez Alunia79 Pokaż wiadomość
Meire nie łam się. Ewek też drobniutka była a koloski po 4kg miała.
i tak jak pisze Ala dasz radę
Panna Migotka - wow, wykrakałaś sobie kochana, trzymam kciuki aby wszystko buło ok. czekamy na wieści

---------- Dopisano o 06:40 ---------- Poprzedni post napisano o 06:37 ----------

No a tak poza tym to dzień dobry
Ja po wczorajszej nocy, ta miałam przespaną, już po kawce i śniadanku
Hm mój wczoraj złożył łóżeczko i dzisiaj mamy kombinowac jak poprzestawiac w dużym pokoju żeby to miało ręce i nogi, ale patrząc na migotke to może niech mój rozłoży to łóżeczko i poczeka do piątku
ewek000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 06:48   #2053
1141655
Zakorzenienie

Jej ale jestem ciekawa jak u Migotki... Może już po wszystkim... , jejuuuu się dzieje.. Termin aż jej sprawdziłam. Miała na 5.02

Stary 2015-01-17, 06:49   #2054
d_a_r_i_a
Rozeznanie

Cytat:
Trzymajcie kciuki! !

Trzymam kciuki oby poszło szybciutko i leciutko
d_a_r_i_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 06:59   #2055
martu_la
Rozeznanie

O kurczę, pannomigotko kciuki trzymamy! Będzie wszystko dobrze. Ja ostatnio coś chyba przesadzam ze sprzątaniem, chyba jeszcze kilka dni sobie dam luzu żebym miała ten 37 tydz skończony.
martu_la jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 07:14   #2056
ewek000
Zadomowienie

Mlebi - a u ciebie co tak cichutko dzisiaj
Stary 2015-01-17, 07:17   #2057
Tutti1234
Zadomowienie

Migotka trzymam kciuki. Może jeszcze uda się potrzymać maleństwo w brzuszku.

OGratuluję wizyt.

Edytowane przez Tutti1234
Czas edycji: 2015-01-17 o 07:19
Tutti1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 07:25   #2058
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ewek000 Pokaż wiadomość
Mlebi - a u ciebie co tak cichutko dzisiaj
a bo mały tak skacze że aż mnie wkurza
chodzę po mieszkaniu żeby się uspokoił

Stary 2015-01-17, 07:38   #2059
1141655
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
a bo mały tak skacze że aż mnie wkurza
chodzę po mieszkaniu żeby się uspokoił

Mój też od rana świruje pawiana masakra

Leżę,jestem glodna,a mąż wyjadl całe pieczywo w nocy! Jestem zła. Mleka tez nie ma. A chce inke, a on wstanie pewnie kolo 10...
Jak ja tęsknię do czasów kiedy byłam samowystarczalna... Już bym dawno w sklepie była a tak.. Leżę i jecze :-(

Stary 2015-01-17, 07:39   #2060
ewek000
Zadomowienie

to dobrze bo już myślałam że i ty nam pojechałaś na porodówkę
troszkę wam zazdroszcząc tych ruchów bejbików, bo moja ma już tak ciasno że teraz to naprawdę rzadko czuje ruchy, przez co tylko się denerwuję, teraz u mnie widać jak się przeciąga , a to dupsko wystaje a to stópka i teraz to już tylko takie wypychanie i czkawka świadczy o tym ze jest ok
U mnie dzisiaj zaczyna się 39 tydzień
Stary 2015-01-17, 07:44   #2061
1141655
Zakorzenienie

Cytat:
troszkę wam zazdroszcząc tych ruchów bejbików, bo moja ma już tak ciasno że teraz to naprawdę rzadko czuje ruchy, przez co tylko się denerwuję, teraz u mnie widać jak się przeciąga , a to dupsko wystaje a to stópka i teraz to już tylko takie wypychanie i czkawka świadczy o tym ze jest ok
Wow 39 brawo!

Ja też już jako takich kopow nie czuje tylko bolesne wypychania. Wiem ze to znaczy ze jest ok. Ale nie lubię tego, boli i jest nieprzyjemne :-( juz co raz niżej się pcha a ja drżę,by mi wód nie przebił haha

Stary 2015-01-17, 07:46   #2062
odowska
Zadomowienie

Panna Migotka 86 co to za wbijanie się przed szereg! Trzymam kciuki, żeby się skończyło bezproblemowo!

Witajcie! U mnie czarny las się chłodzi w lodówce od jakiś 40 minut. Dałam radę! (ale plecy napier*ielają). Tż śpi - chyba go trochę za bardzo wymęczyłam w nocy , ej no, ale śniło mi się, że brałam udział w orgii więc napad na śpiącego obok tż był niemal odruchowy...

A te kropki, to chyba faktycznie zaczynają się rozstępy, bo mam wrażenie, że nieco bardziej podłużne się zrobiły. No ale cóż, nie miałam większych problemów w tej ciąży, więc gdyby chociaż mi się rozstępy nie porobiły, to by było niesprawiedliwe

ewek000 39! GRATULACJE! już na dniach popatrzycie sobie z Agatką w oczy

Edytowane przez odowska
Czas edycji: 2015-01-17 o 07:49
odowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 07:50   #2063
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
ja to nie wiem czym mnie kopie czy to kolano czy może stopa:p
gratulacje 39 tygodnia

Stary 2015-01-17, 07:51   #2064
wegielek
Rozeznanie

Witam się i ja chyba newsy mnie przyciągnęły...Migotka trzymam kciuki żeby było ok a miałaś nam fryz pokazać; )
A ja pierwszy raz od kilku tygodni obudziłam się bez bólu w pachwinach. ...jestem w szoku wstałam zażyć tabletkę a tu nic-nogi pracują jak dawniej. ..żeby już tak zostało. ...
Tż zobaczył, że się obudziłam zaczął mnie drapać po głowie żebym zasnęła, a Mała tak się rozpychała że nie było szans. Dopiero przeniosłam mu rękę na brzuch to się uśmiechnął i powiedział, że myślał że mnie coś boli i się denerwuję spróbuję jeszcze chwilę pospać, bo dziś pracowity dzień-rewolucja w pokoju Małego; )
Ciekawe jak tam Migotka? ?
wegielek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 07:51   #2065
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez 1141655 Pokaż wiadomość
Mój też od rana świruje pawiana masakra

Leżę,jestem glodna,a mąż wyjadl całe pieczywo w nocy! Jestem zła. Mleka tez nie ma. A chce inke, a on wstanie pewnie kolo 10...
Jak ja tęsknię do czasów kiedy byłam samowystarczalna... Już bym dawno w sklepie była a tak.. Leżę i jecze :-(
chyba bym zbiła jakby wszystko zjadł

Stary 2015-01-17, 07:52   #2066
ewek000
Zadomowienie

Aga ja mam podobnie, mam schizę że zaraz mi wody odejdą i zapaskudzę łóżko
odowska super, że ciasto jest, hmm fajne sny
U mnie wczoraj mąż wyłuskał orzechy jeszcze z tamtego roku i robił wieczorem maślane oczy żebym mu orzechowca dzisiaj zrobiła
Stary 2015-01-17, 07:52   #2067
1141655
Zakorzenienie

No ja jestem załamana. Niby mogę sobie owsianke zrobić ale co to za śniadanie hehe

Stary 2015-01-17, 07:53   #2068
DuszonaMarchewka
Wtajemniczenie

Hej, mój wczoraj w środku nocy też został obudzony na lamę a teraz bezczelnie śpi a żona na śniadanie czeka!

Chyba zadzwonię do tego fryzjera dziś bo widzę że farbowanie dobrze wypływa na odejście wód
Stary 2015-01-17, 07:53   #2069
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
U mnie wczoraj mąż wyłuskał orzechy jeszcze z tamtego roku i robił wieczorem maślane oczy żebym mu orzechowca dzisiaj zrobiła
jak tak piszecie to może coś se podłoże bo to nie nasze łóżko

Stary 2015-01-17, 07:53   #2070
1141655
Zakorzenienie

Cytat:
A w nosie z zapaskudzeniem hehe
Ja się boję ze to oznacza poród haha

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości