|
|
#3571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe Panny Młode 2015 :)
No pamiętam koncepcje.. Kurczę :P ale zmiana duza heh
![]() To przemyśl porządnie sprawę
|
|
|
|
#3572 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie! Wzielabym złoty, ale mam biale zloto na palcach i czy to się nie będzie gryzlo.
|
#3573 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no..dlaczego?
![]() Ja no mam żółte złoto a biżuterię będę miała srebrna ![]() Wg mnie białe i zolte zloto pięknie ze sobą wspolgra
|
|
|
|
#3574 |
|
Raczkowanie
|
Hmm muszę przemyśleć! Dobra spadam do koleżanki papapa
|
#3575 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam farbę
![]()
|
|
|
|
#3576 |
|
Zakorzenienie
|
Super ex ze udalo się znalezc!!
|
|
|
|
#3577 |
|
Raczkowanie
|
Super
Fajną masz odskocznię od tematów ślubnych ![]() No ja mniej więcej mam koncepcję, że chcę granatowe buty i do tego srebrną biżuterię również z granatem. Te dodatki to chyba są najgorsze ze wszystkiego.. A co do zaproszeń to ja właśnie złożyłam zamówienie, tylko jeszcze muszę przygotować personalizację do druku. I tak myślę, że na początku lutego wyruszamy do domu i zaczniemy zapraszać. A dla rodziców też zamawiacie zaproszenia? I piszecie np. że chcecie coś innego zamiast kwiatów? Czy raczej nie? |
|
|
|
#3578 |
|
Zakorzenienie
|
ja dla rodziców i dziadków zrobiłam inny tekst w środku, no i tam żadnej informacji o winie nie dawałam
|
|
|
|
#3579 |
|
Raczkowanie
|
A ogólnie dla reszty coś pisałaś o winie?
No my z góry nie chcieliśmy zamawiać zaproszeń dla rodziców, no bo to chyba z góry wiadomo, że rodzice muszą być. Ale jak sobie teraz tak myślę to chyba wypadałoby im także wręczyć zaproszenie.. Sama nie wiem.. |
|
|
|
#3580 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie nie będzie widać tego granatu, tylko buty heh
![]() My wręczaliśmy rodzicom zaproszenie bo chcemy iść jako gości. Będą naszymi gośćmi honorowymi tym bardziej ze oni nam wesela nie organizują ![]() Tekst dla rodziców tez mamy inny, dziękujemy im za wychowanie i piszemy ze ich obecność będzie dla nas szczególnie wazna ![]() I ja mam wzmiankę o winie u wszystkich prócz rodziców
|
|
|
|
#3581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no ja sobie nie wyobrażałam nawet że nie dam zaproszenia dla najbliższych osób hehe
|
|
|
|
|
#3582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Fajny pomysł z zaproszeniem dla rodziców, pomyślę o tym
|
|
#3583 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moja mama robi nam zaproszenia, ale dla niej planuje zrobic sama ostatnio tez zaczyna mnie ogarniac przerazenie, tym wieksze ze moj TZ jest wyluzowany i niczym sie nie martwi do tego jeszcze dolaczyla moja mama i tak wariujemy po kolei hehechyba musze troche ukoic moje nerwy dzis
|
|
|
|
|
#3584 |
|
Raczkowanie
|
Mam przejrzalam wszystkie internety w poszukiwaniu inspiracji i znalazłam!
Zostawie ten złoty pas oryginalny, buty i kwiat we włosy amarantowe i do tego biżuterię sutasz wielokolorowa. Tak mi się spodobała!
|
#3585 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To chyba już tak jest, że my kobiety bardziej panikujemy, bo więcej rzeczy mam na głowie ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
super, że masz kolejną sprawę załatwioną.
|
||
|
|
|
#3586 |
|
Raczkowanie
|
Mam tylko nadzieję, że obraczka i pierścionek z białego złota nie będą się z tym zlotym paskiem kłócić, jak myślicie?
|
#3587 |
|
Raczkowanie
|
Wydaje mi się, że nie. Przecież robią obrączki łączone białe ze złotym, więc nie może się to gryźć. (choć nam osobiście się tak nie podobają) Ale skoro są takie łączenia, to wydaje mi się, że powinno pasować.
|
|
|
|
#3588 |
|
Raczkowanie
|
A w ogóle to chciałam się Was poradzić. Mianowicie mam dylemat z fotografem
Uważam, że ma strasznie lekcewazace podejście do tematu. Od tygodnia próbuje się z nim umówić na podpisanie umowy, a on ciągle mówi, że musi ją przygotować i nie można się doczekać. Tak samo było z pierwszym spotkaniem przełożył w ostatniej chwili. Niby jest tańszy bo to mąż znajomej i dopiero zaczyna, ale no kurcze to jemu powinno zależeć na kliencie prawda? A nie że ja się nie mogę doprosic podstawowej rzeczy. Niewiem co z nim zrobić. ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- No właśnie mi też nie do końca podoba się ta łączona biżuteria. Ale może nie będzie się to tak rzucać w oczy. No bo ten złoty pas wiele by mi ułatwił bo jest dołączony do sukni i nie musialabym osobno kombinować innego.
|
#3589 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale u Ciebie, to trochę ciężko to wygląd, bo jednak bez umowy to ani rusz, bo nie możesz być za niego pewna. Może zadzwoń do niego i powiedz, że zależy Ci jak najszybciej na tej umowie, bo chcesz mieć pewność na 100%. Daj mu np. tydzień lub dwa. A jak dalej będzie odwlekał terminy to chyba bym szukała innego na Twoim miejscu
|
|
|
|
|
#3590 |
|
Raczkowanie
|
No on się pytał czy się spieszy itd. Ja mówię niby nie, ale chce zamknąć pewne tematy poza tym mam dużo na glowie służbowe wyjazdy itd. Napisalam mu ze w tym miesiącu będę jeszcze na miejscu, jak sie nie ogarnie to chyba poszukam innego. Ale może być ciężko na czerwiec. Nasz dj to tak jak mówisz kiedy nam pasowało sZybko bez problemów.
|
#3591 |
|
Raczkowanie
|
Nasz Dj to nawet do mnie sam dzwonił, kiedy podpisujemy umowę, bo ma kilku chętnych na nasz termin. I chciał być pewny, że go chcemy na pewno.
No to tak, mu powiedz, że możesz czekać do końca stycznia. Bo później to będzie coraz gorzej z terminem, bo jednak ten czerwiec to się zbliża wielkimi krokami. |
|
|
|
#3592 |
|
Raczkowanie
|
No dokładnie! A on od tygodnia przygotowuje umowę. Przecież to jest 5 minut! Coraz bardziej wkurzona jestem.
|
#3593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obrączki i pierścionka w ogóle nie będzie widać ) Przecież nikt nie będzie robił zdjęcia Twojej dłoni, gdy leży na tym pasie, specjalnie, żeby pokazać, jak te kolory się gryzą. Prędzej bym się zastanawiała, czy nie będziesz miała na sobie za dużo zdobień - skoro i pas, i kolorowe buty, i kwiat, i duży naszyjnik - każda z tych rzeczy będzie przyciągać uwagę, możesz pod tym zaginąć. ![]() Ja się obrączką w ogóle nie przejmuję. Jedyne co, to pierścionek z białego złota będę mieć na drugiej ręce. Całą pozostałą biżuterię będę mieć srebrną, łącznie ze zdobieniem na sukni w srebrnym kolorze. |
|
|
|
|
#3594 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to co bedziemy miec na palcach w sensie pierscionek i obraczka nie ma co dopasowywac do koloru stroju to tak jakby ktoraś miala pierscionek z czerwonym oczkiem i wybrala kolor przewodni czerwien bo taki ma zareczynowy i musi pasowac, nie dajmy sie zwariowac to sa male detale i na to nikt nie zwroci uwagi ![]() i tez jestem zdania, ze lepiej mniej i skromniej niz zeby mialo byc czegos za duzo i wygladac jak swiateczna choinka
|
|
|
|
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
Heh :P
A ja mam pierścionek z zielonym oczkiem i początkowo miałam miec zielony ślub xD bo w sumie na sali sa dodatki na ścianach w tych kolorach :P ale butów to bym chyba nie znalazła :P |
|
|
|
#3596 |
|
Zakorzenienie
|
Byliśmy zobaczyć gatnitury w Bytomie. Załamka. Jakość okropna, jak zmechacone i zanurzone. Byliśmy jakoś jesienią i były dużo lepsze.
|
|
|
|
#3597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3598 |
|
Raczkowanie
|
No my też tam oglądaliśmy i faktycznie jakoś taka średnia.
|
|
|
|
#3599 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Myślę, że to tak może brzmieć pstrokato, ale tak naprawdę to bedzie widać tylko kolorowe kolczyki i bransoletke. Naszyjnika nie zakladam. Buty będą niewidoczne spod sukni. A złoty pas jest bardzo wąski cieniutki może ze 2 cm szerokości. ---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ---------- I mówił, że ogladali z kolegami film ze ślubu jednego z nich i go wziął slubny klimat, że niedługo nasz itd. I mówił że panna mloda mu się nie podobała, że nie miała takiej aury haha ![]() ---------- Dopisano o 01:01 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ---------- Fajne mają zajęcia w sobotę wieczorem
|
|
#3600 |
|
Raczkowanie
|
Co tu tak pusto?
![]() Ja znalazłam dzisiaj dziewczynę z moich okolic, która wykonuje przepiekną biżuterię i zrobię u niej na zamówienie taką jak chcę ![]() A co do fotografa to przestudiowałam nasze rozmowy dotychczasowe i jego podejście od początku jest takie "ok to w nastepnym tyg. przygotuje to i tamto odezwe sie i wtedy ustalimy termin dogodny", lub "o jednak ten termin mi nie odpowiada bo mam to i tamto na glowie, odezwe sie blizej nast. tyg.". No żesz nie mogę z tym facetem. Dodam, że on mieszka 10 min autem ode mnie! Chyba zrezygnujemy. Tak samo dziewczyna, która miała się zająć dekoracją, dobra znajoma TŻ-ta, napisałam jej wszystko co i jak ma wyglądać, to milczy od ponad tygodnia i też niewiem czy ona się tym da radę zająć czy mam szukać dalej. Tak to jest jak się znajomych angażuje. Niewiem czy ja jestem w gorącej wodzie kąpana czy coś nie halo. Takie sprawy to już myślałam, że będą ustalone dawno na 4,5 miesiąca przed ślubem. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.

Fajną masz odskocznię od tematów ślubnych 

do tego jeszcze dolaczyla moja mama i tak wariujemy po kolei hehe
To chyba już tak jest, że my kobiety bardziej panikujemy, bo więcej rzeczy mam na głowie
super, że masz kolejną sprawę załatwioną.
) Przecież nikt nie będzie robił zdjęcia Twojej dłoni, gdy leży na tym pasie, specjalnie, żeby pokazać, jak te kolory się gryzą.