Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-19, 17:31   #1741
rosarioV
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.X

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Ja wlasnie zawsze biore wanilie albo smietanke

Jak znow pojade to kupie wszystkie smaki
weź czekoladę pychaaaaa

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 17:36   #1742
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgnieszkAA100 Pokaż wiadomość

A co do mojego brzucha to miałam fatalną noc, już trzecią z kolei :-( budze się między 3-4 i koniec, mam po spaniu , oczy jak 5zł i boli mnie brzuch, że cięzko się przełożyć na inną stronę nad ranem zasnę i potrafię się tak przemęczyć do 10... i potem wszystko przechodzi Wy też nie możecie spać tak jak ja? mam nadzieję że mojemu synkowi to nie zostanie i jednak w nocy będzie mógł spać
Ja tak śpię prawie każdej nocy, to już po prostu tak będzie chyba ;> trzeba się przyzwyczaić. Nie wyobrażam sobie, jakbym miała teraz do pracy chodzić...

Coraz bardziej się zastanawiam nad tą http://shop.mango.com/PL/p0/kobieta/...=1421684677192 kurtką ;P oczywiście to po-ciążowa, ale zanim będę miała kasę pewnie już nie będzie

A co do pościeli to ja bym chciała ochraniacz najlepiej modułowy z poduszek i prześcieradła kolorowe - ponieważ jak już wspominałam rezygnuję z kołderki. I teraz mam poroblem z doborem kolorów i wzorów, zastanwiałam się nad http://www.pinterest.com/pin/500532946058103025/ czymś takim, ale to chyba bardziej chłopięce, a mój ochraniacz byłby z 6 poduszek, 3 szarych w zygzaki i 3 - no właśnie - myślałam o 2 różowych i jednej miętowej ale to jakoś dziwnie chyba będzie wyglądać i nie wiem... Idę chyba spać bo mi głowa eksploduje
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 17:38   #1743
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
BLACK super ten wózek dzis widziałam podobny ale to był holland jak blizej podeszlam to sie okazało. Baaardzo mi się podoba

GOSIAK Sliczny duży brzuchol i śliczna mamusia

SYLWIA gratki kolejnego tygodnia!

PAVLINECKA ja też planuję wziąć do porodu koszulke na ramiaczkach, mam jedna taka w domu dość luźna jest i pomyslalam ze w sam raz się nada, bo potem od razu do piersi bede mogla przyłozyc małego.

KOPERCO super brzuszek

MAJKA kciuki za jutrzejszą wizytę

CASHMERE super łupy a te z h&m wymiatają!!

SONIA ja też ogladałam ten leżaczek drugi który wkleiłas i też mysle o tych rozowych ozdobach i sama nie wiem... ale fajny jest tylko ja bym chciała, zeby miał te wibracje to fajna rzecz jest. Siostra miała z fisher price przy małej i ona lubiła to bardzo.

http://allegro.pl/1548-lezaczek-buja...977151402.html

a ten jest chyba podróbką tego z fisher price który wklejała Majka.

GOSSIP zgrabniutki brzucholek

GOCZEK tez ogladałam ten caretero ten niebieski podoba mi się.

BIRD pochwal się pozniej jaka naklejke wybraliscie

Ufff ponadrabiałam jak dobrze! Bylismy dzis w biedronce kupilam lovelke, ale z praniem jeszcze poczekam poki co. Zjadłam wlasnie knedle z sliwkami nawe dobre, ale domowe sto razy lepsze, no ale co ja wymagam od mrozonki, jak leń ze mnie i samej mi się nie chce robić.

o jak fajnie ze bylas na zakupkach ;-)
Ja nie wiem kiedy pojade..moze jakos wracajac od Babci i Dziadka zajade.ech.
To kochana szukaj bujaczka,moze Ty znajdziesz taki ladny jak tamten ale z wibracjami

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
weź czekoladę pychaaaaa
Spoko,zanim tam pojadeto troche minie

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Ja tak śpię prawie każdej nocy, to już po prostu tak będzie chyba ;> trzeba się przyzwyczaić. Nie wyobrażam sobie, jakbym miała teraz do pracy chodzić...

Coraz bardziej się zastanawiam nad tą http://shop.mango.com/PL/p0/kobieta/...=1421684677192 kurtką ;P oczywiście to po-ciążowa, ale zanim będę miała kasę pewnie już nie będzie

A co do pościeli to ja bym chciała ochraniacz najlepiej modułowy z poduszek i prześcieradła kolorowe - ponieważ jak już wspominałam rezygnuję z kołderki. I teraz mam poroblem z doborem kolorów i wzorów, zastanwiałam się nad http://www.pinterest.com/pin/500532946058103025/ czymś takim, ale to chyba bardziej chłopięce, a mój ochraniacz byłby z 6 poduszek, 3 szarych w zygzaki i 3 - no właśnie - myślałam o 2 różowych i jednej miętowej ale to jakoś dziwnie chyba będzie wyglądać i nie wiem... Idę chyba spać bo mi głowa eksploduje
Ja poki co nie kupuje nic dla siebie.
Nie wiem jak bede chudla
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 17:39   #1744
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, chyba Wasze kciuki rzeczywiście mają ogromną moc , dzwoniła do mnie dzisiaj Pani ze sklepu od wózka , okazało się że znaleźli jeszcze na magazynie ostatnią sztukę tego koloru który właśnie chce bo gdyby nie to , to mogłabym się pożegnać bo producent ogłosił że wypuści ten kolor dopiero koło maja więc mój wózeczek już do mnie jedzie i jutro będzie o taki jak na zdjęciu , zgrabny nie wielki w delikatne kropeczki

A co do mojego brzucha to miałam fatalną noc, już trzecią z kolei :-( budze się między 3-4 i koniec, mam po spaniu , oczy jak 5zł i boli mnie brzuch, że cięzko się przełożyć na inną stronę nad ranem zasnę i potrafię się tak przemęczyć do 10... i potem wszystko przechodzi Wy też nie możecie spać tak jak ja? mam nadzieję że mojemu synkowi to nie zostanie i jednak w nocy będzie mógł spać
Super, że będzie wymarzony wózeczek.

Hanka - dzieki
Stary 2015-01-19, 17:40   #1745
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, chyba Wasze kciuki rzeczywiście mają ogromną moc , dzwoniła do mnie dzisiaj Pani ze sklepu od wózka , okazało się że znaleźli jeszcze na magazynie ostatnią sztukę tego koloru który właśnie chce bo gdyby nie to , to mogłabym się pożegnać bo producent ogłosił że wypuści ten kolor dopiero koło maja więc mój wózeczek już do mnie jedzie i jutro będzie o taki jak na zdjęciu , zgrabny nie wielki w delikatne kropeczki
Super bardzo ładny wozek, a jaka to firma?
Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Jeszcze raz odkamieniałam. Teraz muszę czymś wyczyscić stopę żelazka, wodą z octem moze... Njagorzej że ten osad jest w pojemniku a to pewnie bakterie i weź prasuj ubranka dziecięce

Tak w ogóle to na prawdę mam chyba ten syndrom wicia gniazda bo dziś odkamieniłam żelazko i czajnik, pralkę wyczyściłam. Jejku ile tam osadu w tej szufladzie na proszek i jak ja wyjęłam to co zobaczyłam - załamka

Fajny! Pamiętaj, że z małym dzieckiem na podwórku to najwygodniej w wózku

Ja za morfo +mocz płacę 8,50 zł więc grosze. Możesz sobie zrobić
Haha ja też to robiłam parę dni temu. Ale to juz nie pierwszy raz, więc wiedziałam, czego moge sie spodziewać w srodku Uzyłam do tego celu cillit bang z wybielaczem on jest antybakteryjny fajnie czyści ale smierdzi chlorem okropnie blee

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 17:40   #1746
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
A wtedy czujesz że brzuch stwardniał?
Tak, momentalnie sie stawia i robi twardy. I w ogóle dyskomfort straszny :/
ale odkąd mam podpieta kroplowke ani razu od rana splywa. Jak sie skonczy mam wziąć jeszcze nospe forte.

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 17:42   #1747
violka848
Zakorzenienie

Hej kochane zaraz Was nadrobię
Byłam w Biedronie obkupiłam się w płyny i proszki do prania do kolorów i bieli i płyn do płukania - zresztą pewnie jak większość
Dodam kilka fotek moich ostatnich zakupków
Ostatnie zdjęcie to rzeczy używane - jutro ma być dostawa w jednym lumpku mama mnie uświadomiła to może podskoczę

Ciekawa jestem co tam u Sylwii - zaraz doczytam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg foto 003 2.jpg (97,5 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg foto 005 2.jpg (75,9 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg foto 006 2.jpg (90,0 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg foto 007 22.jpg (87,6 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg foto 008 2.jpg (77,5 KB, 24 załadowań)

Edytowane przez violka848
Czas edycji: 2015-01-19 o 17:46
violka848 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 17:43   #1748
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość

Sylwia-masz konkuretke!
Ooo kurde. Co to za podkopywanie dołków

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 17:46   #1749
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:

Haha ja też to robiłam parę dni temu. Ale to juz nie pierwszy raz, więc wiedziałam, czego moge sie spodziewać w srodku Uzyłam do tego celu cillit bang z wybielaczem on jest antybakteryjny fajnie czyści ale smierdzi chlorem okropnie blee
Też juz to czysciłam ale zapomniałam jak to wygląda Ja czyściłam metodą skrobania, patyczkami kosmetycznymi, gąbką i chustkami antybakteryjnymi

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
Tak, momentalnie sie stawia i robi twardy. I w ogóle dyskomfort straszny :/
ale odkąd mam podpieta kroplowke ani razu od rana splywa. Jak sie skonczy mam wziąć jeszcze nospe forte.
To sie rozluźnisz maksymalnie
Stary 2015-01-19, 17:47   #1750
kamilove
Zakorzenienie

Właśnie wiem czego wcześniej mi nie zacytowało

Sylwia dobrze, że póki co wszystko jest ok, mam nadzieję, że szybciutko wyjdziecie już w dużo lepszym humorze

Sonia dasz radę, będzie ciężko na początku na pewno ale wszystkie dojdziemy do wprawy są to mamuśki już doświadczone, my jeszcze nie, na pewno bardziej przerażone tym wszystkim ale damy radę bo i one dały choć ja i tak podziwiam bo ja po prostu bałabym się z tym wszystkim zostać sama od początku

Cytat:

widzę, że Ty podobnie jak ja już chcesz kupować kurtki na po ciąży mi też wpadła w oko ostatnio wiosenna w zarze ale niestety nie była mi dana i tak o to zaczęłam rozglądać się za innymi, już mi jedna w oko w h&m wpadła, tylko drożej wychodzi bo ponad 100zł a ta w zarze za 79zł była
ta Twoja bardzo fajna i skórzana super mam skórkę z bershki od ponad 3lat jest niezniszczalna i fason wzięłam taki akurat, że ponadczasowy ta też taka jest i cena rewelacja wg mnie
kamilove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 17:49   #1751
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Byłam w Biedronie obkupiłam się w płyny i proszki do prania do kolorów i bieli i płyn do płukania - zresztą pewnie jak większość
Ostatnie zdjęcie to rzeczy używane - jutro ma być dostawa w jednym lumpku mama mnie uświadomiła to może podskoczę

śliczne rzeczy!
Stary 2015-01-19, 17:50   #1752
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:

potwierdzam cilit bang bang to mega wyżeracz czyści wszystko ale ten smróóóód

Cytat:

ale śliczności te z 1 zdj to skąd? i jaka fajna pielucha? tetrowa z pomponami
Stary 2015-01-19, 17:51   #1753
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Cytat:

Dzięki to Baby Design Dotty

Aż mi słabo jak nadchodzi kolejny wieczór i boję się że znowu będą nici ze spania...:brzyda l:

Mała : widzisz a nie mówiłam że będzie wszystko dobrze ciesze się
Stary 2015-01-19, 17:51   #1754
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Właśnie wiem czego wcześniej mi nie zacytowało

Sylwia dobrze, że póki co wszystko jest ok, mam nadzieję, że szybciutko wyjdziecie już w dużo lepszym humorze

Sonia dasz radę, będzie ciężko na początku na pewno ale wszystkie dojdziemy do wprawy są to mamuśki już doświadczone, my jeszcze nie, na pewno bardziej przerażone tym wszystkim ale damy radę bo i one dały choć ja i tak podziwiam bo ja po prostu bałabym się z tym wszystkim zostać sama od początku

widzę, że Ty podobnie jak ja już chcesz kupować kurtki na po ciąży mi też wpadła w oko ostatnio wiosenna w zarze ale niestety nie była mi dana i tak o to zaczęłam rozglądać się za innymi, już mi jedna w oko w h&m wpadła, tylko drożej wychodzi bo ponad 100zł a ta w zarze za 79zł była
ta Twoja bardzo fajna i skórzana super mam skórkę z bershki od ponad 3lat jest niezniszczalna i fason wzięłam taki akurat, że ponadczasowy ta też taka jest i cena rewelacja wg mnie
Tez sieboje ale nie mam wyjscia hehe.
Stary 2015-01-19, 17:51   #1755
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:

Ktoś tu dał czadu z zakupami
A powiedz - skąd są te ręczniczki z myszką i czy to coś z pomponikami to ochraniacz? Bo Ty chyba o ile się nie mylę też w Białym robisz zakupy?
Stary 2015-01-19, 17:52   #1756
Hanka20
Zakorzenienie

PAVLINECKA ja to poki co nie wiem jak z rozmiarem bede stała, wiec na razie nic nie kupuję na "po ciąży"

SONIA no wlasnie szukam tych leżaczków od kilku dni już Tż przewraca oczami jak mu kolejny pokazuje hehe. Jak znajde cos fajnego w rozsadnej cenie to podrzuce linka.

VIOLKA super łupy!!

MAJKA no to się narobiłas, ja też za pierwszym razem patyczkami kosmetycznymi walczyłam, ale teraz po spsikaniu tym preparatem zostawiam to na jkies 10-15 minute, potem biorę gąbkę i wszedzie ładnie czyszczę bez problemu schodzi. otem spłukuje silnym strumieniem ciepłej wody i po robocie

Stary 2015-01-19, 17:53   #1757
gossip_girl21
Zakorzenienie

nie wiem jak dziecku ale mnie ten persil za mocno pachnie
albo musze sie przyzwyczaić ale fest daje ciekawe co Tż powie na zapach... jak jemu tez nie spasuje to kupię inny miej zapachowy
robie obiado-kolację musze dietę zmienić bo na poczatku koło godz 16 musiałam zjeśc obia a teraz zapycham sie jabłkami i słodkim i jem dopiero razem z tż, tzn kolo 12-14 jem obiad ale potem smieci w siebie wrzucam

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 17:54   #1758
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:

Ech, bo jak ja widzę promocję to mam jakiś wewnętrzny przymus ;P ja mam z Zary skórę za którą zapłaciłam duuużo ale to było w lepszych czasach i jest super , ale szkoda mi jej czasem zakładać, zeby nie zepsuć Miałam z Mango, ale zostawiłam gdzieś po imprezie i ślad po niej zaginął, a ta ma taką cenę, że po prostu żal nie brać ;P No i nie mam jeszcze brązowej :P

ech, nie pójdę spać, jakoś nie potrafię tak w dzień zasnąć, chociaż cały dzień mnie muli
Stary 2015-01-19, 17:57   #1759
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
PAVLINECKA ja to poki co nie wiem jak z rozmiarem bede stała, wiec na razie nic nie kupuję na "po ciąży"

SONIA no wlasnie szukam tych leżaczków od kilku dni już Tż przewraca oczami jak mu kolejny pokazuje hehe. Jak znajde cos fajnego w rozsadnej cenie to podrzuce linka.

VIOLKA super łupy!!

MAJKA no to się narobiłas, ja też za pierwszym razem patyczkami kosmetycznymi walczyłam, ale teraz po spsikaniu tym preparatem zostawiam to na jkies 10-15 minute, potem biorę gąbkę i wszedzie ładnie czyszczę bez problemu schodzi. otem spłukuje silnym strumieniem ciepłej wody i po robocie
Hehe mam nadzieje ze znajdziesz cos dla nas
Stary 2015-01-19, 18:02   #1760
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Ech, bo jak ja widzę promocję to mam jakiś wewnętrzny przymus ;P ja mam z Zary skórę za którą zapłaciłam duuużo ale to było w lepszych czasach i jest super , ale szkoda mi jej czasem zakładać, zeby nie zepsuć Miałam z Mango, ale zostawiłam gdzieś po imprezie i ślad po niej zaginął, a ta ma taką cenę, że po prostu żal nie brać ;P No i nie mam jeszcze brązowej :P

ech, nie pójdę spać, jakoś nie potrafię tak w dzień zasnąć, chociaż cały dzień mnie muli
pochlastałabym się gdybym zostawiła gdzieś swoją skórę
Stary 2015-01-19, 18:03   #1761
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:

ale mega wszystko
to ręczniczek z pomponami? i skąd te urocze pieluszki tetrowe?
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 18:05   #1762
marie89
Raczkowanie

Lekkatletka kciuki za jutro, glukoza nie jest taka straszna
Rosario dobrze, ze wizyta pokazala ze wszystko ok.
Sylwia nie martw sie, nie bede z toba konkurowac hehe dobrze, ze kroplowki pomagaja, niebawem wrocisz do domku
Viola ale zakupy udane, fajnie

Nienarodzone dziecko nie umiera...Ono zmienia tylko datę przyjścia na świat (26.08.2013)
marie89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 18:06   #1763
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Mi sie wydaje że bez szorowania to by nie zeszło, nie mam skończonej tej łazienki z pralką i nie mam tam bieżącej wody żeby spłukać, ale też bym się bała, ze to potem będzie w praniu ten środek jak spłynie tam do środka

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
nie wiem jak dziecku ale mnie ten persil za mocno pachnie
albo musze sie przyzwyczaić ale fest daje ciekawe co Tż powie na zapach... jak jemu tez nie spasuje to kupię inny miej zapachowy
robie obiado-kolację musze dietę zmienić bo na poczatku koło godz 16 musiałam zjeśc obia a teraz zapycham sie jabłkami i słodkim i jem dopiero razem z tż, tzn kolo 12-14 jem obiad ale potem smieci w siebie wrzucam
Jest fajny niemiecki żel ariel sensitive, swego czasu go używałam.
Stary 2015-01-19, 18:07   #1764
malinka1984
Zakorzenienie

Ja też miałam zrobić zakupy w Biedronie te proszki itd.ale chyba jednak kupię Dzidziusia albo Jelpa bo mają lepsze opinie na www.srokao.pl
23.08.14 Bąbelek ma już 2cm
27.10.14 Synuś całe 230 gram
Tp 31.03.2015
malinka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 18:07   #1765
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:

Ale miałam nadrabiania od rana byliśmy w biedrze, mam lovele i tonik na serducho dla babci kupiłam też w rossie pampersy 1 małą paczkę i sobie krem palmersa na brzuchol bo jest teraz w %

Witam nowe mamy

sliczne są te kocyki szkoda, że takie drogie

ale duży brzuszek

ja podobnie mam, jakoś mi się rozkłada ten brzuch ale bardzo wysoka nie jestem, mam 170cm

cześć

też mam termin na 9.04 współczuję ogólnej syt...

jaką kurtkę?

mój też tylko ręcznie bada

super rzeczy a czapa

zgrabniutki brzuszek

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Jeszcze miałam napisać do Black super wózek i rewelacyjna cena gratuluję naprawdę wygląda bardzo dobrze
Och dziękuję ale mi milo jak tak chwalicie

Cytat:
BLACK super ten wózek dzis widziałam podobny ale to był holland jak blizej podeszlam to sie okazało. Baaardzo mi się podoba

GOSIAK Sliczny duży brzuchol i śliczna mamusia

SYLWIA gratki kolejnego tygodnia!

PAVLINECKA ja też planuję wziąć do porodu koszulke na ramiaczkach, mam jedna taka w domu dość luźna jest i pomyslalam ze w sam raz się nada, bo potem od razu do piersi bede mogla przyłozyc małego.

KOPERCO super brzuszek

MAJKA kciuki za jutrzejszą wizytę

CASHMERE super łupy a te z h&m wymiatają!!

SONIA ja też ogladałam ten leżaczek drugi który wkleiłas i też mysle o tych rozowych ozdobach i sama nie wiem... ale fajny jest tylko ja bym chciała, zeby miał te wibracje to fajna rzecz jest. Siostra miała z fisher price przy małej i ona lubiła to bardzo.

http://allegro.pl/1548-lezaczek-buja...977151402.html

a ten jest chyba podróbką tego z fisher price który wklejała Majka.

GOSSIP zgrabniutki brzucholek

GOCZEK tez ogladałam ten caretero ten niebieski podoba mi się.

BIRD pochwal się pozniej jaka naklejke wybraliscie

Ufff ponadrabiałam jak dobrze! Bylismy dzis w biedronce kupilam lovelke, ale z praniem jeszcze poczekam poki co. Zjadłam wlasnie knedle z sliwkami nawe dobre, ale domowe sto razy lepsze, no ale co ja wymagam od mrozonki, jak leń ze mnie i samej mi się nie chce robić.
:-D
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 18:08   #1766
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Mi sie wydaje że bez szorowania to by nie zeszło, nie mam skończonej tej łazienki z pralką i nie mam tam bieżącej wody żeby spłukać, ale też bym się bała, ze to potem będzie w praniu ten środek jak spłynie tam do środka

Jest fajny niemiecki żel ariel sensitive, swego czasu go używałam.

wąchałam go w sklepie... dlatego proszek wzięłam ale tez sensitive tylko dziwne że aż tak pachnie jak niby sensitive....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 18:08   #1767
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Hehe mam nadzieje ze znajdziesz cos dla nas
Sonia znalazłam coś takiego, ale to jeszcze do konca nie jest to coc chce. Bo mnie sie podobaja bardziej takie w jednolitych kolorach i na mocniejszej podstawie a tutaj kolorowo i cienkie nóżki. Ale za to ma wszystko co potrzeba i jest do 12kg...
http://allegro.pl/lezaczek-bujaczek-...999971220.html

Stary 2015-01-19, 18:09   #1768
madzixx88
Zakorzenienie

Rosario-gratki za super wieści u gina i za wyniki

Agnieszka-a dla Ciebie gratki za wózek

Sylwia-pilnuj swojej pozycji naczelnej Allegrowiczki lepiej

Marie-a Ty przy tym leżeniu to jak sobie radzisz z robieniem badań ? rozumiem, że masz tylko pozwolenie na chodzenie do labu no i na wizyty do gina?
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 18:09   #1769
marie89
Raczkowanie

Rosario wg lekarzy zastoj w nerce nie jest w moim przypadku wskazaniem do cc, tydzien temu moj chlopczyk przyjal prawdlowa pozycje, wiec bede rodzic naturalnie.
Madzixx na badania i wizyty lekarskie musze jakos dojechac, nie mam wyjscia

Nienarodzone dziecko nie umiera...Ono zmienia tylko datę przyjścia na świat (26.08.2013)

Edytowane przez marie89
Czas edycji: 2015-01-19 o 18:11
marie89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-19, 18:09   #1770
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Sonia znalazłam coś takiego, ale to jeszcze do konca nie jest to coc chce. Bo mnie sie podobaja bardziej takie w jednolitych kolorach i na mocniejszej podstawie a tutaj kolorowo i cienkie nóżki. Ale za to ma wszystko co potrzeba i jest do 12kg...
http://allegro.pl/lezaczek-bujaczek-...999971220.html
Mi sie podoba tez jednolity i na ogarnietych nozkach
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości