Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-17, 09:21   #811
Edzik_87
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny.
Nie nadrabiam :'( :'( :'(
W nocy zlapalo mnie serce ponad 1,5roku po zabiegu :'(
Mialam 5min atak wiec bez szpitala sie obyło.
Nie wiem co teraz jeśli chodzi o poród.
Znow bede musiala miec ten zabieg.

Odechciewa mi sie żyć :'(
Oj.. to niedobrze,że problem z sercem powrócił
Skonsultuj się jak najszybciej z kardiologiem..
Może jeszcze można na to jakoś pomóc..a o poród się nie martw..najwyżej będzie CC.. to przecież nic strasznego Twoje zdrowie jest ważniejsze

żonka od 10.08.2013

Aleksander 24.04.2015

Edzik_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 09:22   #812
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Dzieki dziewczynki za opinie o wozku
Wlasnie zasiadamy z M do jakiegos filmu. Byl sie spotkac ze swoim przyjacielem bo go zostawila dziewczyna.. a on taki fajny i dobry chlopak, normalnie ze swiaca szukac. Zal mi strasznie, wydawalo sie ze to juz tak na 100%.
Ehh..
Zrobilyscie mi straszna ochote na maczka. Za to mam do filmu cheetosy, jabluszka, pomarancze i ogorki kiszone
A dzisiaj jedlismy na obiad burgera taaaaakiego pysznego
Cheetosy!!! Zamorduje za nie!
Widziałam wózek fajny i to za free super!

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Witam z rana :P wczoraj poszliśmy z Tż spać o 22 i już wstalismy
Ja wstałam dodatkowo z ostrym kaszlem... kaszlac aż płuca mnie bolą więc pewnie w.poniedziałek z ranavdo internisty polece :/
Rybcia lekarze różnie patrzą ja też wiem kiedy była owulka i też mi się zgadza z usg a nie z terminem... będę w pon u gina to się spytam samq z ciekawości który termin mam brać ale pewnie powie o Om bo usg sie zmieniają
Majka co do prania moje się albo suszy ponad tydzień albo jak pranie nastepne robie i nie mam gdzie powiesić hihi to wtedy zdejmuje
A js nawet nir wiem ile mam w brzuchu

W ogóle załamka Tż miał mnie dziś zabrać na kolację a mie wiem czy pójdę z tym kaszlem zobaczę jak będę się czuła. .. bo mamy kupon i trzeba go wykorzystać do końca stycznia
..

Aaaaaaaa dziś mamy studniowke! !!

---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ----------

Zwierzyłam ciśnienie 100/58 martwi mnie ostatnio to dolne non stop ok 60

---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ----------

My już po śniadanku Tż poszedł po bułeczki do piekarni i zjadłam dwie z dżemem i jedną z szyneczka a Wy jeszcze spicie cisza jak nigdy

do końca stycznia to jeszcze zdążycie wykorzystać ten kupon. Zdrówka życzę!

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Mój też woli prawy

My już po sniadanku.jednym i.drugim uciekam do labu i.na.zakupy,także do potem dziewuchy
Uhuhu co za miły poranek z podwójnym śniadankiem :p

Cytat:
Hej dziewczyny.

Kurcze nie wiedziałam, że cierpisz na serducho Będzie dobrze nie zalamuj się kochana!

Ja nie śpię juz pół godz ale jeszcze w łóżku. Zaraz budze tzta jemy sniadanie i ruszamy ma zakupy. Milego dzionka!

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 09:22   #813
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
tu są http://www.rossnet.pl/Produkty/Rozne,6558

chyba sobie ten kubek wezmę http://www.rossnet.pl/Produkt/Walent...0961,6558,5587
albo ten http://www.rossnet.pl/Produkt/Walent...2902,6558,5587

przykro mi, trzymaj się!
co do porodu to pewnie będziesz musiała mieć konsultację kardiologa i być może to będzie wskazanie do cc..sprawa z sercem to poważna rzecz.
Będzie dobrze
matko jakie sliczne !!! tez chce!

Cytat:
Napisane przez Edzik_87 Pokaż wiadomość

Ale pięknie słoneczko świeci od samego rana! aż chce się żyć i od razu więcej energii ma człowiek !

Ja już po śniadanku, tż na zajęciach a ja będę teraz ogarniać mieszkanie bo około 13 przyjeżdżają moi rodzice w odwiedziny
Tż od dziś ma 2 miesiące urlopu.. więc razem będziemy siedzieć w domu..z tym,że on wziął te 2 miesiące na naukę do egzaminów..ja będę się obijać

madzix bardzo fajny ten leżaczek z tiny love też mam zamiar taki kupić tylko szary

Violka zgrabny brzuszek! A i zdjęcie Twojej Adrianki też super! śliczna buźka

boleczko bardzo fajny wózek! podoba mi się

rosi gratuluję 100-dniówki

Jak widziałam furę prania Sylwi to aż mi się słabo zrobiło..po pierwsze że ma tyle ciuszków dla dziecka..a po drugie,że ja jestem daleko w z wyprawką i wszystkim... w tym miesiącu już nic nie kupię bo kasy brak..czekam na 28-ego na wypłatę..a wtedy polecę z koksem

Miłego dnia!
oo to brzunio ladny;-)
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 09:31   #814
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
moja ulubiona kupialm daaawno teu tztowi, ale nie zuywal. dziwne jest teraz moja pieknie nadgarstki podtrzymuje
Hehe, wstydził się :P

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Kurde ja też dzis najpierw bylam na spacerze z Tż, a pozniej sie sama busem wybrałam na szoping i jak wróciłam to mi sie macica zaczyna stawiać.. kurde jednak chyba bede musiala wrocic do wiekszej dawki magnezu. A juz wszystko bylo ok, w poniedzialek gin kazal zmniejszyc dawki luteiny i mg bo brzuszek miekki... buuuu
Właśnie też się dziś zastanawiałam, że może to tak wygląda to "stawianie się" jeszcze wczoraj parę razy mnie chwyciło i zaczęły plecy mocniej boleć, zanim się ułożyłam to chyba z pół godziny minęło i malutka jakoś mniej się ruszała,dziś nie wiem, bo nie wstałam rano ( ) ale teraz się przeciąga troszkę to ją czuję. Za 9 dni mam wizytę, zapytam o co chodzi.

Gdzieś mi zgubiło posty do zacytowania

Chciałam powiedzieć, że w reklamie sprayu do nosa Otrivine to te nosy wcale mi się z nosami nie kojarzą. Z brzuchami też nie

ale mi sie nie chce jeszcze dziś nic robić Do Tżeta przyjeżdza na tydzień kuzynka z synkiem ( 6 lat energii za kilkoro dzieci) pojechał po nią a ja wspominałam już, że nie przepadam za cudzymi dziećmi? I śniegu nie ma, co z nim robić?

Jeszcze dziś idę na urodziny koleżanki i ona robi w knajpie i się tak zastanawiam, jak ja tam z brzuchem będę wyglądać... Zawsze trochę mnie dziwiły kobiety w ciąży w takich miejscach, szczególnie, że elegancka restauracja to toto nie jest
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 09:32   #815
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Hehe, wstydził się :P

Właśnie też się dziś zastanawiałam, że może to tak wygląda to "stawianie się" jeszcze wczoraj parę razy mnie chwyciło i zaczęły plecy mocniej boleć, zanim się ułożyłam to chyba z pół godziny minęło i malutka jakoś mniej się ruszała,dziś nie wiem, bo nie wstałam rano ( ) ale teraz się przeciąga troszkę to ją czuję. Za 9 dni mam wizytę, zapytam o co chodzi.

Gdzieś mi zgubiło posty do zacytowania

Chciałam powiedzieć, że w reklamie sprayu do nosa Otrivine to te nosy wcale mi się z nosami nie kojarzą. Z brzuchami też nie

ale mi sie nie chce jeszcze dziś nic robić Do Tżeta przyjeżdza na tydzień kuzynka z synkiem ( 6 lat energii za kilkoro dzieci) pojechał po nią a ja wspominałam już, że nie przepadam za cudzymi dziećmi? I śniegu nie ma, co z nim robić?

Jeszcze dziś idę na urodziny koleżanki i ona robi w knajpie i się tak zastanawiam, jak ja tam z brzuchem będę wyglądać... Zawsze trochę mnie dziwiły kobiety w ciąży w takich miejscach, szczególnie, że elegancka restauracja to toto nie jest
Oj daj spokoj ja bym chetnie wyszla
Na dyskoteke nie wypada
Stary 2015-01-17, 09:39   #816
siempre
Wtajemniczenie

Dzień dobry sprawdzilam dokładnie w gazetce i od poniedziałku do niedzieli będzie Lovela 1,8 kg do koloru i bialego, plyn do plukania 2l, mleczko do prania 1,5 l do koloru i białego to wszystko juz za 14, 89
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 09:42   #817
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
tu są http://www.rossnet.pl/Produkty/Rozne,6558

chyba sobie ten kubek wezmę http://www.rossnet.pl/Produkt/Walent...0961,6558,5587
albo ten http://www.rossnet.pl/Produkt/Walent...2902,6558,5587

przykro mi, trzymaj się!
co do porodu to pewnie będziesz musiała mieć konsultację kardiologa i być może to będzie wskazanie do cc..sprawa z sercem to poważna rzecz.
Będzie dobrze
ten z muffinką świetny

blackberry

pierwsze pranie już wisi, drugie się robi
ja teraz piorę w płynie Bobini i płynie Lovela, ale zastanawiam się nad kupnem proszku Biały jeleń

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 09:48   #818
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Oj.. to niedobrze,że problem z sercem powrócił
Skonsultuj się jak najszybciej z kardiologiem..
Może jeszcze można na to jakoś pomóc..a o poród się nie martw..najwyżej będzie CC.. to przecież nic strasznego Twoje zdrowie jest ważniejsze
Jedyne co można to brac leki i po porodzie zrobic znow zabieg zeby mi po raz drugi wypalili to dziadostwo... Żyje z tym od 8lat z 1,5 roczna przerwą.
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 09:50   #819
FlightlessBird
Zakorzenienie

Edzik 2 miesiące? szaleństwo

Stary 2015-01-17, 09:55   #820
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
Dzień dobry sprawdzilam dokładnie w gazetce i od poniedziałku do niedzieli będzie Lovela 1,8 kg do koloru i bialego, plyn do plukania 2l, mleczko do prania 1,5 l do koloru i białego to wszystko juz za 14, 89
W biedronce tak? Upewniam sie
Stary 2015-01-17, 10:02   #821
FlightlessBird
Zakorzenienie

dawno nie

całe śniadanie, pomidorki mi siadły na żołądku

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
W biedronce tak? Upewniam sie

http://www.biedronka.pl/pl/product,id,3835,name,lovela

Stary 2015-01-17, 10:04   #822
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:

A my dzialamy bo nam za oknem jakies prace budowlane urzadzaja.. pod prokuratura wiec oni pewnie mysla ze wszystko moga i o 1 w nocy sie tak tluka ze filmu z M nie slyszymy... juz straz miejska do nich jedzie
o 1 w nocy? o mamo.

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:

Aaaaaaaa dziś mamy studniowke! !!

---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ----------

Zwierzyłam ciśnienie 100/58 martwi mnie ostatnio to dolne non stop ok 60

brawo za stowke!
i nie martw sie cisnieniem, lepiej niskie niz za wysokie.

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 10:05   #823
blackberry89
Zakorzenienie

Wiecie co dziewczyny, w obliczu tego serca mojego to wszystko przestaje sie liczyć. Mogłabym rzygac codziennie, a dziecko wozić w taczce byle by sie okazało ze to nieprawda :-(
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-01-17, 10:21   #824
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
a widziałyście w Rosku rzeczy z kolekcji walentynkowej? są fajne kubki i pierdółki do kuchni-rękawice, fartuchy i ściereczki z motywem muffina
widzialam wczoraj!
piekne te rzeczy, nie mialam wczoraj czasu zeby sie im poprzygladac.

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Cytat:
Hej dziewczyny.

kochana jestesmy z toba! ciaza to duze obciazenie dla organizmu, trzymam kciuki, zeby wszystko ulozylo sie po twojej mysli!
mozesz na nas liczyc

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

Cytat:
Jak widziałam furę prania Sylwi to aż mi się słabo zrobiło..po pierwsze że ma tyle ciuszków dla dziecka..a po drugie,że ja jestem daleko w z wyprawką i wszystkim... w tym miesiącu już nic nie kupię bo kasy brak..czekam na 28-ego na wypłatę..a wtedy polecę z koksem

Miłego dnia!
kochana spokojnie, zdarzysz. kazda idzie swoim tempem i nie musisz miec tyle ubranek przeciez

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Cytat:
Napisane przez ametty Pokaż wiadomość
Ja sobie dzisiaj z rana soczek pomarańczowy zrobiłam i popijam a mąż wariat pojechał z morsami nad jezioro...
no prosze jak zahartowany
on tak zawsze? nawet jak mrozy sa? typowy mors?

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Cytat:
Wiecie co dziewczyny, w obliczu tego serca mojego to wszystko przestaje sie liczyć. Mogłabym rzygac codziennie, a dziecko wozić w taczce byle by sie okazało ze to nieprawda :-(
wiaodmo, ze jest to sytacja ktora rzuca inne swiatlo na cala reszte. wtedy nic sie oprocz zdrowia nie liczy. ale glowa do gory. dzidziolek czuje twoj nastroj, pamietaj, ze dla niego musisz byc najsilniejsza mama na swiecie

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 10:23   #825
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
dawno nie

całe śniadanie, pomidorki mi siadły na żołądku

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

http://www.biedronka.pl/pl/product,id,3835,name,lovela
O kurcze wspolczuje :-(

I dzieki za link
Stary 2015-01-17, 10:25   #826
Majka232
Zakorzenienie

Hej
Za nami lepsza noc. Właściwie bez gorączki.
Nadal nie mam netu tzn w domu jest w kompie Tz ale ja z nim jestem na wojennej ścieżce i on mi nie zrobi w lapku, WiFi nie działa :/

Rosario - tez wtedy pranie sciagam jak mam kolejne wywiesić. Synka składam w koszu i tez czeka na ulozenie na półkach także moje pranie musi byc cietpliwe bo wciaz na cos czeka

Cytat:
Napisane przez mori_lee Pokaż wiadomość
Spróbuj soku z cytryny. Nie wymaga szorowania ja tak pozbyłam się kamienia z czajnika elektrycznego, a mam cały szklany.. po ściankach poprzelewałam i zeszło samo
Sprobuje. Sam sok z cytryny
czy z wodą?

Cytat:
Kohana dopiero od niedawna się tego nauczyłam poza tym nie chodzę codziennie do sklepu jak kiedyś, bo wtedy kupowalam masę niepotrzebnyh rzeczy. Teraz jedziemy raz w tygodniu na większe zakupy, a mój mąż mnie pilnuje żebym durnot nie kupowała

super łupy
a koszyki mam 2 takie samie, ale całe szare

u mnie bujdą byłby termin z OM skoro owu była w 24 dc
i u mnie termin z USG jest cały czas pomiędzy 20-22 kwietnia

40

zgrabny brzusio za imię

hej

zaraz rozwieszę pierwsze pranie ciuszków Pauli, nastawię drugie
a w międzyczasie porządkuję starą szafę i barek, bo idą do wyrzucenia i muszę część rzeczy powyrzucać a część ulokować w innym miejscu
nie wiem jak to zrobię ale dużą część wyrzucę
mąż w poniedziałek pomaluje pokój i jutro lub w poniedziałek komody skręci
Ja w 1szej ciazy mialam cykl stymulowany a poród byl po terminie z om 10 dni i to wywołany a z usg wychodził wcześniejszy wiec ja na te z usg nie patrze bo one są obarczone bledem wynikajacym z niedokładnych pomiarow. Nikt w szpitalu nie patrzyl na ten z usg a na ten z karty ciąży czyli z om.
Stary 2015-01-17, 10:26   #827
soniuska
Zakorzenienie

Ja pozbywam sie osadu kamienia z czajnika poprzez wsypanie duzego kwasku cytrynowego do niego,zalanie woda i zagotowanie. Potem przeplukuje i czajnik czysty jak nigsy
Stary 2015-01-17, 10:33   #828
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość

Ja w 1szej ciazy mialam cykl stymulowany a poród byl po terminie z om 10 dni i to wywołany a z usg wychodził wcześniejszy wiec ja na te z usg nie patrze bo one są obarczone bledem wynikajacym z niedokładnych pomiarow. Nikt w szpitalu nie patrzyl na ten z usg a na ten z karty ciąży czyli z om.
różnie robią, mi gin w karcie ciąży zmienił TP na ten z USG.
mi z OM wychodziłby co najmniej 10 dni wcześniejszy, więc różnica spora. U Ciebie było odwrotnie, bo wg USG poród miał być wcześniej.

Stary 2015-01-17, 10:42   #829
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Ja pozbywam sie osadu kamienia z czajnika poprzez wsypanie duzego kwasku cytrynowego do niego,zalanie woda i zagotowanie. Potem przeplukuje i czajnik czysty jak nigsy
To nie kamień a taki osad paskudny w żelazku

Cytat:
różnie robią, mi gin w karcie ciąży zmienił TP na ten z USG.
mi z OM wychodziłby co najmniej 10 dni wcześniejszy, więc różnica spora. U Ciebie było odwrotnie, bo wg USG poród miał być wcześniej.
No pewnie to zależy od konkretnej sytuacji i podejścia gina do tematu.
Stary 2015-01-17, 10:47   #830
FlightlessBird
Zakorzenienie

2 białe prania wiszą na suszarce, teraz piorę kolorowe.
I chyba kupię dziś Lovele w Rossku, bo mi się płyny do prania kończą a nie będę do poniedziałku czekać z powodu 3 zł niższej cenie

Stary 2015-01-17, 10:50   #831
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
To nie kamień a taki osad paskudny w żelazku

No pewnie to zależy od konkretnej sytuacji i podejścia gina do tematu.

no moze kwasek rozrob z wrzatkiem

Cytat:
2 białe prania wiszą na suszarce, teraz piorę kolorowe.
I chyba kupię dziś Lovele w Rossku, bo mi się płyny do prania kończą a nie będę do poniedziałku czekać z powodu 3 zł niższej cenie
W Rosku jest po 18zl?
Stary 2015-01-17, 10:56   #832
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
no moze kwasek rozrob z wrzatkiem

W Rosku jest po 18zl?
tak, ale do białego a ja wszystko zawsze piorę w proszkach do białego nasze też

a tak w ogóle, to nie wiem czy nie kupię znów tego płynu do prania Bobini ma fajny skład i już nim prałam i myślę, że jest ok a i cena jest ok

Edytowane przez FlightlessBird
Czas edycji: 2015-01-17 o 10:58
Stary 2015-01-17, 10:58   #833
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:

a tak w ogóle, to nie wiem czy nie kupię znów tego płynu do prania Bobini ma fajny skład i już nim prałam i myślę, że jest ok a i cena jest ok
A ile kosztuje ten plyn bobini?

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Cytat:

To bede musiala sprobowac kiedys
A jaki wtedy plyn do plukania?
Stary 2015-01-17, 10:58   #834
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
A ile kosztuje ten plyn bobini?
Lovela 1,8kg jest niby na ok 11 prań, a ten płyn Bobini jest na ok 10prań i kosztuje 7,69zł
wiele mam go chwali
jest też koncentrat do płukania Bobini
Ja póki co mam Lovelkę, bo w promce raz kupiłam, ale jak się skońzu, to tez kupię ten Bobini

Stary 2015-01-17, 11:13   #835
rosarioV
Zakorzenienie

Black kochana dopóki lekarz niczwgo nie potwierdzi nie nasrawiaj się negatywnie może było to jednorazowe i nic się nie dzieje, jeszcze jak mówisz ze atak nie był długi. Tak jak dziewczyny mówią ciążą to wysiłek niech lekarz dokładnie zbada i w razie czego wtedy zaczniemy się martwić trzymam kciuki aby wszystko było ok a pamiętaj że nasze kciuki są magiczne

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 11:19   #836
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Lovela 1,8kg jest niby na ok 11 prań, a ten płyn Bobini jest na ok 10prań i kosztuje 7,69zł
wiele mam go chwali
jest też koncentrat do płukania Bobini
Ja póki co mam Lovelkę, bo w promce raz kupiłam, ale jak się skońzu, to tez kupię ten Bobini
O dzieki za info
Stary 2015-01-17, 11:37   #837
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny.

Kochana jestem z Toba nie martw sie niczym, wszysko bedzie dobrze!!!!
Musi byc

Cytat:
boleczko bardzo fajny wózek! podoba mi się

Dzieki kochana

Cytat:
co to za laska wymyslila ... bedzie zalowala..
o mamo zjadlabym cheetosy!

Powiedziala mu ze ona nie jest jeszcze gotowa na taki powazny zwiazek.. a byli ze soba 2,5 roku wiec nie wiem co jej tak nagle odbilo. Ppdejzewam ze moze kogos ma.. ehh

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Cheetosy!!! Zamorduje za nie!
Widziałam wózek fajny i to za free super!

Dzieki

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
o 1 w nocy? o mamo.
Nie wiem czy to za sprawa strazy miejskiej ale potem juz byla cisza

Ja sie witam. Wstalam nie dawno )
Jem sniadanko, pije kawke.
ROSI zdrowka zycze

Kurcze wy juz pierzecie i prasujecie, nie zle. Ja czekam az sobie wytemontujemy ta nasza gore i wtedy zaczne robic reszte. Jak juz bedzie umeblowane i bede miala gdzie chowac )

ahaa i wczoraj pakowaliśmy wózek z auta do domu i podglądnęłam że troszke inne te kwaituszki ale znalazłam identyczną kolorystke więc wam wstawiam. Tak jak mówiłam moim szczytem marzeń nie jest ale powiedzmy że dziewczęca i nawet ładna
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wózek2.jpg (21,4 KB, 23 załadowań)

Nasza córcia - Nikola
30.04.15

Edytowane przez boleczka93
Czas edycji: 2015-01-17 o 11:48
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 11:50   #838
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Black kochana dopóki lekarz niczwgo nie potwierdzi nie nasrawiaj się negatywnie może było to jednorazowe i nic się nie dzieje, jeszcze jak mówisz ze atak nie był długi. Tak jak dziewczyny mówią ciążą to wysiłek niech lekarz dokładnie zbada i w razie czego wtedy zaczniemy się martwić trzymam kciuki aby wszystko było ok a pamiętaj że nasze kciuki są magiczne
Dzieki kochana, raczej jak raz sie pojawi to znaczy ze jest dodatkowa droga przewodzenia i ona nie zniknie, trudno raz to przeżyłam to i drugim nie umrę moze. Najgorzej zostawic maluszka na czas hospitalizacji bedzie :-(

Cytat:
Kochana jestem z Toba nie martw sie niczym, wszysko bedzie dobrze!!!!
Musi byc

Dzieki kochana

Powiedziala mu ze ona nie jest jeszcze gotowa na taki powazny zwiazek.. a byli ze soba 2,5 roku wiec nie wiem co jej tak nagle odbilo. Ppdejzewam ze moze kogos ma.. ehh

Dzieki

Nie wiem czy to za sprawa strazy miejskiej ale potem juz byla cisza

Ja sie witam. Wstalam nie dawno )
Jem sniadanko, pije kawke.
ROSI zdrowka zycze

Kurcze wy juz pierzecie i prasujecie, nie zle. Ja czekam az sobie wytemontujemy ta nasza gore i wtedy zaczne robic reszte. Jak juz bedzie umeblowane i bede miala gdzie chowac )
Dzieki kochana :-*

Siorka do mnie przyszla żebym sama nie siedziała i pierwszy raz zobaczyla jak kopie
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-01-17, 11:59   #839
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki kochana, raczej jak raz sie pojawi to znaczy ze jest dodatkowa droga przewodzenia i ona nie zniknie, trudno raz to przeżyłam to i drugim nie umrę moze. Najgorzej zostawic maluszka na czas hospitalizacji bedzie :-(

Dzieki kochana :-*

Siorka do mnie przyszla żebym sama nie siedziała i pierwszy raz zobaczyla jak kopie
Napewno sie cieszyla. Lubie patrzec jak ludzie reaguja na te ruchy i kopniaki

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 12:00   #840
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napewno sie cieszyla. Lubie patrzec jak ludzie reaguja na te ruchy i kopniaki
No ma 15 lat to ma frajde
Pawcio 13.04.2015
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości