Marcowe Mamy 2015 cz. VI - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-16, 22:04   #2221
asiulek8
Wtajemniczenie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. VI

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
asiulek które szpitale rozważasz??
Żelazna, Karowa i Bielański (bo stamtąd mój lekarz, ale za to kawał drogi)...

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
3mam kciuki kochana

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

a ja z glupim pytaniem
Jakies klapki chyba trzeba do torby wpakowac ale jakie bo mam swoje poczochrane w serduszka ale to sie nie nadaja
Ja kupiłam zwykłe klapki i japonki pod prysznic.

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 22:09   #2222
debraM
Wtajemniczenie

Dziękuję za opinie odnośnie monitorów
Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
Ja na pewno musze kupic, mysle o tym płytkowe babysense II,

A dlaczego te płytkowe nie zdałyby uczenie egzaminu?
Nasza dzidzia na początku będzie spała na mini materacyku przy naszym łóżku - coconababy (całą sypialnię mamy na podeście, w którym znajduje się nasz materac, więc nie będzie on leżał na podłodze a na wysokości moich oczu). Dopiero później będzie spała w osobnym pokoju, ale w dzień już będziemy ją odkładać do zwykłego łóżeczka, a do tego ten przenośny monitor można zabrać w podróż, na spacer, założyć gdy dziecko zaśnie w leżaczku, w salonie, w wózku. No praktyczniejsze mi się wydaje.

Cytat:
Napisane przez Hottie07 Pokaż wiadomość

co do listonosza, u mojej mamy jest taki listonosz - potrafił mi bezczelnie powiedzieć, że za dużo zamawiam a on nie będzie tego nosił
niezłego macie listonosza U nas jeździ samochodem, staje pod klatką i przynosi wszystko, nawet duże paczki

Piękny kącik dla dzidzi macie

Meganka, mam nadzieję, że szybko Cię wypuszczą do domku, więc zaciskam kciuki za brak plamienia

Magiusa, zdrówka dla Darka Ja niestety nic nie pomogę, bo kompletnie się nie znam.

Nouvelle, to już jutro? ale to zleciało Powodzenia kochana

My jutro na pierwsze zajęcia ze szkoły rodzenia

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 22:30   #2223
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mama_kasia88 Pokaż wiadomość
Czemu się skrzywi? Przecież dla niego to będzie najpiękniejszy głos kurczę zobacz takiego maluszka wychodzi "z ciemni" przez ciasną "rurę"... wszystko obce, trafia do Ciebie i co? "ooo ten smrodek mamy znam, to bicie serducha poznaję i oooo ona tak ładnie śpiewała!" rewelacja
taa jestem sentymentalna i lubie takie rzeczy sobie wyobrażac :P

no muszę, musze po prostu się Wam pochwalić zakupami lumpkowymi

"płaszczyk",szare spódniczka+ bolerko i buciki są na 6-9 miesiecy.
Reszta na 0-3

Podliczyłam i za wszystko wyszło.... 16,50 takie zakupy to ja lubię
super zakupy

Cytat:
aaaaaaaaaaa jeszcze muszę Wam coś powiedzieć Spotkałam się dziś z przyjaciółką (też w ciązy ) i rozmowy ciężarnych sprowadziły nas do bardzo pozytywnych wniosków, którymi chciałam się podzielić

Poród to tak naprawdę wczasy odchudzające... pomyślcie, która z Pań z nadwagą nie chciałaby iść do "hotelu" pomęczyć się nawet te bite 20h i wyjść z min 5 kg (a czasem nawet 15kg!)mniej? Mało tego ten normalnie znienawidzony tłuszczyk zamienia się w coś najukochańszego w świecie!! no rewelacja po prostu!
znacie ćwiczenia/diete co daje lepsze efekty i?

Tym miłym akcentem uciekam spać... jutro sobota, starszak w domu, a tż wraca dopiero wieczorkiem... trza zbeirac siły
no i to jest podejście
Stary 2015-01-16, 22:32   #2224
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meganka18 Pokaż wiadomość
Czesc Kobitki - przepraszam ze mało pisze ale problem z internetem tutaj szpitalnym jest - a mój w tel strasznie wolno idzie.
Jesteśmy nadal w szpitalu poniewaz plamienia sie powtórzyły - dzis jednak znikają - mam nadzieje ze w poniedziałek wrócimy do domu .
Dzis miałam USG Bartus ma sie dobrze 1780g 30t4d wiec dosc duży powiedziała mi Lekarka w niedziele miał 1450g .
Życzę szybkiego powrotu do domu

Cytat:
Napisane przez aaakarolina Pokaż wiadomość
ciasto wyszło nie mogłam się powstrzymać i musiałam sprawdzić jak jeszcze było gorące i zjadłam kawałek
teraz jeszcze tylko polewę muszę zrobić :
Podziel sie przepisem

Cytat:
Napisane przez MaMusKA29 Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to muszę się wyżalić dzisiaj się okazało że mój obecny pracodawca likwiduje działalność gospodarczą i po rocznym urlopie macierzyńskim/ rodzicielskim nie mam pracy, cóż na razie sie nie załamuje mam jeszcze czas na przemyślenia co z tym zrobić, le i tak humor mi się popsuł
Mam nadzieje, że jak bedziesz planowala wrócić do pracy to szybko znajdziesz cos fajnego dla siebie

Cytat:
Napisane przez luzna25 Pokaż wiadomość
a kupujecie puder/zasypkę?? A jak tak to jakie macie w planie kupić?
U starszego syna nie miałam, stosowalam mączkę ziemniaczaną. Tym razem zrobię podobnie.

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 22:50   #2225
aaakarolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość

Podziel sie przepisem
2 szklanki mąki
2 szklanki cukru
3/4 szklanki oleju
4 jajka
2 szklanki marchewki (tarka małe oczka)
2 łyżeczki proszku do pieczenia
2 łyżeczki sody
2 łyżeczki cynamonu
bakalie (co kto lubi )

polewa
1 serek mascarpone (250g)
4 łyżki cukru pudru

+ ja posypałam posiekanymi orzechami włoskimi
Stary 2015-01-16, 22:57   #2226
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Cytat:
2 szklanki mąki
2 szklanki cukru
3/4 szklanki oleju
4 jajka
2 szklanki marchewki (tarka małe oczka)
2 łyżeczki proszku do pieczenia
2 łyżeczki sody
2 łyżeczki cynamonu
bakalie (co kto lubi )

polewa
1 serek mascarpone (250g)
4 łyżki cukru pudru

+ ja posypałam posiekanymi orzechami włoskimi
Też robię z tego przepisu. Pyszota! A dzisiaj koleżanka wpadła na kawke i mi pół foremki przyniosła.

Nie wiem co napisac bo córke musze zabawiac całe dnie. Katar i kaszel ma znowu. Co podczytam to musze odłożyć tel. Troche poprasowałam ubranka synka i wyprałam 3 partie.
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-16, 23:28   #2227
aaakarolina
Wtajemniczenie

ale mnie brzuch zaczął swędzieć...mam nadzieję, że to nie oznaka wykluwających się rozstępów

---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ----------

aaaaaaaaaaaaaa

Jesteś w 34 tygodniu ciąży
(33 tyg. i 0 dni)
Miesiąc: 8
Trymestr: 3
Data porodu:
7 marca 2015
(pozostało 49 dni)
Stary 2015-01-16, 23:58   #2228
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:
Maguisa a ten fotelik to może be safe izi combi x 3 ? Bo opis brzmi znajomo :P Bartas miał dosłownie 3 razy bunt (w wieku ok1,5 roku) że on w foteliku nie jeździ, i tutaj pokłony w strone mojego tż, bo wykazał się. Stwierdził że płkac sobie moze, chodzi o jego bezpieczeństwo, jak mi przeszkadza mam sobie zatyczki do uszu wsadzić. I cyz jak będzie płakał ze chce być supermenem to mu z balokonu pozwolę skoczyć takze dość jasno wyraził swoją opinie. I teraz mega się z tego cieszę. Ogólnie z 6 lat temu w mojej rodzinie był strasnzy wypadek. Młodzi ludzie, dziecko 1,5 roku... wjechał w nich pijany kierowca ciężarówki, nikt nie przeżył. To zdarzenie strasznie wołyneło na nasz ogląd sytuacji na drogach
A co do kaszlu, nie wiem z jakich okolic jesteś, ale w trojmiescie normalnie jakaś epidemia się robi- zapalenie krtani, własnie u dzieci.... i to jest dosłownie sam kaszel, żadnych innych objawów. Choć mam nadzieje że to jednak zebole będą !

crystal- to wcale nie głupie! Dzieciaczki mimo ze w brzuchu to słyszą nas, i potem poznają głosy. Raz ze jest to udowodnione naukowo a dwa ze bardzooo moocno wierze moze to dziwnie zabrzmi, ale jak pomyślę czego ta mała teraz słucha to ciarki mnie przychodzą :P
to że ja zazwyczja mówię- Barti zejdź ze stołu, Barti nie wchodź za kanapę, Barti zostaw mamy buty :P to młody jest na etapie, ze nawet jak je musi gadać/śpiewać. Więc słucha historie np. o konduktorze co karmił żyrafę, albo o tym że babcia nie ma siusiaka cóż... jedno ejst pewna... Bartasa głos pozna na pewno
Tak dokladnie to ten fotelik

Dziewczyny dziekuje za zyczenia zdrowka dla Darusia. Mam nadzieje ze sie spelnia...poki co strach pelna para...dobrze ze jutro tsn pediatra

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 00:40   #2229
emilia1987
Raczkowanie

Witajcie, a ja jak zwykle spać nie moge właśnie robiłam zamówienie w aptece Gemini i jak na złość zrobili przerwę techniczna na godzinę, a miałam już polowe rzeczy z listy w koszyku..

Hottie07
pięknie

niunia_ona ja mam w planach brać body+ pajace w 3 kompletach, taką ilość chcą u mnie w szpitalu, wrazie jakby pobyt mój się przedłużał to zawsze ktoś dowiezie.

Tydzień 40/ 40
emilia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 01:13   #2230
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emilia1987 Pokaż wiadomość
Witajcie, a ja jak zwykle spać nie moge właśnie robiłam zamówienie w aptece Gemini i jak na złość zrobili przerwę techniczna na godzinę, a miałam już polowe rzeczy z listy w koszyku..

Hottie07
pięknie

niunia_ona ja mam w planach brać body+ pajace w 3 kompletach, taką ilość chcą u mnie w szpitalu, wrazie jakby pobyt mój się przedłużał to zawsze ktoś dowiezie.
tez nie moge usnac ja wlasnie zamowilam komplet do lozeczka, i jestem najlepsza! Troche sie naszukalam ale znalazlam kod promocyjny, i zaplacilam 20 euro taniej ( ok. 80zl) w znanej sieciowce u nas, co prawie jest nie mozliwe, a jednak
Jutro od nowa bedziesz zamawiac

---------- Dopisano o 02:13 ---------- Poprzedni post napisano o 02:13 ----------

Cytat:
ale mnie brzuch zaczął swędzieć...mam nadzieję, że to nie oznaka wykluwających się rozstępów

---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ----------

aaaaaaaaaaaaaa

(33 tyg. i 0 dni)
Data porodu:
7 marca 2015
(pozostało 49 dni)
zblizamy sie do koncowki
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 06:12   #2231
smv
Zakorzenienie

To ja się witam w 31 tc i 70 dniach do końca.. Aaaaaaaaa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-17, 06:47   #2232
OliwiaAnita
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość
Taaak to był strzał w dziesiątkę z promocją
Nikodem?

Czyli w przyszłym tygodniu robię atak na boboland

Jeśli chodzi o szpitale, jest następująco (podam też dla ułatwienia numery telefonów bezpośrednio na porodówki):

Na Pomorzany jedziemy i meldujemy się na porodówce, że chcemy oglądnąć szpital. Pan z mojej rozmowy telefonicznej mówił, że on pokaże mi szpital. Ale to było w niedzielę.
tel. 91 466 10 00

Police- tam jest ciężej, bo na pół godziny przed chęcią naszego przyjazdu musimy zadzwonić na porodówkę i zapytać czy jest taka możliwość, bo nie wiadomo czy będzie wolna sala do pokazania.
tel. 91 425 39 15

Zdroje- między 7, a 19 możemy przyjechać, zameldować się na porodówce i poprosić o rozmowę. Wtedy wszystko uzgadniamy, położna przekazuje nam najważniejsze informacje i jeśli będzie wolna sala porodowa, pokazuje nam ją.
tel. 91 880 63 16
Nie nie Nikodem Będzie Nikolaos

Dziękuję za numery , może się wybiorę do Zdroji pozwiedzać
Stary 2015-01-17, 07:17   #2233
marcia45
Zadomowienie

Budziłam się kilka razy, nie mogę spać

Cytat:
]
(33 tyg. i 0 dni)
Data porodu:
7 marca 2015
(pozostało 49 dni)
Ja sobie sprawdzam tygodnie z aplikacji w telefonie i ona pełny tydzień wyświetla mi zawsze w niedzielę. A termin porodu mamy ten sam.

asiulek na karowej rodziła moja kuzynka i średnio była zadowolona, następne dziecko już rodziła w tym szpitalu co Ty planowałaś i była super zadowolona. Ale za to moja siostra miała zabieg na ginekologicznym na karowej i chodziłam ja odwiedzać to nie narzekała i ja tez żadnych zarzutów do szpitala nie mam. Nawet początkowo myslałam czy tam nie rodzić. A żelazna znam z opowieści, przychodni, ip i szkoły rodzenia i na razie nam się podoba. Zobaczymy jak po porodzie, zdam Ci relacje, jak będziesz chciała

Ja całą noc śniłam o wyprawce. Przyśniło mi się, że znalazłam jakąś stronkę z tymi prześcieradłami do wózka co ma nouvelle zniżką, że przy zamówieniu 5 komplet wychodzi poniżej 40 zł. I namawiałam Was, żebyście ze mną zamówiły

Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam

7.7.2012 godz 17
7.3.2015 moje druga miłość

Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
marcia45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 07:25   #2234
nouvelle2
Zakorzenienie

Hej hej, nie nadrabiam, melduje na szybko, że żyje czekam na włosy i makijaż wczoraj wieczorem zlądowałam na IP (z dzidzia wszystko ok, moje sprawy ginekologiczne tez git), dziś czuje się delikatnie lepiej po lekach i chyba jestem gotowa na ślub także buziaki i odezwe się w poniedziałek

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 07:31   #2235
nusiekowa
Wtajemniczenie

nouvelle powodzenia dzis

dziewczyny a mnie od wczoraj cale ciało swędzi: Nogi , ręce, trochę brzuch. Jak tz wstanie to chyba na IP...boje sie ze to ta cholestaza. Czy któraś miala? Czytam na necie ze to bardziej dłonie i stopy swędzą - ale juz sama nie wiem.....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-17, 07:32   #2236
OliwiaAnita
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
Hej hej, nie nadrabiam, melduje na szybko, że żyje czekam na włosy i makijaż wczoraj wieczorem zlądowałam na IP (z dzidzia wszystko ok, moje sprawy ginekologiczne tez git), dziś czuje się delikatnie lepiej po lekach i chyba jestem gotowa na ślub także buziaki i odezwe się w poniedziałek
Wszystkiego Najlepszego i powodzenia
Stary 2015-01-17, 08:03   #2237
mama_kasia88
Raczkowanie

NOUVELLE - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO na Nowej Drodze życia heh w najbliższym czasie czeka Cię jeszcze trochę "nowości"

Bądźcie dla siebie i ziarnem pieprzu, i szczyptą soli,
i tym co cieszy, i tym co boli.
Trwajcie razem, gdy miłość w rozkwicie
i gdy ku jesieni swe kroki skieruje życie.

Abyście już zawsze się tak mocno kochali
i dzieciaczki sprawnie produkowali

Mam nadzieje że uroczystość będzie taka jaką sobie wymarzyłaś

Jak już dojdziesz do siebie to daj znać jak było i koniecznie fotki pokaż!
I czemu na IP byłaś ? dobrze że wszystko z Wami oki

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

nusiekowa- z cholestaza nie pomoge, ale jak tak nagle Cię złapało i że tak powiem na dużym obszarze to może faktycznie lepiej sprawdzić.... daj znać co i jak

Skończony 40 tc- czekamy córeczko

Edytowane przez mama_kasia88
Czas edycji: 2015-01-17 o 08:02
mama_kasia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 08:06   #2238
lesyeux
Zadomowienie

Cytat:
Nasza nouvelle!!!! Oby fryzurka i makijaż były szałowe.i żeby ten cudowny dzień był najpiekniejszy i pełen radosci!
Wszystkiego naj na nowej droze życia Kochana

A i w pon foteczki koniecznie prosze wrzucić
I udnej zabawy weselek
A w noc poślubną konieczne

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
nouvelle powodzenia dzis

dziewczyny a mnie od wczoraj cale ciało swędzi: Nogi , ręce, trochę brzuch. Jak tz wstanie to chyba na IP...boje sie ze to ta cholestaza. Czy któraś miala? Czytam na necie ze to bardziej dłonie i stopy swędzą - ale juz sama nie wiem.....
Jak masz obawy i nie pokoi Cie to swedzenie, jetem za IP. PO TO TAM SĄ
TRZYMAM KCIUKI

A a ide prasowaćnie nawidze...

Edytowane przez lesyeux
Czas edycji: 2015-01-17 o 08:08
lesyeux jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 08:16   #2239
meganka18
Rozeznanie

Cytat:

Wszystkiego co najlepsze -wspaniałego dnia !! ;*
meganka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 08:26   #2240
MaMusKA29
Wtajemniczenie

Hej mamuśki kochane
Po pierwsze nouvelle2- WSZYSTKIEGO DOBREGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA KOCHANA

nusiekowa- jak cię to niepokoi to może podjedź na IP, dla pocieszenia ci powiem że mnie tak pare dni temu też okropnie swędziało ale ja mam problemy z suchą skórą i to od tego

A ze mnie jest głupia uparta baba, bo pomimo zakazu to wczoraj posprzątałam łazienkę i kuchnię i odkurzyłam w salonie i wieczorem plecy mnie tak zaczęły boleć i do tego doszedł brzuch że bez nospy się nie obyło, na szczęście pomogło, dzisiaj bolą trochę plecy ale jest lepiej i cały dzień odpoczywam

lesyeux - współczuję, też nienawidzę prasowania, na szczęście mam to już za sobą

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
To ja się witam w 31 tc i 70 dniach do końca.. Aaaaaaaaa
Mi do końca zostało 49 dni, także zaczynam powoli odczuwać stres, nie chodzi o samo poród bo mniej więcej wiem czego mam się spodziewać ale boję się co będzie po, mam nadzieję że razem z mężem damy radę
MaMusKA29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 08:34   #2241
meganka18
Rozeznanie

Witamy Was - właśnie mamy poranne KTG ImageUploadedByWizaz Forum1421483578.478494.jpg
Jeszcze 2 nocki i dooomek - mam nadzieje ze nic nie nie zmieni ;(
Stary 2015-01-17, 08:35   #2242
tout-petit-fille
Zadomowienie

nouvelle2

W tym pięknym dniu ślubu cała moc radości,
świetnej zabawy i radości z gości,
tanecznych wywijasów, choć raczej ze spokojem,
bo brzuszek będzie napinać się pod obcisłym sukni krojem

Pięknych momentów, cudnych zdjęć i wspomnień serdecznych,
a dla wszystkich gości powrotów do domów grzecznych.

Niech Ci dzidzia brzuszek dzisiaj tylko od środka przytula,
cieszy się i raduje, i za bardzo nie hula.

Mnóstwa sił dla Waszej trójki zarówno dziś, jak i przez całe życie,
niech w radość, szczęście i miłość obdarowuje Was zawsze obficie!!

OliwiaAnita o proszę- całkiem niespotykane imięJak ja już się nie mogę doczekać, aż urodzą nam się te wszystkie maleństwa i będziemy mogły odetchnąć, że wszystko jest w porządku i pokażemy sobie nasze pociechy

nusiekowa
oj bidulko masz rację- na wszelki wypadek warto jechać, żeby być spokojnym..

lesyeux przypomniałaś mi o prasowaniu, bo sterta ubrań na mnie właśnie czeka

tout-petit-fille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 08:35   #2243
meganka18
Rozeznanie

Dziewczyny myślała któraś o zakupie Woombie?
Stary 2015-01-17, 08:37   #2244
tout-petit-fille
Zadomowienie

A ja na noc wyolejowałam włosy i nie mogłam przez to jakoś spać tym razem. Już miałam plan wstać po 2 i sobie pochodzić, żeby się zmęczyć.
Wstałam więc dość wcześnie, wysłałam teraz TŻ po zakupy, bo okrutnie mi się nie chce szykować do wyjścia Mam dzień leniucha.

Cytat:
Witamy Was - właśnie mamy poranne KTG Załącznik 5887818
No extra sprzęt, ale ja tam wolę Twoje zdjęcia z domu, więc wracaj szybciutko w swoje 4 kąty

Stary 2015-01-17, 08:42   #2245
kasia_adm
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
nouvelle powodzenia dzis

Ja miałam cholestazę. U mnie było okropne swędzenie dloni, stóp i dekoltu.
Myślę że dobrze to skonsultować. Níe denerwuj się i nie czytaj tego co w necie piszą.
Nouvelle pięknego dnia. Mnóstwo szczęścia.
kasia_adm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 08:47   #2246
tout-petit-fille
Zadomowienie

Cytat:
Tak, ja kupiłam ten: http://lodz.woombie.pl/produkt/woomb...65-kg-otulacz/

Jak pierwszy raz zobaczyłam zdjęcie woombie, przeraziłam się

Ale za dużo dobrych opinii się naczytałam i nasłuchałam Spróbuję w każdym razie

A czy któraś z Was zastanawiała się nas takim dzienniczkiem:
http://www.brioko.pl/dzienniczek-dni...-maluszka.html ?

mam chęć kupić, bo to będzie super pamiątka dla dziecka

Stary 2015-01-17, 09:02   #2247
luzna25
Zadomowienie

Cytat:

Luzna25- a może niech położna nr na jutrzejszego lottka Ci poda ?
no niestety taka z niej wróżbitka, a numerów lotka nie chce podać ona jest wróżką od spraw ciążowych i nawet nie potrzebuje USG, ani magicznej kuli

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Magnifica Pokaż wiadomość
Nie masz wyostrzonego zapachu Ja przed ciążą kupiłam go dla siebie, bo dużo osób polecało, że fajnie nawilża, ale ten zapach nie był przyjemny (choć naprawdę fajnie nawilżał).

A czemu jednego producenta? Ja o tym nie słyszałam, chociaż ja planuję Babydream i Hipp.
a myślałam, że z moim węchem jest coś nie tak reszta kosmetyków z babydream nie ma tak przykrego zapachu, a to mleczko to aż mnie osłabiło

tak szczerze to do końca nie wiem dlaczego jednego producenta, ale tak przeczytałam ale tak na moje rozumowanie to chyba chodzi o uczulenie, że jak jest kilku producentów to nie wiadomo od którego producenta dziecko nie toleruje kosmetyków a jak masz kosmetyki jednego producenta to prawdopodobieństwo uczulenia jest mniejsze i łatwiejsze do wykrycia ale to tylko takie moje rozumowanie
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-17, 09:08   #2248
żona_marcina
Rozeznanie

Nouvelle - powodzenia dzisiaj. Zrób się na bóstwo i baw się dobrze
Cytat:
Ja myślałam, musze tylko mieć pewność, że młody będzie lubił opatulanie. Mam wybrany model i jakby co szybko kupię.

Co do fotelików ja się zdecydowałam na taki - http://www.sklep-tosia.eu/peg-perego...aggio-sl_p2420.

Widzę, że po kolei składacie łóżeczka. Gdybym tylko miała miejsce, to też bym już z chęcią zlożyła

żona_marcina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 09:08   #2249
meganka18
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tout-petit-fille Pokaż wiadomość
Tak, ja kupiłam ten: http://lodz.woombie.pl/produkt/woomb...65-kg-otulacz/

Jak pierwszy raz zobaczyłam zdjęcie woombie, przeraziłam się

Ale za dużo dobrych opinii się naczytałam i nasłuchałam Spróbuję w każdym razie

A czy któraś z Was zastanawiała się nas takim dzienniczkiem:
http://www.brioko.pl/dzienniczek-dni...-maluszka.html ?

mam chęć kupić, bo to będzie super pamiątka dla dziecka

Super pomysł taki dzienniczek - myślisz ze w nim jest miejsce Aby karmienia spisywać ? Podobno dobrze jest tak robić na początku ...

Ja właśnie duzo o Woombie czytałam i opinie extra

Tutaj sa ładne http://www.woombie-krakow.pl/#!online-store/c1xgq
Stary 2015-01-17, 09:09   #2250
żona_marcina
Rozeznanie

Cytat:
Witamy Was - właśnie mamy poranne KTG Załącznik 5887818

żona_marcina jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości