Grupa wsparcia - wracamy do naturalnych w³osów - czê¶æ VII - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2015-01-17, 14:04   #361
Eirin
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 888
Dot.: Grupa wsparcia - wracamy do naturalnych w³osów - czê¶æ VII

Sandrika Jakie masz d³uga¶ne w³osy !!! O Rety !
Kiedy ostatnio strzyg³a¶?
Stary 2015-01-17, 15:05   #362
swan999
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 156

Cytat:
Napisane przez Sandrika Poka¿ wiadomo¶æ
Oczywi¶cie jak ju¿ siê pochwali³am, ¿e nie farbuje i nie u¿ywam ciep³a to dzisiaj na wyj¶cie zrobi³am sobie loki Ale wiecie co? Raz nie zawsze
Zdjecie robione kalkulatorem Nie robi³am z flashem bo kolor bardzo mocno przek³amuje, zdjêcie tak pi razy drzwi z lokami xd
£adnie

Ja z kolei chcê pobawiæ siê trochê dyfuzorem, ale wci±¿ brakuje mi na to czasu. Jestem ciekawa co wysz³oby z tego na moich w³osach

http://DKMS.pl
swan999 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-01-17, 16:03   #363
I ona
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 490

Cytat:
Oczywi¶cie jak ju¿ siê pochwali³am, ¿e nie farbuje i nie u¿ywam ciep³a to dzisiaj na wyj¶cie zrobi³am sobie loki Ale wiecie co? Raz nie zawsze
Zdjecie robione kalkulatorem Nie robi³am z flashem bo kolor bardzo mocno przek³amuje, zdjêcie tak pi razy drzwi z lokami xd
£adne masz te w³oski i d³ugie

Tak sobie my¶lê, ¿e w ogóle odrosty lepiej jednak prezentuj± siê na w³osach pokrêconych ni¿ na prostych.
I ona jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-01-17, 16:36   #364
swan999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez I ona Poka¿ wiadomo¶æ
Tak sobie my¶lê, ¿e w ogóle odrosty lepiej jednak prezentuj± siê na w³osach pokrêconych ni¿ na prostych.
Te¿ tak my¶lê
Odrost mniej rzuca siê w oczy i przej¶cie kolorów lepiej wygl±da. Cieszê siê dlatego, ¿e jestem posiadaczk± w³osów falowanych

Stary 2015-01-17, 16:37   #365
201605161428
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 5 219

Ja sie tylko pojawilam powiedziec, ze na szczescie przewidywania sie nie spelnily i szamponetka zeszla na kompletne zero. Sladu po niej nie ma, za to wrocil mi milion odcieni na lbie.
201605161428 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-01-17, 16:59   #366
201607040946
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 20 500

Hehe. Ciesz sie
Rowniez zgadzam sie, ze na kreconych odrost lepiej wyglada, a ze sama mam proste jak druty, to nie moge sie doczekac, kiedy bede miala cale naturalki. Wtedy mozna miec tafle, to plus dla prostych wlosow.
201607040946 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-01-17, 18:09   #367
Kingasbox
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 36

Sandrika ¦liczne krêcio³ki zrobi³a¶ Mnie te¿ siê zdarzy troszkê swoje przysma¿yæ na jak±¶ "lepsz±" okazjê Raz nie zawsze.

A ja dzisiaj jak patrzy³am w lustro, to nawet pomy¶la³am, ¿e ju¿ zaczynam wygl±daæ trochê jak w liceum. Tylko te 10 kilo wiêcej nie daje mi ¿yæ ... Wiem, ¿e to nie na temat. ale dobija mnie, ¿e ju¿ nie wygl±dam tak jak wtedy. Smuteczek.
Kingasbox jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2015-01-17, 18:15   #368
201604291140
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 1 444

eirin, ¶licznie ci w bobie <3
sandrika, teraz jak mamy zdrowe w³osy i nie niszczone farbowaniem to mo¿emy sobie pozwoliæ na wiêcej. podsma¿enie raz na jaki¶ czas przy odpowiedniej pielêgnacji naturalkom nie jest straszne

Cytat:
Napisane przez TheUnlike Poka¿ wiadomo¶æ
Ja sie tylko pojawilam powiedziec, ze na szczescie przewidywania sie nie spelnily i szamponetka zeszla na kompletne zero. Sladu po niej nie ma, za to wrocil mi milion odcieni na lbie.
i co, farbujesz jednak trwa³± farb±, czy zostajesz z nami? :P czy kolejny raz szamponetka?
201604291140 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-01-17, 18:18   #369
201605161428
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez animale Poka¿ wiadomo¶æ
eirin, ¶licznie ci w bobie <3
sandrika, teraz jak mamy zdrowe w³osy i nie niszczone farbowaniem to mo¿emy sobie pozwoliæ na wiêcej. podsma¿enie raz na jaki¶ czas przy odpowiedniej pielêgnacji naturalkom nie jest straszne

i co, farbujesz jednak trwa³± farb±, czy zostajesz z nami? :P czy kolejny raz szamponetka?
Zmieni³a¶ avatar i d³u¿sz± chwilê zajê³o mi ogarniêcie sk±d znam nick 28 mam du¿e wyj¶cie, wiêc planuje na nie farbowaæ, ¿eby mi kolor za szybko nie wyp³owia³. Farba zbli¿ona kolorystycznie do naturalek.

Ciemne na zdjêciu to naturalki. Tak jak mówi³am, milion kolorów
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 1421521600558.jpg (63,7 KB, 36 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 20150117_200500.jpg (80,4 KB, 37 za³adowañ)

Edytowane przez 201605161428
Czas edycji: 2015-01-17 o 21:17
Stary 2015-01-17, 21:56   #370
swan999
Zakorzenienie

Cytat:
Zmieni³a¶ avatar i d³u¿sz± chwilê zajê³o mi ogarniêcie sk±d znam nick 28 mam du¿e wyj¶cie, wiêc planuje na nie farbowaæ, ¿eby mi kolor za szybko nie wyp³owia³. Farba zbli¿ona kolorystycznie do naturalek.

Mo¿e jestem ¶lepa, ale ja miliona kolorów nie widzê, a odrost masz ju¿ ca³kiem spory

Stary 2015-01-17, 22:26   #371
Ingran
Blessed be the fruit

Wiadomo¶ci: 9 232

Cytat:
Napisane przez swan999 Poka¿ wiadomo¶æ
Mo¿e jestem ¶lepa, ale ja miliona kolorów nie widzê, a odrost masz ju¿ ca³kiem spory
Ja tak samo. Przej¶cie ³adne, nie widzê kontrastów. Czepiasz siê, moim zdaniem.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-17, 22:31   #372
201605161428
Konto usuniête

No to siê czepiam trudno W koñcu to ja mam siê czuæ dobrze z tym co mam na g³owie.
Stary 2015-01-17, 23:02   #373
Ingran
Blessed be the fruit

Wiadomo¶ci: 9 232

Cytat:
No to siê czepiam trudno W koñcu to ja mam siê czuæ dobrze z tym co mam na g³owie.
To oczywiste, wybór nale¿y do Ciebie
Stary 2015-01-17, 23:48   #374
nysiak1910
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 174

Cytat:
Jakie d³ugie

¶liczne krêcio³ki

https://www.facebook.com/stylizacjaBlueDreams
Blogowanie: http://szafeczkazielonookiej.blo gspot.com/
nysiak1910 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-01-18, 00:29   #375
Dboom_
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 820

Cytat:
jakie loki! wygl±daj± prze¶licznie, skoro pokrêcone takie d³ugie, to jakie musz± byæ proste.. gratki
Cytat:
Napisane przez I ona Poka¿ wiadomo¶æ
ja te¿ siê zgadzam
Cytat:

e tam, wed³ug mnie kolory s± dwa- odrost i farbowañce, ale to mo¿e zdjêcia takie, albo to ja, bo sama przez kilka pierwszych miesiêcy zapuszczania naturalek, zanim obciê³am, chodzi³am z w³osami w trzech kolorach i nic mnie jako¶ specjalnie ju¿ nie razi ale loczki to masz super, fajnie siê krêc±
Stary 2015-01-18, 10:13   #376
iwonsia01
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 187

Faktycznie na krêconych granica super siê zatraca, ale zdajê sobie sprawê, ¿e do pewnego momentu. Póki co mój pomarañcz na g³owie mi nie przeszkadza, ludzie te¿ nie mówi±, ¿e straszê W rzeczywisto¶ci jest on mniej ¿arówiasty. Taki mocno miodowy blond. Zawziê³am siê tym razem! Jak widzê jak te na górze drobne loczki, które poobcina³am dla testu ³adnie siê krêc± same bez zbêdnych stylizatorów to mnie podtrzymuje w decyzji. W dodatku jedna kole¿anka z pracy mówi³a mi, ¿e jej kuzynka w³a¶nie refleksami zesz³a do swojego koloru i to przy jakiej¶ ilo¶ci siwków ju¿. Ja 2 tyg. temu zrobi³am znów grzywkê na bok i tym bardziej teraz nie widaæ kreski na górze, bo grzywka siê unosi i zakrywa co trzeba! Póki co jest dobrze. Odrosty maj± równe 6 tyg. i ok. 2,5 cm
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 20150118_100201.jpg (90,1 KB, 21 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 20150118_100225.jpg (80,2 KB, 23 za³adowañ)
Stary 2015-01-18, 10:18   #377
201604291140
Konto usuniête

iwonsia, ale ci pêdz± <3
Stary 2015-01-18, 10:56   #378
Eirin
Rozeznanie

Dziewczyny, otworzy³am dzisiaj mojego biovaxa olejowego i nie pchnie ju¿ olejami tylko tak± chemi± ..... otworzy³am biovaxa keratynowego i tez ju¿ nie pachnie tak jak powinien tylko tak jak ten olejowy... chemi±... data wa¿no¶ci do lipca 2015 . Czy to mo¿liwe, ze siê popsu³y przed up³yniêciem daty ? Za wolno je zu¿ywa³am i mam teraz do wywalenia po 3/4 du¿ego s³oika z ka¿dej ?? no powiedzcie ....
Stary 2015-01-18, 10:56   #379
Sandrika
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 476

Eirin Oj po wakacjach, zreszt± moja przyjació³ka uczy siê na fryzjerkê, wiêc kiedy tylko mam ochotê to ¶cina mi nieca³y centymetr, powiem szczerze, ¿e wreszcie nie rozdwajaj± mi siê tak czêsto koñcówki

swan999 Bawi³am siê dyfuzorem, wygl±da³am jak pudel ;p Ju¿ wolê swój naturalny skrêt, ni¿ takie dziwne co¶ po u¿yciu ciep³a

Kingasbox Dziêkuje, ostatecznie, nie niszczê ich farb± wiêc raz na jaki¶ czas mo¿na

Dziêkuje za wszystkie mi³e s³owa, w³osy a¿ tak d³ugie nie s±, ale musze przyznaæ, ¿e odk±d nie mam takiego "parcia na szk³o" Je¶li chodzi o przyrost w³osów i zas³anianie odrostu to w³osy ³adnie sobie rosn± Prawda jest taka, ¿e mog³abym w³a¶ciwie pozbyæ siê ju¿ farbowañców, ale wcale mi nie przeszkadzaj± i teraz sobie zapuszczam
Sandrika jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-01-18, 12:21   #380
I ona
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 490

Cytat:
Napisane przez iwonsia01 Poka¿ wiadomo¶æ
Faktycznie na krêconych granica super siê zatraca, ale zdajê sobie sprawê, ¿e do pewnego momentu. Póki co mój pomarañcz na g³owie mi nie przeszkadza, ludzie te¿ nie mówi±, ¿e straszê W rzeczywisto¶ci jest on mniej ¿arówiasty. Taki mocno miodowy blond. Zawziê³am siê tym razem! Jak widzê jak te na górze drobne loczki, które poobcina³am dla testu ³adnie siê krêc± same bez zbêdnych stylizatorów to mnie podtrzymuje w decyzji. W dodatku jedna kole¿anka z pracy mówi³a mi, ¿e jej kuzynka w³a¶nie refleksami zesz³a do swojego koloru i to przy jakiej¶ ilo¶ci siwków ju¿. Ja 2 tyg. temu zrobi³am znów grzywkê na bok i tym bardziej teraz nie widaæ kreski na górze, bo grzywka siê unosi i zakrywa co trzeba! Póki co jest dobrze. Odrosty maj± równe 6 tyg. i ok. 2,5 cm
Oj Iwonisia a¿ siê dziwiê, ¿e przy tak du¿ym tempie wzrostu w³osów masz takie do³y i to ju¿ Twoja kolejna próba powrotu do naturalek. Nie poddawaj siê, te w³osy Ci urosn± tak szybko, ¿e nawet nie bêdziesz wiedzia³a kiedy! Super przyrost
I ona jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-01-18, 12:21   #381
iwonsia01
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 187

Cytat:
Napisane przez animale Poka¿ wiadomo¶æ
iwonsia, ale ci pêdz± <3
Jako¶ dosta³y kopa po witaminach w jesieni Cieszy mnie to strasznie. Jeszcze dodatkowo wmawiam sobie, ¿e to te¿ po czê¶ci w³a¶nie jest spowodowane odstawieniem farby. Ja mam strasznie wra¿liwy skalp i zawsze mam przesuszon± skórê. Jak od lutego do maja 2014 nie farbowa³am to problem znikn±³ ca³kowicie.
Teraz moim problem jest wypadanie znów Za miesi±c znów wzmocnie siê Celebrinem. Obecny wypad w³osów spowodowany jest pewnie hormonami, bo biorê je na tr±dzik od 2 miesiêcy. To by siê zgadza³o. Cera wyleczona do zera to teraz w³osy siê zbuntowa³y ;/
Stary 2015-01-18, 12:30   #382
201605161428
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez Eirin Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny, otworzy³am dzisiaj mojego biovaxa olejowego i nie pchnie ju¿ olejami tylko tak± chemi± ..... otworzy³am biovaxa keratynowego i tez ju¿ nie pachnie tak jak powinien tylko tak jak ten olejowy... chemi±... data wa¿no¶ci do lipca 2015 . Czy to mo¿liwe, ze siê popsu³y przed up³yniêciem daty ? Za wolno je zu¿ywa³am i mam teraz do wywalenia po 3/4 du¿ego s³oika z ka¿dej ?? no powiedzcie ....
Je¶li by³y otwarte, to tak mo¿liwe, ¿e siê zepsu³y.
Stary 2015-01-18, 12:33   #383
201604291140
Konto usuniête

Cytat:
my¶lê, ¿e s± dobre. mo¿e po prostu zapach siê ulotni³, który mia³ ukrywaæ ten smród, ale przecie¿ nie dla zapachu te maski u¿ywasz . moje zawsze tak cuchnê³y chemi±, ¿e zrezygnowa³am z biovaxa, bo znie¶æ tego nie mog³am. ¿adna strata, nigdy nie by³am zadowolona z ich dzia³ania, tylko kupowa³am je na³ogowo jak wszystkie inne kosmetyki do w³osów. chwa³a mi, ¿e to siê skoñczy³o .

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-18, 14:20   #384
Eirin
Rozeznanie

By³y otwarte i wcze¶niej tak nie "pachnialy" teraz pachn± niczym... Obie tak samo a s± to ró¿ne maski.

Sandrika Czy to nie Ty by³a¶ wczoraj w ³ódzkim Riff Raffie w tych swoich lokach i bia³ej bluzeczce ?? :P

Animale W³a¶nie sie zastanawiam, czy to ten ³adny zapach sie ulotni³ czy ju¿ "umar³y" , mia³am ma³± maske biovaxa i jakis czas temu sta³o sie z ni± to samo, a mama inne maski np Loreala które mogê powiedzieæ, ¿e s± nawet d³u¿ej otwarte i nie cuchn± takim kurzem i niewiadomo czym , jak±¶ chemi± tak jak tamte. Nie wiem co z tymi biovaxami :/

Edytowane przez Eirin
Czas edycji: 2015-01-18 o 15:00
Eirin jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-01-18, 19:55   #385
swan999
Zakorzenienie

Dzisiaj mija mi 2 lata od ostatniego farbowania

Cytat:
Moje Biovaxy, w tym olejowy od pocz±tku pachn± tak samo, a ju¿ s± dosyæ d³ugo otwarte. Ten zapach kojarzy mi siê z szarym myd³em czy czym¶ podobnym. Ten olejowy ma wa¿no¶æ do lutego 2015 i nic mu nie jest. Dzia³anie maski jest takie jak by³o zawsze.

Je¶li rzeczywi¶cie pachn± inaczej, albo konsystecja jest inna, to mo¿liwe, ¿e ju¿ siê zepsu³y.

Cytat:
swan999 Bawi³am siê dyfuzorem, wygl±da³am jak pudel ;p Ju¿ wolê swój naturalny skrêt, ni¿ takie dziwne co¶ po u¿yciu ciep³a
Ja jednak i tak spróbujê U ka¿dego mo¿e wyj¶æ inny efekt, a ja strasznie jestem ciekawa co bêdzie na moich w³osach.

Edytowane przez swan999
Czas edycji: 2015-01-18 o 19:56
Stary 2015-01-18, 20:02   #386
Eirin
Rozeznanie

Swan Gratulujê kolejnej rocznicy !!
Ja po dyfuzorze równie¿ wygl±dam jak pudel
Stary 2015-01-18, 20:08   #387
swan999
Zakorzenienie

Cytat:
Swan Gratulujê kolejnej rocznicy !!
Ja po dyfuzorze równie¿ wygl±dam jak pudel
Dziêkujê

Zaryzykujê, najwy¿ej bêdê pudlem

Stary 2015-01-18, 20:12   #388
Eirin
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez swan999 Poka¿ wiadomo¶æ
Dziêkujê

Zaryzykujê, najwy¿ej bêdê pudlem
No ja raz przed prac± zaryzykowa³am i na prêdko¶ci musia³am drugi raz myæ g³owê i suszyæ na szczotkê ;P Mo¿e tak mi nie pasowa³ efekt bo suszy³am w³osy z g³ow± do do³u. Teraz je¶li u¿ywam dyfuzora, a u¿ywam go BAARDZO rzadko , to suszê z g³ow± do góry (normlanie) i nie lece od samej góry zeby krêcone by³y a¿ od nasady ;P no i daje wtedy du¿o stylizatorów typu pianka/¿el, ¿eby nie by³y take popuszone tylko ³adnie pozlepiane ;P
Stary 2015-01-18, 20:19   #389
majdlis
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 92

Czesc nie bylo mnie tu przez weekend a juz tyle nowych postow :P
majdlis jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2015-01-18, 20:29   #390
swan999
Zakorzenienie

Cytat:
No ja raz przed prac± zaryzykowa³am i na prêdko¶ci musia³am drugi raz myæ g³owê i suszyæ na szczotkê ;P Mo¿e tak mi nie pasowa³ efekt bo suszy³am w³osy z g³ow± do do³u. Teraz je¶li u¿ywam dyfuzora, a u¿ywam go BAARDZO rzadko , to suszê z g³ow± do góry (normlanie) i nie lece od samej góry zeby krêcone by³y a¿ od nasady ;P no i daje wtedy du¿o stylizatorów typu pianka/¿el, ¿eby nie by³y take popuszone tylko ³adnie pozlepiane ;P
Dlatego ja mam zamiar próbowaæ jak bêdê mieæ ca³y wolny dzieñ, co by potem nie straszyæ ludzi Mam zamiar u¿yæ pianki.

Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-09-01 14:28:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:06.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.