|
|
#841 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X
Cytat:
to chamsko..no ale zycie masakra Cytat:
|
||
|
|
|
#842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Black - ![]() Twój ginekolog na pewno coś zaradzi ![]() Ja też mam zamiar potem kupować Bobini, ale na razie mam zapas Lovelki z Biedry - 2 do koloru, jedna do białego i plyn do płukania, z tym że ja mam te mleczka do prania, bo proszków nienawidzę ![]() Boleczka - grunt że wózek za darmo U mnie poranny ![]() W labie jak zwykle powkurzałam ludzi w kolejce, bo musiałyśmy się z dziewczynami nagadać, zrobiłam szybkie zakupy (między innymi w Rosku krem na każdą pogodę z Nivei bo był w promce z kartą i odebrałam tą oliwkę za 1 grosz dla siebie ), a teraz będę robić ciasto, bo już mi chyba kasza wystygła
|
|
#843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o co chodzi z oliwką za 1gr? Moje dziecko od wczoraj leniwe, muszę je budzić na kopniaki ![]() a i tak ostatnio kopniaki nie są takie mocne, ciągle mi coś wypina bardziej, jakby się przeciągała
|
|
|
|
|
#845 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez kupuje bobini, ale w poniedziałek idę do biedry po jedno opak lovelki. Cytat:
Oo a jaka oliwka za grosz? To dla każdej mamy posiadającej kartę rossne ta promocja? Cytat:
![]() Dla dziewczyn które planują kupić termometr Microlife nc 150 jeśli macie w okolicy apteki zdrowit to jest promka i koszt 99,90
"Są rzeczy na tym świecie zbyt piękne, aby podziwiać je samemu. Zbyt cudowne, aby się nimi nie dzielić z innymi" Nasz Filipek jest z nami od 19.04 Edytowane przez Hanka20 Czas edycji: 2015-01-17 o 12:16 |
|||
|
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
hej!
Za mna fajny wieczor z kumpela, a dzis wstalam po 11 ![]() Przed snem Was nadrobilam ale juz nie mialam sily pisac Wszelkie fotki obejrze na kompie
|
#847 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe leniuszek z niej ![]() Cytat:
O kurcze :-( ja chyba nie mam Cytat:
fajnie ze mialas fajny wieczor
|
|||
|
|
|
#848 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 56 ulozone w komodzie, 62 czeka na prasowanie, ale nie moge, bo jak chodzi komputer, pralka, tv i podlacze zelazko to korki wywala ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
ladny.---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- moj Jas osttanie dwa dni buszowal tak, ze mialam wrazenie ze nie spiw ogole, za to od wczoraj jakos tak spokojnie, ale pewnie dlatego, ze ja ciagle w ruchu i na nogach.
|
|
#849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie kupilam tego kremu na kazda pogode nivea poniewaz ma tlenek cynku w skladzie i nie chce go na buzke stosowac..bo moze wysuszac. Ja wzielam kremik do buzi z hipp |
|
|
|
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
To my 26w6d
|
|
|
|
#851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pokłóciłam się z mężem. Był wynieść z mieszkania po dziadku lodówke, pralkę i miał przyjechać ze szwagrem przynieść komody i wynieść stary barek i co? zapomniał... siedział sobie po wszystkim u nich, zjadł obiad... ziemniaków z piwnicy nie przyniósł i ja nie wiem co zjem. Z resztą straciłam apetyt... wkurza mnie to, że w domu obiad, a ten żre u siostry... Teraz to sobie mogę pomarzyć o poskładaniu komód, bo te pudła są mega wielkie i sporo ważą... na 4 piętro sam tego nie wniesie... nie wiem po jaki c...te 3 prania dziś robiłam i po co opróżniałam barek.... ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- duży brzusioJa nie rozumiem nadal czemu masz ten sam termin porodu, a wg Twoich obliczeń zaczniesz jutro 28 tydzień
Edytowane przez FlightlessBird Czas edycji: 2015-01-17 o 13:00 |
|
|
|
|
#852 | |
|
Zakorzenienie
|
ale jestescie duzi i sliczni! od razu widac ze maly ulozonby inaczej niz moj. moj siedzi na dupie i brzuch mam od dolu a nie od gory jak twoj
jestescie naprawde sliczni! a ty sie zrobilas piekna pucia na buzi! ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
![]() moj mi kaze odpoczywac ale sam z siebie nic nie robi :/ a niestety samo sie nie wy.pierze. a on krzyczy ze pranie i ubranka nie sa najwazniejsze teraz. i tu sie myli :P w oogle jest nerwus i jego brak cierpliwosci mnie do szalu doprowadza :/
To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni, przybrało ludzką postać ... JAŚ Edytowane przez MaŁa_Sylwia Czas edycji: 2015-01-17 o 13:09 |
|
|
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
odkurzone, kurze pościerane i pomyte podłogi
mąż jeszcze poszedł odkurzyć auto i będziemy się zbierać do sklepu po tygodniowe zakupy.. wrócę to jakiś obiad i ciacho upiekę na jutro będzie jak znalazł bo mąż mnie uświadomił że mam imieniny jutro ROSI ja mam najczęściej 100/60 lub 120/60 i to jest w normie u mnie jak pytam położnej. BIRD ja się nauczyłam robić listę i zawsze się jej trzymać bo inaczej można na prawdę pierdół niepotrzebnych nakupować A co do prania to ja bym radziła nie mieszać bobini z lovelą bo jak nie daj boże uczuli to nie będziecie wiedziały który to uczula. .. BLACK kochana BOLECZKA ładny ten wózek co ty chcesz od niego tym bardziej ę za darmo najwyżej spacerówkę parasolkową kupicie już taką jak byście chcieli ![]() MAŁA jak dla mnie jest świetny do buziaka ten krem nivea niby ma cynk w skaładzie ale buzia ładna nawilżona, nie wysusza nic a nic.SONIA super wyglądasz
|
#854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#855 | |
|
Zakorzenienie
|
Matko kobietko rodzisz już
? pokaźny masz brzusiolek a tak w ogóle.. jaka ty ładna i słodka jesteś Cytat:
![]() wiesz pewnie wszedł to od razu a moze kawkę, no to głupio odmówić a po kawce a może obiadek zjeść no i co facet nie odmówi dobrego obiadku ![]() byłam jakaś ospała i poćwiczyłam sobie ok 15 min, trochę na kocu trochę na piłce i nagle jestem pełna energii teraz odpoczywam po cwiczeniach i piję cappucino muszę popatrzeć w necie i zrobić sobie wykaz ćwiczeń, czytałam że trzeba ćwiczyć jakieś 30 min dziennie ale chyba już wezmę ćwiczenia na III trymestr bo to jeszcze tydzień hihi
|
|
|
|
|
#856 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nosz kur... stwierdził, że mam sobie to popraować i schować do słupków.... a ja to robiłam po to żeby od razu to włożyć do komód... a nie żeby przekładać jak głupia. Teraz w 3 pokoju jest cała podłoga zawalona jego rzeczami, które wyjęłam z szafy i barku, bo mieli to wynieść....ciekawe ile to będzie leżeć. Cytat:
|
||
|
|
|
#857 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aa co do meza to tez bym sie wkurzyla:-( Cytat:
haha kochana wygladam jak pulchny slonik ale dziekuje No mamy inne brzuszki bo inne ulozenie syneczkow ![]() iz drugiej strony spoko ze Twoj maly tak lezy to przynajmniej bedziesz miala zaplanowana cc i juz. Mnie taka niepewnosc co do rodzaju porodu w sumie wkurza. no wlasnie moglby sam poprasowac ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wg belly best, wg apki na kom
|
|
|
|
|
#859 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Podziw ![]() Haha no gruba jestem i brUch mam jak do porodu:/ O zrobie sobie cappucino i ide robic lasagne Cytat:
Wkurza mnie takie podejscie facetow. Oni mysla ze my to wszystko musimy i chcemy robic a g. Prawda. Ja chxelezec brzuchem do gory i odpoczywac. Ja nic nie musze |
||
|
|
|
#860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wlasnie nie liubie jak tak mi lezy cos.. zaraz nerwa mam.
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzis mi dzwinie u gory sie rusza.. hmm.. zobaczymy w pon co tam u niego ![]() ja bym nie byla zadwolona z zaplanowanej cc, zreszta bedzie co bedzie, byle by Jasiek byl zdrowym chlopcem
|
|
#863 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#864 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Normalnie by tak nie powiedział, ale już mu się nie spodobało, że się odezwałam.... Cytat:
mam ochotę tego kurczaka wyrzucić do śmieci... a w sumie nie - będzie jadł jutro i w poniedziałek jeszcze.. |
||
|
|
|
#865 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja mam plyn do płukania bobini kupiony na zaś, uzywalam go przy synku i super byl. Co jest bardziej wydajne lovela proszek 1.8kg czy ten plyn do prania 1.5l? Ja chyba kupię 2 proszki do kolorów i płyn do prania białego bo 2 proszki do bialego juz mam
|
|
#866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha ![]() Moze raczkami wierci ![]() A ja bym nawet chciala juz wiedziec ze cc czy sn i juz. A tak nie wiem nic i jak sn to moze sie cc zrobix |
|
|
|
|
#867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze mysle i licze nie?
To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni, przybrało ludzką postać ... JAŚ Edytowane przez MaŁa_Sylwia Czas edycji: 2015-01-17 o 13:19 |
|
|
|
|
#868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo w wodzie nie czuje się tych kilogramów
|
|
|
|
|
#869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moze to tez jakos z om wynika ?bo u mnie wszystko wg om jest ja w ogole nie cwicze.. |
|
|
|
|
#870 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
![]() tydzien ma 7 dni i nie da sie tego zmienic
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.

nie martw sie niczym, wszysko bedzie dobrze!!!!

?

duży brzusio

muszę popatrzeć w necie i zrobić sobie wykaz ćwiczeń, czytałam że trzeba ćwiczyć jakieś 30 min dziennie
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)