|
|
#1711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X
Ja bardzirj sztruksu ble
Cytat:
Dzieki za wsparcie kochana |
|
|
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
ale intensywnie pachnie ten persil....
ale moze sie przyjmie....
|
|
#1713 |
|
Zadomowienie
|
marie89 ja Ciebie pamiętam, życzę Ci dużo zdrówka i fajnie że wróciłaś
![]() U mnie dziś spokojnie, szykuję sie na jutrzejszą glukozę w środę odbiór wyników i wizyta u gina.---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Doczytałam Sylwia ze Jaś ślicznie rośnie, jak wspaniale skurcze wyciszą raz dwa i będziesz za parę dni w domku
|
|
|
|
#1714 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Ale miałam nadrabiania od rana byliśmy w biedrze, mam lovele i tonik na serducho dla babci kupiłam też w rossie pampersy 1 małą paczkę i sobie krem palmersa na brzuchol bo jest teraz w % ![]() Witam nowe mamy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale bardzo wysoka nie jestem, mam 170cm![]() cześć ![]() Cytat:
współczuję ogólnej syt...Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Jeszcze miałam napisać do Black super wózek i rewelacyjna cena ![]() gratuluję naprawdę wygląda bardzo dobrze
|
||||||||
|
|
|
#1715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1717 |
|
Zakorzenienie
|
niby 6cm ale robi różnicę nie?
moja mama ma 175 i jak założy obcasy to już nie pogadam ![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Chciałam jeszcze napisać, żeee kupiłam też na promce w rossku zapach do mieszkania bo się skończył i polecam te patyczki z pachnącej szafy http://pachnacaszafa.pl/sklep/dekora...l#.VL0kSi5YHbw piękny zapach |
|
|
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
Po wizycie
kolejka byłaaaa.... a więc morfo nie miałam robione a myslałam ze mam więc nie wiem jak mój magnez i hemoglobina za miesiąc będe wiedzieć. Przeciwciał brak ![]() na czczo 88, po godzinie 110, po dwóch godzinach 70 ![]() szyjka piękna, twarda, zamknięta i długa co do bóli, kłuć itp itd. według Pani doktor dziecko teraz już swoje waży, macica musi to udźwignąć więc ma prawo nas kłuć i boleć jeżeli boli brzuch i twardnieje i po nospie nie przechodzi wtedy dopiero na sor jechać... jeżeli boli ale po nospie przechodzi niczym się nie przejmować tak juz po prostu jest... ![]() idę was nadrabiać
|
|
|
|
#1719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i proszę już nie panikować nam na wątku, że coś tam ciągle ciągnie czy boli hihi to ja jeszcze mogę sobie pozwolić bo mąż 10cm wyższy
|
|
|
|
|
#1721 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie też się dobrze kg rozkładają przy moich 173 cm ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- jest prawnikiem, a teraz czeka go egzamin zawodowy na radcę prawnego.
|
|
#1722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój 4-5cm więc nie bardzo w obcasach... ja to do ślubu w baletkach pójde albo sandałach
|
|
|
#1723 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
pięknie
![]() Cytat:
współczuję tego leżenia, ale dla dzidzi wszystko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja połowę wyprasowałam sypialnię mamy już przeniesioną, mąż dalej walczy i idę mu zaraz pomóc porozkładać rzeczy, dla których nie ma miejsca ![]() aaa i wybraliśmy naklejki na ścianę i mąż powiedział, że pościel, to mam sobie już sama wybrać, bo on już wybierał ją ze mną 5 razy i nie ma zamiaru znów oglądać innych |
||||||
|
|
|
#1724 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() fajnie,że już pokoik przeniesiony
|
|
#1725 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
o to kciuki! Cytat:
![]() Pracowicie ![]() I super ze wybraliscie juz ![]() A co do prasowania to ja jeszcze pranko i prasowanko mam przed soba,jeszcze zostalo..ale chyba to juz M bedzie musial. Bo ja nie daje rady hehe |
|||
|
|
|
#1726 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to nie wiem kiedy się za to prasowanie i pranie wezmę, przeraża mnie to, znów będę musiała układać wszystko rozmiarami
|
|
|
|
#1727 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja nie pamiętam biedna.... może uda sie dotrzymać do terminu choć pewnie przez ten zastój w nerce będzie inaczej... masz wskazanie do cc czy sn będziesz rodzić ?Cytat:
![]() Cytat:
tzn może że w pęcherz przywali ale to lekki ból jedynie mój kopie tak, że fale są na brzuszku ale stópki ani rączki jeszcze nie widziałam wydaje mi się że jest w porządku dla mnie ruchy mojego też są przyjemne jeżeli oczywiście nie trafi w pęcherz Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mój jest tylko 5 cm wyzszy więc obcasy muszę dobierać bezpiecznie ![]() przy moich 173 też mi się ładnie te kilogramy rozeszły nikt by nie powiedział, że aż tyle przytyłam.zjadłam własnie zapiekankę iiii..... nie najadłam się hihi
|
||||||
|
|
|
#1728 | |
|
Zakorzenienie
|
później wkleję, bo idę dalej walczyć
![]() Cytat:
a jutro wizyta, więc dopiero po południu będę dalej prasować
|
|
|
|
|
#1729 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
hehe ![]() Ja juz dzis pilam. Uwielbiam cappucino biedronkowe. Mam smietankowe. Cytat:
Oo wizyta
|
|||
|
|
|
#1730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupiła sobie śmietankowe i czekoladowe
|
|
|
|
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
ale mi długo pralka pierze
|
|
#1732 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, chyba Wasze kciuki rzeczywiście mają ogromną moc , dzwoniła do mnie dzisiaj Pani ze sklepu od wózka , okazało się że znaleźli jeszcze na magazynie ostatnią sztukę tego koloru który właśnie chce
więc mój wózeczek już do mnie jedzie i jutro będzie o taki jak na zdjęciu , zgrabny nie wielki w delikatne kropeczki ![]() A co do mojego brzucha to miałam fatalną noc, już trzecią z kolei :-( budze się między 3-4 i koniec, mam po spaniu , oczy jak 5zł i boli mnie brzuch, że cięzko się przełożyć na inną stronę nad ranem zasnę i potrafię się tak przemęczyć do 10... i potem wszystko przechodzi![]()
|
#1733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do spania ja mam problem z przekręceniem na drugi bok.... masakra ;/ a zanim wstanę z wyra to muszę chwilę w pozycji półsiedzącej posiedzić bo czuje jak mi brzuch strasznie ciąży jakbym miała tam kamienie ;/ chwile posiedze i powolutku wstaję |
|
|
|
|
#1734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Njagorzej że ten osad jest w pojemniku a to pewnie bakterie i weź prasuj ubranka dziecięce ![]() Tak w ogóle to na prawdę mam chyba ten syndrom wicia gniazda bo dziś odkamieniłam żelazko i czajnik, pralkę wyczyściłam. Jejku ile tam osadu w tej szufladzie na proszek i jak ja wyjęłam to co zobaczyłam - załamka [1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;49832499]śliczny ten leżaczek ![]() ja szukam takiego z daszkiem, żeby przed słońcem chroniło, bo chce z nim na wieś jeżdzić i tam jednak na dworze troche czasu pospędzać. i żeby sie dobrze składał taki mi sie podoba http://www.smyk.com/caretero-aqua-le...t-niemowlaka-p nie wiem czy to dobra firma...?[/QUOTE] Fajny! Pamiętaj, że z małym dzieckiem na podwórku to najwygodniej w wózku ![]() Cytat:
|
|
#1735 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam bardziej problem z zaśnięciem.. przewracam się z boku na bok..i czasem to trwa nawet 2h zanim zasnę.. a i w nocy jeszcze ze 2 lub 3 razy wstaję siku.. nie ma lekko..
Aleksander 24.04.2015 ![]() Edytowane przez Edzik_87 Czas edycji: 2015-01-19 o 17:19 |
|
|
|
|
#1736 | |
|
Zakorzenienie
|
I jak czekoladowe.
Cytat:
A co do spania to ja tez coraz gorzej |
|
|
|
|
#1737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najpierw spałam z wężem... potem wąż mnie wkurzył i go odrzuciłam, przytuliłam sie do tż ale to na prawym boku, tż się odwrócił do mnie więc znowu węża wzięłam i udało się kimnąć na lewym boku oczywiście 15 razy w toalecie i jak na złość ostatnio najlepiej śpi mi się na prawym boku a na lewym to nie mogę miejsca sobie znaleźć ;/---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- bardzo mi smakuje... myslałam że czekoladowe to będzie strasznie słodkie ale nie wolę szczerze od śmietankowego
|
|
|
|
|
#1738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak znow pojade to kupie wszystkie smaki
|
|
|
|
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
BLACK super ten wózek dzis widziałam podobny ale to był holland jak blizej podeszlam to sie okazało. Baaardzo mi się podoba
GOSIAK Sliczny duży brzuchol i śliczna mamusia ![]() SYLWIA gratki kolejnego tygodnia! PAVLINECKA ja też planuję wziąć do porodu koszulke na ramiaczkach, mam jedna taka w domu dość luźna jest i pomyslalam ze w sam raz się nada, bo potem od razu do piersi bede mogla przyłozyc małego. KOPERCO super brzuszek MAJKA kciuki za jutrzejszą wizytę ![]() CASHMERE super łupy a te z h&m wymiatają!! SONIA ja też ogladałam ten leżaczek drugi który wkleiłas i też mysle o tych rozowych ozdobach i sama nie wiem... ale fajny jest http://allegro.pl/1548-lezaczek-buja...977151402.html a ten jest chyba podróbką tego z fisher price który wklejała Majka. GOSSIP zgrabniutki brzucholek ![]() GOCZEK tez ogladałam ten caretero ten niebieski podoba mi się. BIRD pochwal się pozniej jaka naklejke wybraliscie ![]() Ufff ponadrabiałam jak dobrze! Bylismy dzis w biedronce kupilam lovelke, ale z praniem jeszcze poczekam poki co. Zjadłam wlasnie knedle z sliwkami nawe dobre, ale domowe sto razy lepsze, no ale co ja wymagam od mrozonki, jak leń ze mnie i samej mi się nie chce robić.
|
#1740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja śpię różnie, bo potrafię 2-3 nocy pod rząd przespać jak dziecko a później tak jak dziś, wstaje o 4 siku i później zasnąć nie mogę, przekręcam się z boku na bok i myślę... cały czas myślę a to o porodzie a to o zakupach co jeszcze potrzebuję, massakra ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.

w środę odbiór wyników i wizyta u gina.
od rana byliśmy w biedrze, mam lovele i tonik na serducho dla babci 

a myslałam ze mam więc nie wiem jak mój magnez i hemoglobina 
Ślubujemy: 21.10.2017 

biedna.... może uda sie dotrzymać do terminu choć pewnie przez ten zastój w nerce będzie inaczej... masz wskazanie do cc czy sn będziesz rodzić ?
nad ranem zasnę i potrafię się tak przemęczyć do 10... i potem wszystko przechodzi