|
|
#1921 | ||||
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar LV
Cytat:
i jak Śnieżka przestanie piec jedną szarlotkę za drugą 2.oj Cytat:
![]() 2. Cytat:
![]() 2. szczera prawda ![]() Cytat:
![]() Ju koth samsarowy jest fantastyczny u mnie się mróz zrobił , dziwne zjawisko i głowa nadal boli . Może powinnam sobie kolejną kawę trzasnąć
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#1922 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ano... dobrze ze chociaż nie pada Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jakaś małomównaś ostatnio Cytat:
chociaż od paru dni są tak absurdalne ze aż mnie męczą ![]() ale nie pamiętam na tyle żeby opowiedzieć Stazja przyszło moje Black Sugar w pierwszym momencie pomyślałam że ulep niewiele różniący się od PS, ale szybko mija ta faza i faktycznie coś orientalnego i nawet całkiem przyjemnego wyłazi Na razie testowałam nadgarstkowo tylko ale wydaje mi się ze jest dużo mniej ogoniasty niż PS---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
ad 2 |
|||||||
|
|
|
#1923 |
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru snad pierdzionków... Dla Gryksa
Acha chciałam dodać że ja mam takie wielkie graby
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-01-19 o 20:41 |
|
|
|
#1924 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
Rachelo A nie można tych białych drzwi cwancykiem przemalować?
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-01-19 o 20:54 |
||
|
|
|
#1925 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz to już całem umieram z ciekawości ![]() Ogonek mógłby mieć jednak taki jak PS...na mnie to killer nie do zdarcia, tak jak lubię ![]() Wogle Mlody stwierdzil dziś,że to PS to całkiem fajne, jak landrynki z jakimiś żelkami owocowymi. Na pewno żadna wata cukrowa, bo pachnie dużo ladniej ![]() A on prawie wszystko krytykuje ![]() Cytat:
I wcale nie masz wielkich lap Ja mam ![]() do tego wiecznie obdrapane przez koty...zresztą obdrapane to mam i lydki i uda, bo Balbina uważa,że na tym świecie nie ma lepszego drapaka niż jej kochana pani ![]() Na mnie dokładnie taki jest Sun Moon Stars...cieply, nie ulepowaty, lekko slodki , lekko pudrowy...bez żadnych kosmiczno metalicznych nut, jak niektorzy twierdzą.... |
||
|
|
|
#1926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ma już swój dom! Organza - moje dzisiejsze olśnienie i oślinienie
|
|
#1927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 Noooo ładne mi się ten ostatni podoba bo był naprawdę fajnie wykonany , zwarty, płaski, nie zahaczający... Nosiłabym... Mam duże dłonie i dzięki temu mogę nosić duże pierdzionki ![]() Na zdjęciach dogorywający Essie . 2 Jestem bardzo ciężkim przypadkiem jeśli chodzi o słodkie . SMS jest słodkie , za jadowicie , głowa mnie od niego boli. Ale kunsztowny jest trzeba mu przyznać ... Ta słodycz jest wibrująca lekka, jednak nie dla mnie . Wiele podejść miałam i nic... Justynko Organza za słodka dla mnie ...
|
|
#1928 | |||||
|
BAN stały
|
To byłoby szczytem geniuszu - did i koteł za jednym razem!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Się wzruszyłem teraz, kofffana jesteś! Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Edit: ależ mam liczbę postów piękną!
|
|||||
|
|
|
#1929 | |
|
Zakorzenienie
|
fajne
Cytat:
no i jak już go użyję to później wszystko mi nim pachnie, szaliki, swetry ![]() aż szkoda pisać ![]() Znad musli i soku |
|
|
|
|
#1930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Istnieje, Cristobal Balenciaga. ale cena. 2. Przepraszam czym? Nie wiem co to jest Myślę nad samym faktem malowania (drzwi jednak wciąż nieuzupłenione na magaz) ale to okleina plaster miodu z wużłobieniami chyba się tego nie maluje ![]() W ogóle przez remont nie mogę klepnąć tej Barcelony (jestem napalona jak aaaaaaaa nie wiem co) ale jak go nie zrobimy teraz, to już wiem, że go nie zrobimy później, po prostu musimy kuć póki gorące. Kropla w morzu potrzeb
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-01-20 o 16:39 |
|
|
|
|
#1931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a i tak pewnie moje większe ![]() niebieski podobny do mojego niedoszłego zaręczynowego... było, minęło, jak zarobię, to sama sobie kupię jeszcze ładniejszy ![]() Pytanie modowe: Co nosić na łeb do wiosenno-jesiennego czarnego krótkiego płaszcza w takim militarnym klimacie ? http://www.cogdziezaile.pl/obrazki/militarne_tekst.jpg
|
|
#1932 | |
|
Panaroja
|
snad śniegu i chlapy
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
najlepiej nic, ale z moimi zatokami muszę coś mieć na łbie
![]() A macałam w niedzielę podobny płaszcz w promodzie
|
#1934 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1935 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() Mam BS Faktycznie początek niemal identyczny, ale za moment dochodzi palona guma/opona i...zobaczymy co dalej ![]() Narazie jest fajnie
|
|
|
|
|
#1936 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Pomór jaki, czy co?
Co tu takie pustki?
|
#1937 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1938 |
|
Piers do przodu
|
Ja się od rana nie mogłam na Wizaż dostać
|
#1939 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ale mi uszy przewieje, niestety uszy i czoło muszę mieć zasłonięte, więc chyba tylko jakaś czapa zostaje ![]() Obejrzawszy horror-musical "Repo! The genetic opera" I jest cudnie kiczowate i gotyckie ![]() https://www.youtube.com/watch?v=3_V_mkBp93Y
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-01-20 o 17:16 |
|
|
|
#1940 |
|
BAN stały
|
Zalogować się nie dało
![]() Ja już po kolędzie, ksiądz wziął mnie z zaskoczenia
|
|
|
|
#1941 |
|
Zakorzenienie
|
A nie mam nic do mówienia - trochę brak weny trochę czasu
Ale przelatuję Was - czasem raz na trzy dni czasem częściej ![]() Ładne Ja tyż ![]() U nas był wczoraj, ale mnie nie było, ino Did i Tż
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1942 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dziś noszę cały dzień i ogólnie fajnie, ale trwałością jestem zawiedziona ![]() Cytat:
i pewnie klamki niewypucowane zastał, co? ![]() U mnie Wizaż działał cały dzień
|
||
|
|
|
#1943 |
|
Nindżopesz
|
Czy ktoś może mi obrzydzić French Lovera? Nie znam i nie wiem czy warto polować na próbkę. Pewnie jest ciepły, cielesny, oblepiający i piżmowy?
|
|
|
|
#1944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit: nie mam Ale nei wiem co się z nim w końcu stało ?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-01-20 o 20:55 |
|
|
|
|
#1945 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
wetiwerowy i trawiasty
|
|
|
|
|
#1946 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Slodki, ale nie aż tak jak myślałam , ta oponka swoje robi. Tylko faktycznie trwałość pozostawia trochę do życzenia...nie jest żle, ale mogloby być tak jak w PS, no i ogonek moglby mieć większy ![]() No i teraz mam ochotę na Gold Sugar Lecą do mnie 4 nowe litrowe Kallosy. Czekoladowy, bananowy, wiśniowy i jagodowy. Miały być male, ale jak maly ok 5 zł a duży ok 8...no to się nie oplacalo małych brać
|
|
|
|
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
A ja na spotkaniu z Parabelką zaniemówiłam - od zapachów. Klasyka, dawno nie wąchana, pozbawiła mnie mowy - a takich gadułów, jak ja to prawie nie ma.
Cabochard! Mitsouko! Diva! Ninfeo Mio! A potem się trzasnęłam White Aromatics Elixir, w sklepie Clinique i już w ogóle oniemiałam W BRC będzie dodatkowo - Bandit, Ninfeo. Mitsouko, jeśli kupię...?
|
#1949 |
|
Nindżopesz
|
Będzie powrót dryndusów?
Czy to nie dryndusy?
|
|
|
|
#1950 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Samsara na mnie zaczęła pachnieć jak powinna dopiero jak wracałam do domu , i bardzo bliskoskórnie , po czym wylazła z niej odrobina wanilii i właśnie wszystko znika ![]() Penhaligon's Elixir mimo mycia rąk nadal sie trzyma , chociaż też bliskoskórnie ale jest i całkiem ładny , Cashmir nawet tak już nie śmierdzi po umyciu , Acqua di Gio na bank po reformulacji bo już jej nie ma , a oryginalnie trwała jak diabli , Escape dało nogę zgodnie z nazwą ale wbrew logice , no - może jakiś ślad cienia jest , za to Eden trzyma sie bez zarzutu ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- oprócz Ninfeo dryndusy
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.

A im bardzie niewyspana, tym więcej glukozy organizm się domaga, żeby móc funkcjonować

i głowa nadal boli . Może powinnam sobie kolejną kawę trzasnąć 

w pierwszym momencie pomyślałam że ulep niewiele różniący się od PS, ale szybko mija ta faza i faktycznie coś orientalnego i nawet całkiem przyjemnego wyłazi

ale cena.