|
|
#181 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015! Cz. 5
Ooo men .... kaszanka i wątróbka chyba seee rzygne bleee. Ruska ja też swego czasu wolalam Mel , co prawda posiadam kilka płyt Ewki ale chyba ćwiczenia z nią mnie bardziej chyba demotywowały (...) były ciężkie, nie radziłam sobie, wkurfiało mnie ,że ona wykonuje je z taką lekkością i ze słowami "Spokojnie, oddychaj..." a ja już wszystkich Świętych widziałam A Mel ma fajne 10min ćwiczenia przy czym fajnie mówi i taka weselsza jest moim zdaniem NOoooo i przyda mi się po porodzie bo to siedzenie w domu mi chyba nie służy , ciągle coś podjadam i te cholerne słodycze mnie nie opuszczają Od kąd jestem w domu to waga szybciej leci w górę :/ No i nie omieszkam przyczepić się do tematu odwiedzin w szpitalu ! Ja jestem pewna, że nie chce odwiedzin oprócz męża mego pierworodnego To ma być czas dla naszej 3. A nie chce gderania nad głową co powinnam właśnie robić jak postępować z dzieckiem itd. a moja teściowa ma tendencje do udzielania rad na siłe z nakazem, że właśnie dokładnie tak muszę postąpić. No i co do zdjęć ... Małego owszem No nic kończę pić kawulca, czas się ogarnąć i leciec na jakieś zakupy na obiad Nie mogłam spać w nocy a przed 9 już byłam na nogach - byłam pewna że na zwolnieniu bedę spać aż oczy mi zgniją a tu upa. Czy mogę spać w nocy czy nie to i tak budzę się po 8 :P
|
#182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Identycznie mam, nie będę sobie życzyła odwiedzin, oprócz TŻ i mojej siostry ewentualnie, ale teściów widzieć nie chce. Moi rodzice i tak nie przyjadą.
|
|
#183 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
truskawy poziomy i cytrusy niestety bardzo ostrożnie... ze wzg na alergię i kolki |
|
|
|
|
#184 |
|
Zadomowienie
|
Nadzieja
Wpadam w zakłopotanie jak widzę ilości Twoich ubranek :P Na to Ci rozm. 50 ? Swoją drogą jestem ciekawa ile z nich faktycznie wykorzystasz Ja nie szaleję z ciuchami bo trochę mam dostać od szwagierki, z doświadczenia też wiem że wszyscy w odwiedziny też z ciuchami wpadają a do tego i tak nie ma co dużo kupować bo dziecko szybko rośnie aczkolwiek nie zaprzeczam kuszą mnie niektóre ciuszki ale staram się kupować z rozsądkiem
|
#185 |
|
Wtajemniczenie
|
Mamusie pytanie
Ma któraś poduszke do spania dla kobiet w ciązy? JAk to to jakąs firmową czy taką zwykła z all |
|
|
|
#186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z Super Mami, jestem mega zadowolona ![]() Polecam! xD[COLOR="Silver"]
|
|
#187 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A odwiedziny dopiero w domu.. Chociaz obawiam się że moja teściowa to wtargnie tam tak czy inaczej to byłoby nie w jej stylu gdyby uszanowała moją decyzję. A wścieknę się wtedy na bank.
|
|
#188 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chyba większość z Nas tutaj taką ma ![]() ja ogólnie jestem zadowolona. ja mam trochę ubranek na 56 a tak to na 62 ;P muszę jeszcze kupić ze 2 pajace, bluzy i jakieś spodenki.. w razie czego sklepy pootwierane, allegro 24h/365 dni w roku
|
|
#189 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- U Nas nie wolno wchodzić na oddział z czego jestem zadowolona . Dziecko przez szybę zobaczą. Przyjdzie tż z małą, mama, tata, siostra a teście do domu pewnie bo zawsze teściowa ma dużo pracy a co za tym idzie przywiezie mi pewnie obiady na cały tydzień ![]() .
|
|
|
|
|
#191 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hahaha mój też odleci jak zobaczy krew :PCytat:
hahahaha niezły małżonek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
fuuuuuuj też nie lubię dokładnie, mamy to samo zdanie ![]() ja już po pobieraniu, jadę odebrać za chwilkę kocyk
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
||||
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
U nas wszędzie panuje jelitowka i mnie coś łapie:/ Dzisiaj wizyta u gina
|
#193 | |
|
Raczkowanie
|
heja
mnie też obudził kurier grrrr rano wybieram syna do żłobka, mąż go zawozi i jak się znowu położę to mogłabym spać do południa za chwile uraczę się kawką może będzie milej![]() widzę że humorki ciążowe na tapecie ech te chłopy muszą mieć teraz do nas duuużo cierpliwości![]() Cytat:
od miesiąca udaje mi się nie dojadać wieczorem przekąsek ale łamie sie jem owoce, ponoć na noc niezdrowo ale już wole pomarańczkę niż czipsemw temacie zdjęć, uważam że są piękne, piękne ! wspaniałe ujęcia, wszystko w takiej pełnej miłości atmosferze, emocje rodziców i ich wzajemne relacje, miodzio cudowna pamiątka na całe życie oglądnijcie sobie fotosisters |
|
|
|
|
#194 |
|
Wtajemniczenie
|
No wróciłam
jak mówiłam byłam po kocyk (znalazłam na tablicy ogłoszenie)nowy kocyk mięciutki ![]() Mąż przywiózł kolejną siatę ciuszków od brata , no już stop :P tylko większe ![]() Zrobiłam zakupy i robię domową pizze, ale tym razem na cieniutkim cieście, bo małż sobie zażyczył ![]() Kutfa czekam na kuriera i go dziś nie było ![]() materac miał mi przynieść i te ciuszki z licytacji
Najpiękniejsze dni w życiu.. 21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..' godz.15:00 29.05.2015 wyczekiwany dzień.. Leoś nasza miłość 3620 g 55 cm godz. 14:41 |
|
|
|
#195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za zakupy.
|
|
|
|
|
#196 |
|
Wtajemniczenie
|
Powiem, że mi się fartło i częściej będę szukać na tablicy itp bo fajne rzeczy można dorwać w dobrych cenach ![]() a zadecydowałam, że do wózka kupię ten zestaw minky co Lucky dodała, podusia z kocykiem bo cena fajna i wzory ![]() a co tu taka cisza od kilku h ? bo myślałam, że to mi się coś zepsuło
|
|
|
#197 |
|
Wtajemniczenie
|
No to chyba mnie przekonalyscie i sobie tez kupię bo kręgosłup boli jak cholera
---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Ja do wozk zamówiłam na lato letni kocyk z poduszką a na jesien i zime man grube koce choc kusi mnie ten z tym manki ale to tez zamowie u koleżanki. Nie moge wejsc na wizaz z lapka a z komórki wyskakują reklamy ze ledwo da sie cos przeczytac. Przez tapa nie da sie wejsc. Nie wiem co jest grane |
|
|
|
#198 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i to pewnie dlatego taka tu cisza ja normalnie z lapka weszłam i wszystko działa. Tak polecam poduszkę, ja odkąd kupiłam czuję się super, plecy nie bolą i małż się do niej dobiera i śpimy razem :P Co myślicie o takim zestawie ? wózek będę mieć szary, kocyk z podusią do wózka granatowo-czerwony wybrałam i myślę o tej szaro-czerwonej torbie i termoopakowaniu. http://allegro.pl/babyono-torba-dla-...967995669.html http://allegro.pl/babyono-termoopako...000963609.html
|
|
|
|
#200 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A mi dziś przyszły body babaluno (cudna nazwa ), małżowi też się podobają. Idę po włóczkę na kocyk - może będą mieli jakąś fajną
Edytowane przez mykofenolan mofetilu Czas edycji: 2015-01-20 o 14:56 |
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
Mi normalnie chodzi na tapatalku bylam na spacerku wlasnie. Sniegu napadalo rano ale juz sie rozpuszcza.a jak u was pogoda ?
|
|
|
|
#202 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też dużo patrzę na tablicy - tam więcej os. wystawia coś bo się za to nie placi tak jak na allegro JeeejjQ mi się tak marzy ten zestaw Minky a wzorów to mi się tam tyle podoba że ciężko wybrać. No cudne to Wkońcu się odrobiłam. Zakupy, obiad, sprzątanie, pranie ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Ruska , świetna ta torba i termoopak. Bo ja zamowiłam też z babyono i jest tak beznadziejne że wgle go nie użyję ,,, nie dość że śmierdzi okrutnie to w środku zamiast tej folii bądź czegos jest styropian
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Lucky to teraz tylko.lezec jak sie narobilas.
Ja na tablicy przegladam wozki. Bo caly czas sie zastanawiam czy jak w dobrym stanie znajde to czy nie kupic uzywanego a pozniej jakas lepsza spacerowke. Jeszcze troche czasu mam i rozkminiam rozne opcje. Ale fakt na tablicy dobrze sie przeglada bo zawsze mozna sie umowic.i podjechac obejrzec---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Lucky moje termoopakowanie tez.jest z babyono smierdzi niesamowicie nie wiem czy to sie wymyc jakos da. W kazdym badz razie dobrze ze tanie bylo bo moze nawet go nie uzyje |
|
|
|
#204 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aaa daj spokój, okropieństwo :/ Ciężko będzie to wymyć bo w środku jest styropian :/ Stanowczo odradzam ! --------------> http://www.babyono.com/termoopakowan...z-wkladem.html
Edytowane przez LuckyLove Czas edycji: 2015-01-20 o 16:03 |
|
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
Lucky mam mawet identyczny wzor do jakiego podalas link.
Ja to chyba wyniose na balkon jak bedzie ladna pogoda i niech sie przewietrzy pare dni jak nie pomoze to wywale i wcale plakac po tym nie bede bo to i tak mialo byc takie w razoe gdyby. |
|
|
|
#206 |
|
Zadomowienie
|
Agnes, ja wczoraj wyniosłam na balkon, żeby mi się reszta rzeczy od tego nie za śmierdziała, zobaczę za kilka dni czy to coś dało.
|
#207 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wróciłam bez włóczki, allegro pozostaje ulubionym sklepem
|
|
|
|
|
#208 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#209 |
|
Raczkowanie
|
Wpadłam tylko powiedzieć, że szlafroki w biedrze przecenione na 18,99. Pamiętam, że któraś Was o nim wspominała
Lecę nadrabiać Jutro powtórka glukozy |
|
|
|
#210 |
|
Zadomowienie
|
ehhh no w końcu mi cały dzień wizaz nie chciał się załadować nie dobry
ruska slodkie
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

bleee.
A Mel ma fajne 10min ćwiczenia przy czym fajnie mówi i taka weselsza jest moim zdaniem
NOoooo i przyda mi się po porodzie bo to siedzenie w domu mi chyba nie służy , ciągle coś podjadam i te cholerne słodycze mnie nie opuszczają
Od kąd jestem w domu to waga szybciej leci w górę :/
To ma być czas dla naszej 3. A nie chce gderania nad głową co powinnam właśnie robić jak postępować z dzieckiem itd. a moja teściowa ma tendencje do udzielania rad na siłe z nakazem, że właśnie dokładnie tak muszę postąpić. No i co do zdjęć ... Małego owszem 

Ja nie szaleję z ciuchami bo trochę mam dostać od szwagierki, z doświadczenia też wiem że wszyscy w odwiedziny też z ciuchami wpadają a do tego i tak nie ma co dużo kupować bo dziecko szybko rośnie aczkolwiek nie zaprzeczam kuszą mnie niektóre ciuszki ale staram się kupować z rozsądkiem 

rano wybieram syna do żłobka, mąż go zawozi i jak się znowu położę to mogłabym spać do południa
ech te chłopy muszą mieć teraz do nas duuużo cierpliwości
a potem często otwiera sobie piwko a ja coś słodkiego 
za zakupy.