![]() |
#2761 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 7
Cytat:
![]() Dobrze, dobrze ![]() Ja sie zastanawiam czy pozyczyc nianię od tej przedszkolnej mamy, bo napisala mi,ze ma dwie, chetnie mi jedna użyczy Niby mieszkanie, ale pozniej jak mlody bedzie se lezal a ja bede cos robila w kuchni to bede wszystko slyszec a moze i widziec :P Bo nie wiem jaki model ona ma ![]() Moja mamusia mi wczoraj nawiozla sosikow w sloiczkach ![]() ![]() powiedziala,ze zabierze sie tez za golabki bym miala ![]() Cytat:
![]() ![]() A mężu by dostał w łeb szybko za takie gadanie. Siłownia ? kobiecie w 9msc takie rzeczy gadać. Kuźwa. No aż mi się ciśnienie podnosi na takie teksty naprawdę......
![]() |
#2762 |
Wtajemniczenie
|
Aga jeszcze nie wiem
![]() ![]() ![]() ![]() Agata śliczny brzuszek ![]() ![]() Powystrzelać ich wszystkich. Ale Zuzka cieszy się na balet ![]() A jutro Zuzka umówiona z dziadkiem na łyżwy ![]() ![]() Nieład Tżetowi zostawie niech ma co robić będzie miał dużo czasu:P
Zuzanna ![]() Magdalena ![]() Edytowane przez MaamaaZuzi Czas edycji: 2015-01-19 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2763 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2764 |
Zadomowienie
|
Agata ładny brzuszek
![]() Tutti te chustki są boskie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2765 |
Zakorzenienie
|
masakra , pies nam zwymiotował w 3 miejscach bleeee
tzn nam.... mi ![]() On wczoraj dostal od mojego taty suszone ucho i jakies łapki i zawsze po tym jest mu ciężko, ale fuuuuuuuuuuuuuuuuuuj.... obleśne... ciekawe czy na dziecięce kupy i wymioty też tak bede reagowac ![]() moj tata mi opowiadal, ze moje kupy smierdzialy potwornie, ze nie dawal rady i nawet milosc z tym nie wygrala ![]() ![]()
#2766 |
Wtajemniczenie
|
Agata śliczny brzuszek, a męża to tylko
![]() Aga jak masz możliwość to bierz to nianię. My też przecież mieszkanie, ale uważam, że się przyda. Nawet jak ktoś nas odwiedzi, to Mała u siebie a ja w salonie wszystko słyszę.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2767 |
Wtajemniczenie
|
A ja cellulitu nie mam ale rozstępy wynagrodzają mi jego brak. W gazetce mojego szpitala pisze że odchudzanie najlepiej rozpocząć gdy dziecko ma 9 m-cy
![]() |
#2768 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() dał mu te uszy to dzwoń teraz, żeby posprzątał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2769 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#2770 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sumie jak nie bede uzywac,to se bedzie stala, ale masz racje, jak ktos przyjdzie nie bede latac jak glupia co 5 minut do pokoju sprawdzic czy zyje ![]() Cytat:
brzydkie to...mam nadzieje,ze to efekt odlozenia wody i to cellulit wodny ![]() ja mysle,ze waga sobie spadnie, a w lecie bede miala sil wiecej to cos zaczne ze soba robic by sie ujedrnic ![]() nooooooo , ale nie nie , bo sie przejmie, powiemy mu delikatnie,zeby tych suszkow juz mu nie wozil ,bo on zawsze po nich cierpi biedak :P imy tez ![]() dobrze,ze to nie sraczka tfu tfu wole jak zwymiotuje w domu ![]() ![]()
![]() |
#2771 |
Wtajemniczenie
|
AGA ten pies to już stary ze taki wrażliwy?
#2772 |
Zakorzenienie
|
Jestem po ktg i szybkiej wizycie u gina... no skurcze sa, ale jeszcze za rzadko zeby zostawac w szpitalu... tetno Malej jest ok przy skurczach wiec nie bylo podstaw zeby zostawac... mam przyjechac ze skurczami co 5 minut lub jak nic sie nie zadzieje to za tydzien powtorzyc ktg.. ehhhh...
Mialam inco odwiedzic ale nie dalam rady.. jest mi mega niedobrze i mam zgage ze nie moge nawet obiadu zjesc... koszmarnie sie czuje... leze i kwicze... ciagle boli.. ![]() Przepraszam inco.. ![]()
![]() |
#2773 |
Wtajemniczenie
|
No ja też pamiętam smrodek kup Zuzikowych bleee
![]() Wiecie wolała bym zostać u siebie. Odezwe się od taty
#2774 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2775 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny ale sie wkurzyłam. Zamówiliśmy wózek 7 stycznia, 8 odpisano nam że czas realizacji to 10 dni. Tz dzisiaj pisał do nich maila co z tym wózkiem, bo ma wyjazd służbowy i takie tam. A kobieta jak gdyby nigdy nic że termin sie wydłuży do 2 tygodni. Maja takie info od producenta. Żadnego przepraszam nic.
Szukam teraz moje wózka gdzieś indziej jak będzie dostępny to biorę, a tam rezygnuje.. co za wrr..:x
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2776 |
Rozeznanie
|
Zjadłam pyszny obiadzio a teraz maz poleciał do pracy a ja leżę w wyrku i pije herbate. Muszę pozmywać ale mi sie nie chce.
Meiredobrze ze wszystko ok, to mam nadzieje ze sie szybko rozwinie bo czekać z takimi bólami to pewnie masakra. Agaoj biedny pies i biedna ty. Ja czasem po moich kotach tez muszę sprZatac ale na szczęście nie ma tego nigdy dużo i raczej sama ślina. Agatasliczny brzuszek, ja tez sobie dziś zmierzę obwód. Mamazuzi eh mam nadzieje ze maź twój sie ogarnie i nie dziwie sie ze nie masz ochoty jechać. |
![]() ![]() |
![]() |
#2777 |
Zakorzenienie
|
Inco, dobrze, ze wyjaśniło się z tym brunatnym śluzem. To trochę jeszcze zostaniesz...
Duszona, super, ze Mała zaczęła sie ruszac. Odetchnełaś z ulgą ![]() Tutti, piękne ciuszki ![]() Agata, Twój mąż też już wariuje :/. Mojego nawet to nie rusza, ze w nocy wstaję i chodzę..śpi jak zabity. Piękny masz brzuszek ![]() Maire, oby coś zaczęło się dziać, kurcze. Ale dobrze, ze z Malutką jest dobrze. |
![]() ![]() |
![]() |
#2778 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
no co za ludzie, powinni was sami poinformować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2779 |
Rozeznanie
|
też tak uważam, to jest w ich interesie.
![]()
![]() |
#2780 |
Zakorzenienie
|
Kurde... straszni są ci sprzedawcy. Ja też pracuję w firmie handlowej i jak mam info od fabryki, że coś się wydłuża, to dzwonię do klientów i informuję. Taka jest norma. A tu wiadomo, że każdy tydzień jest ważny i sobie w kulki lecą. Nie znoszę...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2781 |
Zakorzenienie
|
hej kobietki
maciejka ja przy pierwszej corce uzywalam dzidziusia byl ok,teraz mam bialego jelenia,jest tez ok,nie pachnie mocno,ja nie czuje zapachu wcale,ale to lepiej,bo ja nie lubie mocnego zapachu,tylko ja uzywam zelu i plynu,proszku nie meire biedna ![]() juz doczytalam ze jestes po ktg i nic sie nie dzieje odpoczywaj kochana,a moze sie akcja rozkreci jednak Uera gratulacje skonczonego tygodnia a czemu mailas kontrole pieprzykow?jak bylam ze swedzacymi nogami u dermatologa i zapytalam o pieprzyka to mi powiedziala ze pieprzykow i znamion sie w ciazy nie bada,dlatego ze przez hormony moga sie zmieniac,i ze dopiero potem moge przyjsc do kontroli z tym-po porodzie IncognitoNick moze to od nadzerki bylo faktycznie,skoro mowia ze nie czop ale u mnie od brunatnego sluzu sie porod zaczal wiec wiesz ![]() zielona butelka ja tez mialam chyba tylko z pochwy gbs pobranego,nic o odbycie nie mowil gin? ![]() Tutti sliczne,udane zakupy ![]() AGATA jaki ladny brzuszek ![]() Aga jak ona chce pozyczyc ta nianie to moze warto?ja nie mam,i nie bede miala bo w mieszkaniu 50m2 sie nie oplaca,ja sasiadow slysze to dziecko z drugiego pokoju raczej tez uslysze ![]() a z psem o ble wspolczuje sprzatania dziewczyny Ci tz-eci ![]() mala o matko to mialas przejscia,ale widze ze tz-et sie ogarnal jakos no i dobrze niech tak zostanie mu na jak dluzej mamazuzi o balet,moja tez mowi ze by chciala,ale sama nie wiem,mala jeszcze jest i jeszcze jej sie milion razy zmieni co by chciala pewnie u taty napewno odpoczniesz,a tz-et,teraz to niech sobie posiedzi sam i przemysli co nie co,tylko nie zapomnij mu ciasta nie zostawiac ![]() kto tam jeszcze tygodnie konczyl?emdzik?asia? ![]() a co do wagi,wiecie moj tz-et nie jest jakis gruby,ale siedzaca praca,otylosc jego rodzicow jakies tam obciazenie mu daje,i mu sie zrobila mega opona na brzuchu,i nie chce zeby on wygladal tak jak moj tesc czy tesciowa ![]() i sie kilka razy o to klocilismy,a on ma pretensje ze go grubego kochac nie bede,wiec mu mowie ze to nieprawda,ok chce sie zapuscic prosze bardzo,bo czy bedzie mial 10kg wiecej czy mniej i tak go kocham,ale u niego w rodzinie wszystcy choruja,nadcisnienie,cukr zyca,wysoki cholesterol,mozna by tak wymieniac dalej,oni tyle lekow tam biora na wszystko,nawet moj szwagier a jes rok starszy ode mnie ![]() i ja sie tylko o to boje,ze to zaniedbanie tylko w jakas chorobe go wpedzi,wiec jakis kompromis udalo nam sie osiagnac i zaczal biegac,jak sam mowi nie zeby schudnac ![]() a najgorsze jest wiecie co,ze oni sa tak schorowani,a jedza tak niezdrowo i tlusto,blee zawsze uwazalam ze tesciowa gotuje dobrze,ale z kazda wizyta uwazam ze zbyt ciezkostrawne sa te dania i za tluste,i ja jak tam cos zjem to mi niedobrze sie robi niestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2783 |
Zakorzenienie
|
uera kurde a sami to nie raczyli poinformowac?
![]() martula co zjadlas dobrego? klikne dzis w koncu ta koszule,pizamke i moze kocyk minky a potem powiem o tym mzezowi dopiero ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2784 |
Konto usunięte
|
meire może na dniach się rozkręci
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#2785 |
Zakorzenienie
|
i torebke nowa obczajam,bo sobie mialam kupic a co
![]() maciejka z tym niemyciem to ja tez tak slyszalam,ale wiecie co to sa chyba rozne szkoly jak ze wszystkim-tak jak z pielegnacja pepka i w ogole,kazdy chce dla dziecka najlepiej,i patrzcie idzie taka kobietka na sr mowia zeby nie myc-no to co to ona sie do tego stosuje trzeba tez troche swojego rozumu miec,bo nie raz dostaniemy sprzeczne informacje chociazby od lekarzy,jeden powie tak,drugi tak,i badz czlowieku madry ja za oliwkowanie malej dostalam taki ochrzan ze wam mowie,az sie prawie poplakalam po wyjsciu z gabinetu a co do pieluch,nie wiem czy to ty pisalas?ja tez mam jedna paczke 1 a potem od razu kupie 2 albo 3-zalezy jaka dzidzia bedzie duza dziewczyny a mi kupy malej az tak mie smierdzialy-dopoki jej diety nie zaczelam rozszerzac rzecz jasna ![]() ale ona kupke robila raz na 4 czy 5 dni,wiec moze dlatego bylam taka wyrozumiala |
![]() ![]() |
![]() |
#2786 | |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Tutti super rzeczy ![]() Uera- nie dziwię się tez bym się wkurzyła Moja mama ma dziś imieniny, pisałam wam jakiś czas temu że moja bratowa strzeliła focha i nie będzie dwa razy przyjeżdżać, więc impreza imieninowa będzie jak ja będę w szpitalu, no i moja mama jest zła, bo mnie nie będzie no i Jacek z dzieciakami i moim młodszym bratem też powiedzieli że za długo nie posiedzą bo będą chcieli być u mnie .No i mama zadzwoniła że mamy przyjechać dzisiaj że upiekła ciasto, zrobiła ruskie pierogi specjalnie dla nas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2787 |
Zakorzenienie
|
A mi przyszło zamówienie z gemini i mogę zacząc pakowac torbę
![]() Buu, ja zamierzam oliwkować Malego...dlaczego nakrzyczała? Ewa, zjadłabym pierogi domowej roboty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2788 |
Rozeznanie
|
ueranie dziwie sie zes wkurzona bo wypadało by gdyby sami dali znać ze taka sytuacja nastąpiła.
Buumaz zrobił takie wrapy z kukurydza, sałata,pomidorkami, piersią kurczaka i majonezem ![]() Co do wagi to właśnie kwestie zdrowotne są najistotniejsze. Dobrze, ze maz dał sie przekonać do biegania. Ja myśle ze szybko zrzucę ale właśnie jakieś ćwiczenia ujędrniające by mi sie przydały i na kręgosłup bo sie za mocno garbie i to brzydko wyglada. |
![]() ![]() |
![]() |
#2789 |
Konto usunięte
|
ewa inco czy wy macie jakieś zaświadczenie do szpitala o cukrzycy? albo w książeczce wpisane?
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#2790 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No dla mnie to też takie logiczne że ktoś czeka za wózkiem i że 2 tygodnie mogą robić różnice. Zwłaszcza że zamawialiśmy 3w1 bo nie mamy fotelika... buu007 no właśnie nie i to mnie wkurzyło, to jest ich interes a nie.. A jeśli chodzi o pieprzyki no to mam takiego pod brzuchem i mi się rozciągnął i chciałam zbadać dlatego ta wizyta ![]() maciejka1987 Tako captivia polka dots. Biały w czarne kropeczki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.