|
|
#871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X
Cytat:
![]() Ale na polowkowym juz 19.04 byl - pierwszy raz |
|
|
|
|
#872 |
|
Zakorzenienie
|
ja od początku ciązy może ze 3 razy w domu
jak nam położna nagadał jak ćwiczenia pomagają i jedna też mówiła jak jej pomogły tak pomyslałam ze zaczne się ruszać, cwiczyć i codziennie robić spacerki, czy to do Biedry czy taki zwyczajny... wolę teraz sie pomęczyć z ćwiczeniami a urodzić szybciej i mniej się męczyć tylko trzeba się zmobilizować Mnie mobilizuje obawa przed długim porodem
|
|
|
|
#873 |
|
Zakorzenienie
|
wg 26t6d, termin porodu wychodzi na 19.04 )
|
#874 |
|
Zadomowienie
|
Ja zaczęłam od paru dni ćwiczyc, codziennie godzinny spacer i pół godziny na rowerku stacjonarnym. Lepiej się czuję i lepiej śpię.
Wiecie, że jeszcze nie rozpakowałąm z worków tych ubranek, które dostałam? Nawet nie wiem ile i czego mam, nie mówiąc o praniu czy prasowaniu. Łóżeczko, wózek, niania nic nie kupione, nawet nie wybrane. Przerażacie mnie, czuję się jak wyrodna matka, że mnie się nie włączył syndrom wicia gniazda :P |
|
|
|
#875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój też teraz bardziej się przeciąga niż kopie... A teraz od pół godziny ma mega czkawke ![]() A z oliwką to mi przyszło info,że za dowolny zakup z kartą rossne mogę wziąć z półki tą oliwke na rozstępy za grosz Dziewczyny które mają ten microlife nc150,dobrze Wam działa? Bo nasz co rusz pokazuje inną temperaturę, najczęściej w granicach35,7- 36,2 i nie wiem czy to taki.jego.urok czy jakiś wadliwy nam się trafił i odsylac?
|
|
#876 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehee ja nie mam sily sie pomeczyc Hshe to widocznie rodze 19.04 Cytat:
|
||
|
|
|
#877 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ogólnie to mam zakwasy po wczorajszym łażeniu ![]() dziś tylko zrobię obiad a tak lenie się caaaały dzien ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i prawdopodobnie może to być wskazanie do cc.. ale jakby nie było musi być dobrze i musisz być silna mamuśka Cytat:
![]() moja siostra ma 9lat i tak się cieszy jak widzi jak mi brzuch faluje przytula się i głaszcze cały czas ![]() duuuży brzuszek już ślicznie wyglądacie |
||||
|
|
|
#878 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
na maila dostałaś to info? mamie z klubu w którym jestem też takie różnice w tempkach na tym termomemtrze wychodziły. Zamówiłam sobie pizzę o!!! dużą, z salami, pieczarkami i cebulą + biały sos czosnkowy. Mąż pojechał do moich rodziców i potem grać, więc mam spokój ![]() jak wychodził to stwierdził, że te rzeczy będą leżeć i pół roku jak dalej będę tak pysk drzeć to fakt, pysk to ja mam i wiem, że czasem przesadzam z darciem
|
||
|
|
|
#879 | |
|
Zakorzenienie
|
Srokao się o nim dobrze wypowiada (nie.licząc cynku) i wiele mam też,więc kupiłam
![]() Sonia,ale.jesteście duzi ![]() U mnie spokojnie mogą dotykać Tż i przyjaciółka, reszta wolałabym nie,ale co.chwilę mnie.ktoraś na.uczelni maca... Ja też wolę zakupy z listą, choć często coś dodatkowego też wpadnie ![]() U mnie brownie juz.upieczone,a teraz idę.odgrzewac pizze na obiad ![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
Haha,niech się cmoknie jak taki mądry, a my będziemy jeść pizze
|
|
#880 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć piękne
. Ja już po zakupach kilka godzin po mieście ganiałam rossmann pepco Tesco biedrona uhhh w końcu pralkę mam podłączoną i prawko się pierze Zaraz może spaghetti zrobię Mąż wróci i może coś będziemy działać z mebelkami niunki chociaż maż chce jechać do Białego po jakieś końcówki do kablówki - ja bym wolała jutro no ale zobaczymy. Poza tym koło 16 mam iść z Czesterem do panny - chcą zapładniacza mojego ciekawe czy coś z tego wyjdzie![]() U mnie rano 89 i waga też sporo mniejsza z rana 59,3 czyli 5, 3 kilo utyte ale wieczorem więcej ponad kilogram![]() [QUOTE =FlightlessBird] zgrabny brzusio za imię [/QUOTE]Dzięki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Spory brzuszek ładnie wyglądacie- fajne masz duże usta
|
|
#881 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o to daj znac jak zakupki w biedrze ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Strasznie sie mecze i wszystko boli ale coz oby synek byl zdrowy ![]() Kto wpada na lasagne? Wlasnie robie |
|||
|
|
|
#882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie tej dużej nie zmieszczę, ale co tam
|
|
|
|
|
#883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj współczuję :głaszcze: musi być dobrze Fajowe mi się ten drugi podoba ![]() Eee dobrze będziesz wyglądać, że co nam nie można do baru? A przestań ja się chwałę moim brzuchem A ja myślałam że też tak będę miała, ale szczerze powiem że lubię całkiem jak się interesują moim brzuniem ![]() Spory brzuszek ładnie wyglądacie- fajne masz duże usta [/QUOTE]synek chyba je po mnie bedzie mial hehe Dzieki jak malo utylas super!---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Aa i BIRD mm pizza |
|
|
|
|
#884 |
|
Zakorzenienie
|
a wczoraj wyliytowałam za 14zł z przesyłką:
sama miałam w dzieciństwie książkę w tym stylu i ją uwielbiałam
|
|
|
|
#885 |
|
Zakorzenienie
|
Widze szalejecie ze sprzataniem i praniem
Bylam w Biedrze i u mnie juz wystawili te Lovelki. Myslalam ze moze kupie te Bobini, jak zachwalacie, ale faktycznie w razie uczulenia lepiej nie mieszac. Teraz zaluje ze nie wzielam Ide pichcic, SONIUSKA dzis u mnie to co u Ciebie - lazania! A wczoraj zamowilismy pizze
|
#886 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kurde żeby mi się tak chciało ćwiczyć. Tyle dobrze ze codziennie staram się spacer zaliczyć. Cytat:
Ee tam ja też jeszcze daleko w lesie jestem z wyprawką, nie jesteś sama! ![]() Cytat:
Kurcze tez chcę dostać takie info to zaraz mnie w rossku zobaczą :p Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- A ja dziś robie paprykę faszerowana z mięsem mielonym, ryżem i serem. Nie widzę fotek potem zajrze podglądać Wasze brzuszki
|
|
#887 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co chciałabyś też tą książkę?Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#888 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
o jakby u mnie byly to bym brala a nie bylo:-( I pewnie jutro tez nie bedzie Smacznego,ja wlasnie do piekarnika wstawilam. Cytat:
o to tez pyszka---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
Bede szukac po sklepach ![]() Matko skad mialas sily na tyle spaceru? ![]() Ja teraz bolonski zrobilam,przelozylam i posprzatalam bo beszamel wczoraj robilam i juz caly brzuch boli |
||||
|
|
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
Tez bylam na zakupach, w miesnym i warzywniaku no i w Rosku znow bo zapomnialam wczoraj o paru rzeczach i kupilam sobie 3pak kolczykow wkretow i jedne dlugie
z kubkami sie wstrzymalam bo chcialam tez mezowi wziac, one sa 500ml to by byl zadowolony bo duzo herbat pije no ale wszystkie jakies kobiece takie byly tez walentynkowe olejki do masazu z afrodyzjakiem hmmmm max 2h chodzilam i zaczelam dziwnie czuc okolice pecherza, mala chyba sie tam krecila:/ mialam jeszcze poleciec do Pepco ale sobie darowalam.Violka-kupilas cos w Pepco? byly jakies male cudenka? No mowilam, ze z brzuchem idziemy podobnie Sonia-widzialam fotke na kompie i slodko wygladacie duzy brzuszek ! Hehe i faktycznie na buzi pelniejsza jestes ale bardzo Ci ladnie Kamilove-pewnie, ze chce jakbys zerknela to bylabyn wdzieczna Bird-uu to mezus nagrabil sobie, nieladnie..tez bym sie wkurzyla ![]() Ale pizze masz-tez plus tej syt salami i pieczarki u mnie tez ostatnio byla mmm![]() Natik-mi tez brzuch sie stawial ostatnio po przytulankach:/
|
#890 |
|
Zakorzenienie
|
któras chętna?
|
|
|
|
#891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wejdź na insta wszystko Ci się wyjaśni najpierw był spacer a potem poszukiwanie kurtki, obleciałam 3 zary, wiesz jak to jest jak chce się coś dopaść to nagle sił tyyyle przybywa
|
|
|
|
|
#892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie jesteś jedyna też nic nie mam znaczy się byłoby w co ubrać małego ale to wszystko a tu tylko trzy miesiące |
|
|
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia ok jak będzie to wezmę
może być też taka jak ja mam? http://www.wydawnictwoolesiejuk.pl/k...1%5Btemat%5D=1 tu nie ma zdj dzieci tylko on jest rysunkowyBird jak możesz |
|
|
|
#894 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o maly zakupoholik moj ![]() Chetnie bym sie z Toba wybrala o ile podjechalybysmy autem ![]() Gruba jestem i tyle ![]() ja! Cytat:
U mnie zarki nie ma ale jak studiowalam to buszowalam na wyprzach tam ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#895 |
|
Zakorzenienie
|
Sonia to bierz tą książkę wg mnie fajna bardzo i pamiątka będzie
![]() a z kurtką dałam d.upy, jeszcze taka przecena
|
|
|
|
#896 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki mialam wam pokazac pokoik
a wiec tak: to poki co jest woziu i wejscie do pokoiku filmik sie wlasnie dodaje do JUTUBA wiec chwilka. narazie macie na smaczka:
|
#898 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli faktycznie bedziebędzie to wskazaniem do cc, to trudno, grunt żebyscie z dzieckiem przeszli fo bezpiecznie-to ma byc najwazniejsze ![]() Cytat:
D ale wiem, ze jak wpłynie kasa z wynajmu to sama je zamówień i będą na 31 stycznia. On dostanie informacje ze ma wieszac![]() Cytat:
Normalnie mięśnie mi znikną, przestaną istnieć Ale jedziemy na takim trybie i na tabletkach juz tydzień, a brzuch grzeczny, wiec lidze na to ze dostaje pozwolenie na spacery i chociaż krótkie ćwiczenia na plecy/kręgosłup. Juz więcej nie chce, ale to chociaż. Bo moje ciało się męczy w takim trybie leżenia:-(
Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dlaczego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. - KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png |
|||
|
|
|
#899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#900 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.

tylko trzeba się zmobilizować 
Ślubujemy: 21.10.2017
ogólnie to mam zakwasy po wczorajszym łażeniu 

i wiem, że czasem przesadzam z darciem
za imię 

muszę popatrzeć w necie i zrobić sobie wykaz ćwiczeń, czytałam że trzeba ćwiczyć jakieś 30 min dziennie