|
|||||||
| Notka |
|
| Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Pomózcie!! Chce zrobic kolczyki!!!
Witam
Chciałabym, abyscie pomogły mi w pewnej sprawie. Załaczyłam zdjecia kolczyków 4 par i chciałabym takie wykonać, lecz na stronce gdzie je znalazłam nei było napisane jakie koraliki są brane do tego wiec jeśli byscie mogły mi napisac jakie to korlaliki oraz gdzie mogę zakupić WSZYSTKIE takie koraliki byłabym wdzieczna. Dodam, zę jestem nowa, w biżuteri artystycznej i dopiero zaczynam Zakupiła juz bigle oraz kilka potzrebnych produktów i koralii, ale nei takei z jakich sa zrobione kolczyki. CZekam na wasza odpowiedz z jakich koralików sa zrobione i gdzie moge je wszystkei dostać chodzi o adres sklepu czy dostane je wszystkie na ArtFanie???
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Ja niestety nie wiem gdzie mozesz je kupic. Moze w Empiku bo ostatnio widzialam duzo podobnych koralikow... itp.. Wejdz ten na biżuteryjny a tam powinnien byc watek gdzie mozna co kupic. Pozdrawiam ![]() Teraz się przyjrzalam i zobaczylam ze to sa zwykle niebieskie koraliki . Mozesz je chyba dostac w tym ArtFanie chociaz nie wiem co to za sklep ale czemu nie mozna zobaczyc no nie ![]() No i proszę bardzo : http://www.artfan.pl/index.php?cPath=24 Edytowane przez nirshya.dwbh Czas edycji: 2007-12-01 o 00:36 |
|
|
|
|
#3 | |
|
Przyczajenie
|
![]() Mysle, ze mozesz kupic takei koraliki na Qnszt.pl, są to koraliki Jablonex lub Swarovski. Male zielone ok. 4-5 mm i niebieskie 2-3mm, sa plastikowe. 1. Niebieskie kuleczki TE oraz małe koraliki Jablonex 2mm blękitne i kwadraciki np. turkus chociaż mozęsz kupic TE lub TE Wyjdzie taniej. Tylko z tychdrugich bys musiała jak dostaniesz powybierać turkusowe kwadraciki. Oraz zawieszka niestety nie znalazłam takiej na jakiej są zawieszone dlatego musisz sobie jakaś wybrać z TYCH ozdobnych ![]() 2. Kolczyki to: Fimo niebieskie raczej 10mm, niebieskie koraliki Jablonex jasne i ciemne - granatowe. Jedne to 2mm drugie 4mm. Jeden duzy np. (ten co jest pod samym biglem) 6mm ja wybrałabym przezroczyte ![]() 3. Zawieszka Klucz TUTAJ . Jablonex koraliki granatowe i błekitne jeden rozmiar np. 3mm i do tego 2 koraliki plastikowe ok. 5mm niebieskie na koniec ![]() 4. Zielone koraliki Jablonex 4mm i niebieskie 3mm. radzę kupic całe małe paczuszki. Ja dałam przykład z Qnszt.pl moze dziewczyny maja do zaproponowania inne sklepy z tymi róznościami?? Poszukam jeszcze i mozę znajde w innym sklepie wtedy Ci napiszę. P.S. Nie jestem pewna co do wszystkcih koralików szukałam podobnych ![]() Cytat:
Więc radzę na Qnszcie Ale radze poczekac na wypowiedz dziewczyn bardziej znajacych sie na tym
Edytowane przez nirshya.dwbh Czas edycji: 2007-12-01 o 00:37 |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a nie na Qnszcie |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pomózcie!! Chce zrobic kolczyki!!!
Cytat:
no nie. Dobrze ze pomoglas i napisalas ze mozna tez kupic w Qnszcie ale to że woli w ArtFanie to nie jest powod do obrazania. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Ja sie nie obraziłam, tylko jeśli są juzpodane dane w tym wypadku rozmiary i nazywy koralików to możnaich samemu poszukać czy chocby spróbowac. Też jestm w tym 'fachu" od niedawna, a jednak wiedziałąm jak i co. I znalazłam takie rzeczy na artfanie
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pomózcie!! Chce zrobic kolczyki!!!
No rozumiem tylko tamta wypowiedz tak dziwnie zabrzmiala... Tak jakbys obrazila się za to , że ona nie chce szukac w Qnszcie hehe
![]() Malajszba - poszukaj w roznych sklepach a na pewno cos znajdziesz w odpowiednich rozmiarach, kolorach itp... Pozdrawiam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.

Chciałabym, abyscie pomogły mi w pewnej sprawie. Załaczyłam zdjecia kolczyków 4 par i chciałabym takie wykonać, lecz na stronce gdzie je znalazłam nei było napisane jakie koraliki są brane do tego