![]() |
#2641 | |||
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 7
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez *Gosiak* Czas edycji: 2015-01-19 o 05:45 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2642 |
Zadomowienie
|
Kurczę, Meire, jedz na ip!
A ja znowu to plamienie miałam. Tym razem taki jakby brunatny śluz z pasemkiem krwi. Może to faktycznie czop? Ale nie jest to "żelkowe". Zaraz będzie obchód to się jeszcze raz spytam. Ale czop? Nie za wcześnie na niego? |
![]() ![]() |
![]() |
#2643 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Meire, Marta współczuję kiepskiej nocy. .. Meire-tak jak piszą Dziewczyny, dasz radę-najwyżej sama pojedz na ip...a mężowi kopa w tyłek... Mlebi gratuluję donoszonej ciąży. U mnie noc jak na moje standardy nawet niezła...Mała jakoś dziwnie spokojna jak nie ona, ale wcześniej też tak miałam że po pracowitych dniach była spokojniejsza...Tż taki padnięty; że bierze dziś na żądanie, ale może dzięki temu pojedzie ze mną coś załatwić, więc nawet nie marudzę, a poza tym jak Mała dalej będzie taka spokojna to może pojedziemy sprawdzić czy wszystko ok. .. ---------- Dopisano o 07:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:00 ---------- I miałam jeszcze napisać- Gosia - teraz jak Małego nie ma wykorzystuję zatyczki do uszu (w rossmannie mają 4 pary za 2 z hakiem). W ciszy zupełnie inaczej się śpi. .. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2644 |
Zakorzenienie
|
Inco.. Paulina prawie miesiac bez czopa juz chodzi, wszystko mozliwe.. ale lepiej zapytac lekarzy
#2645 |
Rozeznanie
|
Dalej ciągle myślę co z MaladT. ..
![]() ---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ---------- Spróbuję jeszcze trochę pospać |
![]() ![]() |
![]() |
#2646 |
Zakorzenienie
|
Inco zapytać nie zaszkodzi.. Nigdy nie wiadomo.. Czop czopowi nierówny...
Jeszcze chwila i powinny być moje bułeczki ![]() Idę inke juz sobie zrobić ![]() Młody przestał wariowac, Woow. Oczywiście ja jak psychiczna panikuje, że jednak lepiej jak się rusza haha nie dogodzisz. Jutro pojadę na badanie krwi i siusiu. Moje ostatnie przed porodem jupi ![]()
#2647 |
Rozeznanie
|
Hej
Inco mi czop zaczął wypadac juz 2 tyg temu jak się rozwarcie robiło i tak chodze... Ale dopytaj, może Cie zbadaja... Meire dasz rade! a z nim sobie pozniej pogadasz ![]() No i mała mogłaby cos napisać... Ja spalam dziś z jedna przerwa wiec tez jestem happy ![]() Samopoczucie bez rewelacji...dzwonie dziś do gin zeby mnie obejrzała w tym tyg, bo mam schize że te rozwrcie z każdym bólem jest co raz większe... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2648 |
Konto usunięte
|
inco to może kawałeczek czopa. lepiej zapytac
ja też jutro ostatnie badania a potem ktg Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#2649 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Ja lecę do labu ![]() Nocka bez komentarza, jak u wszystkich... U mnie: 37 tydzień (36t0d) 27 dni do porodu!!!! Brrrrrr Do potem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2650 |
Zakorzenienie
|
Jaaa mam dzisiaj 38+0 rajuu
![]()
#2651 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Melduje się w dwupaku. Nie nadrobiłam bo zaraz jedziemy do przedszkola. Protestuje Tż nie zawiozłam do pracy w nosie go mam, on mnie też. Ciasta imieninowego nie zabrał!!! Zabieram torby i jade do taty. Tam będę czuła się bezpieczniej. Wczoraj bolało mnie dokładnie wszystko, plecy, brzuch, pipka, nogi napuchnięte jak balony, hemoroidy i skurcze rzadkie ale nieprzyjemne ![]() Chciałam z nim porozmawiać, zapytałam dlaczego się tak zachowuje to usłyszałam że nie będzie mi się z niczego tłumaczył bo nie jest winien. Jest mi przykro ale nie będę wylewać tony łez, albo go postawi na nogi wyprowadzka albo ja w końcu przejrzę na oczy jaki on jest na prawdę. Szkoda tylko ze w takim momencie się to wszystko dzieje. ---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ---------- A znając życie pewnie dzisiaj albo w nocy zacznę rodzić ale niech się dzieje co chce ![]() ![]()
#2652 |
Zadomowienie
|
![]() Odnośnie Dzidziusia do prania - ja właśnie tego użyłam, ale jak na razie tylko proszków. Zapach delikatny, nawet bym powiedziała, że niezauważalny. Na dwóch ubrankach z sh były plamki, których nie zauważyłam przy kupowaniu, ale się elegancko sprały, nie ma śladu i to bez namaczania czy wybielaczy. Także polecam. meire trzymaj się ![]() Edytowane przez odowska Czas edycji: 2015-01-19 o 06:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2653 |
Wtajemniczenie
|
A ja też dobrze spałam po mimo tego że już wczoraj Tż uprzedziłam że będzie miał czas na przemyślenia, bo ja już nie wytrzymuję tego a on i tak to olał.
Chyba mi też się przyda kilka dni osobno.
#2654 |
Zakorzenienie
|
Asia
![]() ![]() ![]() MamaZuzi eh przykre to, nie rozumiem czemu Twoj tz sie tak zachowuje.. masz racje, lepiej jedz do taty, tata Cie chociaz wspiera i Ci pomaga, ajj duzo sily dla Ciebie. ![]()
#2655 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2656 |
Rozeznanie
|
Wiesz Paulina-oni już tacy są (ale go nie usprawiedliwiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2657 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2658 |
Zakorzenienie
|
Ide sie chyba jeszcze przespac..
Koty tez poszly spac to do nich dolacze ![]()
#2659 |
Wtajemniczenie
|
Ejjjj, chyba mam za mało moczu w pojemniczku
![]() O 3 poszłam na siku i nie uzbierałam, kurka rurka, mam tak troszeczkę, no nic może przyjmą, jak nie to jutro im mąż zawiezie a dziś tylko krew. Oki doki, jadę, bo na piechotę mi się nie chce :P Paulina oj, dziwna sytuacja z tym Twoim... ![]() ---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- Wam też gratulacje nowych tygodni ![]() Ja tam do tych dni doliczam jeszcze 5 :P bo aplikacja pokazuje termin porodu na 16 lutego, a karta ciąży 21 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2660 |
Zakorzenienie
|
U mnie jakby spokojniej... wyplakalam sie i nawet zasnelam... Zuze na wszelki wypadek zostawilam jednak w domu... i tak bede sie schizowac jadac do szpitala...
Zjem sniadanie.. ogarne sie.. napisze do gina i pojade na ktg a z wynikiem bezposrednio do niego... nie bede czekac godzinami na ip.. A tz mam gdzies.. wywpisuje do mnie teraz smsy jak sytuacja... no on chyba oszalal ze bede z nim konwersowac w taki sposob.. ![]() ![]()
![]() |
#2661 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mamma mia, nawet nie wiem jaka ikonke dopasować ![]() Cytat:
Dobrze, ze masz sie gdzie zatrzymac i odpoczac, naprawde Tule mocno ![]() Cytat:
normalnie czuje,ze pojade bez wody i bez jedzenia , a po drodze bedziemy sunac na stacje benzynowa ![]() Ałłłłaaaaaaaaaaa , jak kicham to brzuch boli ![]() zjadlam buly, cukiereczka, obejrzalam dr quinn ![]() i chwile ponetuję i ide na drzemke ale jakis pies u sasiadow wyje...szok
![]() |
#2662 |
Zadomowienie
|
Będę miała badania i usg, to zobaczymy co to jest. Czasem warto być w szpitalu, przynajmniej od razu człowieka zbadają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2664 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2665 |
Wtajemniczenie
|
Meire jak bym o swoim czytała teraz smsy że wie ze powinien się interesować i żałuje!! Teraz?
![]() Jak swoim zachowaniem doprowadza ze myślę że ma kogoś i na nas już mu nie zależy ( tu nie chodzi tylko o wczoraj tylko ogólnie o zachowanie, prasowanie sobie koszul codziennie i blaa blaaa) To mam tak nie mówić. Ja nie jestem z tych które nie potrafią poprosić o czułość ale jak proszę 3 razy w tygodniu żeby sam z siebie coś mi dał to dziękuje wczoraj w niemocy chciałam żeby trochę pomyślał. A jak już poprosiłam wylewając łzy mówiąc że jestem zmęczona i potrzebująca wsparcia zapytał tylko czy mi wodę z miską przynieść i poszedł do wanny z tel, a ja myślałam że się umyje i przyjdzie do mnie to po kolejnej godzinie odwrócił się dupskiem!!! Zapytałam dlaczego tak sie zachowuje to usłyszałam ze nie jest niczemu winien i nie będzie mi się tłumaczył. To niech będzie moja wina ale ja też się nie będę tłumaczyła bo z czego? Że spuchły mi nogi aż szczypały? Bolał brzuch? Pipka i dokuczały hemoroidy? Wiedział o tym ... ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- To wszsytko jest przykre ale tym ciastem to mnie wkurr na maxa... Zawraca... i olewa. To ma we krwi jak jego cała rodzinka.... ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Marze o cc w prywatnej klinice żeby w całych tych nerwach i przykrościach jeszcze tego bólu nie mieć ![]() Jak nie wyjdzie mała do środy to z gin pogadam o położnej prywatnie.
#2666 |
Wtajemniczenie
|
Miałam wystarczającą ilość siuśków
![]() Po południu mąż odbierze receptę na Engerixa. A ja zaraz serek wiejski, za godzinę buła, a potem pączek i pójdę spać :P Jakoś tak u nas ciemno strasznie... Paulina ściskam Cię, bo już nie wiem co napisać na to wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2667 |
Zakorzenienie
|
Paulina ja tez nie wiem co napisac...zatkalo mnie... Napisalabym tylko K**** mać ! o !
A ja zrobiłam przelew za kołyskę ![]() http://olx.pl/oferta/kolyska-lozeczk...8-ID8mG1p.html tę kupiłam. Mam nadzieję, że będziemy zadowoleni.....
#2668 |
Zakorzenienie
|
Paulinka.. jak ja Cie teraz rozumiem.. Kochana...
![]() U mnie pewnie tez jeszcze nic sie nie wydarzy.. ale chodzi o to poczucie bezpieczenstwa... ze nie jestem sama w razie w.. ze moge na niego liczyc... a tym bardziej ze on pracuje w innym miescie i zanim do mnie dojedzie to minie ponad godzina... ![]() ![]() ![]() Zjem sniadanie... wykapie sie.. napisze do gina i jade na ktg...
![]() |
#2669 |
Wtajemniczenie
|
A ja mam całą blachę ciasta
![]() Przecież nie może się zmarnować zaczynam konsumpcję ![]() Asia ![]() Czuje się całkiem dobrze na tą całą sytuacje ![]() Musiałam po prostu się wygadać. Wiem że Tż się zachował jak .... szkoda słów zeby w ogóle coś pisać także wiecie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Aga super ta kołyska ![]()
#2670 |
Zakorzenienie
|
Paulina mowisz fajna ? Bo ja tak srednio przekonana, ale stwierdzilam,ze jesli za kosz mojzesza mam wydac tyle samo , to wole to, bo jezdzi, ma wibracje, swiatelka,karuzelki,melod yjki wiec wieksze pole manewru
![]() ![]() choc jak do sypialni,to sie w bebechy wpasuje ![]() Pan mi wysle ja dzis ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:00.