Mamusie lutowe 2015 - cz. 7 - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-19, 13:04   #2761
1141655
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 7

Cytat:
Napisane przez Asia1105 Pokaż wiadomość
O rety, ale pospałam
Aż mąż mnie dwa razy budził telefonem, bo mówi co w nocy będę robić, jak to co to co zwykle, przewracac się z boku na bok, proste, a teraz mi jakoś lepiej się śpi

Aaaaa i jak mąż do mnie dzwonił, to mówi, że T wybierają się do nas w sobotę z obiadami!! No w szoku jestem, całą nic musieli to przemyśleć, bo wczoraj mąż do nich dzwonił, że mogli by nam coś pogotować, bo ja to leżąca jestem. Aaaaa i jeszcze mówił jej, żeby popytała w pracy o nianię elektroniczną, to mówi, że nikt nie ma, ale oni kupią
Dobra idę jeśc, bo mi w brzuchu burczy
Ohohoooo się zreflektowała T.
Dobrze, dobrze

Ja sie zastanawiam czy pozyczyc nianię od tej przedszkolnej mamy, bo napisala mi,ze ma dwie, chetnie mi jedna użyczy
Niby mieszkanie, ale pozniej jak mlody bedzie se lezal a ja bede cos robila w kuchni to bede wszystko slyszec a moze i widziec :P Bo nie wiem jaki model ona ma

Moja mamusia mi wczoraj nawiozla sosikow w sloiczkach I ryz i makaron mamma mia cudownie , nie musze gotowac,
powiedziala,ze zabierze sie tez za golabki bym miala
Cytat:
Napisane przez AGATA2605 Pokaż wiadomość
U mnie wczoraj było mierzenie
I od 1 lipca piersi mi urosły o 11 cm, brzuch o 17 cm( mam równe 100) a w biodrach jestem szersza o 2 cm. Fajnie jakby te piersi zostały już takie większe na zawsze, dobrze się z nimi czuję.
Mój mąż skwitował to że przed ciążą super szczupła nie byłam i przydało by się żebym się na siłownie zapisała, na co mu skwitowałam żeby mnie nie wkurzał bo sobie jeszcze znajdę adoratora na moje wdzięki który mnie doceni to mu mina zrzedła. Poważnie czasami się zastanawiam skąd oni się wzięli Ci faceci???? W załączeniu mój brzusio, jutro zaczynami 9 miesiąc.
Piękny brzusio Jaki zgrabny
A mężu by dostał w łeb szybko za takie gadanie. Siłownia ? kobiecie w 9msc takie rzeczy gadać. Kuźwa. No aż mi się ciśnienie podnosi na takie teksty naprawdę......

http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/
Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach
1141655 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 13:07   #2762
MaamaaZuzi
Wtajemniczenie

Aga jeszcze nie wiem Będzie dopiero wybierała Ale pewnie jakaś syrenka, albo księżniczka Zosia Chyba że coś innego wpadnie w oko

Agata śliczny brzuszek Następny mężuś pięknie się zachowuje. Wymiękam
Powystrzelać ich wszystkich.

Ale Zuzka cieszy się na balet Była już kiedyś ale było tak dużo dzieci ze zrezygnowałam ale tyle radości jej to daje ze zapisze ją na stałe. Tylko z Tż będę musiała porozmawiać jak się pogodzimy czy będzie ją woził. Bo ja z małą Madzią to wiadomo.
A jutro Zuzka umówiona z dziadkiem na łyżwy W środę jesteśmy na popołudnie umówione z koleżanką, ma przyjść z synkiem jak jeszcze nie urodzę

Nieład Tżetowi zostawie niech ma co robić będzie miał dużo czasu:P

Edytowane przez MaamaaZuzi
Czas edycji: 2015-01-19 o 13:12
MaamaaZuzi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 13:08   #2763
Tutti1234
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez AGATA2605 Pokaż wiadomość
U mnie wczoraj było mierzenie
I od 1 lipca piersi mi urosły o 11 cm, brzuch o 17 cm( mam równe 100) a w biodrach jestem szersza o 2 cm. Fajnie jakby te piersi zostały już takie większe na zawsze, dobrze się z nimi czuję.
Mój mąż skwitował to że przed ciążą super szczupła nie byłam i przydało by się żebym się na siłownie zapisała, na co mu skwitowałam żeby mnie nie wkurzał bo sobie jeszcze znajdę adoratora na moje wdzięki który mnie doceni to mu mina zrzedła. Poważnie czasami się zastanawiam skąd oni się wzięli Ci faceci???? W załączeniu mój brzusio, jutro zaczynami 9 miesiąc.
śliczny brzusio, o tak piersi by mogły mi zostać takie jak teraz mam
Tutti1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 13:09   #2764
lui_89
Zadomowienie

Agata ładny brzuszek

Tutti te chustki są boskie w HM są po 25 zł za 3 sztuki, także idę jutro do Tesco bo tego właśnie nie mam a przydałoby się.
lui_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 13:19   #2765
1141655
Zakorzenienie

masakra , pies nam zwymiotował w 3 miejscach bleeee
tzn nam.... mi bo to ja musialam isc do teraz ogarnac fuj, myslalam,ze puszcze pawika obok
On wczoraj dostal od mojego taty suszone ucho i jakies łapki i zawsze po tym jest mu ciężko, ale fuuuuuuuuuuuuuuuuuuj.... obleśne...

ciekawe czy na dziecięce kupy i wymioty też tak bede reagowac
moj tata mi opowiadal, ze moje kupy smierdzialy potwornie, ze nie dawal rady i nawet milosc z tym nie wygrala i ze nie zapomni tego smrodu do konca zycia

Stary 2015-01-19, 13:20   #2766
Asia1105
Wtajemniczenie

Agata śliczny brzuszek, a męża to tylko

Aga jak masz możliwość to bierz to nianię. My też przecież mieszkanie, ale uważam, że się przyda. Nawet jak ktoś nas odwiedzi, to Mała u siebie a ja w salonie wszystko słyszę....
Asia1105 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 13:21   #2767
DuszonaMarchewka
Wtajemniczenie

A ja cellulitu nie mam ale rozstępy wynagrodzają mi jego brak. W gazetce mojego szpitala pisze że odchudzanie najlepiej rozpocząć gdy dziecko ma 9 m-cy
Stary 2015-01-19, 13:21   #2768
Asia1105
Wtajemniczenie

dobry Tata
dał mu te uszy to dzwoń teraz, żeby posprzątał
Asia1105 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 13:23   #2769
DuszonaMarchewka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 1141655 Pokaż wiadomość
masakra , pies nam zwymiotował w 3 miejscach bleeee
tzn nam.... mi bo to ja musialam isc do teraz ogarnac fuj, myslalam,ze puszcze pawika obok
On wczoraj dostal od mojego taty suszone ucho i jakies łapki i zawsze po tym jest mu ciężko, ale fuuuuuuuuuuuuuuuuuuj.... obleśne...

ciekawe czy na dziecięce kupy i wymioty też tak bede reagowac
moj tata mi opowiadal, ze moje kupy smierdzialy potwornie, ze nie dawal rady i nawet milosc z tym nie wygrala i ze nie zapomni tego smrodu do konca zycia
O bleeee... Dlatego nie mam zwierząt bo nie jestem w stanie tego sprzatać... Ciagnie mnie na sam widok.
Stary 2015-01-19, 13:25   #2770
1141655
Zakorzenienie

Cytat:
Agata śliczny brzuszek, a męża to tylko

Aga jak masz możliwość to bierz to nianię. My też przecież mieszkanie, ale uważam, że się przyda. Nawet jak ktoś nas odwiedzi, to Mała u siebie a ja w salonie wszystko słyszę....
Chyba tak zrobie, ale to juz po porodzie od niej poprosze, jak przyjedzie nas odwiedzic, bo juz sil tam nie mam jezdzic do niej
w sumie jak nie bede uzywac,to se bedzie stala, ale masz racje, jak ktos przyjdzie nie bede latac jak glupia co 5 minut do pokoju sprawdzic czy zyje

Cytat:
Napisane przez DuszonaMarchewka Pokaż wiadomość
A ja cellulitu nie mam ale rozstępy wynagrodzają mi jego brak. W gazetce mojego szpitala pisze że odchudzanie najlepiej rozpocząć gdy dziecko ma 9 m-cy
No wlasnie ja nigdy nie mialam,ale ciaza widze sprawila mi je w prezencie :/ na dupsku
brzydkie to...mam nadzieje,ze to efekt odlozenia wody i to cellulit wodny szybciej zejdzie
ja mysle,ze waga sobie spadnie, a w lecie bede miala sil wiecej to cos zaczne ze soba robic by sie ujedrnic
Cytat:
dobry Tata
dał mu te uszy to dzwoń teraz, żeby posprzątał
nooooooo , ale nie nie , bo sie przejmie, powiemy mu delikatnie,zeby tych suszkow juz mu nie wozil ,bo on zawsze po nich cierpi biedak
:P imy tez
dobrze,ze to nie sraczka tfu tfu
wole jak zwymiotuje w domu nie musze wylazic na dol z nim

Stary 2015-01-19, 13:30   #2771
DuszonaMarchewka
Wtajemniczenie

AGA ten pies to już stary ze taki wrażliwy?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-19, 13:31   #2772
meire
Zakorzenienie

Jestem po ktg i szybkiej wizycie u gina... no skurcze sa, ale jeszcze za rzadko zeby zostawac w szpitalu... tetno Malej jest ok przy skurczach wiec nie bylo podstaw zeby zostawac... mam przyjechac ze skurczami co 5 minut lub jak nic sie nie zadzieje to za tydzien powtorzyc ktg.. ehhhh...
Mialam inco odwiedzic ale nie dalam rady.. jest mi mega niedobrze i mam zgage ze nie moge nawet obiadu zjesc... koszmarnie sie czuje... leze i kwicze... ciagle boli..
Przepraszam inco..

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 13:32   #2773
MaamaaZuzi
Wtajemniczenie

No ja też pamiętam smrodek kup Zuzikowych bleee
ale ciężko mi się zebrać.
Wiecie wolała bym zostać u siebie.
Odezwe się od taty
Stary 2015-01-19, 13:40   #2774
DuszonaMarchewka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
Jestem po ktg i szybkiej wizycie u gina... no skurcze sa, ale jeszcze za rzadko zeby zostawac w szpitalu... tetno Malej jest ok przy skurczach wiec nie bylo podstaw zeby zostawac... mam przyjechac ze skurczami co 5 minut lub jak nic sie nie zadzieje to za tydzien powtorzyc ktg.. ehhhh...
Mialam inco odwiedzic ale nie dalam rady.. jest mi mega niedobrze i mam zgage ze nie moge nawet obiadu zjesc... koszmarnie sie czuje... leze i kwicze... ciagle boli..
Przepraszam inco..
Dobrze że z Wami wszystko ok. Chyba bardziej byś była zadowolona z częstych skurczy? Teraz musisz się męczyć niewiadomo jak długo..

Cytat:
Napisane przez MaamaaZuzi Pokaż wiadomość
No ja też pamiętam smrodek kup Zuzikowych bleee
ale ciężko mi się zebrać.
Wiecie wolała bym zostać u siebie.
Odezwe się od taty
Pisz pisz, mąż niech odpocznie od takiej złej żony ciekawe jak szybko się ukorzy
Stary 2015-01-19, 13:43   #2775
Uera
Rozeznanie

Dziewczyny ale sie wkurzyłam. Zamówiliśmy wózek 7 stycznia, 8 odpisano nam że czas realizacji to 10 dni. Tz dzisiaj pisał do nich maila co z tym wózkiem, bo ma wyjazd służbowy i takie tam. A kobieta jak gdyby nigdy nic że termin sie wydłuży do 2 tygodni. Maja takie info od producenta. Żadnego przepraszam nic.

Szukam teraz moje wózka gdzieś indziej jak będzie dostępny to biorę, a tam rezygnuje.. co za wrr..:x

http://www.lifebyewelina.blogspo t.com

„Okazuj dobro wszystkim ludziom, bo nigdy nie wiesz,
jaki krzyż przyszło im dźwigać ani jak bardzo potrzebują twojego wsparcia”
Uera jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-19, 13:44   #2776
martu_la
Rozeznanie

Zjadłam pyszny obiadzio a teraz maz poleciał do pracy a ja leżę w wyrku i pije herbate. Muszę pozmywać ale mi sie nie chce.

Meiredobrze ze wszystko ok, to mam nadzieje ze sie szybko rozwinie bo czekać z takimi bólami to pewnie masakra.

Agaoj biedny pies i biedna ty. Ja czasem po moich kotach tez muszę sprZatac ale na szczęście nie ma tego nigdy dużo i raczej sama ślina.

Agatasliczny brzuszek, ja tez sobie dziś zmierzę obwód.

Mamazuzi eh mam nadzieje ze maź twój sie ogarnie i nie dziwie sie ze nie masz ochoty jechać.
martu_la jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 13:48   #2777
Ollllciaaa
Zakorzenienie

Inco, dobrze, ze wyjaśniło się z tym brunatnym śluzem. To trochę jeszcze zostaniesz...

Duszona, super, ze Mała zaczęła sie ruszac. Odetchnełaś z ulgą

Tutti, piękne ciuszki

Agata, Twój mąż też już wariuje :/. Mojego nawet to nie rusza, ze w nocy wstaję i chodzę..śpi jak zabity.
Piękny masz brzuszek

Maire, oby coś zaczęło się dziać, kurcze. Ale dobrze, ze z Malutką jest dobrze.
Ollllciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 13:50   #2778
Tutti1234
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Uera Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale sie wkurzyłam. Zamówiliśmy wózek 7 stycznia, 8 odpisano nam że czas realizacji to 10 dni. Tz dzisiaj pisał do nich maila co z tym wózkiem, bo ma wyjazd służbowy i takie tam. A kobieta jak gdyby nigdy nic że termin sie wydłuży do 2 tygodni. Maja takie info od producenta. Żadnego przepraszam nic.

Szukam teraz moje wózka gdzieś indziej jak będzie dostępny to biorę, a tam rezygnuje.. co za wrr..:x

no co za ludzie, powinni was sami poinformować
Tutti1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 13:54   #2779
Uera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Tutti1234 Pokaż wiadomość
no co za ludzie, powinni was sami poinformować
też tak uważam, to jest w ich interesie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-19, 13:54   #2780
zielona butelka
Zakorzenienie

Kurde... straszni są ci sprzedawcy. Ja też pracuję w firmie handlowej i jak mam info od fabryki, że coś się wydłuża, to dzwonię do klientów i informuję. Taka jest norma. A tu wiadomo, że każdy tydzień jest ważny i sobie w kulki lecą. Nie znoszę...
zielona butelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 13:56   #2781
buu007
Zakorzenienie

hej kobietki

maciejka ja przy pierwszej corce uzywalam dzidziusia byl ok,teraz mam bialego jelenia,jest tez ok,nie pachnie mocno,ja nie czuje zapachu wcale,ale to lepiej,bo ja nie lubie mocnego zapachu,tylko ja uzywam zelu i plynu,proszku nie

meire biedna
juz doczytalam ze jestes po ktg i nic sie nie dzieje
odpoczywaj kochana,a moze sie akcja rozkreci jednak

Uera gratulacje skonczonego tygodnia
a czemu mailas kontrole pieprzykow?jak bylam ze swedzacymi nogami u dermatologa i zapytalam o pieprzyka to mi powiedziala ze pieprzykow i znamion sie w ciazy nie bada,dlatego ze przez hormony moga sie zmieniac,i ze dopiero potem moge przyjsc do kontroli z tym-po porodzie

IncognitoNick moze to od nadzerki bylo faktycznie,skoro mowia ze nie czop
ale u mnie od brunatnego sluzu sie porod zaczal wiec wiesz a czop to tez nie byl

zielona butelka ja tez mialam chyba tylko z pochwy gbs pobranego,nic o odbycie nie mowil gin?

Tutti sliczne,udane zakupy

AGATA jaki ladny brzuszek

Aga jak ona chce pozyczyc ta nianie to moze warto?ja nie mam,i nie bede miala bo w mieszkaniu 50m2 sie nie oplaca,ja sasiadow slysze to dziecko z drugiego pokoju raczej tez uslysze
a z psem o ble wspolczuje sprzatania

dziewczyny Ci tz-eci pod diody cih to malo powiedziane

mala o matko to mialas przejscia,ale widze ze tz-et sie ogarnal jakos no i dobrze niech tak zostanie mu na jak dluzej

mamazuzi o balet,moja tez mowi ze by chciala,ale sama nie wiem,mala jeszcze jest i jeszcze jej sie milion razy zmieni co by chciala pewnie
u taty napewno odpoczniesz,a tz-et,teraz to niech sobie posiedzi sam i przemysli co nie co,tylko nie zapomnij mu ciasta nie zostawiac

kto tam jeszcze tygodnie konczyl?emdzik?asia?

a co do wagi,wiecie moj tz-et nie jest jakis gruby,ale siedzaca praca,otylosc jego rodzicow jakies tam obciazenie mu daje,i mu sie zrobila mega opona na brzuchu,i nie chce zeby on wygladal tak jak moj tesc czy tesciowa
i sie kilka razy o to klocilismy,a on ma pretensje ze go grubego kochac nie bede,wiec mu mowie ze to nieprawda,ok chce sie zapuscic prosze bardzo,bo czy bedzie mial 10kg wiecej czy mniej i tak go kocham,ale u niego w rodzinie wszystcy choruja,nadcisnienie,cukr zyca,wysoki cholesterol,mozna by tak wymieniac dalej,oni tyle lekow tam biora na wszystko,nawet moj szwagier a jes rok starszy ode mnie
i ja sie tylko o to boje,ze to zaniedbanie tylko w jakas chorobe go wpedzi,wiec jakis kompromis udalo nam sie osiagnac i zaczal biegac,jak sam mowi nie zeby schudnac ale ze sobie czyta o tym,trasy opracowuje,czyta co zrobic zeby nie nadwyrezac miesni od razu i stawow,wiec wiem ze wreszcie sie za to na powaznie zabral

a najgorsze jest wiecie co,ze oni sa tak schorowani,a jedza tak niezdrowo i tlusto,blee zawsze uwazalam ze tesciowa gotuje dobrze,ale z kazda wizyta uwazam ze zbyt ciezkostrawne sa te dania i za tluste,i ja jak tam cos zjem to mi niedobrze sie robi niestety

II kreseczki- 3.06.14

i juz z nami

WYMIANA

buu007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 13:58   #2782
maciejka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Uera Pokaż wiadomość

a jaki wózek wybraliście ??

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 13:58   #2783
buu007
Zakorzenienie

uera kurde a sami to nie raczyli poinformowac?

martula co zjadlas dobrego?

klikne dzis w koncu ta koszule,pizamke i moze kocyk minky
a potem powiem o tym mzezowi dopiero

II kreseczki- 3.06.14

i juz z nami

WYMIANA

Stary 2015-01-19, 13:59   #2784
201704210903
Konto usunięte

meire może na dniach się rozkręci

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 14:02   #2785
buu007
Zakorzenienie

i torebke nowa obczajam,bo sobie mialam kupic a co

maciejka z tym niemyciem to ja tez tak slyszalam,ale wiecie co
to sa chyba rozne szkoly jak ze wszystkim-tak jak z pielegnacja pepka i w ogole,kazdy chce dla dziecka najlepiej,i patrzcie idzie taka kobietka na sr mowia zeby nie myc-no to co to ona sie do tego stosuje
trzeba tez troche swojego rozumu miec,bo nie raz dostaniemy sprzeczne informacje chociazby od lekarzy,jeden powie tak,drugi tak,i badz czlowieku madry
ja za oliwkowanie malej dostalam taki ochrzan ze wam mowie,az sie prawie poplakalam po wyjsciu z gabinetu
a co do pieluch,nie wiem czy to ty pisalas?ja tez mam jedna paczke 1 a potem od razu kupie 2 albo 3-zalezy jaka dzidzia bedzie duza

dziewczyny a mi kupy malej az tak mie smierdzialy-dopoki jej diety nie zaczelam rozszerzac rzecz jasna
ale ona kupke robila raz na 4 czy 5 dni,wiec moze dlatego bylam taka wyrozumiala

II kreseczki- 3.06.14

i juz z nami

WYMIANA

Stary 2015-01-19, 14:03   #2786
ewek000
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 1141655 Pokaż wiadomość
Mała daj go do mnie. Ja mu ugotuję

Cytat:
Napisane przez MaamaaZuzi Pokaż wiadomość
Marchewka jak mi się mała nie rusza to przyciskam troszkę brzuchol ręką tam gdzie ma nóżki i bardzo przyglądam się brzuszkowi i zawsze się rozepchnie Może tak spróbuj?

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Mała i dobrze niech będzie Tż zazdrosny, wtedy będzie musiał się starać i dbać żeby kobieta nie odeszła.
Utrata mojej wago też będzie na pewno małym lekarstwem dla mojego małżeństwa.
Przypominajcie mi o tym po porodzie.
A też chciała bym schudnąć do 75 czuła bym się w tej wadze świetnie.
Cytat:
Napisane przez maladT Pokaż wiadomość
no ja to 65 chce miec ale to praca na pare lat...
dziewczyny jest nas więcej, więc luz blus będziemy się motywować i razem chudnąć
Tutti super rzeczy zazdroszczę u mnie jest tylko tesco ekspres, taki mały i nie ma ubranek
Uera- nie dziwię się tez bym się wkurzyła

Moja mama ma dziś imieniny, pisałam wam jakiś czas temu że moja bratowa strzeliła focha i nie będzie dwa razy przyjeżdżać, więc impreza imieninowa będzie jak ja będę w szpitalu, no i moja mama jest zła, bo mnie nie będzie no i Jacek z dzieciakami i moim młodszym bratem też powiedzieli że za długo nie posiedzą bo będą chcieli być u mnie .No i mama zadzwoniła że mamy przyjechać dzisiaj że upiekła ciasto, zrobiła ruskie pierogi specjalnie dla nas więc na 6 jedziemy na imieninki
ewek000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 14:07   #2787
Ollllciaaa
Zakorzenienie

A mi przyszło zamówienie z gemini i mogę zacząc pakowac torbę

Buu, ja zamierzam oliwkować Malego...dlaczego nakrzyczała?

Ewa, zjadłabym pierogi domowej roboty fajnie
Ollllciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 14:07   #2788
martu_la
Rozeznanie

ueranie dziwie sie zes wkurzona bo wypadało by gdyby sami dali znać ze taka sytuacja nastąpiła.

Buumaz zrobił takie wrapy z kukurydza, sałata,pomidorkami, piersią kurczaka i majonezem
Co do wagi to właśnie kwestie zdrowotne są najistotniejsze. Dobrze, ze maz dał sie przekonać do biegania.
Ja myśle ze szybko zrzucę ale właśnie jakieś ćwiczenia ujędrniające by mi sie przydały i na kręgosłup bo sie za mocno garbie i to brzydko wyglada.
martu_la jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 14:08   #2789
201704210903
Konto usunięte

ewa inco czy wy macie jakieś zaświadczenie do szpitala o cukrzycy? albo w książeczce wpisane?

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 14:08   #2790
Uera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zielona butelka Pokaż wiadomość
Kurde... straszni są ci sprzedawcy. Ja też pracuję w firmie handlowej i jak mam info od fabryki, że coś się wydłuża, to dzwonię do klientów i informuję. Taka jest norma. A tu wiadomo, że każdy tydzień jest ważny i sobie w kulki lecą. Nie znoszę...

No dla mnie to też takie logiczne że ktoś czeka za wózkiem i że 2 tygodnie mogą robić różnice. Zwłaszcza że zamawialiśmy 3w1 bo nie mamy fotelika...

buu007 no właśnie nie i to mnie wkurzyło, to jest ich interes a nie..
A jeśli chodzi o pieprzyki no to mam takiego pod brzuchem i mi się rozciągnął i chciałam zbadać dlatego ta wizyta

maciejka1987 Tako captivia polka dots. Biały w czarne kropeczki

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości