|
|
#1381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesienne odchudzanie :)
No wlasnie mi Skazana pisala o wycieciu migdalow ale ja sie nie nadaje, raz bo wycinaja do 12 roku zycia, dwa jesli wytne moga mi przejsc te wszystkie choroby w inne miejsce i moze byc gorzej, trzy zostalo juz przez lekarzy powiedziane ze wyciecie migdalow nic nie daje.
|
|
#1382 |
|
.
|
mylisz się - u mnie wycięcie migdałków nie ma sensu, bo u mnie angina jest raz na kilka lat. a u ciebie - niejako jest to wtórne źródło zakażenia, więc wycięcie migdałków jest jak najbardziej zasadne.
---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- http://otolaryngolodzy24.pl/lekarze-...roblem-czy-nie
|
|
#1383 |
|
Zakorzenienie
|
Jesli juz to lekarz sie myli bo ja juz wiele razy prosilam by mi zostaly wyciete.
|
|
#1384 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
![]() Czytam sobie i czytam i nadrabiam Was ![]() Witam nową koleżankę Dla dziewczyny chorujących: zdrówka! ![]() U mnie? Zaliczone wszystko czy będę miała ferie czy się będę stresować ![]() Miałam się ważyć, ale się nie ważę, bo widzę, że przytyłam... Niestety, ale to prawda...
|
|
#1385 |
|
Rozeznanie
|
Migdałki wycinają też dorosłym
Madziulek gratki za oceny- ja mam w ten weekend pełno egzaminów i jeszcze za 3tygodnie też
|
|
#1386 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale cóż... trzeba dać radę ![]() Mam jakiś kijowy nastrój i brak ochoty do odchudzania co mi kurde jest?
|
|
|
#1387 |
|
Zakorzenienie
|
Zaliczylam 7km szybkim marszem. Czeka mnie godzina roweru,ciezary i cardio by sie przydalo
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1388 |
|
Rozeznanie
|
A ja mam za sobą pierwszy trening-test na nike kinect trening. Porażki nie było, ale do ideału daleko. Za 4tygodnie kolejny test, ciekawe, czy wyniki się poprawią
|
|
#1389 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
za ruch i za tą motywację ogromną!Waga w podpisie jest aktualna?
|
|
|
#1390 |
|
Zakorzenienie
|
Staram sie. Mialam przerwe ale normalnie to marsz,cardio,ciezary i jak mnie nie rwie zbytnio rwa kulszowa to dodaje godzine roweru.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1391 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No to podziwiam!
|
|
|
#1392 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
normalnie nie mogę wyjść z podziwu, tak codziennie? Ile czasu Ci to zajmuje? Ty śpisz w ogóle?![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- A swoją drogą to szkoda, że Farmakopea się wymiksowała, bo nie ma nam kto edytować pierwszego posta
|
|
|
#1393 |
|
.
|
może jak do niej któraś napisze to nam edytuje
jeśli nie będzie na taptalku ;p
|
|
#1394 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Od świąt się nie mogę ogarnąć, bo non stop coś sobie wymyślam, a d#pa rośnie
|
|
|
#1395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Codziennie wstaje o 6/6:30. Kawa,sniadanie,zdarze cos ogarnac, mloda wstaje o 8, na 9 do szkoly a potem do 13:45 mam czas. Wiec odrazu ide na marsz ze szkoly. 7 km w 45/50 min. Wracam i biore sie za obiad (czasami gotuje wieczorem),ogarniam chalupe a mam dwa pietra, potem ciezary jak zdarze,ok godziny. Rower to zazwyczaj wlaczam mlodej na godzine jej ulubione bajki na kompie, cardio to samo bo akurat jest u mnie mama wiec sa dwa komputery. Jesli sie szybko ze wszystkim uwine to staram sie chociaz pozamiatac i umyc podloge wieczorem (teraz moj maz chodzi na nocki wiec jak wychodzi o 22:45 to nim pojde spac to przelece salon,kuchnie,przedpokoj i schody) Chyba tyle
|
|
|
#1396 |
|
Wtajemniczenie
|
paulinka a to Ty jesteś gospodynią domową?
Nie pracujesz, tak? ![]() agnik 100 lat dla synka!!! A Ty na mały kawałeczek tortu dostajesz pozwolenie ale na taki mały
|
|
#1397 |
|
Zakorzenienie
|
A bycie kura domowa to nie praca? Bo ja jestem 24h na dobe to wiesz...
|
|
#1398 | |
|
Rozeznanie
|
Pewnie, że praca, tylko szkoda, że za nią nikt nie płaci
![]() Ja jeszcze pół roku w domku a później powrót do pracy, ale i tak mi ciężko znaleźć czas wiem to taka wymówka, ale jest na prawdę ciężko. Mam chwilkę czasu jak mały zaśnie i wtedy sobie coś tam ćwiczę. Popołudniami to wożę starszego a to na karate a to na basen a jak nie ma nic to to najzwyczajniej w świecie chcę z nim poprzebywać: pogadać, pograć w chińczyka, pobawić się. Weekendy albo jestem w szkole, albo coś innego wypadnie. Mały jest za mały, żeby sam posiedział w jednym miejscu dłużej niż 3min. z resztą moje dzieci nie należą do tych co usiądą przed tv i siedzą (starszemu się czasem udaje ) a tak to mały ciągle za mną łazi. Próbowałam kiedyś przy nim ćwiczyć, ale tak się plątał, że się bałam, żeby mu krzywdy nie zrobić no i mnie w dodatku rozśmieszał i nie byłam w stanie zrobić pompkiMogłabym wieczorami jak zasną, ale wtedy mam czas dla męża, który wraca późno z pracy i póki chłopaki nie zasną to jego uwaga skierowana jest głownie na nich. Na ćwiczenia mam jedynie czas jak Ignaś ma drzemkę w dzień. Na wizaż zaglądam jak go usypiam, bo się tak przyzwyczaił, że muszę być w pokoju, więc on się bawi w łóżeczku aż nie zaśnie a ja w tym czasie buszuję w necie ![]() Ach udało mi się kupić prezent na ostatnią chwilę- jak zawsze ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
|
|
|
#1399 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety nikt za nia nie placi i malo docenia. Moj maz marzy o tym by byc gosposiem...on chyba nie wie co to znaczy
|
|
#1400 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie twierdzę, że bycie gospodynią domową to nie jest ciężka praca... Zapytałam tylko, ale widzę, że zostało to źle odebrane
![]() Siedząc w domu jest robota, ale można sobie coś zaplanować - pracę i ćwiczenia - więc nic tylko brać z Ciebie przykład paulinko agnik jak impreza? Czekamy na relację
|
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zle odebrane tylko troche takie suche to pytanie. Bycie kura domowa, uwierz mi wolalabym chodzic 12h do pracy ale przyjsc do domu zrypana i zajmowac sie dzieckiem tak jak moj maz i jeszcze by mi za to placili.
|
|
#1402 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najważniejsze, że Ci się chce, bo można mieć czas i lenia ![]() Nie oceniam Twoich obowiązków, bo takowe ma każdy
|
|
|
#1403 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zostaje w domu z dzieciakami jak ja wybywam na wykłady. W piątek mu zostawiam wysprzątaną chete, jak wracam późno w sobote to jest bałagan- żadko kiedy zdąży ogarnąć, więc mu trochę pomogę, ale nie za dużo i w niedziele jak jeszcze śpią wybywam i jak wracam to samo- bałagan a jak był sam przez tydzień jak byłam w szpitalu to po rękach mnie całował jak wróciłam Także mój mąż na szczęście docenia to co robię![]() Cytat:
![]() A na urodzinkach zjadłam cienki jak papier kawałek tortu na pół z młodszym bąblem
|
|
|
#1404 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No i widzisz Jestem z Ciebie dumna
|
|
|
#1405 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiesz jak tak patrzyłam jak inni pałaszują to sobie myślałam: "nie dam się, bo potem będę musiała się Wam spowiadać a tak to mogę się pochwalić" chyba forum ma duży wpływ na moje poczynania, bo gorzej mi szło jak nagle zrobiła się tu taka cisza
|
|
|
#1406 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() O niech tak zostanie! Działamy, bo lato się zbliża
|
|
|
#1407 |
|
Rozeznanie
|
a co tutaj taka cisza
![]() mam nadzieję, że to efekt odwiedzin u babci
|
|
#1408 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba wszystkie babcie odwiedzamy
A tak na poważnie to ja non stop czytam i staram się uczyć, ale już mi się nie chce normalnie
|
|
#1409 |
|
Zakorzenienie
|
Ja o swojej ciszy lepiej sie nie wypowiadam...
|
|
#1410 |
|
.
|
cisza przed burzą? ;p
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.

czy będę miała ferie czy się będę stresować 

Ale cóż... trzeba dać radę 

za ruch i za tą motywację ogromną!

jeśli nie będzie na taptalku ;p

Nie pracujesz, tak?
ale na taki mały
wiem to taka wymówka, ale jest na prawdę ciężko. Mam chwilkę czasu jak mały zaśnie i wtedy sobie coś tam ćwiczę. Popołudniami to wożę starszego a to na karate a to na basen a jak nie ma nic to to najzwyczajniej w świecie chcę z nim poprzebywać: pogadać, pograć w chińczyka, pobawić się. Weekendy albo jestem w szkole, albo coś innego wypadnie. Mały jest za mały, żeby sam posiedział w jednym miejscu dłużej niż 3min. z resztą moje dzieci nie należą do tych co usiądą przed tv i siedzą (starszemu się czasem udaje