Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXI - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-19, 01:12   #3241
mysiunia246
Przyczajenie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXI

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Moja hipoteza - wychwala wszystkie najbardziej krytykowane dziewczyny, pisze "w stylu" poziomki, przyssała się do Munki od razu - może to alternatywne konto jajajamajki, która robi Muni to samo, co kiedyś Maxi Katosu
Jestem wizażowym noobem... Co Maxi zrobiła Katosu? Przecież na filmikach to są wielkie psiapsióly Domyślam się, że była na ten temat dyskusja na forum, ale śledzę Was od jakiegoś czasu i nie przypominam sobie nic takiego... Gdzie szukać? W której części?
mysiunia246 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 03:37   #3242
mantas
Zakorzenienie

Takie akcje, takie akcje mnie ominęły!

Przez chwilę miałam wrażenie, że MM wróciła

Jamajka, czemu ci znowu ktoś coś poprawia w wypowiedzi?
Nawet napisać nazwy tylniej części ciała napisać nie możesz bez ingerencji moderejszyn
Stary 2015-01-19, 05:59   #3243
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez GgochaA Pokaż wiadomość
Moje gratulacje, widzę że Ty nauczyłaś się od "Aniołka" ortografii, interpunkcji i zasad stosowania wielkich liter.
Najszczersze gratulacje i zachwyt. Tak trzymaj.

---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ----------

Dobre makijaże i edukacja młodzieży w zakresie językoznawstwa i dietetyki. To nie wiesz?

Może pracują w tej samej redakcji..
201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 06:02   #3244
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
przyssała się do Munki od razu
Nie nie, nikt się do mnie nie przyssał, to wszystko, to prawda. Uświadomiłam sobie, że trzeba mi więcej pokory, aby osiągnąć świetlistość Bogusi-Aniołka. Nie mogę już też pisać o Niesi, o której przez 1,5 roku wspomniałam może 3 razy, ale nie mogę o niej pisać . Muszę się wziąć za siebie, dzięki pieknej wiem, którą drogą iść, by czynić dobro i być dobrym człowiekiem i mieć dobre życie i dobroć i dobroć i dobroć.

---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 06:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość
Może pracują w tej samej redakcji..

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2015-01-19 o 06:00
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 06:11   #3245
201605301559
Konto usunięte

Munia, z tym zmienianiem siebie w lepszą osobę możesz zacząć rana.
Ustaw sobie status "kto mnie podrzuci za darmo do pracy" i już będzie pierwszy krok do osiągnięcia bogusiowatości...
Ale to trzeba małymi kroczkami, nie tak od razu - bo będzie za duży szok jak na taką osobę powracającą z drogi zła i ciemności.
201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 06:54   #3246
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
a kopa /ciach/ byście nie chciały?
Jamajka, ależ Ty jesteś wulgarna, opanuj się odrobinę; myślisz, że modki nie mają co robić, tylko edytować Twoje posty?
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 07:14   #3247
Cattivo
Wtajemniczenie

[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;49823421]Nie chce wyjsc na obronczynie Princesski, ale skad wiesz, ze ona nie ma jakichs powazniejszych problemow w zyciu? Nie wszystkim trzeba sie chwalic na blogu.[/QUOTE]

Ale właściwie Princesska chwali się na blogu wszystkim. Problemami także. Przecież nawet niedawno była Nina zabierana do szpitala...

Cytat:
Napisane przez cattt Pokaż wiadomość
[/COLOR]o matko...jest i 2 część
Dzisiaj chyba sobie daruję,może jutro
Jeśli ktoś chętny:

"Po prostu mówi się "sorry" bo w Polsce tez się mówi "sorry?! prawda"
Skąd ona się urwała

Kocham generalizowanie....
Ale bezczelna...

Cytat:
Napisane przez piekna2299 Pokaż wiadomość
Jeszcze tylko na dobra noc powiem Wam ze Ja nie jestem tu aby zlo czynic nie jestem zaden Troll ani inny zwierzak, jestem czlowiekiem i chcialam wyrazic moje zdanie, mam nadzieje ze mnie dobrze przyjmiecie, chce rozwijac swoja pasje jaka jest wizaz i ksztalcic sie w tym kierunku, a widze tu duzo offtopy o makijazu wiec moze sie czegos naucze a niechce isc na forum o makijazu bo tam sie zle czuje wole takie mile towarzystwo jak Wasze. A Munkaa nie siedze z znajomymi tylko z kolezanka i czytalysmy to foruum i ty moim zdaniem za duzo sie wymadrzasz mowisz jak kazdy ma pisac itp itd ja wiem ze moze niektorzy robia bledy, ale ja np sie staram pisac poprawnie i zeby bylo milo mnie czytac. Pozdrawiam, trzeba isc spac bo jutro ciezka praca od rana, milej nocy papa
Niby miłe towarzystwo, ale na samym początku nieźle nas oceniłaś.

Cytat:
Ja nie jestem zaden troll ani nikt taki ja poprostu lubie Aniolka uwazam ze tacy ludzi powinni dostawac nagrody ona promuje dobro i jest sama dobrym, czlowiekiem. Swoja praca na Youtubie pokazuje ze kazdy czlowiek moze byc i osiagac swoje cele mimo choroby i to jest dobry czlowiek. Przyszlam tu aby sie z wami powiedzielic moimi spostrzezeniami nie chciam nikogo urazic do Munkaa nic, nie mam ale ja tez jestem dobrym czlowiekiem i boli mnie ze ona jest taka niemila, i tak czesto ktyrykuje innych np Nieesia25 ktora moze nie jest najladniejsza ale sympatyczna.
Czyli rozumiem że bycie chorym warunkuje bycie dobrym. Ok.

Edytowane przez Cattivo
Czas edycji: 2015-01-19 o 07:19
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-01-19, 07:17   #3248
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Zycie to zycie Jedni osiagaja wiele inni nic.
Książkę napisz. Paulo Koejlo wydał już kilka z sukcesem.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 07:21   #3249
piekna2299
BAN stały

Nie ocenilam Was zle, tylko powiedzialam, ze niektore moga byc bardziej mile. Ja sama jestem po studiach i to nie rok nie dwa juz i jak czasem widze to wieczne poprawianie to mi slabo. Kazdy, ma prawo do robienia bedow ale pisanie komus ze, jest niechlujem itp itd to moim zdaniem przykra sprawa. Kazdy jest kowalem wlasnego losu

---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ----------

Cytat:
Napisane przez 201705291006 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Jest zalezne w pewnych sytuacjach od tego do kogo sie podlizuje i jak umie sie zakrecic mimo niewielkich osiagniec Moja droga
piekna2299 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 07:26   #3250
kiziamizia91
Koteł

kiziamizia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 07:26   #3251
kustraczek
-ist

Cytat:
Kazdy jest kowalem wlasnego losu
http://youtube.com/watch?v=j6cCHuc3aOA
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-19, 07:33   #3252
piekna2299
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Nie nie, nikt się do mnie nie przyssał, to wszystko, to prawda. Uświadomiłam sobie, że trzeba mi więcej pokory, aby osiągnąć świetlistość Bogusi-Aniołka. Nie mogę już też pisać o Niesi, o której przez 1,5 roku wspomniałam może 3 razy, ale nie mogę o niej pisać . Muszę się wziąć za siebie, dzięki pieknej wiem, którą drogą iść, by czynić dobro i być dobrym człowiekiem i mieć dobre życie i dobroć i dobroć i dobroć.

---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 06:59 ----------

Twoje chamstwo mnie juz nie rusza, ale pamietaj, zle uczynki sie odwarcaja, nie jestes najlepszym kucharzem na swiecie
Stary 2015-01-19, 07:36   #3253
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Twoje chamstwo mnie juz nie rusza, ale pamietaj, zle uczynki sie odwarcaja, nie jestes najlepszym kucharzem na swiecie
Stary 2015-01-19, 07:49   #3254
Beata28Mys
Rozeznanie

Cytat:
Czemu robisz komuś takie niemiłe przytyki? Idz stąd.
Beata28Mys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 08:05   #3255
piekna2299
BAN stały

A Wy nie robicie innym przytyków np. Aniol na Resorach ze zle gotuje, nie tak jak trzeba, ze jest gruba i ma brzydkiego nazeczonego? To sa przytyki, każdy gotuje jak chce, może dla Bogu (jak ja nimilo nazwala Munkaa) to smakuje i lubi tak jesc? Może tak się u niej w domu gotowalo? Po co oceniacie?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-19, 08:15   #3256
Beata28Mys
Rozeznanie

Cytat:
A Wy nie robicie innym przytyków np. Aniol na Resorach ze zle gotuje, nie tak jak trzeba, ze jest gruba i ma brzydkiego nazeczonego? To sa przytyki, każdy gotuje jak chce, może dla Bogu (jak ja nimilo nazwala Munkaa) to smakuje i lubi tak jesc? Może tak się u niej w domu gotowalo? Po co oceniacie?
Tylko z Bogusią jest taki problem, ze jak dalej bedzie tak jadła to sie nie zmiesci na wózek. Nie zauwazasz tego?
Beata28Mys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 08:17   #3257
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Podejmę wysiłek rozmowy z Tobą.

Po co oceniamy? A po co Ty oceniasz wypowiadające się tu wizażanki? Bo ocenia KAŻDY i na każdym kroku. Tylko nie każdy się do tego przyznaje, również przed sobą.
Stary 2015-01-19, 08:20   #3258
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cattt Pokaż wiadomość

Co myślicie ? Mnie trochę poirytowała...

"Jestem na mini holidaju w Polsce... " i tego typu teksty prosto z JuKej

Sama nie mieszkam od czasu w Pl, ale przyznaje że zawsze z utęsknieniem wracam do domu i zwyczajnie też tęsknie za krajem.
Buractwo ludzi można doświadczyć niezależnie od kraju ,czy tu gdzie mieszkam czy w rodzinnej Polsce. I szczerze takie narzekanie typu "Polaki cebulaki " które słyszę z listą oskarżeń wymawiane przez zUKizowana Polkę uważająca się za kobietę światowej klasy i elegancji , wywyższającą się taką paplaniną , sprawia że to jej mam ochotę przykleić kartkę na czoło z rysunkiem cebuli w kolorach flagi narodowej .

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

o matko...jest i 2 część
Dzisiaj chyba sobie daruję,może jutro
Jeśli ktoś chętny:

"Po prostu mówi się "sorry" bo w Polsce tez się mówi "sorry?! prawda"
Skąd ona się urwała

Kocham generalizowanie....
Resztę wątku doczytam potem, bo zaraz spadam do pracy, ale te vlogi to po prostu popis chamstwa, aż ręce opadają. Właśnie zauważyłam, że takie polinglisze narzekają jak to w Polsce źle, jakie chamstwo och jej jej, a sami potem takim chamstwem zajeżdżają zagranico, w wielkim świecie. Wpychają się w kolejki, potrącają i nie przepraszają, fukają na sprzedawców, w kolejce u lekarza, na poczcie itp. Takich scenek rodzajowych można często doświadczyć np. w polskim sklepie A potem jadą do Polski i krzyczą "chamstwo!!!!!oneone" .

Ja mam wrażenie, że ludzie, którzy mówią, że w UK/Niemczech itp. jest WSZYSTKO super, to zwyczajni beneficiarze. Bo co komu ma nie pasowac, jak siedzi w domu i dostaje za to forsę? Nie korzysta z transportu miejskiego, nie płaci podatków, do dentysty chodzi za friko, nie doświadcza godzin szczytu i kolejek w sklepach- no luzik.

Edytowane przez b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Czas edycji: 2015-01-19 o 08:24
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 08:24   #3259
piekna2299
BAN stały

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Podejmę wysiłek rozmowy z Tobą.

Po co oceniamy? A po co Ty oceniasz wypowiadające się tu wizażanki? Bo ocenia KAŻDY i na każdym kroku. Tylko nie każdy się do tego przyznaje, również przed sobą.
No dobrze, ale nie uważam aby pisanie ,jak będzie tyle jadla to się nie zmieści w wózek" jest miłe...czy uważacie, że Aniołek nie myśli? Jej jest ciężko, zdaje sobie sprawę ze wazy troszkę więcej kilogramów niż powinna, ale nie przesadzajmy też i nie mówmy ze jest otyła....
Przepraszam też, jeśli kogoś uraziłam ocenianiem, nie chciałam. I nie bronie tu tylko jednej Youtuberki Aniołka, ale każdej dla której jesteście trochę niesprawieliwe.
Fakt, Aniołek powinien jeść trochę mniej tłusto, ale też nie je jakos bardzo, zle...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-19, 08:28   #3260
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
No dobrze, ale nie uważam aby pisanie ,jak będzie tyle jadla to się nie zmieści w wózek" jest miłe...czy uważacie, że Aniołek nie myśli? Jej jest ciężko, zdaje sobie sprawę ze wazy troszkę więcej kilogramów niż powinna, ale nie przesadzajmy też i nie mówmy ze jest otyła....
Przepraszam też, jeśli kogoś uraziłam ocenianiem, nie chciałam. I nie bronie tu tylko jednej Youtuberki Aniołka, ale każdej dla której jesteście trochę niesprawieliwe.
Fakt, Aniołek powinien jeść trochę mniej tłusto, ale też nie je jakos bardzo, zle...
No, nie przesadzajmy. Jest skrajnie otyła. W jej przypadku to podwójnie niebezpieczne. Nie jest to miłe, ale nie jest to też chamskie, zwyczajne stwierdzenie faktu, gorzkiej prawdy.
Stary 2015-01-19, 08:33   #3261
Mrs_Merve
Raczkowanie

Cytat:
Jej jest ciężko, zdaje sobie sprawę ze wazy troszkę więcej kilogramów niż powinna, ale nie przesadzajmy też i nie mówmy ze jest otyła....
Jest chorobliwie otyła.

Cytat:
Przepraszam też, jeśli kogoś uraziłam ocenianiem, nie chciałam.
Chciałaś, chciałaś. Chyba, że te złośliwe komentarze pisze za Ciebie koleżanka.

Edytowane przez Mrs_Merve
Czas edycji: 2015-01-19 o 08:42
Mrs_Merve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 08:35   #3262
piekna2299
BAN stały

Cytat:
No, nie przesadzajmy. Jest skrajnie otyła. W jej przypadku to podwójnie niebezpieczne. Nie jest to miłe, ale nie jest to też chamskie, zwyczajne stwierdzenie faktu, gorzkiej prawdy.
No ale trzeba też pamiętać, że u Niej to też przez leki które przyjmyje...Jej Narzeczony też świetnie gotuje (z tego co widziałam w filmikach) i ciężko Jej jest...Ona nie może poćwiczyć...ale w swoim życiu spełnia się w wielu innych dziedzinach niż odchudzanie i sport, tego, Jej nie zarzucicie

Edytowane przez piekna2299
Czas edycji: 2015-01-19 o 08:45
Stary 2015-01-19, 08:38   #3263
paczusia
Raczkowanie

Cytat:
Salix tak nie można ! Przez Ciebie tak epicko się zakrztusiłam ze oplułam własne dziecko!

Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2

paczusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 08:40   #3264
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
No ale trzeba też pamiętać, że u Niej to też przez leki które przyjmyje...Jej Nażyczony też świetnie gotuje (z tego co widziałam w filmikach) i ciężko Jej jest...Ona nie może poćwiczyć...ale w swoim życiu spełnia się w wielu innych dziedzinach niż odchudzanie i sport, tego, Jej nie zarzucicie
kto?

I czemu uważasz, że naszą misją jest wbić jak najwięcej szpil 'aniołkowi'? Równocześnie pisząc, że siedzimy tylko na wizażu, takie nasze życie smutne i jałowe
Piszesz jak ta panna od perfum - brak kropek, przecinek jak już jest, to w totalnie losowym miejscu - to jakaś epidemia? Koszmarnie się to czyta.

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Cytat:
Napisane przez paczusia Pokaż wiadomość
Salix tak nie można ! Przez Ciebie tak epicko się zakrztusiłam ze oplułam własne dziecko!

Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2
Nie kłam. Wizażanki nie mają dzieci. Nie ma życia poza wizażem. Nie ma spełnienia, tylko wieczna frustracja!
Stary 2015-01-19, 08:41   #3265
Mrs_Merve
Raczkowanie

Cytat:
No ale trzeba też pamiętać, że u Niej to też przez leki które przyjmyje...Jej Nażyczony też świetnie gotuje (z tego co widziałam w filmikach) i ciężko Jej jest...Ona nie może poćwiczyć...ale w swoim życiu spełnia się w wielu innych dziedzinach niż odchudzanie i sport, tego, Jej nie zarzucicie
To nieprawda.
Poczytaj sobie komentarze na stronie Dzień Dobry TVN ("Bogusia i Bartek. Historia zwyczajnej miłości"). Wypowiadały się tam osoby, które brały te leki i te, które miały styczność z Bogu. Jest otyła, bo źle się odżywia i jest leniwa.

Nie potrzeba ćwiczeń, żeby schudnąć. Odpowiednia dieta wystarczy.

Edytowane przez Mrs_Merve
Czas edycji: 2015-01-19 o 08:43
Mrs_Merve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 08:49   #3266
piekna2299
BAN stały

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Cytat:
kto?

I czemu uważasz, że naszą misją jest wbić jak najwięcej szpil 'aniołkowi'? Równocześnie pisząc, że siedzimy tylko na wizażu, takie nasze życie smutne i jałowe
Piszesz jak ta panna od perfum - brak kropek, przecinek jak już jest, to w totalnie losowym miejscu - to jakaś epidemia? Koszmarnie się to czyta.

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Nie kłam. Wizażanki nie mają dzieci. Nie ma życia poza wizażem. Nie ma spełnienia, tylko wieczna frustracja!
A przepraszam, gdzie jest brak kropek Moja droga? Już popadasz w przesadyzm, tu nie ma kropeczki, tam przecineczka itp. itd. Aniołka też krytykujecie ze tyle błędów robi, ale powiem Wam moje drogie, że to Wy nie macie racji, ona pisze bardzo dobrze, pracowała w gazecie i redagowała teksty więc wie co mówi i pisze.
Stary 2015-01-19, 08:50   #3267
FancyDesire
Rozeznanie

Był tutaj kiedyś podawany rabat do ekobiecej. Nie wiecie czy obejmuje wszystko czy tylko rzeczy nieprzecenione?
FancyDesire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 08:54   #3268
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FancyDesire Pokaż wiadomość
Był tutaj kiedyś podawany rabat do ekobiecej. Nie wiecie czy obejmuje wszystko czy tylko rzeczy nieprzecenione?
tylko rzeczy nieprzecenione.
Stary 2015-01-19, 08:56   #3269
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Książkę napisz. Paulo Koejlo wydał już kilka z sukcesem.
Hahahahahahaha piękne
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 08:57   #3270
FancyDesire
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
tylko rzeczy nieprzecenione.
Dziękuję bardzo.
FancyDesire jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości