|
|
#151 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015! Cz. 5
Nadzieja ależ pięknie tutaj
|
|
|
|
#152 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja ogólnie będę chciała mieć spokój, żadnych odwiedzin, będę w domu to wtedy ok, ale w szpitalu to będzie czas dla naszej trójeczki ![]() i małż ma zapowiedziane, jeżeli uda się poród rodzinny nie zagląda w strefę krocza stoi obok, wspiera i przecina pępowinę, ale lepiej żeby w trakcie nie zaglądał tam
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
|
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
Strzalka miło mi
![]() Bardzo się cieszę, że wam się podoba... Aż jestem z siebie dumna ![]() Ruskaa, ja nie mam nic przeciwko oglądaniu takich zdjęć na stronie internetowej gdzie tych ludzi nie znam itd... Pozwala mi to myśleć ze poród to coś na prawdę pięknegp ![]() Ale co innego gdybym to ja miała takiego fotoreportera na porodowce. Oj nie... Co to to nie. A co do porodu rodzinnego, nawet nie muszę o tym z S. rozmawiać... Wiem dobrze, że sam się w rejon Bożeny nie zapędzi podczas wypychania synusia on słabnie na widok krwi, więc mam go z głowy
|
#154 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale mnie takie zdjęcia nakręcają bardzo pozytywnie poród to naprawdę coś pięknego, tylko że nie "estetycznego" - to wg mnie eksplozja miłości i dojrzałości, a to nie musi być estetyczne, żeby było najpiękniejsze w życiu ja bym nie wpuściła fotografa-faceta, bo nie wierzę że ktokolwiek zrobiłby to profesjonalnie, może jeszcze jakaś kobieta by się orientowała co i jak. No i krocze to nie miejsce dla faceta wtedy, jak ciekawy to niech sobie na YouTube poogląda. Na porodówce liczy się stworzenie rodziny, a nie nowe "spojrzenie na znany temat"
|
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jasne, że kupię jeśli chcesz daj mi tylko chwilę czasu na ruszenie tyłka i zamówienie.. Bo apteczne rzeczy tez chce zamówić online ![]() ediiiit: doczytałam, że w pl dostaniesz... No ale jakby co to służę pomocą
Op. 11.03.2019. Lift + Motiva Ergonomix Full 500cc Edytowane przez Nadzieja87 Czas edycji: 2015-01-20 o 03:02 |
|
|
|
|
#156 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i czasem na cos slodkiego mozna sobie pozwolic. Typu kawaleczek ciasta drozdzowegoCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Gratki ![]() Cytat:
![]() Mloda wczoraj strasznie mocno kopala chyba czula ze mama sie zle czuje. Dzis pierwszy raz zasnelam nie o 4 rano a o 12 i spalam do 6 tylko z jedna pobudka I od wczoraj mam wolne lozko tz wraca z pracy w sobote albo w piatek wieczorem i tak bedzie miesiac albi dwa |
|||||||
|
|
|
#157 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Co warto teraz kupić w rosmann??? Jade jutro. |
|||||
|
|
|
#158 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
także będę liczyć chyba na Wasze rady i zdania Cytat:
![]() Cytat:
kiedyś kaszanki nie znosiłam, ale już teraz nawet lubię. I tak zjadłam a potem zaczęłam szukać w necie czy na pewno kaszankę można jeść w ciąży i patrzę - a tu na tapecie kaszanki ![]() Cytat:
Zdjęcia z porodów ładne, ale takie zbyt intymne wiem że kiedyś inne gdzieś oglądałam i były piękne, takie wzruszające. Ale ogólnie na swoim porodzie nie chciałabym żadnych zdjęć, no chyba że dzieciaczka już po, ale to zobaczymy jak wyjdzie w praktyce
|
|
#159 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A swoimi kilogramami mnie tylko zdołowałaś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aleeee mnie gardło boli, dobrze, że na wizażu się pisze, bo powiedzieć nic nie mogę...
|
|
|
#160 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a fotki mi się podobają mega i uważam, że te kobiety wyglądają przepięknie, nie wiem jak Ci fotografowie to robią.. albo te kobiety ja wyglądałam gorzej Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że teraz będzie podobnie ![]() zdrówka Hej! Czekam aż się dziecior zbudzi, jemy śniadanie i jadę mu pstryknąć fotkę dla dziadków
|
|
#162 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
za wizytę Cytat:
Cytat:
|
|
#163 | |||||
|
Zadomowienie
|
moja mała myszka pokasłuje i ma katar. Od wrzesnia nie opuściła ani jednego dnia w przedszkolu, a jak przyjechałyśmy na ferie, to przeziębiona
Leżę z kompem, a ona ogląda klub przyjaciół myszki Miki Cytat:
Cytat:
. Wymiotów współczuję. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do truskawek - będę jadła Ja kp bardzo długo - pierwszą półtora roku, a drugą 2, 5 roku i naprawdę jadłam wszystko bez ograniczeń, może przez pierwsze 2 tyg bardziej dietetycznie. U mnie w rodzinie nie ma alergii, więc było bez problemów.
|
|||||
|
|
|
#164 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
![]() ale smaka mi narobilyscie, i na kaszanke i watrobke! ![]() wczoraj znowu wydarlam sie na TZ.. mam juz dosyc moich humorkow jagodowa, ja moze dzisiaj przysiade i poszukam jakiegos konkretnego materaca. Jak cos znajde to sie podziele ![]() Powiem Wam ze mnie wręcz obrzydzaja zdjecia z porodowki ehh czas wstawac... a tak mi sie nie chce:/ nie wyspalam się, Młody od rana tlukl mi sie po pecherzu;p
|
#165 |
|
Rozeznanie
|
Ale sie dzisiaj połamana obudziłam, wszystko mnie boli : plecy, w prawym boku jakby nerka, i podbrzusze aż nie mogę sie wyprostować, nie wiem czy to jelita czy co, byłam w wc i żadnej ulgi
|
#166 |
|
Wtajemniczenie
|
Sylwia, dzięki :p czyli na razie wybór materaca sam się rozwiazuje
![]() nie mowcie o czeresniach, to jest jedyna zachcianka którą mam od początku ciąży! Tylko nigdzie ich nie ma-oczywiscie chodzi mi o takie świeżutkie
|
#167 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#168 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moja koleżanka urodziła sn takiego synka, ale takie miała problemy potem - wypadanie pęcherza, operacja kręgosłupa, plastyka pochwy. Nawet ktoś namawiał ją, żeby pozwała szpital, bo powinna mieć cc, lekarze wiedzieli, że jest duże dziecko. I u niej to raczej duża głowa dziecka niż waga sama w sobie. Ale ten mały wyglądał na półroczniaka po urodzeniu, a potem był nawet drobnym chłopcem. |
|
|
|
|
#169 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na koniec zaczęłam się śmiać i się posikałam Cytat:
|
|
|
#170 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój Tż z tego wszystkiego nie wiedział co się dzieje i zaczął przepraszać za wszystko, nawet za to, że się posikałam
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#173 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
ja kupowałam w ekosklepie
używałam do odkażania pieluch wielo i do prania czasem dodawałam, ciekawe czy ten sam nadaje się do płukania gardła
|
#175 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#176 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Współczuję gardła, zdrówka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja wczoraj byłam za to w bardzo miłosnym nastroju (naoglądalam się komedii romantycznych przez cały dzień ) ![]() Hej Wam!! Ja dzisiaj wyjątkowo wcześniej wstałam, obudził mnie kurier z paczką z 5 10 15, jestem mega zadowolona, bardzo dobrej jakości ciuszki, gruba bawełna, super są! Polecam!
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|||||
|
|
|
#177 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To jeden z nielicznych olejków, które można stosować na błony śluzowe bez rozcieńczenia. Przed ciążą używałam na jakieś swędzące infekcje bożenkowe, na bolące syfki na twarzy. On w smaku jest jak zatęchłe drewno, ale da się wytrzymać. |
|
|
|
|
#178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak Nawet nie wiedziałam, że tak szybko mogę dostać się do kibelka Wracając patrzyłam, czy przypadkiem nie ma sików na podłodze To chyba się przejdę do apteki, bo woda z solą, tantum verde i jakieś propolki guzik dają
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie,
Wyżaliłam się w klubie... Podły dzień...
|
#180 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a on potulnie rzucił wszystko i zaczął przepraszać ( ) i prosił żebyśmy przejrzeli allegro. a ja już miałam to w poważaniu normalnie sama siebie nie poznaję Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:53.

Ale jak mnie mocno ssie to sobie nie odmówię 
stoi obok, wspiera i przecina pępowinę, ale lepiej żeby w trakcie nie zaglądał tam 

rosi: 

. Apropo czy zauważacie mocz na wkładce???? Mi się to ostatnio zdarza