Mamusie Majowe 2015!!! cz.4 - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-17, 15:12   #4561
majaa86
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Majowe 2015!!! cz.4

Cytat:
Napisane przez TienShan Pokaż wiadomość
zapytaj szanownego tatusia który woli
a weź..z tatusiem była wojna bo wczoraj wieczorem mu mmsa chciałam wysłać ze zdjęciami i mu internet nie chodził na komórce i nie mógł pobrac..i dostała mu się z☠☠☠ka i była wojna aż do dzisiaj do południa..pojechał z wiochy do miasteczka i ściągnął mmsa..mówił,że oba ładne..jak to faceci..zawsze tak mówią jak nie wiedzą który..powiedział,że i tak wybiorę taki jak ja będę chciała hehe

<3 Karolek<3 Moje Serduszko <3
majaa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 15:56   #4562
Santilia
Wtajemniczenie

Heh, moj TZ interesuje sie tylko tym, czy dobrze się czuję i wypytuje po wizytach. Do wyprawki sie nie tyka, w 50% nawet nie wie, co juz mamy.. ostatnio pokazalam mu listę, co musimy jeszcze kupić, to tylko zrobił wielkie oczy.. ale zapowiedzialam, że ja nie zamierzam z wielkim brzuchem latac po sklepach, prac, prasowac, a on mi tego nie pomoze bo kiedy?! Calymi dniami pracuje. ..

pierozkowa, moj TZ ma prawko na motor, mial nawet teraz na zimę kupic znowu motor (w zumie tansze) ale na szczescie jest ciąza i poszedl po rozum do glowy. Ja to sie zawsze martwilam jak gdzies jechal, on mogl byc ostrozny, ale niestety kierowcy samochodów czesto są złośliwi dls motocyklistów - oczywiscie motocyklistow nie usprawiedliwiam;-)

M

Santilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 16:04   #4563
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
hej ..
ja dziś na moment wpadłam dać znać, ze żyję. ale przyznam ledwo..
byłam u szanownej szwagierki tak jak planowałam...
i co? małpa w domu była. myślałam ze ją zabije na miejscu
a i tz zwatpił, cały czas wierzył, ze ona serio ma te badania akurat w dzien naszego slubu...
jestem w masakkrycznym humorze...

odezwę się za kilka dni..
A powiedziałaś jej cos???? Ja bym chyba wybuchła .

Cytat:
Napisane przez Santilia Pokaż wiadomość
Heh, moj TZ interesuje sie tylko tym, czy dobrze się czuję i wypytuje po wizytach. Do wyprawki sie nie tyka, w 50% nawet nie wie, co juz mamy.. ostatnio pokazalam mu listę, co musimy jeszcze kupić, to tylko zrobił wielkie oczy.. ale zapowiedzialam, że ja nie zamierzam z wielkim brzuchem latac po sklepach, prac, prasowac, a on mi tego nie pomoze bo kiedy?! Calymi dniami pracuje. ..

pierozkowa, moj TZ ma prawko na motor, mial nawet teraz na zimę kupic znowu motor (w zumie tansze) ale na szczescie jest ciąza i poszedl po rozum do glowy. Ja to sie zawsze martwilam jak gdzies jechal, on mogl byc ostrozny, ale niestety kierowcy samochodów czesto są złośliwi dls motocyklistów - oczywiscie motocyklistow nie usprawiedliwiam;-)
Taaakkk te ich oczy że co że tylke a po co to to nie czasy gdy wszystkiego brakowało .
Mój zabrał Nas do KFC i pobuszowałam po sklepach ale tylko dla młodej piżame kupiłam. Dowiedziłam się też, że znajoma z pracy jest w ciąży . Tak jak ostatnio jak byłam z młodą to byłyśmy we trzy w ciąży z jednego działu teraz dwie uwaga uwaga na 7 osób .
fistaszek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 16:15   #4564
majaa86
Zadomowienie

Dziewczyny a jeszcze pytanie techniczne do obecnych już mam..
ile kocyków jest potrzebne dla takiego malucha? i czy reczniki z kapturkiem sprawdzają się w praktyce?
Proszę o radę..

Santilia mój jak pokazałam mu liste to przeleciał plus minus oczami i powiedział tylko tyle, że musi pieniądze zarobić..hehe

i sorry,że tak marudze, ale ten rożek ze zdjęcia poniżej w środku ma miętowe kropeczki? a;e chyba nie jest typowo dziewczęcy?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg rożek mięta.jpg (48,1 KB, 12 załadowań)

Edytowane przez majaa86
Czas edycji: 2015-01-17 o 16:18
Stary 2015-01-17, 16:18   #4565
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majaa86 Pokaż wiadomość
ile kocyków jest potrzebne dla takiego malucha? i czy reczniki z kapturkiem sprawdzają się w praktyce?
Proszę o radę..

Santilia mój jak pokazałam mu liste to przeleciał plus minus oczami i powiedział tylko tyle, że musi pieniądze zarobić..hehe
Ręczniki z kapturkiem jak najbardziej . Kocyków mam trzy a to ile potrzebujesz to inna sprawa . Myślę że narazie ze dwa cienkie i jeden grubszy .
Wybieracie się dziewczyny z maluchami na wczasy??? Ja mam chęć.
Stary 2015-01-17, 16:20   #4566
majaa86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fistaszek24 Pokaż wiadomość
Ręczniki z kapturkiem jak najbardziej . Kocyków mam trzy a to ile potrzebujesz to inna sprawa . Myślę że narazie ze dwa cienkie i jeden grubszy .
A te tkane bawełniane czy bambusowo-bawełniane, co wklejałam zaliczają się do grubych czy do cieńszych ??

Na wczasy na tych wakacjach już? Ja myslałam o przyszłym roku

Stary 2015-01-17, 16:23   #4567
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
A te tkane bawełniane czy bambusowo-bawełniane, co wklejałam zaliczają się do grubych czy do cieńszych ??

Te tkane to takie pośrednie cienkie to bawełna ten tkany będzie idealny na koniec lata i na wiosne.

W te wakacje. Byliśmy dwa lata temu ze znajomymi z 3 miesięcznym dzieckiem nad morzem . Nad morze mamy 600 km. Oprócz tego mieliśmy my 1,5 roczne i Ci znajomi 2 latka . też z nimi bysmy jechali teraz i mysle nad morze czy gdzieś niedaleko.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-17, 16:27   #4568
jagodowa07
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Santilia Pokaż wiadomość

To brawo że nie kupił, mądry chłopak z niego nie ma co stresować dodatkowo ciężarnej I z tą ostrożnościa myślę dokładnie tak samo - wiem że mój motocyklista ma głowę na karku, jeździ nie od dziś i ostrożnie - ale jak czasem widzę jak zachowują się niektórzy kierowcy samochodów dlatego bać się zawsze będę, a tej wiosny najbardziej

I właśnie też chciałam się kiedyś zapytać o te ręczniczki z kapturkami i o to czym wycierać malucha po kąpieli?

Edytowane przez jagodowa07
Czas edycji: 2015-01-17 o 16:28
jagodowa07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 16:27   #4569
majaa86
Zadomowienie

Cytat:
Te tkane to takie pośrednie cienkie to bawełna ten tkany będzie idealny na koniec lata i na wiosne.

W te wakacje. Byliśmy dwa lata temu ze znajomymi z 3 miesięcznym dzieckiem nad morzem . Nad morze mamy 600 km. Oprócz tego mieliśmy my 1,5 roczne i Ci znajomi 2 latka . też z nimi bysmy jechali teraz i mysle nad morze czy gdzieś niedaleko.
My mamy wesele 13 czerwca tzn zaproszenie nad morze na ślub kuzyna mojego męża..ale droga to 740 km ok 9 godz jazdy, z takim maluchem-ja kompletnie zielona jeszcze w temacie to raczej nie będę szaleć ..
Ale co innego Wy doświadczone mamusie

Dziewczyny doradźcie mie jeszcze odnośnie tego rożka czy nadaje się dla chłopaka i składam zamówienie i nie marudze więcej ..na ten temat

Edytowane przez majaa86
Czas edycji: 2015-01-17 o 16:30
Stary 2015-01-17, 16:32   #4570
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
My mamy wesele 13 czerwca tzn zaproszenie nad morze na ślub kuzyna mojego męża..ale droga to 740 km ok 9 godz jazdy, z takim maluchem-ja kompletnie zielona jeszcze w temacie to raczej nie będę szaleć ..

Dziewczyny doradxcie mie jeszcze odnośnie tego rożka czy nadaje się dla chłopaka i składam zamówienie i nie marudze więcej ..na ten temat
No faktycznie za malusie dziecko na taką drogę . Teraz jechaliśmy autem na południe Włoch 22 godziny my z młodą i znajomi z dwójką .

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

Cytat:

Dziewczyny doradźcie mie jeszcze odnośnie tego rożka czy nadaje się dla chłopaka i składam zamówienie i nie marudze więcej ..na ten temat
Jak najbardziej. A wybrałabym beżowy kocyk.
Stary 2015-01-17, 16:40   #4571
TienShan
Zakorzenienie

Cytat:
Proszę o radę..

i sorry,że tak marudze, ale ten rożek ze zdjęcia poniżej w środku ma miętowe kropeczki? a;e chyba nie jest typowo dziewczęcy?
Nie jest dziewczęcy, jest dzidziusiowy, noworodkowy bierz

Kocyków, hmm. Ja miałam kupiony jeden Później kupiłam jeszcze 2 Okrywałam syna w upały pieluszką tetrową i flanelową

Cytat:
Jeśli będziesz miała w miarę bezproblemowe dziecko to uwierz, że w tym roku będzie łatwiej i odpoczniecie, za rok to będzie juz biegający roczniak

Fistaszek my planujemy ale nie wiem co z planów wyjdzie

TienShan jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-17, 16:45   #4572
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Nie jest dziewczęcy, jest dzidziusiowy, noworodkowy bierz

Kocyków, hmm. Ja miałam kupiony jeden Później kupiłam jeszcze 2 Okrywałam syna w upały pieluszką tetrową i flanelową

Jeśli będziesz miała w miarę bezproblemowe dziecko to uwierz, że w tym roku będzie łatwiej i odpoczniecie, za rok to będzie juz biegający roczniak

Fistaszek my planujemy ale nie wiem co z planów wyjdzie
Zgadzam się. Lepiej teraz choć u mnie to i tak wesoło bo 3 miesięczniak i 4 latek .
Stary 2015-01-17, 16:45   #4573
majaa86
Zadomowienie

Fistaszek beżowy kocyk już mam w koszyku, posłuchałam rad Dorki i Tien..a więc teraz idę za ciosem i biorę rożek i zamawiam wszystko..:cm ok: super,że jesteście!!!

Tien ja w czerwcu to pewnie o chrzcinach będę mysleć a nie o wakacjach..a mały jak się poda w mamę to będzie rozrabiaka..

Stary 2015-01-17, 16:46   #4574
fistaszek24
Zakorzenienie

Młoda już chce nad morze a ja jakoś nie mam sumienia jej odmówić.
Stary 2015-01-17, 16:47   #4575
strzalka44
Wtajemniczenie

GG do strzalka44

Cześć dziewczyny
Dorka gratuluję 100dniówki <--- soczek
tzn. że moja jutro

Cytat:
A powiedziałaś jej cos???? Ja bym chyba wybuchła .

Taaakkk te ich oczy że co że tylke a po co to to nie czasy gdy wszystkiego brakowało .
Mój zabrał Nas do KFC i pobuszowałam po sklepach ale tylko dla młodej piżame kupiłam. Dowiedziłam się też, że znajoma z pracy jest w ciąży . Tak jak ostatnio jak byłam z młodą to byłyśmy we trzy w ciąży z jednego działu teraz dwie uwaga uwaga na 7 osób .
Ojacie to szefostwo niepocieszone
U mnie w firmie zawsze ciąże idą trójkami no ale nas tam ponad 30 babek

Cytat:
Proszę o radę..

Maju widzę że ty tak samo jak ja musisz mieć na tip top wszystko ja kupiłam na samym początku 3 kocyki - 1 minky i 2 bawełniane. Dokupiłam jeszcze takie otulacze http://motherhood.pl/sklep/otulacze-...m-100x120cm-79. Teraz jeszcze chce dokupić 1 minky i jakiś kocyk do wózka tylko że ja w ogóle uwielbiam koce i lubie mieć podpasowane pod pokój, że jak się przykrywam w salonie to mam brązowy a jak w sypialni to szary, wiem że to choroba no ale takich ludzi też trzeba kochać

Co do rożka to jest śliczny, ostatnio siedziałam chwilkę z synkiem sasiadów i był ubrany w szare dresu i body miętowe z szarymi kropkami - wyglądał cudnie nie jak dziewczynka

Cytat:
Ja nie wiem jeszcze, zobaczę jak to będzie no ale pewnie kasy nie będzie chyba że pojedziemy na domek. Mamy darmowy dostęp do takich domków w lesie nad samym jeziorkiem, ale to takie drewniane chatki i nie ma tam wody, trzeba w baniakach swoją brać. Taka dzicz, jest tam super ale nie wiem jak to z maluszkiem się uda zobaczymy

...Liwia ur. 3.05.2015, 3820 g, 58 cm...
strzalka44 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-17, 16:51   #4576
TienShan
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam się. Lepiej teraz choć u mnie to i tak wesoło bo 3 miesięczniak i 4 latek .
4 latek to już dziecko które jest (chyba ) w miarę ogarnięte, ja będę miała zbuntowanego dwulatka
Cytat:
Tien ja w czerwcu to pewnie o chrzcinach będę mysleć a nie o wakacjach..a mały jak się poda w mamę to będzie rozrabiaka..
a to my chrzciny sierpień/wrzesień a wakacje... w sumie nie wiem kiedy, może lipiec?

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

ja mam taki otulaczek po synku: http://motherhood.pl/sklep/otulaczek-9 i polecam serdecznie

Stary 2015-01-17, 17:04   #4577
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
4 latek to już dziecko które jest (chyba ) w miarę ogarnięte, ja będę miała zbuntowanego dwulatka

a to my chrzciny sierpień/wrzesień a wakacje... w sumie nie wiem kiedy, może lipiec?

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

ja mam taki otulaczek po synku: http://motherhood.pl/sklep/otulaczek-9 i polecam serdecznie
Jej jest wszędzie pełno . Ma swój patent mogę wszystko jak rodzice nie patrza .
Kupiłam ten otulacz.

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Mam pieluchy wielorazowe otulacze na zbyciu czy ktoś będzie używał takich pieluch??? Muszę je sprzedać bo zajmuja miejsce a kupiłam i nie używałam.

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

aaaaa bardzo Was prosze nie kupujcie tych gąbek http://allegro.pl/gabka-materac-do-w...988450405.html to siedlisko bakterii .
Stary 2015-01-17, 17:17   #4578
TienShan
Zakorzenienie

Fistaszek a jakie masz te otulacze? Bo na fb jest grupa gdzie dziewczyny sprzedają swoje używane i nowe pieluchy, może tam spróbuj
co do gąbki - potwierdzam!!! lepiej kłaść malca na pieluszkę tetrową

Stary 2015-01-17, 17:27   #4579
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Fistaszek a jakie masz te otulacze? Bo na fb jest grupa gdzie dziewczyny sprzedają swoje używane i nowe pieluchy, może tam spróbuj
co do gąbki - potwierdzam!!! lepiej kłaść malca na pieluszkę tetrową
Te http://swiatpieluch.pl/pieluszka-wie...baby-p-19.html . Musze je wystawić.
Stary 2015-01-17, 17:28   #4580
jagodowa07
Zadomowienie

Dzięki za te linki do otulaczy - ja właśnie ostatnio sobie myślałam, żeby kupić taki - tylko jakoś dziwnie ale nie mogłam znaleźć a to chyba lepsze do spania niż np. rożek?
Stary 2015-01-17, 17:33   #4581
Emilia 25
404 Not Found

Mąż przyznał rację co do remontu pokoiku (że przed rozwiązaniem).
Byliśmy u rodziców i już planowaliśmy co i jak.
Ja bym chciała jasno szarą ścianę, a wszyscy kręcą nosem, że będzie smutno i szaro, a powinno być kolorowo. Ale ja nie chcę żółtej ściany.
Kolory zrobią zabawki, dodatki, obrazki na ścianie. Dlaczego oni nie czują, że będzie pięknie.
No ale ostatecznie mąż powiedział: zrobisz jak zechcesz. A jak chcę jedną ścianę jasno szarą, białe mebelki i kolorowe dodatki. No przecież cuuudo.

Kilka inspiracji:

Stary 2015-01-17, 17:37   #4582
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Ja bym chciała jasno szarą ścianę, a wszyscy kręcą nosem, że będzie smutno i szaro, a powinno być kolorowo. Ale ja nie chcę żółtej ściany.
Kolory zrobią zabawki, dodatki, obrazki na ścianie. Dlaczego oni nie czują, że będzie pięknie.
No ale ostatecznie mąż powiedział: zrobisz jak zechcesz. A jak chcę jedną ścianę jasno szarą, białe mebelki i kolorowe dodatki. No przecież cuuudo.

Kilka inspiracji:

Z żółtymi dodatkami super.
Stary 2015-01-17, 17:54   #4583
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Z żółtymi dodatkami super.
No właśnie tak myślę o żółtych właśnie, albo jakiś inny żywy kolor. Ale chyba właśnie będzie to żółty.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-17, 18:01   #4584
majaa86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez strzalka44 Pokaż wiadomość
Maju widzę że ty tak samo jak ja musisz mieć na tip top wszystko ja kupiłam na samym początku 3 kocyki - 1 minky i 2 bawełniane. Dokupiłam jeszcze takie otulacze http://motherhood.pl/sklep/otulacze-...m-100x120cm-79. Teraz jeszcze chce dokupić 1 minky i jakiś kocyk do wózka tylko że ja w ogóle uwielbiam koce i lubie mieć podpasowane pod pokój, że jak się przykrywam w salonie to mam brązowy a jak w sypialni to szary, wiem że to choroba no ale takich ludzi też trzeba kochać

Co do rożka to jest śliczny, ostatnio siedziałam chwilkę z synkiem sasiadów i był ubrany w szare dresu i body miętowe z szarymi kropkami - wyglądał cudnie nie jak dziewczynka
Ja zawsze wszystko muszę 20 razy przemyśleć, ale i tak do końca nie jestem zadowolona,bo nie mogę znaleźć dokładnie tego o czym myślę hehe
Ale tak jak dziewczyny pisały-przy 1 dziecku ma się nadgorliwe podejście zapewne..wszystko naj

Tien- Ty oaza spokoju to na pewno możesz pozwolić sobie na wakacje..

Stary 2015-01-17, 18:08   #4585
scotasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dorka607 Pokaż wiadomość
dziewczyny a powiedźcie w co takiego maluszka ubierać latem? w domu body chyba najwygodniej co? a na wyjście rampery czy sukienkę jakąś przewiewną... bo nie wiem czy patrzeć coś jeszcze
Ja też myslę, że w domu body, na spacery body albo rampersiki, ewentualnie jakaś fajna wygodna sukienusia

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Dziewczyny słyszałyście o wózku eco allivio? koleżanka ma 3w1 za 1000zł i mnie zastanawia czy coś z nim nie tak, że taki tani? Koleżanka nie jest dla mnie autorytetem w kwestii czy to odbry zakup bo się nie przyzna, że kupiła coś zlego

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

irenka możesz mi wytłumaczyć jak dla czubka jak zrobiłaś ten podpis nasz mały cud?? bo ja próbowałam i mi się nie udało
Nie słyszałam o takim wózku.
Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
hej ..
ja dziś na moment wpadłam dać znać, ze żyję. ale przyznam ledwo..
byłam u szanownej szwagierki tak jak planowałam...
i co? małpa w domu była. myślałam ze ją zabije na miejscu
a i tz zwatpił, cały czas wierzył, ze ona serio ma te badania akurat w dzien naszego slubu...
jestem w masakkrycznym humorze...

odezwę się za kilka dni..
Brak słów... trzymaj się kochana

Cytat:
Proszę o radę..

Ten miętowy rożek jest śliczny, jak najbardziej unisex Ja miałam kilka kocyków, ale miałam zimowe dziecko Teraz poszukam jakiegoś cienkiego. Ręczniki z kapturkiem dla maluszka jak najbardziej się sprawdzają.
Cytat:
Ja bym chciała, koniec sierpnia-początek września, nad morze. Ale nic nie rezerwujemy, myślę, że na ten termin coś się znajdzie wolnego. Zobaczymy, jaki temperament będzie miało maleństwo No i czy starszakowi się nie odwidzi jazda samochodem

Cytat:

Taki otulaczek to do spania tylko, tak?
Jakie chusty dziewczyny kupujecie??

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
SUPER! Dzięki Ci za te fotki, ja mam jasno szaro-żółte łóżko w pokoju małego, teraz czekamy na białą szafę i regalik z żółtymi wstawkami. I tak kombinuję, co ze ścianami zrobić.
scotasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 18:12   #4586
agnes188
Zakorzenienie

Hej dziewczynki

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Dorka gratki ja swoja studniowke mialam wczoraj. Juz coraz blizej.
Wydalam dzis kupe kasy i to na poerdoly i samochod

agnes188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 18:22   #4587
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
Ja też myslę, że w domu body, na spacery body albo rampersiki, ewentualnie jakaś fajna wygodna sukienusia

Nie słyszałam o takim wózku.

Brak słów... trzymaj się kochana

Ten miętowy rożek jest śliczny, jak najbardziej unisex Ja miałam kilka kocyków, ale miałam zimowe dziecko Teraz poszukam jakiegoś cienkiego. Ręczniki z kapturkiem dla maluszka jak najbardziej się sprawdzają.

Ja bym chciała, koniec sierpnia-początek września, nad morze. Ale nic nie rezerwujemy, myślę, że na ten termin coś się znajdzie wolnego. Zobaczymy, jaki temperament będzie miało maleństwo No i czy starszakowi się nie odwidzi jazda samochodem

Taki otulaczek to do spania tylko, tak?
Jakie chusty dziewczyny kupujecie??

SUPER! Dzięki Ci za te fotki, ja mam jasno szaro-żółte łóżko w pokoju małego, teraz czekamy na białą szafę i regalik z żółtymi wstawkami. I tak kombinuję, co ze ścianami zrobić.
Podczas jazdy polecam dvd i tablice znikopis .

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Cytat:
Napisane przez agnes188 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Dorka gratki ja swoja studniowke mialam wczoraj. Juz coraz blizej.
Wydalam dzis kupe kasy i to na poerdoly i samochod
co kupiłaś???
Stary 2015-01-17, 18:27   #4588
scotasia
Wtajemniczenie

Fistaszek u nas w samochodzie całe pudło zabawek jeździ Znikopis też Teraz na szczęście już grzeczny jest w samochodzie, wystarczy puścić mu jego płytę. Ale jeszcze kilka mies temu była masakra, musiałam z nim siedzieć z tyłu i lecieć po kolei: książki, znikopis, itd. W drodze powrotnej z nad morza w czerwcu tylko tablet uratował sytuację... Najgorzej na autostradzie, jak się nie ma gdzie zatrzymać Aha, no i oczywiście mój syn nawet w samochodzie nie lubi spać Jechaliśmy jakieś 9 godz, to uciął sobie 45min drzemkę Teraz jest już dużo lepiej, jeżdżę już przodu.
scotasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 18:29   #4589
Malwinka 123
Raczkowanie

Cześć,
Mam pytanie a zarazem prośbę o przyjęcie do grona majoweczek 2015.
Czy mogę?
Malwinka 123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-17, 18:31   #4590
karol_ak
Raczkowanie

Cytat:

bambusowe zaliczam do cienkich
i kupuje ten tkany kremowy

Cytat:

mam ten otulacz ale u nas się nie sprawdził, synek nie chciał w tym przebywać, może drugi dzidziuś skorzysta

na wakacje chcę jechać bardzo myśle sierpień albo i później, marzy mi się Turcja albo Włochy, pierwszy raz byliśmy na wczasach z dzieckiem jak syn skończył rok i wiadomo nie jest to leżenie i wypoczywanie, na zwiedzanie też się nie ma co nastawiać, ale jak się dobierze miejsce z zapleczem dla dzieci to będzie super
w tym roku takiego malucha będzie łatwo ogarnąć, 3 latek będzie bardziej wymagający, a za rok będzie gorzej

Emilia pokoje śliczne, też lubię szarości, a w takich bodziakach z f&f które tu niedawno pokazywałaś śmiga mój 2 latek i jak znajde mały rozmiar to kupie drugiemu
karol_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości