Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-19, 11:14   #1531
soniuska
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X

Cytat:
Napisane przez aniaaaaniaaa Pokaż wiadomość
Pięknie wyglądasz z tym brzuszkiem Mój mniejszy troszkę, ale daję się we znaki, bo przytyłam już prawie 17kg :O

Widzę dziewczyny, że juz kompletujecie wyprawki. Ja jeszcze mam większość przed sobą, bo przeżywam okropne starcia z moją przyszłą teściową, która twierdzi, że za bardzo wymyślam i jeszcze za wcześnie na wyprawkę bo zawsze może się coś stać..
No pewnie niech Cie straszy jeszcze

O czyli 25.04 rodzisz tak?

Ja 20.04
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 11:14   #1532
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
aaaa zaczynam dziś 28 tydzień, 7 miesiąc i zarazem 3 trymestr
Gratki!

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
zdrówka, kuruj się

ja też w lutym się za to zabiorę i pewnie nie na początku a pod koniec

Majka-Ty zamawiałaś z Musteli krem do pielęgnacji brodawek?
Dzięki
Nie, mam jakiś Lansinoch bo dostałam od koleżanki ale on jest b.gęsty, dziwny jakiś. Przy synku wcale nie uzywałam, ale podobno dobry jest ten z Medeli
Za pranie też sie wezmę dopiero pod koniec lutego

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki, melduję sie ze szpitala. Lezymy sobie, usg wyszło pięknie i brzuszek rosnie prawidlowo jestem najszczesliwsza na swiecie! Problem jednak mamy ze skurczami, za duzo i za często, podpięci pod ktg bylismy, kroplowe nam podlaczyli i lezymy. Jam bedzie nez zmian to dostaniemy leki i w pod koniec tyg wyjdziemy
Fantastycznie!

Cytat:
Hej dziewczyny. Jestem tu nowa i z odrobiny wolnego czasu postanowiłam do Was zajrzeć Ja już zaczęłam III trymestr, w brzuszku rośnie kobietka. Mam nadzieję, że przyłączycie mnie do siebie Pozdrawiam!
Cześć

Cytat:
Mam nadzieje, ze sie wycisza. W ciagu 30 min 5 razy sie Brzuch stawial, ale to tez stres i wszystko. Zobaczymy jak będzie dalej poki co nic wiecej nie wiem, oprócz tego, ze mały rośnie zdrowo i wazy 1400g najgorsze, Ze na sali jestem sama :/ ale moze to i nie zle. Ja i tak ciężko znoszę teraz towarzystwo..
Ciesz sie ciszą myślę, ze nie potrwa długo i kogoś Ci dorzucą na salę

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
wpadłam na kom pompa pokazać wam nas więc o to i my z dziś.. trochę nie wyględna jestem bo przeziębiona ale pokazujemy się w całej okazałości

MAŁA super wieści że z małym jest ok! to najważniejsze! skurczybyki Ci wyciszą!
Super. Brzuszek pięknie rośnie!

Cytat:
Napisane przez Edzik_87 Pokaż wiadomość
Majka, gosiak zdrówka!

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Ja sie zastanawiam co wziac do szpitala dla malej na wyjscie. Nie mam nic nowego, wszystko po mlodym i dosc mocno eksploatowane bylo(tzn. non-stop noszone, prane prasowane). I nie wiem czy rozmiar 56 czy mniejsze.Mysle ze mniejsze, najwyzej sie przemeczy przez te kilkadziesiat minut w za duzym.Co myslicie?
Weź to co masz najmniejsze bo na pewno będzie ok. Ja mam spodenki rozm.50 i je wezmę plus jakiś bodziak

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Zdrowka kochana! Oby szybko chorobsko odeszło od Was!

Ja robie tak: pieczarki.kroje drobno, podsmażam na oleju z cebulką w dużym garnku. Zalewam to potem wrzątkiem, dodaje małą marchew i małą pietruszkę, wrzucam kostkę rosolowa i gotuje do miękkości warzyw. Potem dodaje serek śmietankowy topiony hochlanda (ten dlugi) czekam aż się rozpuści. Wylaczam gaz. Warzywa trę na tarce i do zupy. Wcześniej zanim je dodam to miksuje zupę blenderem. Doprawiam do smaku i gotowe. Podaje z makaronem lub ryżem. Posypuje natką.

Dzięki.
Kaszel tak mnie meczy że jestem załamana :/
Przepis zapisuję

Sonia - dasz radę! Jesteś bardzo ogarnięta dziewczyną. W domu masz zawsze posprzątane, obiad ugotowany i to zawsze coś ciekawego i zazwyczaj wymyślnego. Poradzisz sobie. Ja też będę sama. Mój Tż pracuje na swoim i nie bedzie miał urlopu. Mam nadz.że jakos zajmie się troszkę młodszym zebym ja odpoczęła i poświeciła czas starszemu albo odwrotnie on poświęci czas dla starszaka a ja z małym. Łatwo mi nie bedzie, bo do tego gotowanie, sprzątanie, też jestem z lekka przerażona, ale jakoś będzie.

Byłam w Biedronce i mam zapasy - proszek, 2 mleczka do prania i 2 płyny do płukania, a w domu mam jeszcze 2 proszki więc zapasy spore
Stary 2015-01-19, 11:17   #1533
aniaaaaniaaa
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
No pewnie niech Cie straszy jeszcze

O czyli 25.04 rodzisz tak?

Ja 20.04
Planowo tak, ale mój lekarz stwierdził, że cały kwiecień mogę mieć ciekawy. A co do przyszłej teściowej to już brak sił mi do niej, nic nie pozwala kupować, a jak się dowie o czymś przez przypadek to robi takie zamieszanie jakby koniec świata miał być
Stary 2015-01-19, 11:18   #1534
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Pięknie wyglądasz z tym brzuszkiem Mój mniejszy troszkę, ale daję się we znaki, bo przytyłam już prawie 17kg :O

Widzę dziewczyny, że juz kompletujecie wyprawki. Ja jeszcze mam większość przed sobą, bo przeżywam okropne starcia z moją przyszłą teściową, która twierdzi, że za bardzo wymyślam i jeszcze za wcześnie na wyprawkę bo zawsze może się coś stać..

matko co za człowiek nie daj sobie wejśc na głowę tylko kupuj i nie pokazuj proste, a jak zacznie coś gadać to zapytaj czy życzy Ci źle czy tylko z natury jest taka bezczelna... jak można coś takeigo mówić choć moja też coś takiego przygadywała ale wiedż że niedługo bd Ci cieżko latac po sklepach i dżwigac cokolwiek, a ona za Ciebie tego nie zrobi...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 11:19   #1535
Edzik_87
Zadomowienie

Cytat:
Planowo tak, ale mój lekarz stwierdził, że cały kwiecień mogę mieć ciekawy. A co do przyszłej teściowej to już brak sił mi do niej, nic nie pozwala kupować, a jak się dowie o czymś przez przypadek to robi takie zamieszanie jakby koniec świata miał być
Ale mieszkasz razem z teściową? dlaczego kontroluje to co kupujesz? co jej do tego ? przecież to Twoje dziecko a nie jej? Osłabiają mnie tacy ludzie.. już ja bym jej powiedziała parę "miłych" słów..

żonka od 10.08.2013

Aleksander 24.04.2015

Edzik_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 11:19   #1536
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Gratki!

Dzięki
Nie, mam jakiś Lansinoch bo dostałam od koleżanki ale on jest b.gęsty, dziwny jakiś. Przy synku wcale nie uzywałam, ale podobno dobry jest ten z Medeli
Za pranie też sie wezmę dopiero pod koniec lutego

Fantastycznie!

Cześć

Ciesz sie ciszą myślę, ze nie potrwa długo i kogoś Ci dorzucą na salę

Super. Brzuszek pięknie rośnie!

Weź to co masz najmniejsze bo na pewno będzie ok. Ja mam spodenki rozm.50 i je wezmę plus jakiś bodziak

Dzięki.
Kaszel tak mnie meczy że jestem załamana :/
Przepis zapisuję

Sonia - dasz radę! Jesteś bardzo ogarnięta dziewczyną. W domu masz zawsze posprzątane, obiad ugotowany i to zawsze coś ciekawego i zazwyczaj wymyślnego. Poradzisz sobie. Ja też będę sama. Mój Tż pracuje na swoim i nie bedzie miał urlopu. Mam nadz.że jakos zajmie się troszkę młodszym zebym ja odpoczęła i poświeciła czas starszemu albo odwrotnie on poświęci czas dla starszaka a ja z małym. Łatwo mi nie bedzie, bo do tego gotowanie, sprzątanie, też jestem z lekka przerażona, ale jakoś będzie.

Byłam w Biedronce i mam zapasy - proszek, 2 mleczka do prania i 2 płyny do płukania, a w domu mam jeszcze 2 proszki więc zapasy spore
No tak. Moze jak nam kasa pozwoli to bede chodzila tutaj w takie miejsce na obiad,ale wtedy mega schudne bp pewnie bede brala zupe za 4zl a nie drugie danie za 12
Pewnie raz kiedys wezme drugie danie.ale to nawet na dobre by mi wyszlo.tylko w weekend maja zamkniete i bede w domu gotowac wtedy najwyzej .
Bez sensu zebym gotowala jak bede sama..dla samej siebie. Pewnie raz kiedys tak a czesciej tam pojde na zupe,czy do bistro tesco na cos. I chociaz jeden obowiazek w tygodniu odejdzie...
Jakie zapasy,super
Stary 2015-01-19, 11:19   #1537
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:

Na wsi mieszkasz czy w mieście? no co za ludzie niech sie nie wtrącą bo jak Cie bd tak denerwować to na pewno do czegoś doprowadzi... no głupia....

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-01-19, 11:20   #1538
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Blagam powiedz jej ze to Twoja sprawa. Niech sie nie wtraca.
Stary 2015-01-19, 11:20   #1539
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Edzik_87 Pokaż wiadomość
Ale mieszkasz razem z teściową? co jej do tego ? przecież to Twoje dziecko a nie jej? Osłabiają mnie tacy ludzie.. już ja bym jej powiedziała parę "miłych" słów..

A mąż co na to? ciekawi mnie to czy obstaje po mamusi stronie czy swojej nowej rodziny...

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-01-19, 11:21   #1540
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny. Jestem tu nowa i z odrobiny wolnego czasu postanowiłam do Was zajrzeć Ja już zaczęłam III trymestr, w brzuszku rośnie kobietka. Mam nadzieję, że przyłączycie mnie do siebie Pozdrawiam!
Hej

Cytat:
Wpadaj kochana
Ja na wysokim parterze wiec daleko nie mam tylko zorganizowac
sie i to wszystko bedzie ciezko ale dam rade nie bede miala wyjscia
I wkurza mnie tylko wlasnie takie cos ze tesciowie i mama mowia ze moge u nich mieszkac. Jak chca pomocto niech pomoga mi w moim mieszkaniu. Ja chcr zeby Mikolaj nauczyl sie tu zasypiac i tutaj funkcjonowac i zeby wiwdzial ze to jego dom.

super kochana ;* a sama na sali ja bym chciala ;*

hehe ja nie wiem jak dam rade dzis prasowac hehe.

super jestescie dupeczki

Koncxe juz gofry
I w miedzyczasie podjadam
No i masz racje, z wysokiego parteru niedaleko, takze luzik. Wierzę w ciebie ze sobie poradzisz. A rodzice i tesciowie moze będą ci pomagać u ciebie a tylko teraz tak gadaja.
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 11:21   #1541
malinka1984
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X

aniaaaania współczuje teściowej i powiem jedno ja bym ją zignorowała ponieważ gdybyś np. musiała leżeć w szpitalu wczesniej to ciężko jest kompletować wyprawke bo głowa zajęta czym innym.
Moja teściowa też marudziła że wcześnie i mama żeby nie zapeszać a my już mamy gotowy pokoik,wyprawka już praktycznie cała i jak się ma coś wydarzyć to i na porodówce może się zdarzyć a ja jestem zdania że lepiej wszystko na spokojnie przygotować i potem juz tylko czekać na poród.

Pozdrawiam
Malinka
23.08.14 Bąbelek ma już 2cm
27.10.14 Synuś całe 230 gram
Tp 31.03.2015

Edytowane przez malinka1984
Czas edycji: 2015-01-19 o 11:22
malinka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 11:22   #1542
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
przeciez i tak bd maż do Ciebie przyjeżdzał więc nie wiem w czym taki problem ale rób po swojemu ja mam szpital jakieś 400m od domu więc nie biorę na wyjście bo mąż przyniesie w szpitalu może mieć cieńsze ale na wyjście zapakuje wszystko w reklamówkę na nosidełko do wózka tylko wepnie i już sami zdecydujemy biorąc pod uwage pogodę czy przejdziemy pieszo czy autem
A ja tam chlopu w tej kwestii ne ufam. Nawet jak se wytlumaczy to wezmie nie to, wsole sama i sie nie sresowac.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 11:22   #1543
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Hej

No i masz racje, z wysokiego parteru niedaleko, takze luzik. Wierzę w ciebie ze sobie poradzisz. A rodzice i tesciowie moze będą ci pomagać u ciebie a tylko teraz tak gadaja.
Tesciowie na pewno mi pomoga u mnie cos,ale tez niewiele bo pracuja duzo oboje.
A moja mama nie bedxie skora do pomocy hehe ale dam rade
Stary 2015-01-19, 11:22   #1544
aniaaaaniaaa
Przyczajenie

Cytat:
matko co za człowiek nie daj sobie wejśc na głowę tylko kupuj i nie pokazuj proste, a jak zacznie coś gadać to zapytaj czy życzy Ci źle czy tylko z natury jest taka bezczelna... jak można coś takeigo mówić choć moja też coś takiego przygadywała ale wiedż że niedługo bd Ci cieżko latac po sklepach i dżwigac cokolwiek, a ona za Ciebie tego nie zrobi...
Już powoli robi się ciężko, na szczęście mój TŻ jest po mojej stronie. Tylko, że zaczyna się robić ciekawie, a pomyśleć co będzie po porodzie.. To chyba jest kwestia tego, że dziecko jest nieplanowane, a ja jako synowa chyba nie bardzo jej pasuje
Stary 2015-01-19, 11:22   #1545
gosiak0512
Zakorzenienie

ANIAAA witaj ja mam ok 10kg do przodu a tesciowej nie sluchaj bo sie potem ugotujesz ze wszystkim a brzuch coraz wiekszy i coraz ciezej bedzie i z kupowanie i z szykowaniem. Ja juz koncze pranie i prasowanie ubranek, poscieli i calej reszty.

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 11:23   #1546
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc dziewczynki, melduję sie ze szpitala. Lezymy sobie, usg wyszło pięknie i brzuszek rosnie prawidlowo jestem najszczesliwsza na swiecie! Problem jednak mamy ze skurczami, za duzo i za często, podpięci pod ktg bylismy, kroplowe nam podlaczyli i lezymy. Jam bedzie nez zmian to dostaniemy leki i w pod koniec tyg wyjdziemy
No i super a tak Cię nastraszył z tym brzuszkiem
a co d skurczy to kurcze niech zwolnią !!! pewnie będzie nakaz leżenia o końca ciąży
Cytat:
Witamy !!! co tak długo się nie odzywałaś powiedz coś więcej o sobie, który tydzień dokładnie, kiedy termin itp itd
Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
wpadłam na kom pompa pokazać wam nas więc o to i my z dziś.. trochę nie wyględna jestem bo przeziębiona ale pokazujemy się w całej okazałości

MAŁA super wieści że z małym jest ok! to najważniejsze! skurczybyki Ci wyciszą!
Promieniejesz hihi ale masz brzusiooooo
Cytat:
Nie bede sie bawic w przywozenie, juz wezme od razu do szpitala. lez mi to miejsca zajmie.Problem ze 50 za wiele nie mam i bede musiala jakos na szybko kupic jak sie okaze ze potrzebne.
do szpitala wezmę może 50 ale na wyjście na pewno coś z rozmiaru 56 albo nawet 62 bo niewiadomo jaki dzieciaczek się urodzi a nie wiem czy ubierzesz 59 cm dziecię w 50 rozmiar 50 to chyba dla takich urodzonych wcześniej w 37/38 tygodniu
Cytat:

Jeżeli masz 28 tydzień to przebiłaś mnie z wagą wreszcie ktoś przytył więcej niż ja nie licząc Madison :P
u mnie na 27 tydzień ok 14 kg do przodu (rano się ważyłam przed lekarzem )
Pogrubione mam coś na podobę haha tylko u mnie idzie tekst "po co Ci tyle już nie kupuj" taaa 5 bodziaków starczy ehee....

po Cwiczeniach odpoczywam fiuuuu pod koniec musiała przystopować bo zaczęło mnie kłuć ;/

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 11:24   #1547
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
A ja tam chlopu w tej kwestii ne ufam. Nawet jak se wytlumaczy to wezmie nie to, wsole sama i sie nie sresowac.
No ja wiem że jak mojemu wytłumaczę, pokaże itd to jest na tyle ogarnięty że weźmie co trzeba

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-01-19, 11:24   #1548
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
No i super a tak Cię nastraszył z tym brzuszkiem
a co d skurczy to kurcze niech zwolnią !!! pewnie będzie nakaz leżenia o końca ciąży

Witamy !!! co tak długo się nie odzywałaś powiedz coś więcej o sobie, który tydzień dokładnie, kiedy termin itp itd

Promieniejesz hihi ale masz brzusiooooo

do szpitala wezmę może 50 ale na wyjście na pewno coś z rozmiaru 56 albo nawet 62 bo niewiadomo jaki dzieciaczek się urodzi a nie wiem czy ubierzesz 59 cm dziecię w 50 rozmiar 50 to chyba dla takich urodzonych wcześniej w 37/38 tygodniu

Jeżeli masz 28 tydzień to przebiłaś mnie z wagą wreszcie ktoś przytył więcej niż ja nie licząc Madison :P
u mnie na 27 tydzień ok 14 kg do przodu (rano się ważyłam przed lekarzem )
Pogrubione mam coś na podobę haha tylko u mnie idzie tekst "po co Ci tyle już nie kupuj" taaa 5 bodziaków starczy ehee....

po Cwiczeniach odpoczywam fiuuuu pod koniec musiała przystopować bo zaczęło mnie kłuć ;/
Ja mam 27w1d i 11,5kg
Stary 2015-01-19, 11:26   #1549
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Już powoli robi się ciężko, na szczęście mój TŻ jest po mojej stronie. Tylko, że zaczyna się robić ciekawie, a pomyśleć co będzie po porodzie.. To chyba jest kwestia tego, że dziecko jest nieplanowane, a ja jako synowa chyba nie bardzo jej pasuje

aha to tu jest problem, mieszkacie z nią? jak nie to bym w ogóle do minimum kontakt ograniczyła żeby się nie denerwować...

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-01-19, 11:27   #1550
kordelka85
BAN stały

Cytat:
To sie jej zapytaj czy na za to placi, jak nie to co jej do tego.Niech sie zajmie swoim nosem.
Stary 2015-01-19, 11:27   #1551
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam 27w1d i 11,5kg

to tylko ja najmniej? 8kg mam na plusie

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-01-19, 11:27   #1552
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam 27w1d i 11,5kg
i ty narzekasz na wagę kochana u mnie 26w0d

Stary 2015-01-19, 11:28   #1553
gosiak0512
Zakorzenienie

Dzieki dziewczyny no taka z nas kuleczka

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 11:30   #1554
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:

pewnie sa i takie co jeszcze mniej?
Cytat:
i ty narzekasz na wagę kochana u mnie 26w0d
ALe Ty jestes wysoka
Stary 2015-01-19, 11:31   #1555
rosarioV
Zakorzenienie

Muszę wstać i wstawić sobie już makaron na obiad a mi się po tych ćwiczeniach nie chce ruszyć
ale trzeba zjeść już teraz coby u lekarza na wadze było mniej bo obiad zdąży się przetrawić

Stary 2015-01-19, 11:32   #1556
aniaaaaniaaa
Przyczajenie

Malinka No niestety ignoruję ją jak mogę, tylko u mnie niedość, że nic jej nie pasuje z wyprawką, to jeszcze do tego dochodzi planowane wesele. Jest przeokropna No, ale nikt nie mówił, że będzie łatwo..
Rosario V No rosnę razem z maluchem, ale na szczęście tego tak nie widać
Gossip_girl Na wsi mieszkam i to dość daleko od miasta bo aż 25km
Edzik Na razie z nią nie mieszkam, tylko z rodzicami, ale po porodzie będę musiała się do niej wprowadzić.. A z tym kontrolowaniem to głupio wyszło :P Bo moi rodzice zaprosili ją do Nas aby omówić parę kwestii, a że moja mama wszystko wychlapała, że już łóżeczko kupione, że tyle ubranek A ta aż kipiała ze złości..
Stary 2015-01-19, 11:32   #1557
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Muszę wstać i wstawić sobie już makaron na obiad a mi się po tych ćwiczeniach nie chce ruszyć
ale trzeba zjeść już teraz coby u lekarza na wadze było mniej bo obiad zdąży się przetrawić
Hahaha

Kciuki za wizyte

Ja mam za tydzien wizyte.

Dobra wstaje prasowac :-(
Stary 2015-01-19, 11:32   #1558
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie sa i takie co jeszcze mniej?

ALe Ty jestes wysoka
No niby tak inaczej mi się ta waga rozkłada...

Stary 2015-01-19, 11:33   #1559
kordelka85
BAN stały

Cytat:

;/
Synek sie urodzil w 38 tygodniu i juz 50 bylo za male.Mialam raptem 2ciuszki ktore dostalam. Ale corcia zanosi sie malutka. No chociaz jak pociagie do 41-42 tygodnia to nie wiadomo.

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Cytat:
Ja mam 4,5 na plusie
Stary 2015-01-19, 11:33   #1560
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka1984 Pokaż wiadomość
aniaaaania współczuje teściowej i powiem jedno ja bym ją zignorowała ponieważ gdybyś np. musiała leżeć w szpitalu wczesniej to ciężko jest kompletować wyprawke bo głowa zajęta czym innym.
Moja teściowa też marudziła że wcześnie i mama żeby nie zapeszać a my już mamy gotowy pokoik,wyprawka już praktycznie cała i jak się ma coś wydarzyć to i na porodówce może się zdarzyć a ja jestem zdania że lepiej wszystko na spokojnie przygotować i potem juz tylko czekać na poród.

Pozdrawiam
Malinka
Zgadzam sie Malinka. Moja kolezanka
musiala lezec od 28tygodnia i nic nie miala poprasowane ani poprane, wozek nie kupiony... I zła byla na siebie.
Ja teraz juz mam wiekszosc. Została Posciel, wanienka, gemini, koszule do szpitala, przewijak i jakieś ☠☠☠☠☠☠☠ki.

Cytat:
To sie jej zapytaj czy na za to placi, jak nie to co jej do tego.Niech sie zajmie swoim nosem.
Dokładnie!
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości