|
|
#3541 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czerwcowe Panny Młode 2015 :)
Zgadzam się z powyższym
|
#3542 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również
![]() Mam pewne szpilki w których kiedys poszlam do pracy i juz w nich z niej nie wróciłam :P a sa identyczne jak slubne- a w nich sprzatalam,skakalam i wszystko ok :P |
|
|
|
#3543 |
|
Raczkowanie
|
Hehehe sprzątałaś w ślubnych butach ?
|
#3544 |
|
Zakorzenienie
|
Tak zawsze hak zostawałam na weekend w mieszkaniu w Krk to ubierałam buty i sprzątałam szkoda bylo mi w nich wychodzić a samo ubranie butów na 5 min nie jest wiarygodne :P a takie 2 h sprzątania juz ok haha :PA przy okazji wkurzalam sąsiadów którzy mnie wkurzali innymi rzeczami :P |
|
|
|
#3545 |
|
Raczkowanie
|
Dobra jesteś
![]() Jaka u Was pogoda dzisiaj? U mnie do bani pada :/ ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Chyba mnie przeziębienie bierze.
|
#3546 |
|
Zakorzenienie
|
Hm.. U mnie lekko pochmurnie ale ladnie :P mam nadzieje ze nie będzie padać, widzę się dzisiaj ze znajomymi ze studiów
Ja jestem strasznie niewyspana, wczoraj mi lekarz zalozyl lekarstwo żeby zatruć korzenie pod kanalowke i nawet ketonal nie pomógł, o 2 w nocy obudziłam sie z przeraźliwym bólem i długo nie mogłam usnąć.. Rok temu tez miałam kanałówkę i zatruwanie zęba ale chyba nie bolalo aż tak bardzo heh |
|
|
|
#3547 |
|
Raczkowanie
|
Uuu biedaku współczuję
![]() Ja byłam już dzisiaj zrobic brwi, umowilam się z kumpela na spacer ale chyba odwolam. No a potem ide na kawe do teściowej bo mnie dręczy codziennie telefonami jak tam TŻ na wyjeździe. To już mówię dobra pojadę wlacze jej skype'a niech se pogadaja ![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- No i pies mi się przeziebil, kicha non stop :P Muszę jej witaminki kupić
|
#3548 |
|
Zakorzenienie
|
O jaka dobra z Ciebie synowa :P
O brwi tez musze okiełznać ale pewnie dopiero za tydzień, bo wczoraj przyjechałam do babci :P |
|
|
|
#3549 |
|
Raczkowanie
|
Tak jestem idealną synowa ... czasami haha
![]() No ja reguluje i kładę henne tzn kosmetyczka, ale zawsze jak od niej wyjde to na świeżo wyglądam jak cyganka z jakiegoś targu. Następnego dnia już trochę zblednie i jest ok dlatego zawsze robię w pt albo sob żeby się w pracy nie pokazywać :P
|
#3550 |
|
Zakorzenienie
|
A to ja sobie sama reguluje i sama zakładam hennę w żelu
mam hennę jasny brąz wiec jest ok ja mam prawie niewidoczne naturalnie brwi i taki jasny brąz juz dużo mi daje :PRaz kupiłam hennę w proszku brązową i wyszła jak czarna i długo nie schodziła :P A dwa lata temu na czarno farbowałam bo miałam ciemne włosy xD Ale zawsze sama
|
|
|
|
#3551 |
|
Raczkowanie
|
A ja sama to niewiele potrafię zrobić z twarzą
![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Nie umiem sobie sama tak ładnie wyregulować, a henny nie próbowałam sama nigdy. ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Jakoś nie mam weny na dalsze załatwianie slubnych spraw. Co masz następne do załatwienia na liście Joasia?
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja wstałam rano i zrobiłam 6 zaproszeń bo ostatnio jestem w czarnej idę zaraz szukać farby do rurki od gazu ![]() też sama reguluję brwi a henny nie używam bo mam ciemnobrązowe włosy a brwi jeszcze ciemniejsze od włosów
|
|
|
|
#3553 |
|
Raczkowanie
|
Sama robisz zaproszenia? Nasze przyszły przedwczoraj i mnie kuszą, żeby je wypisać i powkladac do kopert bo takie ladniutkie :P Ale jeszcze za wcześnie. Ja robię tą henne mimo ciemnych brwi, bo mi tak dziwnie rosną że potrzebują "wypełnienia" w niektórych miejscach :P
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
Ex
tak sobie dozujesz zapro :P fajnie nam w sumie zostalo wyciąć test chyba na 6 zapro i przykleić bo mieliśmy literówki :P i poza tym juz koniec ale kokardki na winietki w sumie mogłabym juz zacząć kleić :PWelderka, czy ja wiem czy za szybko my juz wysłaliśmy 6 zaproszeń, jeszcze dwa musimy wyslac i rozdaliśmy zaproszenia rodzicom, mojej babci i trzem parom znajomych w lutym podarujemy zaproszenia ciotkom mojego Tzta, bo jego ciocia- siostra zakonna podobno przyjeżdża w lutym (a szkoda bo chciałam miec pretekst żeby jechac do Wrocławia) no i dziadkom tez damy A ja następny punkt ba liście której jako tako nie mam :P mam obrączki ![]() Za dwa tygodnie sa targi u mnie w miescie i zamówimy z 10% rabatem :P Później musimy ogarnac temat transportu dla gości, rodzicom ten pomysł bardzo sie spodobał wiec musimy teraz kogoś znaleźć z fajna ofertą ![]() No i niby do księdza w lutym powinniśmy iść ale bardzo mi sie nie chce
Edytowane przez joasia-a Czas edycji: 2015-01-17 o 10:39 |
|
|
|
#3555 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze tak szybko? Ja planowalam w lutym wysłać gościom za granicą, a w marcu rozdawać tym na miejscu
---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- A co do obraczek to czekamy do lutego jak TŻ wróci do Pl, znalazłam ostatnio jubilera przy okazji przechodząc w galerii i z początku pomyślałam, że nie te ceny. Ale po rozmowie oferta całkiem sensowna, ogromny wybór, jak przyniesiemy swoje złoto to cena obniżona i dodatkowo do marca 20% zniżki na wszystkie obrączki.
|
#3556 |
|
Zakorzenienie
|
No mu tez za granice i hm.. Wyslalam 18 grudnia poleconym(!!) i doszly dopiero w poniedziałek.. Stwierdziłam ze w USA jesli chcieliby przyjechać, to dobrze jakby mieli wczesniej zaproszenia, żeby ewentualnie mogli zarezerwować bilety
Poza tym wysłałam osobom z którymi mam mniejszy kontakt, którzy nie słyszeli ze to juz ten ślub żeby ewentualnie pomyśleli o nas w planowaniu urlopów ![]() Reszta wie o ślubie, wszyscy są na miejscu wiec tez dopiero w marcu zaczniemy ![]() Ja np jestem co dwa tygodnie w domu, wiec wole wczesniej dać komu możemy i miec później mniej a mamy ponad 70 zaproszeń do rozdania wiec powoli powoli
|
|
|
|
#3557 |
|
Raczkowanie
|
No i zrobią co chcemy Pan cierpliwie wszystko tłumaczył także myślę, że tam uderzymy w pierwszej kolejności.
|
#3558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to super jak z rabatem jeszcze a mierzyliscie juz jakies? macie swoje typy? ![]() My właśnie dokladnie 1 lutego :P wiec tak optymalnie jeszcze zlote serduszko dodają gratis do zamówionych obrączek
|
|
|
|
|
#3559 | |
|
Raczkowanie
|
Yhm no tak inaczej to wygląda na odległość. My mamy 5 zaproszeń do wysłania za granicę, a reszta wszystko Trójmiasto no i na miejscu jesteśmy
---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
Mamy mniej więcej typ raczej proste białe złoto ścięte brzegi, może moja z brylancikiem i grawer.---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Jeszcze mi się podoba jak jest środek zmatowiony
|
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
O my tez płaskie ze ściętymi brzegami
mnie tez się mat podoba ale słyszałam ze szybko się sciera No i grawer tez |
|
|
|
#3561 |
|
Raczkowanie
|
Z czym?
|
#3562 |
|
Zakorzenienie
|
no ja robię tak po troszeczkę zaproszeń bo w całości jak są nie mam ich za bardzo gdzie trzymać
i tez mi się naraz nie chce wszystkich robić my rozdaliśmy 15 zaproszeń do tej pory. W marcu zaczynam studia podyplomowe więc mam nadzieję, że do końca lutego będziemy za połową z zaproszeniami
Edytowane przez existence Czas edycji: 2015-01-17 o 11:19 |
|
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
Z "cytatami" z gry o tron :P ( no nie wszystkim sie to podoba :P np nasza ex nienawidzi tego haha)
Słońce i gwiazdy moje Księżycu mojego życia
|
|
|
|
#3564 | |
|
Zakorzenienie
|
z gry o tron
---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
ale przez tż tak mi to obrzydło, że no nie mogę noooo |
|
|
|
|
#3565 |
|
Raczkowanie
|
Aaa hehehe kumam
Jo mój TŻ też to namiętnie oglądał
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
Haha spoko spoko :P nie biorę :P
Ja nie wiem co ten R :P tak obrzydzić taką piękną miłość hah |
|
|
|
#3567 |
|
Zakorzenienie
|
Ocho, ja jestem troszkę załamana kosztami, wczoraj usiedliśmy z Tżtem i policzyliśmy ile pieniędzy jeszcze potrzebujemy do czerwca i się załamałam
Obrączki zamawialiśmy w listopadzie, moją suknię i Tżta garnitur . Pozostało nam odebrać w marcu suknię. Wiecie co? niby 4.5 m-ca a mnie przeraża, to tak mało czasu, mam wrażenie cały czas,że czegoś zapomnę, nie zrobię i będzie kicha. Zaproszenia rodzinie już podarowaliśmy w święta Bożego Narodzenia. Niektórym znajomym również. Tak szybko dlatego,że oboje mieszkamy za granicą , mieliśmy krótki urlop w listopadzie i na święta, kolejny się szykuje w marcu. Czekamy na potwierdzenia do końca marca, wydaje mi się ,że to taki fajny czas i naprawdę nie ma nic złego w dawaniu zaproszeń szybciej. Już 4 osoby odmówiły, jeden kolega przyjdzie bez os. towarzyszącej więc zamierzam kogoś doprosić. Nie mam butów, biżuterii i ubrania na poprawiny. Ślubną wybrałam w 2 godziny a butów szukam już kilka tygodni, kiepski wybór płaskich. Znalazłam jedne, które mi się bardzo spodobały, ale nie za taką cenę!!! Jestem przerażona. naprawdę przerażona.
|
#3568 |
|
Raczkowanie
|
Pati głowa do góry wyrobisz się nie stresuj się
![]() Ja np miałam całą koncepcję kolorystyczna w głowie a teraz mam wątpliwości i już nic niewiem :P ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Koncepcję moich dodatków ofkors.
|
#3569 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, niektórzy dopiero zaczynają ślub na czerwiec planować :P
Będzie dobrze ![]() Pati a buty hm.. Takie kopsiuszkowe/balowe Welderka czemu masz wątpliwości? Ja to chciałam inna suknie i tez miałam koncepcje biżuterii a teraz to nie ma co szaleć
|
|
|
|
#3570 |
|
Raczkowanie
|
No bo chciałam pas i buty taka fuksja/amarant i granatowo srebrną biżuterię a teraz nie potrafię wyobrazić sobie rozowego pasa, który nie wyglądałby tandetnie :P
---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- No i zastanaiwam sie czy nie zostawić złotego który jest oryginalnie do sukni, ale wtedy muszę wszystko zmienić.
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:53.

ale kokardki na winietki w sumie mogłabym juz zacząć kleić :P