|
|
#1051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X
jeszcze się dopchałam kinder mleczną kanapką... mniaamm
ciężko skończyć na jednej... matko ja nie wiem co Ci sąsiedzi robią ale normalni to oni nie są... jakieś pukania, stukania, krzyki zajefajnie... i weź tu sie człowieku nie schizuj....
|
|
#1052 |
|
Zakorzenienie
|
Za ciasna czapka na pewno odpada.
Chociaz mi te czapki niemowlece czesto sie duze wydaja
|
#1053 |
|
Zakorzenienie
|
Idę spaciu dobranoc!
|
#1054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Ło matko i córko jak żem se kichła to aż mnie w tyłku zabolało ![]() i coś pociekło ze mnie się wystraszyłam nie na żarty...
|
|
|
#1055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- pewnie popuscilas. za duze cisnienie :P
|
|
#1056 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
Teraz zobaczyłam która już godzina, też sie idę położyć Ja przy pierwszym synku nie lubiłam tych wiązanych czapeczek i właściwie ich nie zakładałam a tylko takie wsuwane jak był malutki. Potem jak był troszkę starszy to wiązane żeby nie ściagał
|
#1057 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc luzik :P hahah ale kichać w ciąży nienawidzę... jest to udręka... tylko łacina się sypie po kichnięciu ![]() ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ---------- Cytat:
U nas jedna tatuś kupił druga mamusia, mamusia z conversa, tatus taka inna i stwierdził że mała mojej lubic nie bd i że jego tylko nosić bedzie hahah ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ---------- taki tu ruch że idę spać z wrażeń dobranoc brzuchatki smacznych śniadań w niedzielę heheh buziaki
|
|
|
#1058 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja kocham trampki conversa stąd to uwielbienie. Chętnie bym cos Młodemu dorwala
Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dlaczego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. - KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png |
|
|
|
|
#1059 |
|
Zakorzenienie
|
Tez sie klade. Dobranoc!
|
#1060 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny naprawdę ciężko Was nadrobić jak tylko nie zajrzę tu jeden dzień to już po mnie
![]() może teraz mi się uda doczytać bo spać to mi się w ogóle nie chce.. nie wiem o co chodzi
|
#1061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie masz czym sie przejmowac
|
|
#1062 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale np.w serii trzech pomiarów jeden za drugim u tej samej osoby pokazuje ten sam wynik Wam? ---------- Dopisano o 01:08 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ---------- Cytat:
![]() Ja się naszym pochwalę jak juz wszystko będzie na miejscu Co do koszul to ja zamawiam w końcu z Allegro ten komplet ze szlafrokiem z Italian i jeszcze zamówię jakaś tanią na ramiączkach do samego porodu... Myślę,że w sumie 3 koszule mi starcza, jedna do porodu i dwie na potem...żałuję że nie kupilam wtedy w sierpniu dwóch sztuk tych z biedronki tak bym miała problem z głowy i 15zl a nie 50zl za koszulę Ale to za parę dni bo póki co mam inne zmartwienie ![]() Cały wieczór męczę się ze skurczami (a przynajmniej tak mi się wydaje że to skurcze) ![]() No i nie wiem czy to możliwe żeby macica na tym etapie kończyła mi się zaraz nad pepkiem właściwie? Bo twardnieje mi całość pod pepkiem i tak z 2cm nad i potem z góry już miękki... Zastanawiałam się czy na IP nie jechać,ale póki nie są bolesne i regularne, a jedynie taki dyskomfort się pojawia,to nie chcę za bardzo,bo pewnie by mnie na obserwacji siłą rzeczy zostawili,a leżenie w szpitalu nie bardzo mi na rękę
|
|
#1063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1064 |
|
Wtajemniczenie
|
Jakoś się udało ![]() ![]() Muszę napisać i ja że pokoik wyszedł Ci cudowny Ja gdy się już zdecydowaam na ten Baby design dotty to okazuje się że może być problem, bo ciężko już je dostać ( a dopiero wyszły na rynek, podobno edycja limitowana) i muszę dzwonić w poniedziałek czy są jeszcze na Niego szanse ![]() W ogóle to boli mnie brzuch, chyba pierwszy raz tak dziwnie jakby cały i na dole też może jakoś uda się usnąć ![]() a tak po za tym to wczoraj zaczęłam 31 tydzień ![]() ![]() ![]()
|
#1065 |
|
Zakorzenienie
|
Na pocieszenie dodam,że była u nas dzisiaj koleżanka,która na codzień mieszka w Irlandii i Szymuś dostał śliczne prezenty z Nexta
Jak się jutro lepiej poczuje to Wam wrzucę fotki
|
#1066 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:39 ---------- Poprzedni post napisano o 01:36 ---------- Cytat:
Moze będziesz spokojniejsza jak jednak na ip pojedziesz jak nie ustąpi? ---------- Dopisano o 01:44 ---------- Poprzedni post napisano o 01:39 ---------- Cytat:
Gratuluję kolejnego tyg. My 31 zaczynamy w pon a z wozkiem, moze sie uda, trzymam kciuki a wiesz, ze nasze sa magiczne.Mam nadzieje ze bol ustąpił i udało sie usnac
To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni, przybrało ludzką postać ... JAŚ Edytowane przez MaŁa_Sylwia Czas edycji: 2015-01-18 o 01:48 |
|||
|
|
|
#1067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak jutro ciągu dnia mnie tak będzie męczyć to będę się zastanawiać co robić Kurde,to muszę jutro ten termometr ogarnąć,a jak nie to odsylac niech wymieniają A pokazuje Wam 36,6 czy niższe temperatury?
|
|
#1068 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:47 ---------- Poprzedni post napisano o 01:45 ---------- Cytat:
swoja temp porównalam z rteciowym.Mam nadzieje, ze jutro będziesz czula sie lepiej.
|
|
#1069 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I jak słyszę "apetizer - by niejadek, zjadł obiadek" to mną trzęsie ![]() Cytat:
![]() Nati_kk oby dziś było lepiej i bez skurczy ![]() zaraz z rana zaskoczę Was pytaniami: prasuje się ciuchy dziecka żeby wybić resztę bakterii, więc na chłopski rozum należałoby prasować je od wewnętrznej strony, bo to ona ma kontakt ze skórą malucha czyż nie? ![]() ja to w sumie i tak wiele mam do prasowania od wewnątrz, bo ciuszki mają jakieś nadruki, które pod ciepłem żelazka by się rozmazały. I druga sprawa - wycinacie metki? bo te ciuszki mają tak długaśne metki, że masakra ja sama sobie wycinam, bo mnie drażnią, a co dopiero takie maleństwo ![]() metka w czapce z H&Mu zajmuje jej połowę
Edytowane przez FlightlessBird Czas edycji: 2015-01-18 o 07:37 |
|||
|
|
|
#1070 |
|
Zakorzenienie
|
Ale temperatura żelazka jest na tyle wysoka,że przechodzi przez taką warstwę bawełny na wylot
A z matkami wyjdzie w praniu,jak będę widziała że przeszkadzają to utne Dzisiaj póki co jest okay,udało mi się trochę pospać,a teraz Mały dokazuje jak co rano Dzięki Mnie w ogóle połowa reklam leków rozwala - Neosine zwalczy wirusy,apetizer nakarmi dziecko,jakis inny syropek je uśpi, te wszystkie hepa coś tam zregeneruja wątrobę... A ludzie w to wierzą
|
#1071 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj dziekuje j tam wody nie widze hehe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
haaha faceci to kombinuja! Moj M mowi ostatnio ze zauwaazyl ze dla kobiety wozek to tak jak auto dla faceta ![]() Cytat:
![]() Nati obys sie lepiej czula. Mamy mroz na dworze i auta cale oszronione Wracam z Kaprysem z dworu ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Witamy sie w27w0d, 7mcu i 3 trymestrze
|
||||
|
|
|
#1072 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój dziadek bierze sylimarol, hepatil, pyralgine, septolete i jeszcze parę innych ZAPOBIEGAWCZO septolete bierze jak ma sucho w gardle traktuje to jak cukierek... aa i swego czasu brał relanium na sen, również ZAPOBIEGAWCZO, w razie jakby miał problem ze snem ![]() zawsze mówi, że tyyyyle wydaje na leki, a jak mama mu je wykupuje to widzi, że tylko 1/3 to te na receptę, a reszta to wszelakie suuplementy Cytat:
![]() u nas w nocy spadł śnieg, ale mamy 1st, więc zaraz ciapa będzie. Oglądam Wiem, co jem i wiem, o kupuję
|
||
|
|
|
#1073 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Witam sie z rana, zaraz tz robi chleb w jajku i bedziemy dzwonic do tej babki z ogłoszenia. Tylko o ktorej zeby nie bylo za wczesnie? ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Sonia gratki
|
|
#1074 |
|
Zakorzenienie
|
niektóre mają rozmiar jak ubranka, a niektóre obwód główki
|
|
|
|
#1075 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moj dziadek tez ma caly stol lekow. Cala renta idzie ![]() Cytat:
![]() O chleb w jajku ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Bird musisz nam lata w 1szym poscie zmienic bo juz rocznikowo rok doszedl nie moge uwierzyc ze tyle lat mam
|
||
|
|
|
#1076 | |
|
Zakorzenienie
|
blackberry spokojnie o 9 możecie dzwonić
![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Cytat:
póki co skończone mamy tyle. Ja nigdy rocznikowo wieku nie podaję ![]() ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- doszłam do tego czemu córcia w ciągu dnia jest ostatnio bardziej leniwa - w nocy dokazuje ![]() dziś kiepsko spałam, co godzinę się budziłam, a Paula za każdym razem buszowała
|
|
|
|
|
#1077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja dopiero po dniu urodzin doliczam sobie rok, nie wcześniej Sonia-gratki ![]() Nadrobiłam Wasze wczorajsze łupy-super ![]() Witam się i uciekam bo mam dziś gości i tym samym trochę roboty
|
|
#1078 | |
|
Zakorzenienie
|
A to ja takich nie mam :-P
Cytat:
|
|
#1079 |
|
Zakorzenienie
|
a w ogóle to moja córcia chyba się przekręciła
![]() zawsze czułam jej kopniaki ponad pępkiem jak była głowką w dół a od wczoraj nawala mnie po pęcherzu i chyba niemożliwe, żeby głowką tak się wierciła tam ![]() wolałam te kopniaki ponad pępkiem :/
|
#1080 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Jedziemy zaraz do kosciola i na koncert koled. Odnosnie lekow i suplementow to gigantem jest moja tesciowa ktora bierze niezgodnie z zaleceniami. Np po obiedzie bierze zapobiegawczo Espumisan bo to wg niej NA TRAWIENIE ![]() A dziadek mojego TZ jak sie zdenerwuje i zmierzy cisnienie to bierze tabletke na cisnienie, po 15min mierzy znow,oczywiscie tabletka nie zdazyla zadzialac, ale to sobie jeszcze wezmie pod jezyk druga i syropek. To mu potem spada tak ze do szpitala trzeba jechac bo tetno sie od tych eksperymentow podnioslo. A na izbie przyjec opieprzyli go ze na nerwy to sie bierze lek uspokajajacy a nie na nadcisnienie. Lekomanstwoi glupota, ludzie nie wiedza ze mozna sobie krzywde zrobic |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.

ciężko skończyć na jednej... matko ja nie wiem co Ci sąsiedzi robią ale normalni to oni nie są... jakieś pukania, stukania, krzyki
zajefajnie... i weź tu sie człowieku nie schizuj....

smacznych śniadań w niedzielę 

chyba na kolacje wjedzie mala pizza 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

też stosuje metodę przykładania ubranka do ubranka aby poznać rozmiar